COIFFURE ANNICK

Particuliere bedrijvenBosbouw • COIFFURE ANNICK
Private companiesForestry • COIFFURE ANNICK

Contactgegevens COIFFURE ANNICK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE ANNICK: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE ANNICK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RAMMELSTRAAT 38; 9340; LEDE, België

Telefoon (phone): 53806606 (+32-53806606) 53806606 (+32-53806606)

Fax (fax): +32 (51) 438-75-53 +32 (51) 438-75-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE ANNICK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE ANNICK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE ANNICK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE ANNICK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE ANNICK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE ANNICK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE ANNICK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE ANNICK
Products information COIFFURE ANNICK

BTW identificatienummer (tax): BE07887054443
Ondernemingsnummer: 7495666503
Hoofdstad (capital): 591,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 364,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in COIFFURE ANNICK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons; Mobiele kappers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE ANNICK
(Get full report from official database of BE for COIFFURE ANNICK)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE ANNICK
Addition kinds of activities for COIFFURE ANNICK

239900. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
09129901. Bluefish, vangen van | Bluefish, catching of
24990905. Aardappelmashers, hout | Potato mashers, wood
34949902. Sprinklersystemen, veld | Sprinkler systems, field
56329902. Blouses | Blouses

Werken bij COIFFURE ANNICK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE ANNICK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE ANNICK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE ANNICK. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Assistant met technische kennis! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Quality Assistant ben je verantwoordelijk voor het controleren en functioneel testen van alle producten die worden verstuurd naar klanten, subcontractors en field service mensen en dit aan de hand van klanteisen en specificaties teneinde de klanttevredenheid te garanderen. Je zorgt voor: - Het controleren en testen van de geproduceerde producten. - Het Controleren en/of testen van bepaalde niet intern geproduceerde producten/goederen. - Het opstellen en up to date houden van werkinstructies voor quality assurance - Het registreren van vastgestelde fouten. - Het terugsturen van defecte producten naar productie voor reparatie. - Het zorgt steeds voor het naleven veiligheidsregels.

  • Brandertechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een brandertechnieker.

  • Glasplaatser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekwame klant van Let\\\'s Work regio Waregem zijn we op zoek naar een ervaren glasplaatser die dat extra vleugje pit in zich heeft! Je belandt in een innovatief bedrijf dat veel aandacht besteedt aan kwaliteit en een snelle, stipte service. Met zijn 30 jaar ervaring op de teller zoeken ze altijd naar klantgerichte oplossingen en dat samen met de werknemers van de firma. Jouw taak als glasplaatser zal vooral betrekking hebben op particuliere woningen (glazen deuren, glazen ramen, constructies...). Ben jij iemand die gedreven is en graag de handen uit de mouwen steekt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Bel snel 056 51 73 38 Let\\\'s Work construct Kortrijk

  • Gemotiveerde monteur bouw! (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de montage van prefab elementen, zijn wij op zoek naar mensen die ambitie hebben om als monteur te werken. Denk jij de kandidaat te zijn met de nodige portie goesting om de job aan te leren?

  • Dieselmechanieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit Antwerpen is op zoek naar een dieselmechanieker m/v, voor het onderhoud en herstellingswerk van hun vrachtwagenpark. Onderhoud en herstellingswerk aan vrachtwagens, graafkranen, laad- en graafcombinaties, compressoren,...; depannage ter plaatse op de verschillende werven van het bedrijf; kleine lasconstructiewerken.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Overijse en omgeving.

  • Stadstour begeleider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Oudenaarde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

  • Enthousiaste Student(e) voor Bongo winkel Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Wie zoeken we? Voor onze winkel in Hasselt zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) (m/v), die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden en zich voor langere termijn wenst te engageren. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekendwerker) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: WZC IRIS

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • Studentenjob - magazijnmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IM PRESS

    Type: Studentenjob

    Im Press bvba is een kleine KMO, gevestigd in KORTRIJK CENTRUM. Wij zijn Belgisch marktleider in stempels en naamplaten. Onze klanten zijn kantoorvakhandels, winkelketens en rechtstreekse afnemers. Als moderne organisatie zijn wij ook toonaangevend in e-commerce. Wegens sterke groeiperspectieven wensen wij ons team uit te breiden met een (m/v) PART-TIME MAGAZIJNMEDEWERKER ORDERPICKER – BEHANDELING ORDERS – VERZENDING Functie: Als orderpicker ben je voornamelijk bezig met het verzamelen en verwerken van goederen. Je pickt de artikelen aan de hand van een orderlijst uit het magazijn, waarna je deze verwerkt (montage van stempels) - je staat in voor het verpakken en verzenden van de goederen – receptie van goederen en aanvullen van het magzijn. Profiel: Je bent gemotiveerd en kan nauwkeurig werken – je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk, dit omdat je de orders moet kunnen lezen en begrijpen – enige PC ervaring.

  • PHP Consultant (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ALPHA IT

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze klanten bij de ontwikkeling van web applicaties. Dankzij jouw ervaring in eerdere jobs en projecten kan je je snel integreren in een bestaand team en in no-time ben je een meerwaarde voor onze klant. Je hebt een technische kennis om U tegen te zeggen en helpt je collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • AANKOPER - WERKVOORBEREIDER - Regio Kalmthout (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Het lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen Het opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melden van bottlenecks Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaar bij het uitwerken van projecten Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen Je beheert de volledige administratie rond het project Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder AutoCad, Stabicad, Dialux,etc klinken je bekend in je oren

Zoek naar antwoorden van COIFFURE ANNICK in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE ANNICK in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE ANNICK. Laat een reactie achter voor COIFFURE ANNICK. COIFFURE ANNICK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE ANNICK. Leave a respond for COIFFURE ANNICK. COIFFURE ANNICK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE ANNICK op de google maps. Adres en contacten COIFFURE ANNICK
Location of COIFFURE ANNICK on the google maps. Address and contacts of COIFFURE ANNICK

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE ANNICK COIFFURE ANNICK: Vanmaercke Bouwonderneming NV | M.E.R. DOORS BVBA | WE MEN | PAUL MARCOUX | KARIN VAN DEN BULCKE

Other related companies as COIFFURE ANNICK: Vanmaercke Bouwonderneming NV | M.E.R. DOORS BVBA | WE MEN | PAUL MARCOUX | KARIN VAN DEN BULCKE

COIFFURE ANNICK is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE ANNICK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07887054443. Het bedrijf COIFFURE ANNICK bevindt zich op het adres: RAMMELSTRAAT 38; 9340; LEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 591,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 364,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kapsalons; Mobiele kappers. Producten gemaakt in COIFFURE ANNICK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE ANNICK is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE ANNICK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE ANNICK, openstaande posities, locatie van COIFFURE ANNICK op de kaart.

COIFFURE ANNICK is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE ANNICK, company assigned to the tax number BE07887054443. The company COIFFURE ANNICK is located at the address: RAMMELSTRAAT 38; 9340; LEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 591,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 364,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kapsalons; Mobiele kappers. Products created in COIFFURE ANNICK were not found.
The main activity of COIFFURE ANNICK is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE ANNICK is not available. You also can look at reviews of COIFFURE ANNICK, open positions, location of COIFFURE ANNICK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE ANNICK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE ANNICK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE ANNICK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE ANNICK, employees, financial statistics.