YVETTE

Contactgegevens YVETTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YVETTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

YVETTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE VILLEGAS CLERCAMPSTR. 54; 1853; GRIMBERGEN, België

Telefoon (phone): 22676332 (+32-22676332) 22676332 (+32-22676332)

Fax (fax): +32 (12) 509-60-86 +32 (12) 509-60-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YVETTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YVETTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YVETTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YVETTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YVETTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YVETTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YVETTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YVETTE
Products information YVETTE

BTW identificatienummer (tax): BE04257446289
Ondernemingsnummer: 1678680419
Hoofdstad (capital): 556,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 674,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in YVETTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YVETTE
(Get full report from official database of BE for YVETTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor YVETTE
Addition kinds of activities for YVETTE

2393. Textielzakken | Textile bags
421500. Koeriersdiensten, behalve met de lucht | Courier services, except by air
30690402. Ballonnen, metalen folie gelamineerd met rubber | Balloons, metal foil laminated with rubber
34499903. Aangepaste rol gevormde producten | Custom roll formed products
38420101. Kogelvrije vesten | Bulletproof vests
54119904. Kruidenierswinkels, ketting | Grocery stores, chain
73890902. Controleer de validatie service | Check validation service
94410402. Administratie van maatschappelijke en mannelijke programma's, staatsregering | Administration of social and manpower programs, state government

Werken bij YVETTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YVETTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YVETTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YVETTE. Looking for open vacancies in other companies

  • MONTEUR 2 PLOEGEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mooie firma te Waregem die gespecialiseerd is in zonneweringen en terrasoverkappingen, zijn we op zoek naar kandidaten om deze terrasoverkappingen te monteren in het atelier. Jouw takenpakket omvat: Door middel van een montageplan alle types terrasoverkappingen monteren Hanteren van verschillende handwerktuigen (afkortzaag, verstekzaag,...) Deze job zal in het atelier zijn en dus niet op verplaatsing

  • elektro mekanieker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uitvoeren van elektrisch en mechanisch, preventief en curatief onderhoud aan machines en installaties - Uitvoeren van werkbons volgens planning - Naleven van de veiligheidsregels bij het herstellen van machine(onderdelen) - Bespreken van technische problemen met operators, collega techniekers en leidinggevende - Invullen en afsluiten van werkbonnen. - Voorbereiden van en meehelpen aan groot periodiek onderhoud - Instaan voor orde en netheid en zorg dragen voor het eigen gereedschap

  • Operator CNC (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt te werk gesteld in een productieafdeling te Schoten, waar plaatmateriaal op maat van de klant wordt afwerkt. Je bedient voornamelijk de CNC-machine welke het plaatmateriaal bijvoorbeeld van scharniergaten, groeven en rijboringen voorziet. Je hebt een hart van hout, een positief karakter en leert graag bij. Je werkt accuraat en wil graag kwaliteit leveren. Je hebt al ervaring als machine-operator, het liefst in de hout- of bouwsector.

  • HUISHOUDHULP (M/V) NIEUWPOORT (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Hoger redder (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant PLOPSAQUA De Panne zijn we op zoek naar redders, dit zowel in vast dienstverband of als extra. Je garandeert de veiligheid van alle bezoekers en bent verantwoordelijk voor de hygiëne, netheid en vlot verloop in het waterpark. Je bent in het bezit van een geldig Hoger Reddersbrevet en bijscholingsattest (of een strandreddersbrevet en bereid een cursus hoger redder te volgen). Je hebt kennis over waterkwaliteitsmetingen en de geldende hygiënevoorschriften in het zwembad.

  • Student Sales Support (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar 2 studenten voor op de dienst Sales Support. Hierbij een greep uit je takenpakket: - Je maakt offertes op - Je verwerkt administratieve taken

  • Facility medewerker (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Facility medewerker zal je de gehele organisatie bij de verhuis van onze klant naar hun nieuwe locatie.  je doet dit in samenspraak met de facility manager. Je zal ook allround ingezet worden en moet alles technische zaken opvolgen. Van technische en It problemen tot contracten met kuisfirma's en het afvalbeheer. je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor de beveiliging, het wagenpark, de inventaris, ... Bedrijfsprofiel: Onze klant is gespecialiseerd in supply chain solutions 

  • Team Assistant + Advocatenkantoor. Een perfecte combo voor u? (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Bent u drietalig, heeft u al een eerste werkervaring achter de rug en heeft u een positieve en professionele attitude? Grijp dan nu uw kans om in een internationaal en vooraanstaand advocatenkantoor te werken dat bovendien zeer gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer. Als Team Assistent in dit bedrijf maakt u deel uit van een team van 160 mensen. U zal op de afdeling Corporate Practice ondersteuning bieden aan 4 tot 5 advocaten: Agendabeheer waarbij u ook vergaderingen organiseert en coördineert en gebruik maakt van de Outlook kalender. Reservaties van reizen en de facturen en onkosten afhandelen. De telefoon beantwoorden. Gebruik maken van Word, Excel en Powerpoint bij het opmaken van documenten. Biling: voorbereiden van facturen. Het klantenbestand up-to-date houden. Archivage en klassement.

  • Medewerker beheerscontrole bouwprojecten - Dienst ruimteplanning (100 %) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker binnen de stafcel beheerscontrole sta je in voor de opvolging en controlling van financieel-administratieve aspecten, de opmaak van de lange termijn planning en financiële prognose, de rapportering aan de bevoegde beslissingsorganen en ad hoc financiële analyses, in verregaande samenwerking met de projecteigenaars en de projectadministratie (deze laatste als onderdeel van de technische dienst). Het takenpakket omvat: Je analyseert de aangeleverde gegevens van externe partijen (ontwerpers, aannemers) en stemt deze af met de interne projectverantwoordelijken en met de externe partijen. Je coördineert alle selectieprocedures voor de aanstelling van de ontwerpteams en aannemers omtrent de grote bouwprojecten via de toepassing van de wetgeving overheidsopdrachten. Dit omvat o.a. de opmaak van administratieve bestekken, de gunningsverslagen, de gunnings- en toewijzingsbrieven. Je biedt ondersteuning bij de opmaak van de voortgangsrapporten omtrent de lopende bouwdossiers en andere projecten voor de interne besluitvormingsorganen, de subsidiërende overheid of andere stakeholders. Je staat in voor zowel ad hoc als periodieke interne rapportering en cijfermatige analyses.

  • Stukadoor binnen- en buitenbepleistering (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: PLEISTERWERKEN MICHAEL CLAES

    Type: Vaste Job

    VOOR ONMIDDELIJKE INDIENSTTREDING! Ter uitbreiding van onze zaak zoeken wij een stukadoor binnen- en buitenbepleistering. Wij vragen: - Oog voor detail hebben - Zin voor verantwoordelijkheid - Goed in team kunnen werken - Enige ervaring in pleisterwerken vereist - Woonachtig regio West-Vlaanderen (elke dag vertrekken vanuit Aartrijke) Aanbod: - Stabiele werkomgeving - Familiale en toffe werksfeer - Variatie in binnen- en buitenbepleistering - Aantrekkelijke verloning Kunt u zich vinden in deze job? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Zaakvoerder: Michael Claes 0498 81 25 33 of [email protected]

  • Bedrijfsleider voor start-up (SaaS) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het idee is er, het prototype is zo goed als af en zit in test naar de finale marktversie toe. Nu is er nood aan een Wijze Raaf die het product in de markt zal helpen zetten, in alle opzichten: je werkt en schrijft het business plan uit, je bepaalt -in overleg met de founders- de commerciële strategie, je zoekt naar de beste financiering. Je neemt dus de lead in een uitdagend, ambitieus project met groot potentieel. Deze Wijze Raaf heeft ervaring met een start up en beschikt over het financieel comfort om een startperiode te overbruggen. Ervaring met SaaS oplossingen en resellerkanalen is een plus.

  • Flexi-jobs (keukenmedewerk(st)ers) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: McDonald's Knokke

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken.

Zoek naar antwoorden van YVETTE in sociale netwerken
Look for responds of YVETTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor YVETTE. Laat een reactie achter voor YVETTE. YVETTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YVETTE. Leave a respond for YVETTE. YVETTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YVETTE op de google maps. Adres en contacten YVETTE
Location of YVETTE on the google maps. Address and contacts of YVETTE

Andere gerelateerde bedrijven als come YVETTE YVETTE: M. KONTEN | P.C. SENIOR EVERE | D. RAPPAPORT | Anaklasis | CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING

Other related companies as YVETTE: M. KONTEN | P.C. SENIOR EVERE | D. RAPPAPORT | Anaklasis | CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING

YVETTE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YVETTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04257446289. Het bedrijf YVETTE bevindt zich op het adres: DE VILLEGAS CLERCAMPSTR. 54; 1853; GRIMBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 556,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 674,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in YVETTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van YVETTE is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YVETTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YVETTE, openstaande posities, locatie van YVETTE op de kaart.

YVETTE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is YVETTE, company assigned to the tax number BE04257446289. The company YVETTE is located at the address: DE VILLEGAS CLERCAMPSTR. 54; 1853; GRIMBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 556,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 674,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kapsalons. Products created in YVETTE were not found.
The main activity of YVETTE is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of YVETTE is not available. You also can look at reviews of YVETTE, open positions, location of YVETTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YVETTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YVETTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YVETTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YVETTE, employees, financial statistics.