CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING

Particuliere bedrijvenTimmerhout en Houtproducten, behalve meubels • CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING
Private companiesLumber and Wood Products, Except Furniture • CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING

Contactgegevens CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molenstraat 5; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 42 89 26 (+32-014 42 89 26) 014 42 89 26 (+32-014 42 89 26)

Fax (fax): 014 42 89 26 (+32-014 42 89 26) 014 42 89 26 (+32-014 42 89 26)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING
Products information CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING

BTW identificatienummer (tax): BE02717163085
Ondernemingsnummer: 8672576904
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 596,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Psychotherapists and psychoanalysts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING
(Get full report from official database of BE for CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING
Addition kinds of activities for CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING

225304. Jurken en rokken | Dresses and skirts
367900. Elektronische componenten, nec | Electronic components, nec
13899908. Hydraulische fractureringsputten | Hydraulic fracturing wells
32950101. Bariet, gemalen of anderszins behandeld | Barite, ground or otherwise treated
48220203. Radiotelegraafdiensten | Radio telegraph services
59479903. Trading cards: honkbal of andere sporten, entertainment, enz. | Trading cards: baseball or other sports, entertainment, etc.

Werken bij CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever elektriciteit - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    We zoeken een gemotiveerde medewerker. Je voornaamste taak is het uitvoeren van elektrische proeven op motorstellen, zowel laag- als hoogspanning. Je gaat op zoek naar fouten en zorgt voor oplossingen. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je wat de volgende te nemen stappen zijn. Je rapporteert op regelmatige basis de resultaten van de uitgevoerde proeven aan je teamleider en aan de productieleider ‘In- en uitgangscontrole’. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Je zorgt voor het ritvaardig maken van een motorstel: verloden van schakelaars, klaarzetten van het motorstel, … Is dit iets voor jou? Dan word je tewerkgesteld in het team ‘’In- en uitgangscontrole’ dat bestaat uit een 30-tal werknemers. Het team bestaat uit mensen met jonge frisse ideeën en mensen met technische ervaring. Zij werken in een technologische omgeving waar er voldoende vrijheid is om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Technisch operator fabricatie (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een brouwerij in Bocholt zoeken we een technisch operator voor de afdeling fabricatie in 3 ploegen. Jouw taak is het opvolgen van het fabricatieplan van de shift zodat het productiedoel gerealiseerd wordt: - Je controleert het fabricatieproces en bevestigt de stappen in de automatische programma's - Je zorgt ervoor dat de juiste besturingsbeelden op het scherm staan en kan deze aanpassen indien nodig - Je kan actie ondernemen bij storingen - Je voert kwaliteitscontroles uit en registreert deze - Je kan HACCP voorschriften doorvoeren en noteren - Je kan afwijkingen van de normen vaststellen en doorgeven - Je rapporteert aan de teamleider en collega's - Je kan werkfiches correct en volledig invullen - Je zorgt voor orde en netheid en hebt oog voor grondstof- of materiaaltekorten

  • Orderpicker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar orderpickers: Ben je op zoek naar een uitdagende job? Heb je ervaring als orderpicker, en voicepicking in het bijzonder? Ben je bereid om in een koude omgeving te werken tussen 4 en 7 graden? Dan is deze job misschien iets voor jou! Via voicepicking dien je je te verplaatsen van locatie A naar B, daar dien je de correcte goederen te nemen en plaats je zorgvuldig alles op een pallet. Dit alles gebeurt via een elektrische BT.

  • Kwaliteitsgerichte en communicatieve Medewerker Bank (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij administratief aangelegd, zeer nauwgezet en heb je ervaring binnen een bank? Ben je bovendien communicatief en servicegericht? Dan ben jij de BANCAIRE MEDEWERKER die we zoeken!   Jouw verantwoordelijkheden: Kwaliteitscontrole van klantendossiers Samenzitten met account managers en private bankers om ontbrekende klantengegevens bij hen op te vragen Plannen en organiseren van herzieningskalender Voorbereiden van meetings, waarbij de verschillende klantendossiers besproken worden Agenda opmaak en notuleren tijdens deze meeting Veelvuldige interne contacten (telefonisch + per mail)   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector.Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een Administratief Medewerker die verantwoordelijk is voor de kwaliteitscontrole van klantendossiers.

  • betonarbeider (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar Betonarbeiders (M/V):  Je staat in voor het ontkisten van mallen  Je maakt deze mallen schoon Je voorziet de mallen van wapening aan een siloplaten-gietmachine 

  • ERVAREN AUTOVERKOPER M/V (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: APPRO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een garage/carrosserie in regio Leuven, zijn wij op zoek naar een ervaren autoverkoper. Als ervaren autoverkoper denk je klantgericht. Klantgericht, communicatief en commercieel zijn deze woorden jou op het lijf geschreven? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van wagens, testritten, plaatsing van bestellingen en opvolging van leveringen. Voor levering controleer je het voertuig. Daarnaast sta je ook in voor het beheer van de showroom en het onthaal van de klanten.

  • Siroopbereider - snelle opstart - mooie verloning - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een siroopbereider voor twee ploegensysteem. Als siroopbereider sta je in voor het aanmaken van siropen voor frisdranken, het nemen van stalen ter controle en het verzorgen van een vlotte aanbreng aan de productie van de frisdranken. Je werkt in een twee ploegensysteem - de ene week van 6u tot 14u, de andere week van 14u tot 22u - en krijgt hiervoor een mooi loonpakket aangeboden. Na je opleiding, mag je zelfstandig siropen bereiden. Mits positieve evaluatie, krijg je na je interimperiode een vast contract aangeboden. We zijn op zoek naar iemand met minstens een eerste ervaring als operator/bereider in de voedingsindustrie. Heb jij die passie voor voeding die we zoeken? Wil je graag in Ninove werken? Stuur dan snel je CV door naar: [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is Europa’s grootste producent van frisdranken en vruchtensappen. In de vestiging te Ninove vindt de productie plaats voor vooraanstaande retailers in Nederland en België en nationale en internationale A-merken. Daarnaast produceren zij diverse dranken onder eigen merknaam voor de exportmarkten Afrika, Azië en het Midden-Oosten. 

  • Monteur verwarming water sanitair (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze klant in Maasmechelen is Accent Construct op zoek naar een monteur sanitair en verwarming. Jouw takenpakket binnen deze vacature bestaat uit: af- en aanvoerleidingen leggen installatie van sanitaire voorzieningen (kranen wc´s douchebakken..) radiators ophangen verwarmingselementen plaatsen Dit bij zowel particulieren als op projecten. De werven zijn meestal gelegen in Limburg.

  • HR Director (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Samen met je team van 7 HR medewerkers  ben je verantwoordelijk voor de toepassing van een coherent HR beleid alsook een correcte payroll en sluitende personeelsadministratie  Je bouwt verder op het bestaande HR beleidsplan en zorgt voor de implementatie ervan. Je werkgebied is België, Luxemburg en Frankrijk.  Je zorgt waar nodig voor een aangepaste organisatiestructuur die competitief is in een snel veranderende retailmarkt. Je staat in voor de ontwikkeling, implementatie, evaluatie en bijsturing van de nodige HR-tools en het HR beleid (van R&S tot Employer Branding, Engagement en Talent).  Je bewaakt de bijhorende HR procedures en rapportages. Waar nodig werk je deze verder uit (HR plannings- en communicatietools) Je zorgt voor een competitief Compensation & Benefits beleid, alsook het benchmarken van loongegevens en functies. Je bent het intern en extern aanspreekpunt (uitzendkantoren, sociale partners, officiële instanties…) voor alle HR-aangelegenheden. Je blijft steeds up-to-date m.b.t. sociaal zekerheids- en arbeidsrecht, alsook de laatste HR topics. Waar nodig zorg je voor de vertaling naar de business en het implementeren ervan. Je coördineert het volledige R&S proces,alsook het VTO-beleid. Je zorgt voor de opmaak van het rekruterings- en opleidingsplan. Je volgt hierbij de experten per productgroep op. Je beantwoordt complexere sociaal-juridische vragen of treedt op bij inspecties. Je bent verantwoordelijk voor het jaarlijkse personeels- en trainingsbudget en de bewaking ervan.  Je streeft bij dit alles een positieve werksfeer na door een duidelijke communicatie tussen hoofdkantoor, stores en warehouse. Het sociaal overleg behoort eveneens tot je takenpakket (OR, SD en IDPBW). Je maakt deel uit van het management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO van de onderneming. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende, toonaangevende retailspeler en is gevestigd in de regio Antwerpen. 

  • Ontwikkelaar Sharepoint (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Als Ontwikkelaar Sharepoint ben je verantwoordelijk voor :  Het oplossen van problemen en toegangsaanvragen te verwerken met Tier 3 programma Het werken binnen een Sharepoint (office365) omgeving  Het bijstaan van de IT afdeling met het voeren van audits  Het bijstaan van de IT managment afdeling met het begeleiden en verbeteren van Sharepoint Het opvolgen van de technologische evaluaties  Het voorzien van technische trainingen voor gebruikers op Sharepoint  Het opmaken en onderhouden van documenten Het aanwezig zijn bij noodgevallen die kunnen voorkomen 

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar chauffeurs CE Vervoeren van goederen sector automotiv

  • Technisch commercieel medewerker bouwsector (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: HOSA

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een technisch persoon met de nodige commerciële flair! Jouw jobomschrijving is de volgende: Verkoop en offertes opmaken Technisch adviseren van klanten en collega's Voorbereiden van orders Aankopen van materiaal Contact met verschillende leveranciers Je gaat ook zelf op bezoek bij klanten

Zoek naar antwoorden van CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING in sociale netwerken
Look for responds of CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING. Laat een reactie achter voor CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING. CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING. Leave a respond for CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING. CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING op de google maps. Adres en contacten CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING
Location of CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING on the google maps. Address and contacts of CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING: Andries Rika BVBA | FERME BEKAERT | Garage Taillis Prés | PMU | E.F.L. REGINA PACIS

Other related companies as CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING: Andries Rika BVBA | FERME BEKAERT | Garage Taillis Prés | PMU | E.F.L. REGINA PACIS

CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02717163085. Het bedrijf CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING bevindt zich op het adres: Molenstraat 5; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 596,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Psychotherapists and psychoanalysts. Producten gemaakt in CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING, openstaande posities, locatie van CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING op de kaart.

CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING, company assigned to the tax number BE02717163085. The company CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING is located at the address: Molenstraat 5; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 596,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Psychotherapists and psychoanalysts. Products created in CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING were not found.
The main activity of CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING is not available. You also can look at reviews of CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING, open positions, location of CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRUM VOOR LEVENSBESCHOUWING & ZINGEVING, employees, financial statistics.