YANNICK JALLET

Contactgegevens YANNICK JALLET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YANNICK JALLET: address, phone, fax, email, website, opening hours

YANNICK JALLET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-PIERRE 3; 1350; ORP-JAUCHE, België

Telefoon (phone): 81877095 (+32-81877095) 81877095 (+32-81877095)

Fax (fax): +32 (53) 697-11-66 +32 (53) 697-11-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YANNICK JALLET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YANNICK JALLET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YANNICK JALLET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YANNICK JALLET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YANNICK JALLET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YANNICK JALLET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YANNICK JALLET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YANNICK JALLET
Products information YANNICK JALLET

BTW identificatienummer (tax): BE06392913818
Ondernemingsnummer: 5087463378
Hoofdstad (capital): 476,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 106,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in YANNICK JALLET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YANNICK JALLET
(Get full report from official database of BE for YANNICK JALLET)

Aanvulling soorten activiteiten voor YANNICK JALLET
Addition kinds of activities for YANNICK JALLET

348999. Ordnance en accessoires, nec, nec | Ordnance and accessories, nec, nec
478500. Inspectie en vaste voorzieningen | Inspection and fixed facilities
495302. Afvalverzameling en verwijdering | Refuse collection and disposal services
23950200. Borduurwerk en kunst naaldwerk | Embroidery and art needlework
31519903. Veters, leer | Mittens, leather
72990501. Banketzaal faciliteiten | Banquet hall facilities
73590800. Verhuur van dieren en planten | Animal and plant rental services
80999908. Spermabank | Sperm bank

Werken bij YANNICK JALLET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YANNICK JALLET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YANNICK JALLET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YANNICK JALLET. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio Torhout zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die het onderhoud en nazicht van bestaande productie-installaties doet. Je lost technische problemen op. Je bouwt de onderhoudsafdeling en een preventief onderhoudsplan uit. Je werkt mee aan de opbouw van nieuwe projecten.

  • Technieker (M/V) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wilrijk zijn wij op zoek naar een monteur. Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, prefabriceren en monteren van kunststof installaties voor de chemische en farmaceutische industrie; micro-electra- en waterzuiveringsinstallaties. Wat zal er van jou verwacht worden: Als deel van het productie en constructie team lees je technische tekeningen, waarna je direct aan de slag gaat Je produceert kunststof onderdelen en last deze samen tot complete installaties Je voert kwaliteitstesten uit alvorens een product wordt afgeleverd aan de klant Je werkt samen met 20 anderen op de werkplaats in Wilrijk en de installaties zijn allemaal maatwerk

  • OPERATOR 2-PLOEGEN 7301864 / 40 C (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Merchtem, actief in de voedingssector, zijn we op zoek naar een dynamische operator! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bewaken van één van de productielijnen. Je voert kwaliteitscontroles uit en je bewaakt ook alle veiligheids- en hygiëneregels!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Landen, 8 uur per week (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week (liefst op vrijdag), voor een gastgezin wonende te Landen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en eventueel boodschappen . Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP REGIO AFFLIGEM (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! www.group-f.be

  • HUISHOUDHULP (M/V) AARTRIJKE (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Gemotiveerde reiniger - Jobstudent (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in de regio zijn wij op zoek naar een gemotiveerde industriële schoonmaker, die de resterende vakantie / eventueel september kan gaan werken. Je zal op baan gaan met een camionnette en wordt bijgestaan door een collega. Wat zal je schoonmaken? - hygiënisch en technisch onderhoud van sanitaire installaties, dampkappen en ventilatiesystemen - dieptereiniging van ovens, verdampers, productielijnen, productiemachines, ontstoffingen, enz...

  • Jobstudenten zorg of verpleging voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: WZC Hardoy

    Type: Studentenjob

    Voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie is Orpea op zoek naar jobstudenten om het zorgteam van het residentie versterken in zijn dagelijkse taken.

  • Studenten zaterdag en/of vakantieperijden inpak productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het versnijden en verpakken van groenten en fruit. Je reinigt de werkplek en houdt rekening met de hygieneregels.

  • Technisch magazijnier (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als technisch magazijnier sta je in voor algemene magazijntaken zoals stockcontrole, sorteren, bestellingen klaarzetten, enz.  Daarnaast sta je ook in voor de interne pakketverdeling, kledijrondes en afvalophaling op de verschillende afdelingen.  Bedrijfsprofiel: Mijn opdrachtgever is een sterk groeiende familiale onderneming met oog voor afwerking en kwaliteit. 

  • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

Zoek naar antwoorden van YANNICK JALLET in sociale netwerken
Look for responds of YANNICK JALLET in social networks

Lees alle opmerkingen voor YANNICK JALLET. Laat een reactie achter voor YANNICK JALLET. YANNICK JALLET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YANNICK JALLET. Leave a respond for YANNICK JALLET. YANNICK JALLET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YANNICK JALLET op de google maps. Adres en contacten YANNICK JALLET
Location of YANNICK JALLET on the google maps. Address and contacts of YANNICK JALLET

Andere gerelateerde bedrijven als come YANNICK JALLET YANNICK JALLET: HERMES C & P | LE ROI DU TALON | STADSBESTUUR | WALTER SASSEN | HUIS VAN TICHELEN

Other related companies as YANNICK JALLET: HERMES C & P | LE ROI DU TALON | STADSBESTUUR | WALTER SASSEN | HUIS VAN TICHELEN

YANNICK JALLET is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YANNICK JALLET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06392913818. Het bedrijf YANNICK JALLET bevindt zich op het adres: RUE SAINT-PIERRE 3; 1350; ORP-JAUCHE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 476,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 106,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in YANNICK JALLET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van YANNICK JALLET is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YANNICK JALLET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YANNICK JALLET, openstaande posities, locatie van YANNICK JALLET op de kaart.

YANNICK JALLET is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is YANNICK JALLET, company assigned to the tax number BE06392913818. The company YANNICK JALLET is located at the address: RUE SAINT-PIERRE 3; 1350; ORP-JAUCHE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 476,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 106,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons. Products created in YANNICK JALLET were not found.
The main activity of YANNICK JALLET is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of YANNICK JALLET is not available. You also can look at reviews of YANNICK JALLET, open positions, location of YANNICK JALLET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YANNICK JALLET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YANNICK JALLET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YANNICK JALLET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YANNICK JALLET, employees, financial statistics.