WILLY MATTHEUS

Contactgegevens WILLY MATTHEUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLY MATTHEUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLY MATTHEUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAALSEBAAN 288; 3128; TREMELO, België

Telefoon (phone): 16534013 (+32-16534013) 16534013 (+32-16534013)

Fax (fax): +32 (53) 650-39-57 +32 (53) 650-39-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLY MATTHEUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLY MATTHEUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLY MATTHEUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLY MATTHEUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLY MATTHEUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLY MATTHEUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLY MATTHEUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLY MATTHEUS
Products information WILLY MATTHEUS

BTW identificatienummer (tax): BE07132293701
Ondernemingsnummer: 1858581542
Hoofdstad (capital): 712,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 399,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in WILLY MATTHEUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLY MATTHEUS
(Get full report from official database of BE for WILLY MATTHEUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLY MATTHEUS
Addition kinds of activities for WILLY MATTHEUS

162302. Communicatie lijn en transmissie toren constructie | Communication line and transmission tower construction
242600. Hardhoutdimensie en vloermolen | Hardwood dimension and flooring mills
25310301. Cabines, voor off-highway trucks | Cabs, for off-highway trucks
39310211. Violen en delen | Violins and parts
79969900. Amusementsparken, nec | Amusement parks, nec

Werken bij WILLY MATTHEUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLY MATTHEUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLY MATTHEUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLY MATTHEUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker klantendienst (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het opstellen van offertes, het vast leggen van afspraken,... Je beantwoordt vragen van de klanten. Je staat in voor algemene administratie. Je staat in voor telefonie (inbound)

  • Verkoopsmedewerker december (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar een verkoper (M/V) voor de volledige maand december 2018! Functie: - Je krijgt het productengamma van de firma aangeleerd en leert met het kassasysteem werken. - Je staat de klanten te woord - Je noteert correct de verschillende bestellingen - Je staat in nauw contact met de productie De uren liggen steeds tussen 9u00 en 18u, maar flexibiliteit naar af en toe eens kort of langer werken is noodzakelijk. Je zal werken van maandag tot zaterdag, met telkens 1 dag thuis.

  • Lab Technician (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. Takenpakket: Je werkt pro-actief mee aan de uitdaging om nieuwe analysetechnieken in het labo te integreren Je zorgt voor een continue verbetering van analysemethodes via dialoog tussen collegas en leveranciers Je controleert via analyse specifieke grondstoffen en hulpstoffen, aangemaakte halffabrikaten en afgewerkte eindproducten, blokkeert indien noodzakelijk afwijkende producten en communiceert verdere acties Je geeft goederen die voldoen aan de kwaliteitsspecificaties vrij voor verkoop Je voert specifieke analyses en onderzoeken uit op vraag van de rechtstreekse chef ter assistentie van het oplossen van kwaliteitsproblemen, neemt actief deel in verbetertrajecten Je voert klachtenanalyses uit Je voert kwaliteitscontroles uit op concurrentiestalen en op de gedragingen van de eigen producten in de tijd Je analyseert de opgehaalde stalen van de voorfabriek en rapporteert deze aan de verantwoordelijke

  • Huishoudhulp/Poetshulp Minderhout (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp Melle/Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Holsbeek en omgeving

  • HUISHOUDHULP VOOR GEZIN IN VLIERZELE (VLIERZELE)

    Regio: VLIERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Een gezin uit Vlierzele zoekt dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken en koken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Student promo Marche-En-Famenne (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Pour notre client Panama, nous recherchons des étudiants qui peuvent effectuer des missions de promotion à Marche-en-Famenne tout au long de l'année. Pour différentes marques.

  • Diensthoofd dienst informatica (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: P. C. SINT AMANDUS

    Type: Vaste Job

    De Dienst Informatica (5 medewerkers) maakt deel uit van het facilitair departement en staat in voor het hardware-, software- en netwerkbeheer van het Psychiatrisch Centrum. Je werkt als diensthoofd van de dienst informatica. Je geeft leiding aan de medewerkers van de dienst informatica (ca. 4 medewerkers). Je doet beleidsvoorbereidend werk voor het informaticabeleid in het centrum en werkt hierin samen met de Centrale Dienst Informatica van de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde. Je bent een belangrijke partner bij de informatisering van zorg- en andere processen binnen het centrum (deelname aan werkgroepen). Je staat in voor het netwerkbeheer en voor de uitwerking en opvolging van taken, projecten en helpdesk. Je bent verantwoordelijk voor het hardware- en softwarebeheer. Je bent verantwoordelijk voor de informaticabeveiliging in samenwerking met de informatieveiligheidsconsulent. Je voert contractuele onderhandelingen met leveranciers van de hardware en applicaties. Je volgt de informaticabudgetten op. Je rapporteert aan de Facilitair Directeur.

  • Technieker Elektriciteit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is actief in milieu- en energietechnologie. Waterzuivering, luchtzuivering, mestverwerking en biogasinstallaties behoren tot hun specialiteiten. De volledige engineering gebeurt binnen hun organisatie. Zowel de bouwkunde, elektromechanica, piping, elektriciteit en automatisatie worden door hun medewerkers voorbereid en uitgevoerd. Momenteel zijn we op zoek naar een technieker elektriciteit, om het team te vervolledigen. Je voert elektrische werken uit op milieu-installaties in opbouw op de werf. Soms doe je ook voorbereidende taken in het atelier. Je leest en interpreteert elektrische schema’s. Je sluit diverse elektrische toestellen aan zoals pompen, mixers en elektrische borden. Ook het elektrisch aansluiten van instrumentatie zoals druk, debiet en temperatuur komt aan bod. Je plaatst kabelgoten/kabelladders, vermogenkabels en signaalkabels. Je werkt in een klein team met twee andere collega’s.

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van WILLY MATTHEUS in sociale netwerken
Look for responds of WILLY MATTHEUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLY MATTHEUS. Laat een reactie achter voor WILLY MATTHEUS. WILLY MATTHEUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLY MATTHEUS. Leave a respond for WILLY MATTHEUS. WILLY MATTHEUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLY MATTHEUS op de google maps. Adres en contacten WILLY MATTHEUS
Location of WILLY MATTHEUS on the google maps. Address and contacts of WILLY MATTHEUS

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLY MATTHEUS WILLY MATTHEUS: LE R?VE DES PETITS | VAN DE WALLE | TRANSFO-HOME | TECK | PHARMACIE VILLEZ-BAILLY

Other related companies as WILLY MATTHEUS: LE R?VE DES PETITS | VAN DE WALLE | TRANSFO-HOME | TECK | PHARMACIE VILLEZ-BAILLY

WILLY MATTHEUS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLY MATTHEUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07132293701. Het bedrijf WILLY MATTHEUS bevindt zich op het adres: BAALSEBAAN 288; 3128; TREMELO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 712,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 399,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in WILLY MATTHEUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILLY MATTHEUS is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLY MATTHEUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLY MATTHEUS, openstaande posities, locatie van WILLY MATTHEUS op de kaart.

WILLY MATTHEUS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLY MATTHEUS, company assigned to the tax number BE07132293701. The company WILLY MATTHEUS is located at the address: BAALSEBAAN 288; 3128; TREMELO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 712,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 399,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kapsalons. Products created in WILLY MATTHEUS were not found.
The main activity of WILLY MATTHEUS is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLY MATTHEUS is not available. You also can look at reviews of WILLY MATTHEUS, open positions, location of WILLY MATTHEUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLY MATTHEUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLY MATTHEUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLY MATTHEUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLY MATTHEUS, employees, financial statistics.