WILLY HEYE

Contactgegevens WILLY HEYE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLY HEYE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLY HEYE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BURGGRAVENLAAN 8; 9940; EVERGEM, België

Telefoon (phone): 92538594 (+32-92538594) 92538594 (+32-92538594)

Fax (fax): +32 (84) 567-39-53 +32 (84) 567-39-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLY HEYE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLY HEYE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLY HEYE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLY HEYE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLY HEYE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLY HEYE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLY HEYE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLY HEYE
Products information WILLY HEYE

BTW identificatienummer (tax): BE06194335937
Ondernemingsnummer: 8585784912
Hoofdstad (capital): 446,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 325,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in WILLY HEYE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLY HEYE
(Get full report from official database of BE for WILLY HEYE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLY HEYE
Addition kinds of activities for WILLY HEYE

921100. rechtbanken | Courts
20350209. Zuurkool, bulk | Sauerkraut, bulk
20480101. Alfalfa of alfalfa maaltijd, bereid als diervoeder | Alfalfa or alfalfa meal, prepared as animal feed
33560205. Zilver en zilverlegering: rollen, tekenen of extruderen | Silver and silver alloy: rolling, drawing, or extruding
59990903. Gehoorapparaten | Hearing aids
59999910. Elektronische onderdelen en uitrusting | Electronic parts and equipment

Werken bij WILLY HEYE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLY HEYE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLY HEYE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLY HEYE. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Kempisch bedrijf in metaalbewerking en machinebouw zijn we op zoek naar een Storingstechnieker in 2 ploegen. Je voert mechanisch en elektrisch onderhoud uit aan de machines en lost storingen op (zowel elektrisch als mechanisch).

  • Application Specialist m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen een team van specialisten komt u terecht in onze serviceafdeling waar u zult instaan voor de telefonische ondersteuning van ons intern ontwikkeld softwarepakket ReCreateX, de toegangscontrole- en gebouwenbeheerssystemen en andere IT-infrastructuren. Na een intensieve opleidingsperiode wordt u ingezet voor de  begeleiding van projecten.

  • HUISHOUDHULPEN (M/V) - REGIO GENT! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp regio Diest? Kies voor Domestic Services! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Tessenderlo en omgeving.

  • Jobstudent Recruiter (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Als Recruiter bij Start People heb je een afwisselend takenpakket met de focus op het behalen van vooropgestelde doelen. Je rekruteert kandidaten volgens specifieke selectiecriteria van onze klanten. Met andere woorden, op de arbeidsmarkt ga je op zoek naar kandidaten die het geschikte profiel hebben en voor hen regel je een afspraak op kantoor. De procedure verloopt als volgt: - Je gaat proactief en intens op zoek via de verschillende jobboards naar geschikte kandidaten en je neemt voor het eerst telefonisch contact op. - Tijdens een eerste telefonische screening probeer je zoveel mogelijk af te toetsen of dit een geschikte kandidaat is. - Eenmaal je de kandidaten hebt geselecteerd verstuur je de eerste test die ze thuis kunnen afleggen. - Na het succesvol voltooien van de eerste test, neem je terug contact op en regel je vlot een afspraak op kantoor. Gezien de procedure uit verschillende etappes bestaat is het cruciaal om een goed contact te behouden met deze kandidaten. Je zal werken op 2 kantoren, in Brugge en in Oostende.

  • Verpleegkundige (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Residentie Milsenhof

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige draag je bij tot een optimale zorg voor onze bewoners. Je hebt verantwoordelijkheidszin, past de gestandaardiseerde procedures toe, maar hebt ook de mogelijkheid om je eigen visie en werkmethoden te implementeren. Een groepsgeest is primordiaal.

  • Medevennoot Crelan Bank, Genk - Diepenbeek (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afhankelijk van je ervaring, zal je als medevennoot binnen het kantoor een rol opnemen als: Beleggingsspecialist over de twee vestigingen heen, of Kantoordirecteur voor het kantoor te Diepenbeek. In de functie als beleggingsspecialist zal je de eindverantwoordelijkheid binnen de organisatie dragen inzake beleggings- en vermogensadvies. Je bent het centrale aanspreekpunt van de bestaande klanten voor beleggingsadvies, levensverzekeringen zoals tak 21/23 en successie- en vermogensplanning in brede zin. Je voert adviesgesprekken met klanten en je bouwt aan lange termijn relaties. Je neemt gerichte initiatieven om het beleggingsdomein binnen de organisatie verder uit te bouwen. Na je initiële start als beleggingsverantwoordelijke, bouw je je kennis verder op met betrekking tot andere financiële domeinen (kredieten, sparen en betalen, verzekeringen….) en met betrekking tot de algemene interne werking en organisatie van het kantoor. Voel je je klaar om meteen een rol op te nemen als kantoordirecteur? Ook dit is zeker mogelijk. Als kantoordirecteur voor de vestiging te Diepenbeek zal je verantwoordelijk worden voor de verdere uitbouw van dit kantoor. Je staat in voor de organisatie en de werking van het kantoor en je geeft als leidinggevende sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Handelsagent B2B - Promoproducten (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: BGIFTS | BELGIAN GIFTS & INCENTIVES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een vaste partner - handelsagent B2B - die actief op zoek gaat naar nieuwe klanten. U voelt zich thuis in de wereld van promotionele producten. Dan ben jij de geschikte teamplayer. U kan aan de slag in gans Belgie of in eigen streek.

  • Sales & Media Advisor (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1664294-inline.html?cid=Partner_VDAB Realisatie van een hoogwaardig zesmaandelijks magazine, dat deel uitmaakt van een eigen interactief concept, een gezonde marketingmix en een digitaal platform, volop in ontwikkeling; Onder leiding van onze hoofdredacteur Stefaan Van Laere en grafisch designer Ellen Piot gaat ons magazine voortaan door het leven als het Ontdekkingsmagazine voor Levensgenieters; Een instapklaar commerciëel uitgewerkt concept met bewezen verkoopresultaten; Ruime commerciële ondersteuning, gekoppeld aan een voortdurende “on the field” begeleiding;

  • Verpleegkundige/Zorgkundige HALLE/VILVOORDE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor onze klanten in Halle en in Vilvoorde zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen die graag willen bijwerken op één van de volgende afdelingen: Geneeskunde, Geriatrie, Cardiopulmonaire Revalidatie, Heelkunde, SP Loco, Palliatieve Zorgen, Psychogeriatrie, Spoed, INZO, Oncologie, Dagziekenhuis, Materniteit, Loopwaak, Recovery Endo, Orthopedagogie, etc. Het gaat zowel om vroeg, laat en nachtdiensten; Je job: - Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, zorg en begrip centraal staan. - je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging: klaarzetten medicatie, inspuitingen, bloedafnames, wondzorg, etc. Je profiel: - Je hebt een diploma van Verpleegkundige of Zorgkundige - Je typeert je door je enthousiasme, motivatie, leergierigheid, stressbestendigheid en zorgzaamheid - Je hebt een goed observatievermogen en bent in staat situaties goed in te schatten - Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team - Computerkennis vormt een pluspunt - Je beschikt over een goede teamgeest en sociale vaardigheden - Je bent stipt en bereid om met een variabel uurrooster te werken

  • flexijob (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: LA BOUFFEE

    Type: Flexijob

    enkele avonden in de week zaalhulp gezocht!

Zoek naar antwoorden van WILLY HEYE in sociale netwerken
Look for responds of WILLY HEYE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLY HEYE. Laat een reactie achter voor WILLY HEYE. WILLY HEYE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLY HEYE. Leave a respond for WILLY HEYE. WILLY HEYE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLY HEYE op de google maps. Adres en contacten WILLY HEYE
Location of WILLY HEYE on the google maps. Address and contacts of WILLY HEYE

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLY HEYE WILLY HEYE: Degroof Securities | MOUTHUY J-P | Mackenzie (The) | Hanciaux | De Grauwe Frans BVBA

Other related companies as WILLY HEYE: Degroof Securities | MOUTHUY J-P | Mackenzie (The) | Hanciaux | De Grauwe Frans BVBA

WILLY HEYE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLY HEYE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06194335937. Het bedrijf WILLY HEYE bevindt zich op het adres: BURGGRAVENLAAN 8; 9940; EVERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 446,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 325,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in WILLY HEYE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILLY HEYE is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLY HEYE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLY HEYE, openstaande posities, locatie van WILLY HEYE op de kaart.

WILLY HEYE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLY HEYE, company assigned to the tax number BE06194335937. The company WILLY HEYE is located at the address: BURGGRAVENLAAN 8; 9940; EVERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 446,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 325,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kapsalons. Products created in WILLY HEYE were not found.
The main activity of WILLY HEYE is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLY HEYE is not available. You also can look at reviews of WILLY HEYE, open positions, location of WILLY HEYE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLY HEYE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLY HEYE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLY HEYE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLY HEYE, employees, financial statistics.