TIP TOP

Contactgegevens TIP TOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TIP TOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

TIP TOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RICHARD VANDEVELDESTRAAT 61; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22153415 (+32-22153415) 22153415 (+32-22153415)

Fax (fax): +32 (63) 364-34-11 +32 (63) 364-34-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TIP TOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TIP TOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TIP TOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TIP TOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TIP TOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TIP TOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TIP TOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TIP TOP
Products information TIP TOP

BTW identificatienummer (tax): BE03927307128
Ondernemingsnummer: 6162750244
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 487,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in TIP TOP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TIP TOP
(Get full report from official database of BE for TIP TOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor TIP TOP
Addition kinds of activities for TIP TOP

869902. Leeskamers en andere culturele organisaties | Reading rooms and other cultural organizations
13899904. Gas comprimeren (aardgas) op de velden | Gas compressing (natural gas) at the fields
14999919. Vulkanische aswinning | Volcanic ash mining
22950203. Garen, plastic bekleed: gemaakt van gekochte garens | Yarns, plastic coated: made from purchased yarns
38290216. seismometers | Seismometers
39990707. Planten, kunstmatig en bewaard gebleven | Plants, artificial and preserved
65310401. Verhuurder, onroerend goed | Rental agent, real estate

Werken bij TIP TOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TIP TOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TIP TOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TIP TOP. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende met kennis coreldraw m/v (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief in het leveren en fabriceren van voedingsproducten (al dan niet portieverpakt), die voornamelijk bestemd zijn voor horecagroothandelaars en cateringbedrijven. De klant heeft zijn gamma verder uitgebreid met artikels die bestemd zijn voor de retail. Hun klanten zitten verdeeld over gans Europa. In samenspraak met de klanten zorg je dat hun gewenste afdruk druktechnisch en met oog voor detail op de verpakking wordt geprint. Je zorgt voor het maken van een proefdruk, zet dit in een werktekening, checkt de kleuren,... Ook beschik je over sterke administratieve skills en weet je georganiseerd je werk op te volgen. Als de voorraad van een bepaalde klant bijna op is ga je proactief te werk en check je of er nog extra gedrukt moet weorden. Verder sta je ook in voor maken van folders om aan de klanten te geven. Als je productfoto's kan trekken om te gebruiken in de folders is dit een groot pluspunt. Maandelijks staan er ook een aantal producten in de aanbieding. Hiervoor ontwerp je eveneens de folder. Je bent de enige persoon in het bedrijf die instaat voor de grafische afdeling. Creatieve en innovatieve zielen kunnen mogelijk hun ei voldoende kwijt in deze functie. Je hebt minstens enkele jaren als administatief bediende! Kunnen werken met Coreldraw is een must! Belangrijk om te weten is dat het bedrijf in de zomervakantie in totaal 3 weken collectief gesloten is. Eveneens is het bedrijf gesloten tussen kerst en nieuw

  • Kelner (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend horecagelegenheid op de markt van Oudenaarde zoeken wij een kelner (m/v) Je neemt de bestellingen op van de klanten met de glimlach. Je bezorgt zowel dranken als kleine gerechten aan tafel. Je hebt oog voor de klant. Je ruimt af en houdt de zaal proper.

  • Operator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Genk zijn wij op zoek naar operators metaal voor het vernikkelen van metaal. Je werkt in dagpost en hebt bij voorkeur al een eerste ervaring als operator achter de rug

  • Mecanicien (m/v) – Spoorwerkzaamheden (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als mecanicien en op zoek naar een nieuwe job? Voor een bedrijf actief in spoorwerkzaamheden is Actief Interim Gent op zoek naar jou! Als mecanicien zal je bij deze firma eerst een doorgedreven opleiding krijgen in hun spoorwegactiviteiten en zal je nadien ingezet worden voor preventief en curatief onderhoud van het spoorwegmaterieel. Jij zal instaan voor technische interventies en herstellingen van de aanwezige machines zowel op elektrisch, pneumatisch en mechanisch vlak. Bovendien zal jij de machines ook monteren en demonteren op de werven en in het atelier. Bij deze werkzaamheden volg jij steeds de voorgeschreven veiligheidsregels.

  • Werfleider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een WERFLEIDER (M/V). TAKEN:  Je beheert gelijklopende werven in uitvoering;  Je staat in voor een vlotte praktische werforganisatie; Je stuurt onze werfploegen en onderaannemers aan.

  • Goedbetaalde procesoperator in een groeiend veevoederbedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend veevoederbedrijf zijn we op zoek naar een menger, met andere woorden een procesoperator. Wat zijn je taken? 1. Inname verzorgen van grondstoffen 2. Bediening van de menginstallatie 3. Bediening van de persinstallatie 4. Bediening van bulkbelading 5. Beheer installatie en ook - Assistentie verlenen mengmeester - Aanvullen stocks van uit magazijn + opvullen microdoseercellen - Laden en lossen van vrachten met heftruck en/of verreiker - Reiniging + vervangen kleine onderdelen installatie - Bediening afzakposten en graandroger - Reinigen van fabrieksruimten - Lossen van schepen Alles wordt aangeleerd maar je moet de motivatie en capaciteiten hebben om alles aan te leren. Je werkt in 2 ploegen. Je krijgt een heel interessant loon, met kans op verhoging na het opdoen van de nodige ervaring.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Morkhoven (MORKHOVEN)

    Regio: MORKHOVEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Gemotiveerde student | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gemotiveerde student ter ondersteuning van het HR departement. Voor een van onze klanten, een stabiele onderneming, zoeken wij momenteel een student om ondersteuning te bieden op administratief vlak. Takenpakket: Je hebt contacten met interimkantoren; Je controleert de facturen van de uitzendkantoren; Je neemt enquêtes af van de interne werknemers; Je verzorgt het klassement; Je springt bij waar nodig. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Jobstudent(e) verko(o)p(st)er (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de ruime regio van Ieper, zoeken we een verko(o)p(st)er . Je bedient de klanten aan de toonbank .. Volgt hierbij de richtlijnen en de commerciële doelstellingen van de onderneming en de hygiëne- en veiligheidsregels. Een bijkomende activiteit kan zijn: betalingen ontvangen.

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Muziektherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde muziektherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van TIP TOP in sociale netwerken
Look for responds of TIP TOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor TIP TOP. Laat een reactie achter voor TIP TOP. TIP TOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TIP TOP. Leave a respond for TIP TOP. TIP TOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TIP TOP op de google maps. Adres en contacten TIP TOP
Location of TIP TOP on the google maps. Address and contacts of TIP TOP

Andere gerelateerde bedrijven als come TIP TOP TIP TOP: GROEP ARGENTA | CRةDIT AGRICOLE | Cotima BVBA | RIK WALLEZ | Henroprint SPRL

Other related companies as TIP TOP: GROEP ARGENTA | CRةDIT AGRICOLE | Cotima BVBA | RIK WALLEZ | Henroprint SPRL

TIP TOP is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TIP TOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03927307128. Het bedrijf TIP TOP bevindt zich op het adres: RICHARD VANDEVELDESTRAAT 61; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 487,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in TIP TOP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TIP TOP is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TIP TOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TIP TOP, openstaande posities, locatie van TIP TOP op de kaart.

TIP TOP is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is TIP TOP, company assigned to the tax number BE03927307128. The company TIP TOP is located at the address: RICHARD VANDEVELDESTRAAT 61; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 487,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kapsalons. Products created in TIP TOP were not found.
The main activity of TIP TOP is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TIP TOP is not available. You also can look at reviews of TIP TOP, open positions, location of TIP TOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TIP TOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TIP TOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TIP TOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TIP TOP, employees, financial statistics.