STYLE NELL'S

Contactgegevens STYLE NELL'S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STYLE NELL'S: address, phone, fax, email, website, opening hours

STYLE NELL'S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE E VANDERVELDE 424; 4610; BEYNE-HEUSAY (GROOT), België

Telefoon (phone): 43702359 (+32-43702359) 43702359 (+32-43702359)

Fax (fax): +32 (56) 129-65-52 +32 (56) 129-65-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STYLE NELL'S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STYLE NELL'S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STYLE NELL'S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STYLE NELL'S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STYLE NELL'S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STYLE NELL'S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STYLE NELL'S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STYLE NELL'S
Products information STYLE NELL'S

BTW identificatienummer (tax): BE09211181640
Ondernemingsnummer: 6724700927
Hoofdstad (capital): 399,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 234,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in STYLE NELL'S zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STYLE NELL'S
(Get full report from official database of BE for STYLE NELL'S)

Aanvulling soorten activiteiten voor STYLE NELL'S
Addition kinds of activities for STYLE NELL'S

282100. Kunststofmaterialen en harsen | Plastics materials and resins
598400. Liquefied petroleumgas dealers | Liquefied petroleum gas dealers
32690300. China decoreren | China decorating
32950105. Mica, gemalen of anderszins behandeld | Mica, ground or otherwise treated
50460103. Neon tekens | Neon signs
57120102. matrassen | Mattresses
57319908. Tape recorders en spelers | Tape recorders and players
59990702. Motoren, elektrisch | Motors, electric
62110207. Ondernemers, veiligheid | Underwriters, security
79990100. Tennis diensten en professionals | Tennis services and professionals

Werken bij STYLE NELL'S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STYLE NELL'S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STYLE NELL'S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STYLE NELL'S. Looking for open vacancies in other companies

  • Process project ingenieur (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Process en Project ingenieur vervul je de volgende taken gespreid over de 3 productieafdelingen van Vanéflon: • Perserij waar halffabricaten geproduceerd worden • Mechanisch atelier waar via CNC gemachineerde onderdelen gemaakt worden • Speciale technieken waar een aantal speciale producten gerealiseerd worden Proceswerk: In nauw overleg en ondersteuning met sales en productie help je mee aan onder andere: • Selecteren van de juiste kunststoffen en/of compounds voor de verschillende toepassingen. Daarbij heb je ook nauwe contacten met diverse grondstofleveranciers. • Test- en prototype-runs voor nieuwe kunststoffen • Omzetten van testrun-resultaten naar stabiele industriële processen • Klantspecifieke producten en oplossingen mee helpen uitwerken • Technische ondersteuning naar kwaliteitsdienst Projectwerk: • Realiseren van productietechnische optimaliseringen • Identificeren en implementeren van efficiëntieverbeteringen in productie • Lean & Mean projecten zoals steltijdreducties, kuisovergangen minimaliseren,... • Implementeren van kleine investeringsprojecten • Ondersteuning op vlak van CAD/CAM

  • .net developer (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen deze jonge en dynamische onderneming sta je in voor: ontwikkelen van nieuwe tools voor de klanten onderhouden van de bestaande tools en adviseren van klanten je werkt 50% van je tijd vanuit kantoor, 50% bij de klanten (regio Limburg)

  • Afspraakplanner m/v (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een toffe job? Of ben je een schoolverlater en op zoek naar een eerste uitdaging? Heb jij een luisterend oor, een vlotte babbel en beschik je over voldoende overtuigingskracht? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Voor onze klant te Adegem zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde en flexibele telefonisten/ callagents (m/v). Jouw takenpakket bestaat uit: telefonisch contact met potentiële klanten afspraken vastleggen en inplannen in de agenda van de adviseurs/vertegenwoordigers die op de baan gaan 95% van je tijd zal je uitbellen (outbound) en mensen overtuigen om een gratis afspraak in te plannen op het moment van hun keuze

  • poetshulp dienstencheques regio Wijnegem - Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Wijnegem-Ranst

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 36 u Regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Nederokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEDEROKKERZEEL)

    Regio: NEDEROKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Oud-Heverlee, 12 uur per week (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Oud-Heverlee. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, kook en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Jozef en Koolkerke) (KOOLKERKE)

    Regio: KOOLKERKE

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • administratief bediende bank/verzekeringen (aantal werkuren/week overeen te komen) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WELLENS & PEETERS

    Type: Vaste Job

    Als onthaalbediende ben jij het gezicht van het kantoor. Je bent het aanspreekpunt voor particuliere klanten met al hun vragen rond bank en verzekeringen. Je staat in voor de opmaak en het beheer van de verzekeringspolissen, offertes opmaken en afwerken, detectie en optimaliseren van commerciële opportuniteiten en ondersteuning van collega's binnen het kantoor.

  • Logistiek Assistent (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Olympia NV

    Type: Vaste Job

    Olympia is nog één van de weinige familiale zuivelfabrieken die ons land rijk is. Tussen de steeds groter wordende internationale zuivelgroepen, heeft Olympia een bijzondere plaats in de zuivelmarkt weten te veroveren. In ons 70 jarige bestaan zijn wij geëvolueerd van “eenvoudige” zuivelfabriek naar een moderne zuivel verwerkende organisatie. Wij vervaardigen kwalitatieve, unieke en lekkere producten die wij ook uitleveren aan internationale klanten. Dit betekent echter niet dat wij de voeling met onze geschiedenis uit het oog verliezen: tot op de dag van vandaag zijn wij lokaal verankerd. Olympia stelt 188 mensen te werk – velen wonen en leven in het Pajottenland – en de weidemelk wordt dagelijks vers opgehaald bij onze melkboeren. Ons bedrijf heeft alle vertrouwen in de toekomst en houdt rekening met duurzaamheid en lange termijn visie. De kern van onze filosofie blijft : innovatie en groei ! Wij zijn op zoek naar een Logistiek Assistent. U rapporteert aan de verantwoordelijke Distributie en Logistiek. Als logistieke draaischijf bent u verantwoordelijk voor een brede waaier aan administratieve en organisatorische taken. U verwerkt alle klantendienstactiviteiten, gaande van bestelling en orderverwerking tot en met de voorbereiding van de facturatie. U communiceert pro-actief met de klanten/transporteurs, volgt telefoonoproepen en mails op, beantwoordt vragen en zorgt voor oplossingen. U regelt het transport (binnenland en export) van afgewerkte producten aan een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding. U verdeelt bestellingen over de chauffeurs aan de hand van orderpicking lijsten. U staat in voor de controle van de voor transport klaargezette producten enerzijds en van de lading van de transporteurs anderzijds. U werkt samen met het magazijn voor stocktellingen en periodieke voorraadcontroles. U neemt initiatieven en creëert draagvlak voor de continue verbetering en efficiëntie, kwaliteit en vernieuwing/automatisering van de logistieke administratie.

  • Flexmedewerker/student barman-vrouw (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RONDA

    Type: Flexijob

    klanten ontvangen en tafel toewijzen klanten adviseren bij de keuze van hun gerechten opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen dranken klaarmaken en stock nakijken allerhande dranken klaarmaken (cocktails, warme dranken..)

Zoek naar antwoorden van STYLE NELL'S in sociale netwerken
Look for responds of STYLE NELL'S in social networks

Lees alle opmerkingen voor STYLE NELL'S. Laat een reactie achter voor STYLE NELL'S. STYLE NELL'S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STYLE NELL'S. Leave a respond for STYLE NELL'S. STYLE NELL'S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STYLE NELL'S op de google maps. Adres en contacten STYLE NELL'S
Location of STYLE NELL'S on the google maps. Address and contacts of STYLE NELL'S

Andere gerelateerde bedrijven als come STYLE NELL'S STYLE NELL'S: Siraux F | Gar De Backer H & F | Luxmetall Belgium S.A. | Herman A | LEON DETHIER

Other related companies as STYLE NELL'S: Siraux F | Gar De Backer H & F | Luxmetall Belgium S.A. | Herman A | LEON DETHIER

STYLE NELL'S is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STYLE NELL'S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09211181640. Het bedrijf STYLE NELL'S bevindt zich op het adres: RUE E VANDERVELDE 424; 4610; BEYNE-HEUSAY (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 399,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 234,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in STYLE NELL'S zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STYLE NELL'S is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STYLE NELL'S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STYLE NELL'S, openstaande posities, locatie van STYLE NELL'S op de kaart.

STYLE NELL'S is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is STYLE NELL'S, company assigned to the tax number BE09211181640. The company STYLE NELL'S is located at the address: RUE E VANDERVELDE 424; 4610; BEYNE-HEUSAY (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 399,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 234,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons. Products created in STYLE NELL'S were not found.
The main activity of STYLE NELL'S is Fishing, Hunting and Trapping, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of STYLE NELL'S is not available. You also can look at reviews of STYLE NELL'S, open positions, location of STYLE NELL'S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STYLE NELL'S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STYLE NELL'S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STYLE NELL'S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STYLE NELL'S, employees, financial statistics.