Siraux F

Contactgegevens Siraux F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Siraux F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Siraux F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Bosquetiau 9; 7062; Soignies (Naast), België

Telefoon (phone): 067 33 53 29 (+32-067 33 53 29) 067 33 53 29 (+32-067 33 53 29)

Fax (fax): +32 (15) 546-47-95 +32 (15) 546-47-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Siraux F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Siraux F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Siraux F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Siraux F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Siraux F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Siraux F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Siraux F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Siraux F
Products information Siraux F

BTW identificatienummer (tax): BE02128021240
Ondernemingsnummer: 2395812988
Hoofdstad (capital): 111,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 312,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Siraux F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Siraux F
(Get full report from official database of BE for Siraux F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Siraux F
Addition kinds of activities for Siraux F

573101. antennes | Antennas
28349901. Chloor tabletten en kits (waterzuivering) | Chlorination tablets and kits (water purification)
28420200. Polijstenpreparaten en aanverwante producten | Polishing preparations and related products
36630204. Televisie antennes (zendende) en grondapparatuur | Television antennas (transmitting) and ground equipment
50840910. Afvalpersen | Waste compactors
79991600. Tour- en gidsdiensten | Tour and guide services

Werken bij Siraux F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Siraux F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Siraux F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Siraux F. Looking for open vacancies in other companies

  • Ben jij de sterke kracht die wij zoeken? (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij iemand die graag fysiek de handen uit de mouwen steekt? Heel de dag zakken van 25 kg spreekt jou aan vanwege de gratis fitness? Je hebt geen stofallergie? Dan ben jij de ideale kandidaat voor onze klant te Heist-op-den-Berg.

  • Huishoudhulp Ruiselede - Tielt (m/v) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Ruiselede - Tielt en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • HUISHOUDHULP Herentals - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken dus mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Herentals. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • HUISHOUDHULP/POETSVROUW TERVUREN (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: 123 Servi Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als huishoudhulp bij particulieren waar je instaat voor de poets en strijk.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Malle/Schilde/Zoersel/Brecht/Zandhoven/Lille/Wechelderzande (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent(e) voor schoonmaak kantoren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: O.V.D. INVEST

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het poetsen van kantoren en sanitair tijdens de vakanties en/of tijdens het schooljaar.

  • Student with knowledge of the Croatian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Croatian language. The job requires to do data quality checks in Croatian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • STUDENT CHAUFFEUR B - regio groot Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voornamelijk: verplaatsen van leasingvoertuigen over heel België - leveren en ophalen van bedrijfswagens Klantencontact: schade- en afleveringsdocumenten vervolledigen

  • Payroll Manager (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Zet je HR carrière verder op de hoofdzetel van Burger Brands Belgium! In deze rol krijg je een belangrijke plek in het centrale HR team en fungeer je als "sparring partner" voor de Head of HR Belux. Je neemt de lead in de implementatie van een nieuw tijdsregistratiesysteem.  Als expert kunnen de werknemers van het bedrijf bij jou terecht voor de meer complexe vragen omtrent loon- en payrolladministratie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor 2 collega’s die instaan voor een correcte payroll en administratieve taken zoals verwerking van afwezigheden, tijdsregistratie, sociale documenten, thematische verloven, verzekeringen, eindejaarspremies, vakantie. Je blijft continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen payroll en sociale wetgeving en doet voorstellen om HR processen te optimaliseren en de kwaliteit te garanderen. Bedrijfsprofiel: Burger Brands Belgium NV met hoofdkantoor in Antwerpen exploiteert de bekende merken Quick en Burger King® in België en Luxemburg.  De onderneming met een dynamische, jonge en innovatieve geest telt een toegewijd team van ongeveer 550 medewerkers die de 4 bedrijfswaarden “ondernemerschap, teamgeest, respect en klantgerichtheid” uitdragen. Het merk Quick dat in 1971 zijn intrede deed in België was de eerste burgerrestaurantketen van het land en is sindsdien marktleider met zijn iconische Giant. Burger King® werd opgericht in 1954 in Miami en is wereldwijd de tweede grootste hamburgerketen met zijn niet minder iconische Whopper®.  Burger King® heeft in 2017 zijn eerste restaurants in België geopend.

  • R&D Test Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: EKINOPS BELGIUM NV

    Type: Vaste Job

    Als R&D System Test Engineer werk je mee aan de validatie en verificatie van professionele datacommunicatie routers. Je werkt in een internationaal team van test ingenieurs, ontwerpt en test gesimuleerde netwerk omgevingen van klanten (netwerk operatoren), met bijhorende manuele en geautomatiseerde testen.

  • Mecanicien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Gents Autobedrijf

    Type: Vaste Job

    Onderhoud en mechanische herstellingen personenwagens.

Zoek naar antwoorden van Siraux F in sociale netwerken
Look for responds of Siraux F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Siraux F. Laat een reactie achter voor Siraux F. Siraux F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Siraux F. Leave a respond for Siraux F. Siraux F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Siraux F op de google maps. Adres en contacten Siraux F
Location of Siraux F on the google maps. Address and contacts of Siraux F

Andere gerelateerde bedrijven als come Siraux F Siraux F: ELCKERLIJC BVBA | Accountantskantoor G Wouters & Co BVBA | HEIDI SCHOCKAERT | WHITE SPIRIT | CHRISTINA STAAR

Other related companies as Siraux F: ELCKERLIJC BVBA | Accountantskantoor G Wouters & Co BVBA | HEIDI SCHOCKAERT | WHITE SPIRIT | CHRISTINA STAAR

Siraux F is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Siraux F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02128021240. Het bedrijf Siraux F bevindt zich op het adres: Rue du Bosquetiau 9; 7062; Soignies (Naast). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 111,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 312,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in Siraux F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Siraux F is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Siraux F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Siraux F, openstaande posities, locatie van Siraux F op de kaart.

Siraux F is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Siraux F, company assigned to the tax number BE02128021240. The company Siraux F is located at the address: Rue du Bosquetiau 9; 7062; Soignies (Naast). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 111,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 312,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Home nursing. Products created in Siraux F were not found.
The main activity of Siraux F is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Siraux F is not available. You also can look at reviews of Siraux F, open positions, location of Siraux F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Siraux F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Siraux F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Siraux F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Siraux F, employees, financial statistics.