SERGE DENAUW

Contactgegevens SERGE DENAUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERGE DENAUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERGE DENAUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE MONS 435; 7100; LA LOUVIERE, België

Telefoon (phone): 64212440 (+32-64212440) 64212440 (+32-64212440)

Fax (fax): +32 (58) 778-68-71 +32 (58) 778-68-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERGE DENAUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERGE DENAUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERGE DENAUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERGE DENAUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERGE DENAUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERGE DENAUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERGE DENAUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERGE DENAUW
Products information SERGE DENAUW

BTW identificatienummer (tax): BE09775329589
Ondernemingsnummer: 9844268798
Hoofdstad (capital): 578,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 249,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in SERGE DENAUW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERGE DENAUW
(Get full report from official database of BE for SERGE DENAUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERGE DENAUW
Addition kinds of activities for SERGE DENAUW

229603. Koord en stof voor het versterken van brandstofcellen | Cord and fabric for reinforcing fuel cells
358902. Commerciële schoonmaakapparatuur | Commercial cleaning equipment
27210000. periodieken | Periodicals
35410201. Borstelmachines (metaalbewerkingsmachines) | Brushing machines (metalworking machinery)
39990107. Massage machines, elektrische: kapper en schoonheidswinkels | Massage machines, electric: barber and beauty shops
50830300. Landbouwmachines en -uitrusting | Agricultural machinery and equipment
59991103. Huisdier benodigdheden | Pet supplies
76290202. Elektrische meetinstrument reparatie en kalibratie | Electrical measuring instrument repair and calibration

Werken bij SERGE DENAUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERGE DENAUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERGE DENAUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERGE DENAUW. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur/Q-Check MONTAGE m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Meten, testen, controleren van een grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. - Opsporen van mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten. - Organiseert zelf zijn werk in het aangewezen domein. - Bestudeert en analyseert de gegevens. - Bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. - Kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. -Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. - Maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. - Registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. - Zelfstandig opsporen van de oorzaken van montagemoeilijkheden door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. - Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. - Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. - Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. - Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

  • Metser (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lanaken zijn we op zoek naar een goede metser.  Het bedrijf is gespecialiseerd in algemene woningbouw en wegenbouw / grondwerken. 

  • Lassers, Pijpfitters of Monteurs gezocht (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in Metaal, totaalprojecten in de bouw, Elektriciteit en HVAC zijn we op zoek naar verschillende profielen zoals Lassers, Pijpfitters of Monteur, Maar ook flensmonteurs, loodgieters en elektriciens zijn welkom.

  • Inpakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren heftruckchauffeurs die ook inpakwerk willen doen. Het werk zal voornamelijk bestaan uit goederen laden/lossen en het verplaatsen met de heftruck.

  • HUISHOUDHULP DUINBERGEN (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Keerbergen zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp. Word jij vrolijk van een proper huis en wil jij andere personen dit gevoel ook bezorgen? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze job.

  • Nespresso demonstrateur - tijdelijke job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door de smaak, geur en origine van koffie? Nespresso is op zoek naar enthousiaste en verfijnde Coffee Ambassadors ter versterking van hun winkels. Als ware Nespresso-fan heb je alvast een goed beeld van het assortiment. Termen als 'Lungo' en 'Ristretto' doen dus zeker een belletje rinkelen. Die productkennis helpt jou om jouw klanten bij te staan met een excellente service. Je geeft deskundig advies, raadt doelgericht producten aan en helpt de Nespresso Club Members verder met hun meest prangende vragen. Natuurlijk deins je ook niet terug voor een demonstratie of een degustatie. Ook qua uitstraling weet je perfect wat Nespresso van je verwacht. Je combineert moeiteloos jouw ontoombare enthousiasme met de nodige klasse. Jij bent immers hét gezicht van Nespresso in jouw winkel! Je kan werken op volgende data: 19, 20 en 21/11 - 12 en 14/12 - 18,19, 20/12 en 26 en 27/12

  • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Business Intelligence / SQL Specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: ALSIC

    Type: Vaste Job

    ALSIC is op zoek naar een Business Intelligence / SQL specialist, voor nieuwe en reeds bestaande (uit te breiden) projecten. Wegens de projectmatige aanpak van ALSIC zijn wij op zoek naar mensen die conceptueel kunnen denken, een oplossing kunnen definiëren en mee kunnen helpen realiseren, in en samen met een team. U heeft ervaring met het ontwikkelen van ETL processen voor het extraheren van informatie uit verschillende type databronnen en bent in staat om conceptueel na te denken en het uitwerken van het datawarehouse (DWH) met eventueel bijhorende cubes. Termen zoals feitentabellen, cubes, OLAP, OLTP zijn je niet vreemd en behoren tot je basiskennis en worden dagdagelijks of frequent door je toegepast. ALSIC biedt de mogelijkheid om in te staan voor de ontwikkeling van het ganse traject van een project. Opstellen analyse (staging area, feitentabellen, cubes, e.d.), ETL processen ontwikkelen, cubes ontwikkelen, opstellen en uitwerken rapportering, enz. Het werken in een team spreekt jou aan, maar je kan tevens autonoom werken, in deze technisch gevarieerde en uitdagende omgeving.

  • electricien/monteur/technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Je bent bij diverse klanten of diverse locaties werkzaam Je staat in voor het dagelijks onderhoud en pechverhelping.  Je staat in voor de installatie, renovatie, onderhoud en herstelling van verschillende elektriciteitsinstallaties. Bedrijfsprofiel: Deze marktleider beheert en onderhoudt tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie,... Ze nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor hun rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen.   Zij zijn heden op zoek naar techniekers / elektriciens / monteurs om hun team te versterken.

  • Productie Supervisor (Farmaceutische industrie) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

    Type: Vaste Job

    Korte omschrijving van onze opdrachtgever Onze opdrachtgever is een belangrijke speler in de farmaceutische productie-industrie. De firma bevindt zich in een fase van sterke groei, zowel qua personeelsbestand als qua uitbreiding en diversifiëring van het productengamma. Er wordt bijvoorbeeld fors geïnvesteerd om zowel de capaciteit als de polyvalentie van de process-installaties naar een hoger niveau te brengen. De onderneming heeft ruimte voor getalenteerde mensen die de groei van de firma mee zullen ondersteunen en vanuit een verbeteringsgerichte aanpak hun stempel willen drukken. Concreet zoekt Vander meiren & Pauwels Recruitment voor deze firma een: Productie Supervisor (Farmaceutische industrie) Operationeel management in een uitdagende en enorm leerrijke omgeving - Change en optimalisatie Functieomschrijving Je bekleedt een leidinggevende rol in het Operationeel gedeelte van de Productie. Meer specifiek ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de meest boeiende en complexe stap in het productieproces (chromatografie) en voor de administratieve opvolging van deze activiteiten. Daarnaast ben je betrokken (als deelnemer of coördinator) bij verschillende projecten die betrekking hebben op je afdeling. je geeft rechtstreeks leiding aan twee teamleaders en indirect aan lijnverantwoordelijken en aan een dertigtal operatoren je coördineert het samenstellen van productie-data voor het hoger management, zoals rendements- en trendanalyses, overzichtsrapporten e.d. je bent als coördinator of deelnemer betrokken bij meerdere productie-gerelateerde projecten, zoals kwalificatie van methoden en toestellen, technologie transfer van productieprocessen, In Place validatie... voorstellen van CAPA’s (Correctieve en Preventieve Acties) om de processen binnen de afdeling te verbeteren je begeleidt op operationeel niveau de verschillende uitdagingen waarmee de firma geconfronteerd wordt ten gevolge van de sterke positieve groei en de verdere positionering op de internationale markt (o.a. USA) (bvb. veranderingsmanagement: cultuur, processen en procedures), training, objectieven uit audits, etc.) je rapporteert aan de Productiemanager Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

  • FINANCIEEL VERANTWOORDELIJKE KMO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ARGON SELECTIE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de boekhouding/controlling van een aantal vennootschappen. Je verricht de boekhouding van A tot Z van het bedrijf. Je registreert en verwerkt de boekhoudkundige verrichtingen met betrekking tot aan- en verkoop. U bent tevens verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, vennootschapsbelasting) Je doet ook debiteurenbeheer en voert betalingen uit. Je verricht de maandelijkse afsluitingen. Je werkt mee aan het opmaken en bijhouden van kostenanalyses. Je assisteert bij de opmaak van budgetten en forecasts. Je vraagt financiële informatie op van bepaalde klanten en geeft die in. Een assistent verricht het inputwerk. Je rapporteert aan de zaakvoerder en werkt nauw samen met de extern accountant.

Zoek naar antwoorden van SERGE DENAUW in sociale netwerken
Look for responds of SERGE DENAUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERGE DENAUW. Laat een reactie achter voor SERGE DENAUW. SERGE DENAUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERGE DENAUW. Leave a respond for SERGE DENAUW. SERGE DENAUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERGE DENAUW op de google maps. Adres en contacten SERGE DENAUW
Location of SERGE DENAUW on the google maps. Address and contacts of SERGE DENAUW

Andere gerelateerde bedrijven als come SERGE DENAUW SERGE DENAUW: Vermeerbergen BVBA | Creades | C.D. | HALLOIN | PETRUS GEURTS

Other related companies as SERGE DENAUW: Vermeerbergen BVBA | Creades | C.D. | HALLOIN | PETRUS GEURTS

SERGE DENAUW is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SERGE DENAUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09775329589. Het bedrijf SERGE DENAUW bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE MONS 435; 7100; LA LOUVIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 578,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 249,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in SERGE DENAUW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SERGE DENAUW is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERGE DENAUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERGE DENAUW, openstaande posities, locatie van SERGE DENAUW op de kaart.

SERGE DENAUW is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is SERGE DENAUW, company assigned to the tax number BE09775329589. The company SERGE DENAUW is located at the address: CHAUSS?E DE MONS 435; 7100; LA LOUVIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 578,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 249,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kapsalons. Products created in SERGE DENAUW were not found.
The main activity of SERGE DENAUW is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SERGE DENAUW is not available. You also can look at reviews of SERGE DENAUW, open positions, location of SERGE DENAUW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERGE DENAUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERGE DENAUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERGE DENAUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERGE DENAUW, employees, financial statistics.