R VAN DEN PUTTE

Contactgegevens R VAN DEN PUTTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R VAN DEN PUTTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

R VAN DEN PUTTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KATTESTRAAT 63; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG, België

Telefoon (phone): 15244644 (+32-15244644) 15244644 (+32-15244644)

Fax (fax): +32 (71) 848-94-52 +32 (71) 848-94-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R VAN DEN PUTTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R VAN DEN PUTTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R VAN DEN PUTTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R VAN DEN PUTTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R VAN DEN PUTTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R VAN DEN PUTTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R VAN DEN PUTTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R VAN DEN PUTTE
Products information R VAN DEN PUTTE

BTW identificatienummer (tax): BE09700073242
Ondernemingsnummer: 1821502685
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 248,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in R VAN DEN PUTTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R VAN DEN PUTTE
(Get full report from official database of BE for R VAN DEN PUTTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor R VAN DEN PUTTE
Addition kinds of activities for R VAN DEN PUTTE

14990404. Pimpstenen mijnbouw | Pumice mining
20910317. Haring, genezen, NSK | Herring, cured, nsk
28920222. Goed schietende torpedo's (explosief) | Well shooting torpedoes (explosive)
35199903. Jet aandrijfmotoren | Jet propulsion engines
38239905. Industriële proces controle instrumenten | Industrial process control instruments
38419901. Inhalatie therapie apparatuur | Inhalation therapy equipment
39529901. Krijt: timmerlieden, bord, markering, kleermakers ', enz. | Chalk: carpenters', blackboard, marking, tailors', etc.
51530201. Bonen, droog: bulk | Beans, dry: bulk
78410000. Videobandverhuur | Video tape rental

Werken bij R VAN DEN PUTTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R VAN DEN PUTTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R VAN DEN PUTTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R VAN DEN PUTTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur - Demonteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Je monteert en demonteert onderdelen, vereist voor schadeherstelling. · Indien nodig, bouw je componenten zoals een motorblok, reminstallaties, elektrische en mechanische onderdelen en verbindingen uit. · In afwachting van het monteren, berg je alle onderdelen overzichtelijk op. · Je vraagt de benodigde onderdelen voor herstelling aan bij de magazijnier en kijkt ze na op juistheid en degelijkheid. · Je bouwt alle onderdelen terug in en maakt de wagen rijklaar. · Je zorgt ervoor dat het gereedschap in goede staat blijft en staat in voor de orde en netheid op de werkvloer.

  • Carwasher (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het wassen en klaarmaken van nieuwe wagens Je poetst de wagens volledig, zowel binnen als buiten Je bent graag met auto's bezig en wast ze af alsof het je eigen wagen is Je werkt heel nauwkeurig en voorzichtig Je bent bereid om andere taken uit te voeren Je zorgt dat je werkplaats steeds ordelijk en net blijft Je bent bereid om onderhoudswerkzaamheden in en rond de garage uit te voeren

  • Customer Service medewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GO4JOBS Bornem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten; - invullen en opvolgen van tenders; - geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten; - prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende; - nauwe samenwerking met operationeel import en export team.

  • Lasser Piping + Baguette lasser (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bewerkt metalen of kunststof buizen tot 'spools' of geprefabriceerde stukken buis. Je brengt er diverse vormstukken op aan, zoals bochten, T-stukken, kranen, kleppen, enz. De montage van die 'spools' doe je meestal op de bouwwerven. Na de montage voer je een druktest uit om mogelijke lekken op te sporen. Je wilt werken op werven, ook buiten Limburg

  • Plaatser buitenschrijnwerk | Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je plaats aluminium ramen, deuren en gevels voor zowel de particuliere als de projectmarkt. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het plaatsen van terrasoverkappingen en zonnepanelen. Je volgt de planning strikt op en staat in voor de kwaliteit van het gemonteerde buitenschrijnwerk. Je communiceert met je collega's over de vooruitgang van werven, problemen en oplossingen. Respect voor materiaal en je werk en het volgen van de veiligheidsvoorschriften zijn vanzelfsprekend.

  • Administratief onthaalbediende (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Dilbeek - werkzaam in de mobiliteit - zijn wij op zoek naar een administratief bediende / receptionist(e). Volgede taken behoren tot jouw takenpakket Je werkt in een team van 3 - 6 mensen Je hebt telefonische contacten met klanten, maar ook per mail en face to face Je staat in voor de administratieve opvolging en stockbeheer Je zorgt voor het onthaal van klanten en het garanderen van een optimale dienstverlening Je werkt mee aan de groei van je filiaal Je werkt samen met onze andere filialen om onze klanten zo optimaal mogelijk te helpen Je werkt samen met de andere afdelingen binnen de firma

  • Studenten voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk | 19/11 tot 30/11| Vroege/late/nacht (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat o.a. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... . Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Verantwoordelijke dienst na verkoop (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent het centrale aanspreekpunt voor klanten die problemen ondervinden bij het wegen. Je helpt de klant telefonisch verder om het probleem te kunnen oplossen, en waar dit niet direct lukt onderzoek je dit verder of organiseer je een interventie. Je maakt de planning van de techniekers die instaan voor herstellingen en ijkingen , hierin hou je rekening met oproepen op de help desk maar ook met onderhoudscontracten en oplevering van nieuwe projecten. Je staat ook in voor de volledige technische maar ook praktische voorbereiding van deze interventies (bvb de aanmeldingsprocedures bij grote bedrijven) . Je verzorgt de administratie die bij de dienst na verkoop komt kijken: veiligheidsdocumenten voor de interventies, bijhouden klantendossiers en database, besteldocumenten, facturatie, etc. Je maakt offertes voor wisselstukken, interventies en kleinere projecten en je staat ook in voor de verhuring van ijkgewichten . Je doet ook nacalculaties na uitvoering. Daarnaast werk je ook mee aan het kwaliteitssysteem: het plannen en uitvoeren van interne audits, het up-daten van procedures, contacten met de overheid en controle-organismen over normeringen enz .

  • Dossierbeheerder voor kantoor in volle bloei Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Tot deze groep behoren een aantal kantoren, waarvan 1 dat ongeveer 3 jaar geleden werd geopend in Ieper. Vandaag de dag zijn er al 15 medewerkers actief, wat wijst op een goede, gezonde groei. De medewerkers zijn een mix van ervaren en minder ervaren mensen. Volgens dit kantoor zorgt een goede balans in ervaring voor een aanhoudende continuïteit. Indien het verwerven van extra kennis en ervaring behoren tot je prioriteiten, dan zit je bij dit kantoor goed. Door de evenwichtige aanwezigheid van verscheidene bekwaamheden staat er steeds iemand voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt. Op jouw beurt kan ook jij mensen bijstaan wanneer nodig. DOSSIERBEHEERDER/ACCOUNTANT OPDRACHT Je beheert dossiers van A-Y: een takenpakket dat gaat van inboekwerk tot en met afsluitingen. Je staat in contact met klanten en helpt hen verder met al hun vragen en problemen. Je vormt dus het centraal aanspreekpunt. Op termijn is het uiteindelijk wel de bedoeling dat je besprekingen doet met klanten en dat je doorgroeit tot een volwaardige A-Z dossierbeheerder.

  • HEALTH & BEAUTY CONSULENTEN bijberoep/hoofdberoep EIGEN REGIO (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BEAUTY SECRETS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mensen begeleiden in hun juiste keuze aan verzorgingsproducten , cosmetica en Parfum Je hebt reeds een job maar, je bent op zoek naar een extra inkomen? Mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. Opleiding of ervaring spelen geen rol.

  • Freelance Typescript developer - lange termijn (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsinformatie Dit bedrijf te Oost-Vlaanderen is actief binnen de E-commerce. Zij spelen in op huidige trends op de markt en een groot deel van hun verkoop bestaat uit voorwerpen die hun klanten zelf een personal touch geven. Zij zijn actief in 15 landen en marktleider in België. Jobinhoud Je zal je sterk toeleggen op een specifiek tool, die je optimaliseert en uitbreidt met nieuwe functionaliteiten. Je staat in voor ontwikkeling van de client-side aan de hand van Typescript. Je neemt initiatief en geeft voorstellen naar nieuwe technologieën. Je kan functionele vragen omzetten in technische oplossingen.

  • Flexijob Polyvalente Zaalmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE LOFT

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker die zal instaan voor onze ontbijtservice. Hieronder verstaan we het ontbijt voorzien voor gasten, klaarzetten van de zaal, afruimen van de tafels, afwas en het klaarzetten van de zaal voor de middagservice. Welke taken je steeds zal invullen zijn afhankelijk van de drukte.

Zoek naar antwoorden van R VAN DEN PUTTE in sociale netwerken
Look for responds of R VAN DEN PUTTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor R VAN DEN PUTTE. Laat een reactie achter voor R VAN DEN PUTTE. R VAN DEN PUTTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R VAN DEN PUTTE. Leave a respond for R VAN DEN PUTTE. R VAN DEN PUTTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R VAN DEN PUTTE op de google maps. Adres en contacten R VAN DEN PUTTE
Location of R VAN DEN PUTTE on the google maps. Address and contacts of R VAN DEN PUTTE

Andere gerelateerde bedrijven als come R VAN DEN PUTTE R VAN DEN PUTTE: Now Company SPRL | Rozenland ('t) BVBA | Desmet M | ALIAS | BUREAU MAPU

Other related companies as R VAN DEN PUTTE: Now Company SPRL | Rozenland ('t) BVBA | Desmet M | ALIAS | BUREAU MAPU

R VAN DEN PUTTE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R VAN DEN PUTTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09700073242. Het bedrijf R VAN DEN PUTTE bevindt zich op het adres: KATTESTRAAT 63; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 248,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in R VAN DEN PUTTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van R VAN DEN PUTTE is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R VAN DEN PUTTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R VAN DEN PUTTE, openstaande posities, locatie van R VAN DEN PUTTE op de kaart.

R VAN DEN PUTTE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is R VAN DEN PUTTE, company assigned to the tax number BE09700073242. The company R VAN DEN PUTTE is located at the address: KATTESTRAAT 63; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 248,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kapsalons. Products created in R VAN DEN PUTTE were not found.
The main activity of R VAN DEN PUTTE is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of R VAN DEN PUTTE is not available. You also can look at reviews of R VAN DEN PUTTE, open positions, location of R VAN DEN PUTTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R VAN DEN PUTTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R VAN DEN PUTTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R VAN DEN PUTTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R VAN DEN PUTTE, employees, financial statistics.