OLIVIER DACHKIN

Contactgegevens OLIVIER DACHKIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OLIVIER DACHKIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

OLIVIER DACHKIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES COMBATTANTS 83; 1310; LA HULPE, België

Telefoon (phone): 26521922 (+32-26521922) 26521922 (+32-26521922)

Fax (fax): +32 (2) 358-12-81 +32 (2) 358-12-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OLIVIER DACHKIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OLIVIER DACHKIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OLIVIER DACHKIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OLIVIER DACHKIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OLIVIER DACHKIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OLIVIER DACHKIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OLIVIER DACHKIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OLIVIER DACHKIN
Products information OLIVIER DACHKIN

BTW identificatienummer (tax): BE06748596191
Ondernemingsnummer: 9862945556
Hoofdstad (capital): 340,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 550,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in OLIVIER DACHKIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OLIVIER DACHKIN
(Get full report from official database of BE for OLIVIER DACHKIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor OLIVIER DACHKIN
Addition kinds of activities for OLIVIER DACHKIN

478500. Inspectie en vaste voorzieningen | Inspection and fixed facilities
833100. Job training en aanverwante diensten | Job training and related services
17990600. Home / kantoor interieurs afwerking, inrichting en renovatie | Home/office interiors finishing, furnishing and remodeling
20910318. Haring, gedroogd | Herring, dried
26759900. Afgesneden papier en karton, niet inbegrepen | Die-cut paper and board, nec
32719908. Blokken, beton: isolatie | Blocks, concrete: insulating
50740305. Stoomuitrusting | Steam fittings
82999912. Prenatale instructie | Prenatal instruction

Werken bij OLIVIER DACHKIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OLIVIER DACHKIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OLIVIER DACHKIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OLIVIER DACHKIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Dilsen zijn wij op zoek naar een Laborant. Je takenpakket bestaat uit het volgende: - Je voert op vastgestelde tijden de procescontroles uit vastgelegd in de procesbeschrijvingen; - Je registreert deze vastgestelde waardes in de procescontrolebladen; - Je staat in voor de verwerking van deze gegevens middels SPC; - Je corrigeert de baden volgens de wijze vastgelegd in de procesbeschrijvingen; - Je staat in voor het voorraadbeheer van beschikbare chemicaliën op de vloer; - Je geeft elke technische onregelmatigheid door aan Hoofd Labo LNO of aan dienst onderhoud; - Je staat in voor de reinheid van de installatie tijdens productie.

  • Allround medewerker - DAG - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U valt in waar het nodig is in de firma, u bent een soort vlinder. Afvullen van zakker met automatische afvulmachine manueel toenaaien met manuele stikmachine stapelen op paletten (zakken kunnen 15 kg wegen) bestellingen klaar zetten met heftruck (attest niet vereist)

  • Accounts Payable Accountant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf actief in engineering sector en gelegen in de regio van Zaventem is op zoek naar een tijdelijke Accounts Payable Accountant voor een periode van 6 maanden tot 1 jaar. Heb je zin om ervaring op te doen in de boekhouding, lees dan snel verder. Jouw takenpakket als AP Accountant: Boeken van facturen Boeken van banken Reconciliaties Assisteren bij de BTW aangifte Contacten met leveranciers Ad-hoc taken

  • Wordt "king of the road" zonder hard labeur - Chauffeur CE - Regio: Lot (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van te rijden door heel het land? Spreek je Nederlands OF Frans en beschik je over een rijbewijs CE met enige ervaring? Pak dan nu je telefoon en bel ons op! Je begint rond 6u 's morgens. In de transport heb je geen 9 to 5 job, maar dat zorgt dan weer voor een zeer mooie verdienste! En als je al in een file terecht komt, worden je uren gewoon verder betaald. Je werkt NOOIT tijdens de weekends, dus voldoende tijd voor Quality-time. Je vervoert palletgoederen met dagelijks nieuwe goederen. En dan moet het beste er nog aankomen.. Je moet zelf nooit laden of lossen. Fysiek heb je dus weinig last. De magazijniers laden en lossen alles in je camion en je bent zo terug op de baan. Als dat geen luxe is in de transportsector?

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES OLEN (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • chefkok (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: BELFLEUR

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het dagdagelijks gebeuren van de keuekenwerkzaamheden. Je werkt zelf actief mee in de keuken als kok. je kan zelfstandig werken maar ook in team. je kan je collega's sturen. kennis van warme kant koude kant en desserts is ene must! je bent gemotiveerd, flexibel, gevoel voor ritme, je gaat 100% voor de gast!

  • Hulpverlener Zorgcentrale bij Mutas (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Hulpverlener Zorgcentrale bijstand ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dienstverlening vanuit onze zorgcentrale: niet-dringend ziekenvervoer (liggend, zittend, rolstoelwagen,...), personenalarmering (noodknop thuis), opvang zieke kinderen en permanentie thuiszorgdiensten (thuisverpleging,...). Je biedt vanuit onze kantoren in Zellik (rand van Brussel) telefonische bijstand binnen de geldende procedures en polisvoorwaarden van de aangesloten ziekenfondsen en andere opdrachtgevers. Je maakt nieuwe dossiers en zorgt samen met je collega's (een team van 35 hulpverleners) voor een duidelijke schriftelijke weergave van de communicatie met verzekerden, ziekenhuizen, dialysecentra, ambulancemaatschappijen etc. Je zorgt voor de opvolging en afhandeling van lopende dossiers, waarbij je rekening houdt met zowel de belangen van de verzekerden (krijgt men de gepaste hulp?) als met de belangen van de verzekeraar of de opdrachtgever (worden de polisvoorwaarden en afspraken gerespecteerd?). Als dossierbeheerder pleeg je voortdurend intern overleg met de collega-hulpverleners en met de verantwoordelijken van de zorgcentrale. 

  • Leerkracht Nederlands (internationaal bedrijf - sector: logistics & inflight management) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar : Taaltrainers Nederlands Om intensieve lessen te geven binnen een internationaal bedrijf in Zaventem Sectors: logistics & inflight management Omschrijving: U staat in voor de lessen Nederlands voor de arbeiders van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten – niveau : beginner) ; U zorgt voor in-company trainingen en legt de nadruk op de professionele context ; U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en focust op de mondelinge vaardigheden ; U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject.

  • Psycholoog (M/V) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Totaalpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totaalpraktijk is een multidisciplinaire groepspraktijk gelegen in Destelbergen, op de grens met Gent. Onze therapeuten zijn werkzaam in volgende domeinen: podologie, dieetkunde, kinesitherapie, vroedkunde en psychotherapie. We zijn op zoek naar een zelfstandig psycholoog die onze huidige psycholoog kan vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof, dit van 01/11/2018 tot en met 30/04/2019 met de eventuele optie om nadien het team permanent te versterken. Je hebt relevante ervaring in het therapeutisch werken met volwassenen. Je heb een master in Psychologie en een langdurige therapieopleiding afgerond (of bent in opleiding). Je werkt op zelfstandige basis, aantal uren vrij te kiezen en in te vullen op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag of zaterdag.

  • Arhs Developments - BI Analyst Developer (Hadoop and/or Teradata and/or Informatica) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Your Role You will work closely with your squad colleagues and be responsible for the analysis, development, testing and follow up of the implementation of project deliverables with a focus on quality load and integrate data from our multitude of applications, service platforms and networks in the Enterprise Data Warehouse/Data Lake via ETL solutions creating datamarts and/or reports/dashboards The analyst/developer is a key contact person for internal clients and takes care of optimal communication and collaboration with them and all other teams needed, in and outside our domain. He/she contributes to the organization and optimization of team processes. You make sure that your (and your colleagues') solutions are matching the requirements regarding security (retail/wholesale, legal, ...) and confidentiality, defined by Legal- and Security- teams and by our Datawarehouse Data Security Officer (DSO). You have to make sure that solutions make optimal use of available computer capacity (CPU, I/O, Storage, memory, ...), available on our platforms (Teradata, Hadoop, Oracle, ...) and guarantee optimal performance.   Your Skills   As we are looking for analyst/developers in 3 technological areas you possess several of the technical skills of 1 or more of the following skillsets: Data Integration Profound knowledge of key concepts of Business Intelligence, Data Warehousing and entity-relationship (E-R)-, Third Normal Form (3NF)- and dimensional modeling (knowledge on RDA helps) Good knowledge on Hadoop and related technologies (Hortonworks Hadoop stack, HBase, MapReduce, Storm, Hive, Kafka, Scala, Spark ...) Knowledge and experience in: Scripting (Perl, Java, Python, R, ...) NoSQL principles and systems: document stores, graph databases, Kvp stores Parallel data processing (Mpp) and tuning Statistical Modeling BI tools (Informatica, MicroStrategy), databases (Teradata, Oracle) modeling tools (RDA) Data Delivery with focus on MicroStrategy You have a good general knowledge of the entire MicroStrategy platform/architecture and know how components work/communicate You have a profound knowledge of the MicroStrategy Developer & Architect Schema & public objects development & design is like a second nature for you. You can develop interactive pixel perfect documents as well a dashboards through Visual Insight with the web (D3 JavaScript development is a plus) You have worked with object manager to create your own release Data Delivery with focus on Microsoft: SQL Server Integration Services Reporting Services Analysis Services (OLAP and/or Tabular) Power BI (Desktop and Services) Powershell Job scheduling via Jams

  • FLEXIJOB ONDERHOUDSMEDEWERKER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Bakkerij Stefaan

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor onder andere volgende taken: het afwassen en poetsen en het onderhouden van de atelier en de winkel.

Zoek naar antwoorden van OLIVIER DACHKIN in sociale netwerken
Look for responds of OLIVIER DACHKIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor OLIVIER DACHKIN. Laat een reactie achter voor OLIVIER DACHKIN. OLIVIER DACHKIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OLIVIER DACHKIN. Leave a respond for OLIVIER DACHKIN. OLIVIER DACHKIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OLIVIER DACHKIN op de google maps. Adres en contacten OLIVIER DACHKIN
Location of OLIVIER DACHKIN on the google maps. Address and contacts of OLIVIER DACHKIN

Andere gerelateerde bedrijven als come OLIVIER DACHKIN OLIVIER DACHKIN: BREAD PIT | ECOLE DES ARTS | KAREL HUYBRECHTS | STEPHANUS NAUDE | Autoglass AMG

Other related companies as OLIVIER DACHKIN: BREAD PIT | ECOLE DES ARTS | KAREL HUYBRECHTS | STEPHANUS NAUDE | Autoglass AMG

OLIVIER DACHKIN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OLIVIER DACHKIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06748596191. Het bedrijf OLIVIER DACHKIN bevindt zich op het adres: RUE DES COMBATTANTS 83; 1310; LA HULPE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 340,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 550,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in OLIVIER DACHKIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OLIVIER DACHKIN is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OLIVIER DACHKIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OLIVIER DACHKIN, openstaande posities, locatie van OLIVIER DACHKIN op de kaart.

OLIVIER DACHKIN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is OLIVIER DACHKIN, company assigned to the tax number BE06748596191. The company OLIVIER DACHKIN is located at the address: RUE DES COMBATTANTS 83; 1310; LA HULPE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 340,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 550,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kapsalons. Products created in OLIVIER DACHKIN were not found.
The main activity of OLIVIER DACHKIN is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of OLIVIER DACHKIN is not available. You also can look at reviews of OLIVIER DACHKIN, open positions, location of OLIVIER DACHKIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OLIVIER DACHKIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OLIVIER DACHKIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OLIVIER DACHKIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OLIVIER DACHKIN, employees, financial statistics.