KAREL HUYBRECHTS

Contactgegevens KAREL HUYBRECHTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAREL HUYBRECHTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KAREL HUYBRECHTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROELSTRAAT 9; 3440; ZOUTLEEUW, België

Telefoon (phone): 11588224 (+32-11588224) 11588224 (+32-11588224)

Fax (fax): +32 (86) 926-72-72 +32 (86) 926-72-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAREL HUYBRECHTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAREL HUYBRECHTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAREL HUYBRECHTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAREL HUYBRECHTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAREL HUYBRECHTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAREL HUYBRECHTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAREL HUYBRECHTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAREL HUYBRECHTS
Products information KAREL HUYBRECHTS

BTW identificatienummer (tax): BE04711730957
Ondernemingsnummer: 8327056884
Hoofdstad (capital): 965,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 623,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in KAREL HUYBRECHTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAREL HUYBRECHTS
(Get full report from official database of BE for KAREL HUYBRECHTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KAREL HUYBRECHTS
Addition kinds of activities for KAREL HUYBRECHTS

12410201. Overbelasting verwijderen, antraciet mijnbouw | Overburden removal, anthracite mining
22110611. Bekleding stoffen, katoen | Upholstery fabrics, cotton
25140205. Krukjes, huishoudelijk, opgevuld of vlak: metaal | Stools, household, padded or plain: metal
32920603. Touw, asbest | Rope, asbestos
33170103. Buizen, mechanische of hypodermische maten: koud getrokken roestvrij | Tubing, mechanical or hypodermic sizes: cold drawn stainless
33660102. Bussen en lagers, brons (niet gereinigd) | Bushings and bearings, bronze (nonmachined)
50230501. Verfraaien benodigdheden | Decorating supplies
51930103. Gedroogde bloemen | Dried flowers
76991702. Bierpomp spoelen schoonmaken en reparatie service | Beer pump coil cleaning and repair service

Werken bij KAREL HUYBRECHTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAREL HUYBRECHTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAREL HUYBRECHTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAREL HUYBRECHTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker data/glasvezelbekabeling met ervaring - regio Kempen - optie vast (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een ervaren elektricien met kennis van databekabeling en glasvezel om zo snel mogelijk op te starten bij het bedrijf in de regio Kempen.

  • Payroll-assistent tijdelijk regio Gent (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Hr-assistent in de regio van Gent bestaan jouw verantwoordelijkheden onder andere uit: Je ondersteunt de HR-afdeling Compensations & Beneftis - Je bent een groot deel van je tijd bezig met allerhande (complexe) berekeningen in Excel. Daarnaast zal je vooral instaan voor rapportage vanuit Excel Je springt bij voor allerhande administratieve taken

  • DRINGEND - Operator 5 ploegen (reservestatuut) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het goede verloop van de productie aan de automatische lijn. Je helpt bij het ombouwen van de machine(s). Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je werkt in een 5-ploegensysteem maar start in het reservestatuut (je werkt dus in de ploegen van de collega's die in verlof/ziek zijn).

  • Internal Sales (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Turnhout zijn wij op zoek naar een internal sales medewerker. Onze klant is een gespecialiseerde groothandel in schoonmaakproducten en -machines. Samen met jouw regionale Account Manager werk je een actieplan per klant uit, met als doel een rendabele klantenportefeuille uit te bouwen door middel van het aanbieden van praktische - & commerciële oplossingen. Je bent het dagelijkse aanspreekpunt van de klant waarbij je verantwoordelijk bent voor de opmaak en het opvolgen van offertes en aanbestedingen. Daarnaast verwerk je kwalitatief de orders in ons ERP, Dynamics AX. Als internal sales medewerker rapporteer je aan de teamleader internal sales.

  • Onderhoudsmecanicien regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant regio Genk biedt een interessante job als mechanieker. Ze bieden een gespecialiseerd dienstverleningsconcept aan in de industrieel-technische arbeidsmarkt. Wat zal jou takenpakket juist inhouden? - je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of -installaties in jouw regio (straal van 30km rond onze vestiging in Genk). Dit bij verschillende bedrijven met diverse installaties. - de opdrachten kunnen variëren van enkele weken tot maanden bij vaste klanten. - de werking van het materiaal, de instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur,..) en de kritieke punten (slijtage, smering,...) controleren. - defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,..). - technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ... - preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging,...) of de onderhoudshistoriek. - het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, herstellen, controleren...) - de opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst. - mechanische stukken en onderdelen lassen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Heverlee, 24 uur per week (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Heverlee. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Chauffeur CE bouw (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs CE om van en naar werven te rijden. Je komt terecht in een familiaal bedrijf waar iedereen elkaar kent. Je zal ook instaan voor chappewerken uit te voeren (dit wordt aangeleerd). Je werkt 40u per week en wordt vergoed volgens paritair comtié 124 (bouw). Startuur is 7u30 (op depot zelf in Brugge) en je werkt tot 17u00 à 18u00.

  • Medewerker kwaliteit betonlabo (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Als medewerker kwaliteit van het betonlabo sta je dagelijks in voor de diverse analyses op stalen afkomstig van verschillende producten en grondstoffen, met het oog op kwaliteitscontrole en certificatie. Naast het uitvoeren van verschillende analyses en proeven (zeefanalyses, identificatieproeven, expertiseopdrachten, kalkstudies, drukproeven,….), is het voornamelijk jouw taak om regelmatig en eigenhandig stalen te nemen van de gebroken granulaten, gestabiliseerde mengsels , stortklaar beton en bodem. Dit gebeurt zowel op de eigen site(s) als op locatie.

  • Paid online manager (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je taak als paid online manager? Kopers aantrekken voor de drie non-food webshops van Colruyt Group. Je online advertenties verleiden geïnteresseerde surfers tot een bezoekje aan de webshop van ColliShop, van speelgoedwinkel DreamLand en van babywinkel Dreambaby. Elk van deze shops trekt vandaag al meer dan enkele miljoenen bezoekers per jaar aan. Als paid online manager trek je het arsenaal van online advertentie opportuniteiten helemaal open: SEA, social advertising, real-time bidding en retargeting. De inzet van je advertenties? Één doel: converteren! Elke campagne maak je nog effectiever dan de vorige. Je vroegere ervaring met een SEA-tool neem je gewoon mee naar deze job. Omdat traffic generation een discipline in volle opbouw is binnen Colruyt Group geef je mee vorm aan het gebruik van online adverteren. Je deelt je kennis met je collega’s en met andere afdelingen. Want als Traffic Builder gelooft je in de kracht van samenwerking. Zo werk je nauw samen met de mensen die de webshops onderhouden, uitbaten en de SEO ervan verzorgen. Door je initiatieven bouw je Traffic Building bovendien uit tot een volwaardige activiteit binnen Colruyt Group.

  • Personal Assistant CFO (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Onze drukbezette CFO heeft behoefte aan een fulltime rechterhand. In deze functie zie je en hoor je als eerste wat de plannen zijn van onze organisatie. Je werkt samen met een enthousiast en extravert team van 6 personal assistants die elk hun directielid op topniveau ondersteunen. Deze functie omvat veel meer dan louter secretariaatswerk. Je weet continue wat er speelt en anticipeert hierop. Professionaliseren en meedenken om zaken efficiënter te laten verlopen maakt ook deel uit van je takenpakket. Je bent een personal assistant in hart en nieren die overzicht biedt en structuur brengt. Je slaagt erin je directielid te verrassen door hen telkens één stapje voor te zijn en zo een optimale ondersteuning te bieden waardoor de dag vlekkeloos verloopt. Je bent volledig verantwoordelijk voor de uitdagende agenda van onze CFO. Door het stellen van de juiste prioriteiten, beheer je deze efficiënt. Je organiseert dienstreizen met oog op de beste deal. Je organiseert directievergaderingen, notuleert en zorgt voor een inhoudelijk correct en punctueel verslag. Je plant nationale en internationale meetings, bereidt deze voor, bewaakt planningen, actiepunten en deadlines. Door jouw adequate voorbereiding kan informatie tijdig doorgenomen worden waardoor meetings efficiënt verlopen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor nationale en internationale contacten. Je bent discreet en vlot in de omgang en bouwt relaties op met diverse stakeholders. Je informeert en filtert informatie en prioriteert deze. Je gaat vertrouwelijk om met belangrijke dossiers.

  • Reclame bedeler in Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van KAREL HUYBRECHTS in sociale netwerken
Look for responds of KAREL HUYBRECHTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAREL HUYBRECHTS. Laat een reactie achter voor KAREL HUYBRECHTS. KAREL HUYBRECHTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAREL HUYBRECHTS. Leave a respond for KAREL HUYBRECHTS. KAREL HUYBRECHTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAREL HUYBRECHTS op de google maps. Adres en contacten KAREL HUYBRECHTS
Location of KAREL HUYBRECHTS on the google maps. Address and contacts of KAREL HUYBRECHTS

Andere gerelateerde bedrijven als come KAREL HUYBRECHTS KAREL HUYBRECHTS: Darche J | Hypotheek.winkel | RITA LOUWYCK | JEAN-PAUL BROOS | FOTO DEMONTY

Other related companies as KAREL HUYBRECHTS: Darche J | Hypotheek.winkel | RITA LOUWYCK | JEAN-PAUL BROOS | FOTO DEMONTY

KAREL HUYBRECHTS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KAREL HUYBRECHTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04711730957. Het bedrijf KAREL HUYBRECHTS bevindt zich op het adres: ROELSTRAAT 9; 3440; ZOUTLEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 965,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 623,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in KAREL HUYBRECHTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KAREL HUYBRECHTS is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAREL HUYBRECHTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAREL HUYBRECHTS, openstaande posities, locatie van KAREL HUYBRECHTS op de kaart.

KAREL HUYBRECHTS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is KAREL HUYBRECHTS, company assigned to the tax number BE04711730957. The company KAREL HUYBRECHTS is located at the address: ROELSTRAAT 9; 3440; ZOUTLEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 965,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 623,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in KAREL HUYBRECHTS were not found.
The main activity of KAREL HUYBRECHTS is Fishing, Hunting and Trapping, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KAREL HUYBRECHTS is not available. You also can look at reviews of KAREL HUYBRECHTS, open positions, location of KAREL HUYBRECHTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAREL HUYBRECHTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAREL HUYBRECHTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAREL HUYBRECHTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAREL HUYBRECHTS, employees, financial statistics.