NICOLAS

Contactgegevens NICOLAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NICOLAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

NICOLAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES PIERRES 44; 1000; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25128199 (+32-25128199) 25128199 (+32-25128199)

Fax (fax): +32 (3) 270-44-58 +32 (3) 270-44-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NICOLAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NICOLAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NICOLAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NICOLAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NICOLAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NICOLAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NICOLAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NICOLAS
Products information NICOLAS

BTW identificatienummer (tax): BE03338439941
Ondernemingsnummer: 7437164306
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 197,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in NICOLAS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NICOLAS
(Get full report from official database of BE for NICOLAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor NICOLAS
Addition kinds of activities for NICOLAS

314299. Huis slippers, nec | House slippers, nec
544199. Snoep-, noten- en banketwinkels, nec | Candy, nut, and confectionery stores, nec
24990810. Spaken, hout | Spokes, wood
29520000. Asfaltvelden en coatings | Asphalt felts and coatings
33690102. Witte metaalgietstukken (lood, tin, antimoon), behalve sterf | White metal castings (lead, tin, antimony), except die
35450211. Scherpe messen | Shear knives
35529901. Creels, textielmachines | Creels, textile machinery

Werken bij NICOLAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NICOLAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NICOLAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NICOLAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers 2-ploegen Olen/Heultje (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het distributiecentrum in Olen en Heultje (Westerlo) voorziet de CASA winkels over heel Europa van hun voorraad interieurartikelen. Wij zoeken orderpickers die in een groeiend bedrijf voltijds aan de slag willen. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding.

  • CHAUFFEUR CE - DAGRITTEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur CE sta je in voor dagritten voor hoofdzakelijk nationaal transport. Je bent zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een elektrische transpallet.

  • Werfleider wegenbouw (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in eerste instantie in voor de voorbereiding en de opvolging van een of meerdere werven. Na een intensieve inwerkperiode word je, als rechterhand van de projectleider, eveneens medeverantwoordelijk voor de organisatorische opvolging van alle activiteiten op de werf. Je bent doorlopend op het terrein, pakt problemen aan, volgt de vordering van de werken op en informeert jouw verantwoordelijke op regelmatige basis over het verloop ervan. Je verzekert de rentabiliteit van je werf en waakt eveneens over de veiligheid en de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • HR Business Partner (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een productiebedrijf te Evergem zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verwezenlijking van het HR-beleid en voor de ontwikkeling van werknemers. Je werkt samen met de supervisors en lijnmanagers en rapporteert aan de HR Manager. Jouw takenpakket?: Je realiseert samen met supervisors en lijnmanagers de werving en selectie van nieuwe arbeiders en bedienden. Je bent de go-to persoon voor alle employer branding activiteiten, campus recruitment, universiteiten etc. Je brengt in samenspraak met de supervisors en lijnmanagers trainingsnoden en competenties in kaart en werkt samen met interne en externe partners om adequate trainings- en ontwikkelingsprogramma’s op te zetten. Je geeft zelf ook interne opleidingen. Je fungeert als procesbewaker voor de verschillende HR-processen en HRIS-systemen, onder meer inzake onthaal van nieuwe medewerkers, het jaarlijks performance & development proces, etc. en coacht hierin medewerkers en leidinggevenden. Je onderhoudt positieve relaties met alle medewerkers en bevordert open communicatie. Je ondersteunt communicatieactiviteiten, beloningsprogramma’s en initiatieven rond medewerkerstevredenheid. Je lanceert verbeteringsvoorstellen en rolt deze uit. Je neemt actief deel aan verschillende HR-projecten die landoverschrijdend uitgerold worden, optimaliseert bestaande praktijken en processen en staat in voor KPI- en andere ad-hoc-rapportages.

  • CHAUFFEUR KRAANWAGEN CE (BOUW) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur sta je in voor het vervoer van afgewerkte betonproducten (predallen, regenputten, ...) naar de werven. Je lost deze goederen via een kraan op de vrachtwagen. Daarnaast ga je ook naar de leveranciers om materialen op te halen.

  • Huishoudhulp regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Afwasser (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DE TRUTSELAAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de afwas en opkuis keuken, indien nodig help je mee met kleine keukentaken

  • Eerste Verkoopmedewerker beenhouwerij regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Oudenaarde zoeken we een eerste verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. - Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Magazijnmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden zijn: Het uitladen van de vracht en deze op een gestructureerde manier een plaats geven in het magazijn Het klaarzetten en overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opbellen van klanten om te laten weten dat hun bestelling klaar staat Een goed georganiseerd magazijn dat ten allen tijde operationeel bruikbaar is Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Kortom: jij bent verantwoordelijk voor het kloppend hart van onze winkel, het magazijn

  • GEMOTIVEERDE BIJLESLEERKRACHTEN (regio GENT/OOST-VLAANDEREN) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.be; http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SG2018

  • DERMATOLOOG (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: THUISZORG BIJDEHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je voert consultaties in verband met huidziektes en voetproblemen.

  • keukenmedewerker (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DE LAMME GOEDZAK

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken met de chef, je doet vooral voorbereidend werk

Zoek naar antwoorden van NICOLAS in sociale netwerken
Look for responds of NICOLAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor NICOLAS. Laat een reactie achter voor NICOLAS. NICOLAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NICOLAS. Leave a respond for NICOLAS. NICOLAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NICOLAS op de google maps. Adres en contacten NICOLAS
Location of NICOLAS on the google maps. Address and contacts of NICOLAS

Andere gerelateerde bedrijven als come NICOLAS NICOLAS: BOULANGERIE GALLEZ M. | CHRISTINE/HAIR STYLISTE | JOANNA CONINX | E. VAN OERLE | SIEGLINDE DE LAET

Other related companies as NICOLAS: BOULANGERIE GALLEZ M. | CHRISTINE/HAIR STYLISTE | JOANNA CONINX | E. VAN OERLE | SIEGLINDE DE LAET

NICOLAS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NICOLAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03338439941. Het bedrijf NICOLAS bevindt zich op het adres: RUE DES PIERRES 44; 1000; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 197,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in NICOLAS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NICOLAS is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NICOLAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NICOLAS, openstaande posities, locatie van NICOLAS op de kaart.

NICOLAS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is NICOLAS, company assigned to the tax number BE03338439941. The company NICOLAS is located at the address: RUE DES PIERRES 44; 1000; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 197,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kapsalons. Products created in NICOLAS were not found.
The main activity of NICOLAS is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of NICOLAS is not available. You also can look at reviews of NICOLAS, open positions, location of NICOLAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NICOLAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NICOLAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NICOLAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NICOLAS, employees, financial statistics.