NANCY VERBEURE

Contactgegevens NANCY VERBEURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NANCY VERBEURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

NANCY VERBEURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LIJSTERSTRAAT 54; 9870; ZULTE, België

Telefoon (phone): 93887736 (+32-93887736) 93887736 (+32-93887736)

Fax (fax): +32 (81) 387-91-65 +32 (81) 387-91-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NANCY VERBEURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NANCY VERBEURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NANCY VERBEURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NANCY VERBEURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NANCY VERBEURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NANCY VERBEURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NANCY VERBEURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NANCY VERBEURE
Products information NANCY VERBEURE

BTW identificatienummer (tax): BE07717041015
Ondernemingsnummer: 4316497802
Hoofdstad (capital): 285,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 777,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in NANCY VERBEURE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NANCY VERBEURE
(Get full report from official database of BE for NANCY VERBEURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor NANCY VERBEURE
Addition kinds of activities for NANCY VERBEURE

072303. Groentegewassen marktvoorbereiding diensten | Vegetable crops market preparation services
20230105. Verwerkte babyformule | Processed baby formula
47839902. Crating goederen voor verzending | Crating goods for shipping
50510401. Anode metaal | Anode metal
59991804. Apparatuur voor kinderen, nv | Children's equipment, nec
86610120. Methodist Church | Methodist church
95120100. Natuurbeschermingsbureaus | Wildlife conservation agencies

Werken bij NANCY VERBEURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NANCY VERBEURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NANCY VERBEURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NANCY VERBEURE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Opwijk zijn we momenteel op zoek naar een Chauffeur CE M/V. Je voornaamste taak zal het nationaal vervoer van voeding zijn. Daarnaast zal je laden en lossen met elektronische transpallet.

  • Ateliermedewerker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een innoverend bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste arbeiders die in de houtsector willen werken. Je werkt in het atelier en staat in voor het maken van keukens, dressings, badkamers, haartwanden en maatmeubilair. Je kan het technisch plan goed interpreteren en monteert de gemaakte stukken van de productie.

  • Tekenaar (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Overpelt, zijn wij op zoek naar een tekenaar. Takenpakket: - Het opstellen van uitvoeringstekeningen van zowel staalconstructies als dak- en wandbeplatingen - Opstellen van stuklijsten en boutlijsten - Afleveren van uitvoeringstekeningen - Voorbereiding voor de plasmabrandtafel als boorzaageenheid

  • Service-/Storingstechnieker (intern) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij gaan op zoek naar een service-/storingstechnieker (m/v) voor onze klant te Genk. Wij zoeken een gedreven allround service/storingstechnieker, die daar intern de huidige ploeg wilt versterken. Naast het monteren van metalen constructies voer je ook onderhoudswerken uit aan machines, alsook het samenstellen van nieuwe machines.

  • Hvac Technieker (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een wereldspeler in het technisch onderhoud gebouwen zoeken we dringend HVAC techniekers. Uw verantwoordelijke staat u in voor het onderhoud en depannage voor zowel ventilatie groepen, elektrische & koeltechnische instalaties U voert de vooropgestelde taken uit binnen de vooropgestelde termijn Waken over uw eigen veiligheid en de veiligheid van uw collega’s is uw eerste prioriteit U maakt deel uit van een ploeg op een vaste werf U voert uw taken uit op een vakbekwame wijze

  • Huishoudhulp (M/V) Beernem-Oedelem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Beernem en Oedelem

  • Verpleegkundige Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE TALENTS

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige moet je: - De dagelijkse zorg van de senioren op jouw nemen.  - Je collega's inspireren en motiveren om samen de individuele zorg voor elke bewoner te garanderen - Toezicht houden op de gezondheid van de bewoners - Ondernemend zijn en initiatief nemen ... Bedrijfsprofiel: Voor een prachtig woonzorgcentrum in Linkeroever zijn wij op zoek naar een verpleegkundige. Het woonzorgcentrum is vlot bereikbaar, dit zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. De mooie grote tuin en huiselijke inrichting zorgen voor een warme en aangename sfeer in het woonzorgcentrum. 

  • Freelance jobcoach (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: K-onsult

    Type: Zelfstandige activiteit

    K-onsult werd in 2007 opgericht door Karine van Oosterbos en maakt op 4 manieren een brug tussen stress-en burn-out preventie en de arbeidsmarkt. Om het team te versterken zoeken we vanaf 1 januari een jobcoach te Itegem, om te werken vanuit Groepspraktijk Tilia. Je begeleidt zelfstandig loopbaanvragen en draagt je steentje bij naar bekendmaking van zowel de praktijk als K-onsult toe. Je engageert je voor intervisiemomenten bij K-onsult om de drie maanden en maandelijks in de praktijk.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Keyrus - Junior / Medior Solution Architect (Web / Mobile) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role As a Junior/Medior Solution Architect for Web and Mobile Applications, you will participate in the implementation of projects at our clients.   We expect the ideal candidate to be able to understand complex business requirements and transform them into a clever technical solution, while keeping the client's interests and scope as a priority.   You should have high affinity with Agile implementation practices (Scrum and Agile for example) and be comfortable in fast-paced, fast-changing environments.   This role will fit someone who is eager to learn, is curious by nature, who is passionate about business challenges and also possesses an affinity for technical matters including Databases, Architecture, Development and Cloud in the context of Web/Mobile.  In the short term, the role would be immediately staffed on a current assignment, with strong and close mentorship from a Senior Solution Architect. In the long term, the Junior/Medior Solution Architect will evolve towards a leading role in various projects and take on the responsibility of driving an implementation team autonomously to deliver the expected outcomes to our clients.  This role will definitely allow you to deepen your consulting skills in general, as well as your architecture and technical knowledge and expertise.    Profile The ideal candidate should have at least four years of relevant experience with Web or mobile apps development as well as solving technical issues in a complex environment. Master Degree in IT, Computer Science, Engineering, Business Administration, or related field with a strong interest in IT and new technologies. Technical skills: Mandatory: C# programming, software design and development, Cloud basics, SQL and data management Strong plus: Knowledge of ASP.NET, analytics Soft skills: Above all, think team Excellent communication and interpersonal skills: you have the ability to communicate results clearly to both technical and non-technical colleagues Strong analytical competencies and excellent creative problem-solving skills Can interact easily with various types of stakeholders (from C-level to operational) Good PowerPoint and Excel skills are a plus Presentation skills Fluent in Dutch and/or French and English

  • Réserve chauffeur de bus, transport scolaire Brabant Wallon (Provincie Waals Brabant)

    Regio: Provincie Waals Brabant

    Bedrijf: HERMAN & VANDAMME

    Type: Werfreserve

    Vous prenez tous les enfants le matin et veillez à ce qu'ils arrivent en toute sécurité à la porte de l'école. En fin d'après-midi, vous reprenez la route pour ramener les étudiants à la maison. Vous êtes en possession d'un permis de conduire valide D + carte de conducteur + code 95 + dépistage médical + c ertificat de bonne vie et moeurs model 2 . En cas de maladie de chauffeur, congé chauffeur, ... Vous êtes disponible sur demande et vous êtes flexible. Les retraités sont les bienvenus. Option circuit fixe!

  • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: B.P.P.

    Type: Leercontract

    Voor ons bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een versterkende administratief bediende. Je zal instaan voor de input van gegevens van op de website, voornamelijk aanbestedingen afdrukken en inventariseren. Indien je dit wenst kan je takenpakket in onderling overleg uitgebreid worden.

Zoek naar antwoorden van NANCY VERBEURE in sociale netwerken
Look for responds of NANCY VERBEURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor NANCY VERBEURE. Laat een reactie achter voor NANCY VERBEURE. NANCY VERBEURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NANCY VERBEURE. Leave a respond for NANCY VERBEURE. NANCY VERBEURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NANCY VERBEURE op de google maps. Adres en contacten NANCY VERBEURE
Location of NANCY VERBEURE on the google maps. Address and contacts of NANCY VERBEURE

Andere gerelateerde bedrijven als come NANCY VERBEURE NANCY VERBEURE: RVH Schilderwerken Gcv | Maris Paul BVBA | THE PHONE HOUSE | LOUIS DELHAIZE | Arsoc S.P.R.L.

Other related companies as NANCY VERBEURE: RVH Schilderwerken Gcv | Maris Paul BVBA | THE PHONE HOUSE | LOUIS DELHAIZE | Arsoc S.P.R.L.

NANCY VERBEURE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NANCY VERBEURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07717041015. Het bedrijf NANCY VERBEURE bevindt zich op het adres: LIJSTERSTRAAT 54; 9870; ZULTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 285,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 777,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in NANCY VERBEURE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NANCY VERBEURE is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NANCY VERBEURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NANCY VERBEURE, openstaande posities, locatie van NANCY VERBEURE op de kaart.

NANCY VERBEURE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is NANCY VERBEURE, company assigned to the tax number BE07717041015. The company NANCY VERBEURE is located at the address: LIJSTERSTRAAT 54; 9870; ZULTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 285,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 777,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kapsalons. Products created in NANCY VERBEURE were not found.
The main activity of NANCY VERBEURE is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of NANCY VERBEURE is not available. You also can look at reviews of NANCY VERBEURE, open positions, location of NANCY VERBEURE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NANCY VERBEURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NANCY VERBEURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NANCY VERBEURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NANCY VERBEURE, employees, financial statistics.