MICHEL NATHAN

Contactgegevens MICHEL NATHAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHEL NATHAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHEL NATHAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R STE ANNE 38; 1000; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25022252 (+32-25022252) 25022252 (+32-25022252)

Fax (fax): +32 (69) 635-87-55 +32 (69) 635-87-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHEL NATHAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHEL NATHAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHEL NATHAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHEL NATHAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHEL NATHAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHEL NATHAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHEL NATHAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHEL NATHAN
Products information MICHEL NATHAN

BTW identificatienummer (tax): BE02765228271
Ondernemingsnummer: 7128723144
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 375,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in MICHEL NATHAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHEL NATHAN
(Get full report from official database of BE for MICHEL NATHAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHEL NATHAN
Addition kinds of activities for MICHEL NATHAN

24319900. Millwork, nec | Millwork, nec
26720207. Tape, drukgevoelig: gemaakt van aangekochte materialen | Tape, pressure sensitive: made from purchased materials
28190301. Aluminiumchloride | Aluminum chloride
28690107. Isopropylalcohol, isopropanol | Isopropyl alcohol, isopropanol
76992101. Kanon onderdelen gemaakt op individuele bestelling | Gun parts made to individual order
79410102. Basketbalclub | Basketball club

Werken bij MICHEL NATHAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHEL NATHAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHEL NATHAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHEL NATHAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - dormir dans le camion toute la semaine (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Pour une entreprise à Poperinge nous cherchons un chauffeur CE qui veut dormir dans le camion toute la semaine. Vous conduisez principalement en France (avec des palletes) - promenades à Toulouse. Puis vous devez parler français.

  • Operatoren pharmacie gezocht- mooie verloning (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket als inpak operator: Je zal instaan voor het manueel verpakken van medicijnen en het controleren van bijsluiters. Je zal verantwoordelijk zijn voor het efficiënt verloop van het productieproces. Dit volgend de productie-, kwalitiets- en hygiënerichtlijnen. Je kan werken met de computer voor het in putten van administratie en productiegegevens.    Bedrijfsprofiel: Voor een grote speler op de pharmaceutische markt, MSD in Heist-op-den-berg zijn wij op zoek naar gemotioveerde inpak operatoren.

  • Customer service officer Duitse markt regio Kortrijk (Tijdelijk tot eind maart) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie heb je volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het verwerken van de inkomende orders en het behandelen van de leveringen die betrekking hebben op de aan u toegewezen regio. Je fungeert als aanspreekpunt voor de klanten binnen uw regio (Duitse markt). Hierbij sta je ook in voor het behandelen van klachten betreffende de kwaliteit of de service. Bij vragen van klanten ga je steeds na of je deze zelf kan behartigen, dan wel of deze moeten worden doorgegeven een andere dienst of verantwoordelijke. Je stemt in deze functie ook dagelijks af met planning en productie. Daarnaast werk je mee aan diverse projecten rond customer service. Je rapporteert op wekelijkse basis rechtstreeks aan de teamleader customer service.

  • Technisch medewerker productie (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de optische controle- en snijsystemen in de frietlijn/vlokkenlijn. Continu verbeteren van de optische controle systemen is jouw grootste uitdaging. Je zorgt voor een vlotte communicatie naar productie en technische dienst. Deze functie is een job “on the floor” met enige administratieve taken. Je bent tewerkgesteld in een dag regime maar occasioneel kan op zaterdagvoormiddag een interventie uitgevoerd worden.

  • Huishoudhulpen regio Nieuwerkerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Destelbergen 8u/week (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/per week voor een gastgezin wonende te Destelbergen. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal poetsen en strijken. U heeft oog voor detail en respect voor het materiaal van uw gastgezin. U kent zelf veel tips & tricks om een huishouden gemakkelijk te kunnen runnen. Het zit u in het bloed! U bent een echte Home manager! Het huishouden kent geen geheimen voor u. Deze vacature kunt met andere vacatures combineren. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student - monteur/mecanicien - projecten - regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Lebbeke op zoek naar een student - monteur/mecanicien. Binnen de firma zijn voornamelijk lassers, monteurs, mecaniciens... aan de slag. Er wordt hoofdzakelijk projectmatig gewerkt, dus vertrekken doe je vanuit het hoofdkantoor te Lebbeke. Hierna ga je samen met je collega\\\'s aan de slag bij een klant, waar je instaat voor het uitvoeren van montage- of onderhoudswerken.

  • Student - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar Studenten (m/v) die interesse hebben in een administratief studentenjob. Dit voor een mooie firma in volle expansie in de regio van Oostende. Om de piekperiode op te vangen, staan zij steeds open voor enthousiaste studenten die enkele weken beschikbaar zijn de maanden augustus en/of september of tijdens het schooljaar. Jouw takenpakket als Student: je staat in voor de eerstelijnstelefonie; je boekt reservaties in; je behandelt de klachten; je assisteert bij het opstellen van kredietnota's; je bent backup voor de planning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Student Administratie - WEEKEND (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij, Xtra Interim & Select, zijn momenteel op zoek naar een student die ons kan ondersteunen tijdens het weekend. (zaterdag en/of zondag Wij bieden jou een zeer breed takenpakket én de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Heb jij een eigen laptop en kan je gebruik maken van internet? Ben je iemand enthousiast, die ook zeer graag telefoneert? Ben je een administratieve duizendpoot? Dan kan deze job misschien wel jouw droom van een studentenjob worden ! Lees zeker verder ! TAKENPAKKET Je zorgt voor de juiste opmaak van contracten. Je doet algemeen administratief werk. Jij zorgt mee voor de planning in het weekend van één van onze grootste klanten. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten tijdens het weekend. Je werkt op zaterdag en/of op zondag.

  • Teeltverantwoordelijke (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: PER-SÉ

    Type: Vaste Job

    Als teeltverantwoordelijke kom je terecht in een team van 3 mensen en werk je nauw samen met je verantwoordelijke die je bijstaat met raad en daad. Wat houdt die verantwoordelijkheid concreet in? Je staat in voor de teelt volumes die het bedrijf nodig heeft. Hiertoe heb je heel nauw contact met de landbouwers met wie je onderhandelingen voert volgens de wettelijke reglementeringen en contracten afsluit. Je bepaalt de zaai planning en houdt rekening met de verschillende percelen. Gedurende de kweek volg je goed op en ondersteun je de landbouwer met allerhande advies gaande van Fyto, ziektes, weer wisselingen,.. Nadien ga je de oogst gaan plannen. Je houdt hierbij rekening met de productie zodat zij klaar zijn als de gewassen aankomen. Op dit ogenblik verzorg je de ingangscontrole en volg je verder op. Uiteindelijk heb je opvolggesprekken met de landbouwers en bespreek je de toekomst.

  • COMMUNICATIEVE WERKVOORBEREIDER (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een groeiende, hoogtechnologische onderneming die interieuroplossingen op maat aanbieden. Je bent verantwoordelijk voor de planning, coördinatie en interne organisatie van het bedrijf. Alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Dit is een uitdagende job met verantwoordelijkheid en ruimte voor zelfontplooiing. Deze job kan worden onderverdeeld in twee hoofdtaken. 1) Planning en werkvoorbereiding - Het uittekenen van de productieplannen (in hout, maar ook metaal , glas…) met een gekend CAD-CAM systeem in overleg met architect en klant. - Het opvolgen van projecten van A tot Z met oog op het halen van de vooropgestelde termijnen - In overleg het samenstellen en het opvolgen van een korte en lange termijn planning. - Je bent de schakel tussen bureau, atelier en plaatsing en denkt kritisch mee om werkmethodes te optimaliseren - Je werkt actief mee om de goede de sfeer in het atelier te behouden. 2) Bestellingen en voorraadbeheer - Het uitvoeren van bestellingen - Het opvolgen van leveringen en stock - Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het beheer van materiaal/materieel

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van MICHEL NATHAN in sociale netwerken
Look for responds of MICHEL NATHAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHEL NATHAN. Laat een reactie achter voor MICHEL NATHAN. MICHEL NATHAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHEL NATHAN. Leave a respond for MICHEL NATHAN. MICHEL NATHAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHEL NATHAN op de google maps. Adres en contacten MICHEL NATHAN
Location of MICHEL NATHAN on the google maps. Address and contacts of MICHEL NATHAN

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHEL NATHAN MICHEL NATHAN: Wuyts A | Beverly Hills | KRIBBE KATTEKWAAD 1 | DE POST | Halle aux Fruits et L茅gumes

Other related companies as MICHEL NATHAN: Wuyts A | Beverly Hills | KRIBBE KATTEKWAAD 1 | DE POST | Halle aux Fruits et L茅gumes

MICHEL NATHAN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHEL NATHAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02765228271. Het bedrijf MICHEL NATHAN bevindt zich op het adres: R STE ANNE 38; 1000; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 375,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in MICHEL NATHAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MICHEL NATHAN is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHEL NATHAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHEL NATHAN, openstaande posities, locatie van MICHEL NATHAN op de kaart.

MICHEL NATHAN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHEL NATHAN, company assigned to the tax number BE02765228271. The company MICHEL NATHAN is located at the address: R STE ANNE 38; 1000; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 375,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kapsalons. Products created in MICHEL NATHAN were not found.
The main activity of MICHEL NATHAN is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHEL NATHAN is not available. You also can look at reviews of MICHEL NATHAN, open positions, location of MICHEL NATHAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHEL NATHAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHEL NATHAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHEL NATHAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHEL NATHAN, employees, financial statistics.