MARTINE ONRAEDT

Contactgegevens MARTINE ONRAEDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARTINE ONRAEDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARTINE ONRAEDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOESKROENSTRAAT 46; 8930; MENEN, België

Telefoon (phone): 56513365 (+32-56513365) 56513365 (+32-56513365)

Fax (fax): +32 (64) 626-23-95 +32 (64) 626-23-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARTINE ONRAEDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARTINE ONRAEDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARTINE ONRAEDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARTINE ONRAEDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARTINE ONRAEDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARTINE ONRAEDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARTINE ONRAEDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARTINE ONRAEDT
Products information MARTINE ONRAEDT

BTW identificatienummer (tax): BE06644500732
Ondernemingsnummer: 9966491699
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 362,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in MARTINE ONRAEDT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARTINE ONRAEDT
(Get full report from official database of BE for MARTINE ONRAEDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARTINE ONRAEDT
Addition kinds of activities for MARTINE ONRAEDT

738917. Makelaarsdiensten | Brokers' services
20649913. Lozenges, snoep (niet-medicijn) | Lozenges, candy (non-medicated)
22840101. Nylon draad | Nylon thread
25140500. Metalen boekenkasten en stereo kasten | Metal bookcases and stereo cabinets
30890218. Tops: dispenser, shaker, etc .: kunststof | Tops: dispenser, shaker, etc.: plastics
35539917. Surfacers, houtbewerkingsmachines | Surfacers, woodworking machines
37140120. Olieverzinkers, motorvoertuig | Oil strainers, motor vehicle
38260305. Analyseapparatuur voor aardolieproducten | Petroleum product analyzing apparatus
39991100. Modellen, behalve speelgoed | Models, except toy
50120301. Campers (pickup coaches) voor montage op vrachtwagens | Campers (pickup coaches) for mounting on trucks

Werken bij MARTINE ONRAEDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARTINE ONRAEDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARTINE ONRAEDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARTINE ONRAEDT. Looking for open vacancies in other companies

  • ELEKTRICIEN BORDENBOUW (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de bordenbouw van automatisatie (PLC, frequentieregelaars), daarnaast sta je ook in voor het bekabelen en aansluiten van machines.

  • Procurement Officer regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als Procurement Officer ? Dan heb je zeker volgende taken uitgevoerd : Doel : Efficiënt en tijdig omzetten van aankoopaanvragen in orders met het in acht nemen van het aankoopbeleid en geldende procedures met support van de verantwoordelijke aankopers. 1. Orderverwerking : Toezien op het gebruik van juiste materiaalgroepen betalingscondities incoterms...bij opmaak van de aanvragen. Leveranciers contacteren ivm forecasts leveringstermijnen prijzen incoterms.. indien van toepassing. Zeker stellen van OTIF levering van materialen/diensten/projecten binnen de verantwoordelijke domeinen en hiervoor de nodige afstemmingen doen met interne klanten en leveranciers. Ondersteuning bij de selectie van de juiste leveranciers. Communiceren van richtlijnen (best practices) aan de interne klanten met betrekking tot prijsafspraken contracten bestelaanvragen... Spot buy voor beperkte spend / voorgedefinieerde zaken De bestellingen verder opvolgen : orderbevestigingen nakijken daar waar er afwijkingen zijn (prijs leveringsdatum..) de interne klanten op de hoogte brengen facturen controleren... 2. drijvende kracht voor het behalen van de vooropgestelde KPI's binnen de aankooporganisatie en hiervoor de nodige acties nemen binnen de dagelijkse verwerking van aanvragen.4 3. Helpdesk functie en support voor de processen en systemen binnen aankoop (Rectiquest P2P proces...) 4. Master databeheer (leveranciers catalogen artikelen inforecords contracten aankoopdatabase...) 5. Operationele rapportering /dataverwerking (analyses volumes opvolgen check/controle van richtlijnen jaarbonus..) 6. Category purchasers support geven en bijdragen tot optimalisatieprojecten.

  • Depotmonteur Antwerpen Haven (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur maak je deel uit van een klein team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald op het juiste tijdstip en de juiste plaats.

  • HUISHOUDHULP REGIO KALMTHOUT (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Kalmthout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met fiets, openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Poetshulp (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Na een frisse douche geniet je van een stevig ontbijt, want zo’n hele dag poetsen vraagt wel wat energie. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen klanten volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene klant word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald, want zij kijken al uit naar hun wekelijks babbeltje met jou, al dan niet met een kop koffie, en vooral het feit dat hun huis er na jouw bezoek weer helemaal piekfijn uit zal zien. Andere klanten zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Uiteraard doe jij dit ook met veel plezier, want zowel poetsen als strijken zijn taken waar jij je goed bij voelt. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Jij hebt de ervaring en vooral de motivatie, wij hebben de klanten die jou met open armen zullen ontvangen.

  • Student Administratief bediende (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel regio Geraardsbergen zoeken wij een student die wekelijks 3 tot 4 dagen kan helpen in de administratie. Hierbij zal je inputwerk verrichten & kom je in contact met de website.

  • Docent koken aan kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Gezond en beleefd" geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. U gaat 20 weken met de kinderen koken en 8 weken werken rond het beleefde aspect. U mag zelf voorstellen doen of krijgt van ons een aantal opties om zaken klaar te maken.

  • Kelner - jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA BELLA NAPOLI

    Type: Studentenjob

    Voor de bediening zoeken we een gemotiveerde student die ons team kan ondersteunen in zijn vrije tijd.

  • PROJECTINGENIEUR (ENERGIEMANAGEMENT) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    * Investerings- en verbeterprojecten met focus op energiemanagement * Project management, Lean management * Dendermonde Voor onze klant, een internationale productieonderneming met een vestiging in de regio van Dendermonde, zijn wij vanuit Hays Engineering Gent op zoek naar een Projectingenieur. In de job van Projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de initiatie en opvolging van de investerings- en verbeterprojecten die hoofdzakelijk betrekking zullen hebben op energiebesparende maatregelen. Je doet dit voor de volledige vestiging in Dendermonde. Je zal de projecten van A-Z opvolgen: de studie- en engineeringfase, het selecteren van de leveranciers en aannemers, de technische uitwerking van de projecten, de opvolging en coördinatie van de planning, het bepalen van de prioriteiten, de financiële en budgettaire opvolging, de implementatie, installatie en oplevering van de projecten. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende partijen en je zal nauw samenwerken met de andere interne afdelingen. Je zal ook diverse verbeterprojecten implementeren op basis van Lean Management.

  • R&D Test Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: EKINOPS BELGIUM NV

    Type: Vaste Job

    Als R&D System Test Engineer werk je mee aan de validatie en verificatie van professionele datacommunicatie routers. Je werkt in een internationaal team van test ingenieurs, ontwerpt en test gesimuleerde netwerk omgevingen van klanten (netwerk operatoren), met bijhorende manuele en geautomatiseerde testen.

  • Bediende verkoper Colruyt Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Psychomotorisch Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: K-FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega om ons team van pediatrische collega’s te vervoegen. Op termijn kan dit uitgebouwd worden naar een halftijdse betrekking. Interesse in neurologische revalidatie bij kinderen hierbij is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als op school gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, ouders, leerkrachten), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

Zoek naar antwoorden van MARTINE ONRAEDT in sociale netwerken
Look for responds of MARTINE ONRAEDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARTINE ONRAEDT. Laat een reactie achter voor MARTINE ONRAEDT. MARTINE ONRAEDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARTINE ONRAEDT. Leave a respond for MARTINE ONRAEDT. MARTINE ONRAEDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARTINE ONRAEDT op de google maps. Adres en contacten MARTINE ONRAEDT
Location of MARTINE ONRAEDT on the google maps. Address and contacts of MARTINE ONRAEDT

Andere gerelateerde bedrijven als come MARTINE ONRAEDT MARTINE ONRAEDT: LA RENAISSANCE | GUY DELREE | D.M.I. | RITA DENAUW | PIZZAS FRESH

Other related companies as MARTINE ONRAEDT: LA RENAISSANCE | GUY DELREE | D.M.I. | RITA DENAUW | PIZZAS FRESH

MARTINE ONRAEDT is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARTINE ONRAEDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06644500732. Het bedrijf MARTINE ONRAEDT bevindt zich op het adres: MOESKROENSTRAAT 46; 8930; MENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 362,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in MARTINE ONRAEDT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARTINE ONRAEDT is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARTINE ONRAEDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARTINE ONRAEDT, openstaande posities, locatie van MARTINE ONRAEDT op de kaart.

MARTINE ONRAEDT is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARTINE ONRAEDT, company assigned to the tax number BE06644500732. The company MARTINE ONRAEDT is located at the address: MOESKROENSTRAAT 46; 8930; MENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 362,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kapsalons. Products created in MARTINE ONRAEDT were not found.
The main activity of MARTINE ONRAEDT is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MARTINE ONRAEDT is not available. You also can look at reviews of MARTINE ONRAEDT, open positions, location of MARTINE ONRAEDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARTINE ONRAEDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARTINE ONRAEDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARTINE ONRAEDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARTINE ONRAEDT, employees, financial statistics.