MARTINA SEVERIJNS

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • MARTINA SEVERIJNS
Private companiesOil and Gas Extraction • MARTINA SEVERIJNS

Contactgegevens MARTINA SEVERIJNS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARTINA SEVERIJNS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARTINA SEVERIJNS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HASSELTSEBAAN 17; 3290; DIEST, België

Telefoon (phone): 13668906 (+32-13668906) 13668906 (+32-13668906)

Fax (fax): +32 (68) 280-14-25 +32 (68) 280-14-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARTINA SEVERIJNS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARTINA SEVERIJNS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARTINA SEVERIJNS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARTINA SEVERIJNS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARTINA SEVERIJNS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARTINA SEVERIJNS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARTINA SEVERIJNS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARTINA SEVERIJNS
Products information MARTINA SEVERIJNS

BTW identificatienummer (tax): BE05333557128
Ondernemingsnummer: 4194000244
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 212,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in MARTINA SEVERIJNS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARTINA SEVERIJNS
(Get full report from official database of BE for MARTINA SEVERIJNS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARTINA SEVERIJNS
Addition kinds of activities for MARTINA SEVERIJNS

106104. Tungstenmalmwinning | Tungsten ores mining
02419900. Zuivelboerderijen, nec | Dairy farms, nec
27590900. Schema-, ticket- en tagprints en gravures | Schedule, ticket, and tag printing and engraving
30691008. Laken, hard rubber | Sheets, hard rubber
36790402. Piezo-elektrische kristallen | Piezoelectric crystals
50850502. Gears | Gears

Werken bij MARTINA SEVERIJNS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARTINA SEVERIJNS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARTINA SEVERIJNS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARTINA SEVERIJNS. Looking for open vacancies in other companies

  • Stafmedewerker digitalisering in de transport-logistieke sector (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Verdere uitbouw van een inhoudelijk programma en werking rond digitalisering in de transport-logistieke sector: opmaak van een breed gedragen strategische visie en de vertaling daarvan in een concreet meerjarig programma en actieplan met het oog op de transformatie van West-Vlaanderen richting het Physical Internet en de vertaling van deze strategische visie naar een actieplan en de daaraan gekoppelde KPI’s; realisatie en inhoudelijke invulling van een Demonstrator - Physical Internet in Zeebrugge, onder meer via een gedragen business plan en projectacquisitie in, samenwerking met partners en stakeholders ; aangaan van strategische partnerschappen, het verankeren van deze partnerschappen in overeenkomsten en/of overlegstructuren, en het invulling geven aan deze partnerschappen via concrete acties. nodige afstemming met de overige activiteiten van de POM.

  • Voicepickers / Orderpickers voor Volvo Logistics Oostakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Volvo Group Logistics Services, wereldwijd distributiecentrum in Oostakker, zoeken wij magazijnmedewerkers: - Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (= voicepicking) - Je staat in voor het correct verpakken van de gepickte goederen - Je maakt deel uit van een hecht team van orderpickers: dagelijks worden de taken verdeeld - Je bent administratief sterk: je rapporteert en labelt correct en vlot - Je bent flexibel: je wordt ingeschakeld in verschillende picking processen: - herbevoorrading van de VOLVO magazijnen - herbevoorrading van dealers - (dringende) dagorders van dealers

  • Medewerker classificatie (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: - Je noteert het gewicht op het geslachte varken en wijst ze toe aan de leverancier. - Je assisteert de varkensklasseerder met het ingeven van de gegevens betreffende het klassement en de klant op het juiste moment in het systeem. - Na een interne en externe opleiding leer je hoe je werkt met het prikpistool om het vleespercentage te meten van elk varken, teneinde het varken officieel te kunnen indelen conform de wetgeving.

  • Logistiek medewerker (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de logistiek medewerker die wij zoeken? Lees dan zeker verder! Onze klant is een zeer gezonde KMO die actief is in de netwerkbekabeling en industriële signalisatie. Samen met ons zijn zij op zoek naar een medewerker die, samen met een collega, instaat voor volgende taken: - verzendklaar maken van de producten - laden en lossen - controleren en inboeken van de binnengekomen goederen, orderpicking, beheren en updaten van het goederen locatiesysteem - telling van het magazijn - snel oppikken van (nieuwe) software en procedures

  • Verpleegkundige (m/v) regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van een gevarieerde dag waarbij je als verpleegkundige werkt op een gespecialiseerde afdeling met aangepaste zorg voor bewoners met dementie. Je voert de dagdagelijkse verpleegkundige handelingen uit (oa. Inspuitingen, wondzorg, medicatie,...) maar staat er ook voor open om gericht met en van elkaar te leren. De georganiseerde werkgroepen en bijkomende vormingen geven daartoe de ideale gelegenheid. Voorts bouw je met het volledige team mee aan de samenwerkingsrelaties. Doe bijvoorbeeld eens mee met de leuke Zumba-sessies of de bbq met collega's! Jouw dag als verpleegkundige start met een 'goedemorgen/goedemiddag¿ van jouw collega's tijdens het eerste teamoverleg. Na deze overdracht gaat jouw zorg uit naar de bewoners. Naast het geven van medicatie en verrichten van enige verzorging maak je ook graag eens tijd voor een leuke babbel. Wie weet kan je wel eens meedoen met het dagelijkste fitness of het nieuwsmoment van de bewoners. Jouw dagplanning heeft dan wel een bepaalde indeling maar is zeker geen vaststaand gegeven. Aanvullingen met werkgroepoverleg, vormingen, teamontspanningen, enz. zijn eerder een regel dan uitzondering.

  • HUISHOUDHULP VINDERHOUTE/ LOVENDEGEM (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een betrouwbare, gemotiveerde medewerker die wenst te werken in het kader van dienstencheques. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren in Vinderhoute/Lovendegem zoals poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u!

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Strijk(st)er te Astene (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: TRIXXO HOME ASTENE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een strijk(st)er voor het strijkatelier te Astene. Taken zijn: strijken, plooien en balie.

  • Jobstudenten herfstvakantie (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een chocoladebedrijf regio Ledegem is AGO Jobs & HR op zoek naar jobstudenten voor de herstvakantie. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade.

  • Magazijnbediende groeiende KMO regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Magazijnbediende ben je verantwoordelijk voor het goede verloop van de verzending van de bestelde goederen. Aansturen Magazijniers, prio's bepalen Bestellingen doorgeven  Transport regelen voor bestellingen Controle verzendnota's, pakbonnen, transportdocumenten,... Contact met klanten, leveranciers Stockbeheer Controle op veiligheid, netheid Organisatie magazijn (locatiecodes,...) ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een groeiend productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Magazijnbediende.

  • Kinder- en Jeugdpsychiater (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: PRAKTIJK MONDRIAAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de psychiatrische begeleiding van kinderen, jongeren en hun ouders Je zal ons multidisciplinair team vervoegen, waarbij jouw bijdrage een meerwaarde kan worden

  • IT-Planet - Tester Web (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Algemene informatie Startdatum: ASAP Duurtijd: lange duur Tijdsbesteding: voltijds Locatie: Gent Zowel freelance- als bediendecontract mogelijk Functieomschrijving Je zal samenwerken met een coördinator voor het grondig uittesten van toepassingen en websites: Je maakt op voorhand afspraken rond de te testen functionaliteiten en werkt waar nodig samen met de coördinator en de sleutelgebruikers de testscenario's uit Je bereidt de testen voor (o.a. testdata) Je voert de testen uit op basis van de testscenario's, en op basis van de ondertussen opgedane kennis en het inzicht in de toepassingen (en vult waar nodig de scenario's aan) Je beschrijft duidelijk de testresultaten, de gevonden fouten of anomalieën en rapporteert erover naar de coördinator Je logt de problemen in de daarvoor gebruikte tool (Jira...) Eventuele problemen kan je reproduceren en formaliseren richting ontwikkeling Opgeloste problemen worden grondig hertest (met bijhorende beschrijving van de resultaten, de rapportering...) Jouw profiel Generiek: Je kan Nederlands spreken en schrijven Je bent een teamspeler Je bent flexibel en kan multitasken Je bent communicatief ingesteld Je kan zelfstandig werken Je hebt functionele testvaardigheden Technisch: User Acceptance testen Browser compatibiliteit Responsive testen Agile GIT WorkFlow Jira/Confluence Test Complete Ervaring met automatisch testen SoapUI Selenium Web driver Cucumber PHP (using Behat) Testrail Certificaties in test methodologieën Aanbod Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar.. Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie! Interesse? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en ligt deze vacature in lijn met je ervaring? Stuur dan zeker je CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van MARTINA SEVERIJNS in sociale netwerken
Look for responds of MARTINA SEVERIJNS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARTINA SEVERIJNS. Laat een reactie achter voor MARTINA SEVERIJNS. MARTINA SEVERIJNS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARTINA SEVERIJNS. Leave a respond for MARTINA SEVERIJNS. MARTINA SEVERIJNS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARTINA SEVERIJNS op de google maps. Adres en contacten MARTINA SEVERIJNS
Location of MARTINA SEVERIJNS on the google maps. Address and contacts of MARTINA SEVERIJNS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARTINA SEVERIJNS MARTINA SEVERIJNS: INDEFORM | Investments Loans & Consulting SA | MEGA MIX SOUND | DANNY DUBRU | TRAVEXPERT ASIA

Other related companies as MARTINA SEVERIJNS: INDEFORM | Investments Loans & Consulting SA | MEGA MIX SOUND | DANNY DUBRU | TRAVEXPERT ASIA

MARTINA SEVERIJNS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARTINA SEVERIJNS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05333557128. Het bedrijf MARTINA SEVERIJNS bevindt zich op het adres: HASSELTSEBAAN 17; 3290; DIEST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 212,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in MARTINA SEVERIJNS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARTINA SEVERIJNS is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARTINA SEVERIJNS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARTINA SEVERIJNS, openstaande posities, locatie van MARTINA SEVERIJNS op de kaart.

MARTINA SEVERIJNS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARTINA SEVERIJNS, company assigned to the tax number BE05333557128. The company MARTINA SEVERIJNS is located at the address: HASSELTSEBAAN 17; 3290; DIEST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 212,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kapsalons. Products created in MARTINA SEVERIJNS were not found.
The main activity of MARTINA SEVERIJNS is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARTINA SEVERIJNS is not available. You also can look at reviews of MARTINA SEVERIJNS, open positions, location of MARTINA SEVERIJNS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARTINA SEVERIJNS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARTINA SEVERIJNS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARTINA SEVERIJNS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARTINA SEVERIJNS, employees, financial statistics.