MARLEEN MOSTINCKX

Particuliere bedrijvenLegale diensten • MARLEEN MOSTINCKX
Private companiesLegal Services • MARLEEN MOSTINCKX

Contactgegevens MARLEEN MOSTINCKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARLEEN MOSTINCKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARLEEN MOSTINCKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WIJNGAARDSTRAAT 16BA; 1755; GOOIK, België

Telefoon (phone): 25325286 (+32-25325286) 25325286 (+32-25325286)

Fax (fax): +32 (83) 278-82-32 +32 (83) 278-82-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARLEEN MOSTINCKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARLEEN MOSTINCKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARLEEN MOSTINCKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARLEEN MOSTINCKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARLEEN MOSTINCKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARLEEN MOSTINCKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARLEEN MOSTINCKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARLEEN MOSTINCKX
Products information MARLEEN MOSTINCKX

BTW identificatienummer (tax): BE03794921875
Ondernemingsnummer: 2494964599
Hoofdstad (capital): 210,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 900,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in MARLEEN MOSTINCKX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARLEEN MOSTINCKX
(Get full report from official database of BE for MARLEEN MOSTINCKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARLEEN MOSTINCKX
Addition kinds of activities for MARLEEN MOSTINCKX

28999925. Hittebehandeling zouten | Heat treating salts
35990101. Carnaval machines en uitrusting, pretpark, nec | Carnival machines and equipment, amusement park, nec
42120400. Verhuizen diensten | Moving services
52119907. schermen | Fencing
89990101. Artiest | Artist

Werken bij MARLEEN MOSTINCKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARLEEN MOSTINCKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARLEEN MOSTINCKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARLEEN MOSTINCKX. Looking for open vacancies in other companies

  • kinderbegeleider (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kinderbegeleider organiseer je het groepsgebeuren in een leefgroep. Je staat in voor de verzorging, ontplooiing, ontwikkeling en begeleiding van de kinderen (0-3 jaar), in overleg met de teamleider en samen met een groep kinderbegeleiders. In samenspraak met de ouders verzeker je de opvoeding en opvang van het kind en draag je op die manier bij tot zijn harmonische persoonlijkheidsontplooiing. Je fungeert als vertrouwenspersoon voor de ouders en hun kind. Op pedagogisch verantwoorde wijze begeleid je een groep kinderen, waarbij je hierover reflecteert en rapporteert. Bedrijfsprofiel: Je rapporteert als kinderbegeleider rechtstreeks aan de teamleider. Je werkt nauw samen met de kinderbegeleiders binnen je eigen team en met de pedagogisch directeur. Als kinderbegeleider ben je flexibel inzetbaar in de 4 vestigingen van de Universitaire Kinderdagverblijven.

  • DRINGEND ! Inpakmedewerkers Chocolade - 2pl - Lokeren- mooie verloning! (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chocoladebedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar inpakmedewerkers om het drukke seizoen op te vangen. Je staat in voor de inpak en zorgt dat de werking vlot verloopt. Je verandert regelmatig van werkpost zodat er voldoende afwisseling is.

  • Energieke klusjesman Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een energiek bedrijf regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar een handige harry Als klusjesman sta je in voor kleine betonwerken op diverse werven. Je doet de buitenaanleg rond masten; steentjes plaatsen, omheining zetten, ... Kleine elektriciteitswerken zijn jou ook niet vreemd Je hebt een goede materiaalkennis

  • Huishoudhulp regio Zomergem - voltijds / deeltijds (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Zomergem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • POETSHULP ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Rillaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Horecamedewerker Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde zijn er diverse horeca-vacatures: kassabeheer, verantwoordelijke horeca-shop, afruimen, afwassen,... Algemeen sta je in voor het bedienen van de klanten: je neemt bestellingen op, maakt de gevraagde producten op de juiste manier klaar en zorgt voor de afrekening. Je zorgt ervoor dat de shop waar je tewerkgesteld bent steeds proper en ordelijk is.

  • Student Verkoper (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een grote bloemen- en plantenzaak te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen in de bloemenzaak.  Je staat in voor het opmaken van bloemstukken en het inpakken van cadeautjes. Je bent vlot in de omgang met klanten en geeft hen advies. Verder sta je in voor het kassawerk en zorg je voor de orde en netheid binnen de winkel. Je ondersteunt de collega's waar nodig. 

  • ICT Businesspartner apotheek en technische diensten ICT Applicaties (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5746 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: ICT Jobtime: 100 % ( 38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: De ICT afdeling applicaties beheert alle software die door klinische en ondersteunende diensten wordt gebruikt. Wij integreren (beperkte) ontwikkelingen met diverse externe oplossingen. Binnen de subdivisie “ICT business partners” sta je in voor de procesmatige implementatie van een applicatie of applicatiesuite, het opvolgen van nieuwe versies en het beheer van de toepassing samen met de key-users. Je werkt actief mee aan andere implementatieprojecten binnen het ICT-toepassingsdomein (onder meer apotheek en technische diensten). Je volgt de probleemmeldingen van de aan jou toevertrouwde applicaties op, langs de kant van de eindgebruikers, intern ICT en extern met de leveranciers. Je bent bereid je te verplaatsen binnen de verschillende sites van ZNA. Je rapporteert aan de verantwoordelijke ICT business partners – binnen de ICT applicaties-afdeling (departement Kwaliteit & Innovatie). Je bent als ICT business partner het aanspreekpunt binnen ZNA voor de technische kant van de ICT toepassingen gebruikt door onder meer apotheek en technische diensten. ICT staat in voor de technische ondersteuning van de applicatie. Dit vertaalt zich in: implementatie van nieuwe versies, integratie van de applicatie met andere applicaties, ondersteuning bij inrichting, aanleveren van rapporteringen, project management aan ICT-zijde… Je wordt hiervoor verantwoordelijk en kan hierbij rekenen op de mede- en samenwerking van de andere ICT-teams. Je werkt proactief zodat fouten of suboptimaal gebruik van de applicaties snel gedetecteerd worden en sensibiliseert de gebruikers omtrent correct en volledig gebruik. Je denkt toekomstgericht en bent promotor van de aan jou toegewezen applicatie(s) Je bent betrokken bij het onderzoek naar nieuwe toepassingen/functionaliteiten. Je maakt je de processen van de toegewezen domeinen eigen en denkt mee na over procesoptimalisatie. Je vertegenwoordigt ICT in de met aan jou toegewezen applicatie(s) gerelateerde projectgroepen. Als ICT businesspartner bewaak je de regels die aan alle partijen zijn opgelegd en de conformiteit met de ZNA ICT-processen zoals releasemanagement. Je verzorgt de correcte administratieve afhandeling. Je speelt vlot in op opgedoken problemen, zoekt constructief naar oplossingen en communiceert hierrond veelvuldig met alle betrokken partijen. Je voorkomt liever dan te moeten escaleren. Je bent bereid om ook andere applicaties binnen je verantwoordelijkheid op te nemen, zelfs al zijn die niet gerelateerd met de aan jou initieel toegewezen domeinen. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR-rekrutering ZNA op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Bruno De Geest, ICT manager applicaties, op 03 217 74 70. Voel jij je aangesproken?

  • Freelance docent 'administratief bediende' (locatie: Roeselare) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een docent met een passie voor administratie. Ben jij gebeten door adminstratie en heb je de nodige didactische kwaliteiten? Dan ben jij de docent naar wie we op zoek zijn! Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring (als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep). Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Huyze Gezelle (Kuurne) gaat op zoek naar gemotiveerde medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van MARLEEN MOSTINCKX in sociale netwerken
Look for responds of MARLEEN MOSTINCKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARLEEN MOSTINCKX. Laat een reactie achter voor MARLEEN MOSTINCKX. MARLEEN MOSTINCKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARLEEN MOSTINCKX. Leave a respond for MARLEEN MOSTINCKX. MARLEEN MOSTINCKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARLEEN MOSTINCKX op de google maps. Adres en contacten MARLEEN MOSTINCKX
Location of MARLEEN MOSTINCKX on the google maps. Address and contacts of MARLEEN MOSTINCKX

Andere gerelateerde bedrijven als come MARLEEN MOSTINCKX MARLEEN MOSTINCKX: Banque Bruxelles Lambert SA | LENVAIN | Rini BVBA | CASH FRESH | Action Liberale Liegoise asbl

Other related companies as MARLEEN MOSTINCKX: Banque Bruxelles Lambert SA | LENVAIN | Rini BVBA | CASH FRESH | Action Liberale Liegoise asbl

MARLEEN MOSTINCKX is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARLEEN MOSTINCKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03794921875. Het bedrijf MARLEEN MOSTINCKX bevindt zich op het adres: WIJNGAARDSTRAAT 16BA; 1755; GOOIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 210,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 900,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in MARLEEN MOSTINCKX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARLEEN MOSTINCKX is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARLEEN MOSTINCKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARLEEN MOSTINCKX, openstaande posities, locatie van MARLEEN MOSTINCKX op de kaart.

MARLEEN MOSTINCKX is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARLEEN MOSTINCKX, company assigned to the tax number BE03794921875. The company MARLEEN MOSTINCKX is located at the address: WIJNGAARDSTRAAT 16BA; 1755; GOOIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 210,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 900,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons. Products created in MARLEEN MOSTINCKX were not found.
The main activity of MARLEEN MOSTINCKX is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MARLEEN MOSTINCKX is not available. You also can look at reviews of MARLEEN MOSTINCKX, open positions, location of MARLEEN MOSTINCKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARLEEN MOSTINCKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARLEEN MOSTINCKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARLEEN MOSTINCKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARLEEN MOSTINCKX, employees, financial statistics.