MARIE-THERESE DE BRUYNE

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • MARIE-THERESE DE BRUYNE
Private companiesReal Estate • MARIE-THERESE DE BRUYNE

Contactgegevens MARIE-THERESE DE BRUYNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIE-THERESE DE BRUYNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIE-THERESE DE BRUYNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHRYSANTENSTRAAT 5; 9940; EVERGEM, België

Telefoon (phone): 93576141 (+32-93576141) 93576141 (+32-93576141)

Fax (fax): +32 (71) 865-51-93 +32 (71) 865-51-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIE-THERESE DE BRUYNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIE-THERESE DE BRUYNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIE-THERESE DE BRUYNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIE-THERESE DE BRUYNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIE-THERESE DE BRUYNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIE-THERESE DE BRUYNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIE-THERESE DE BRUYNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIE-THERESE DE BRUYNE
Products information MARIE-THERESE DE BRUYNE

BTW identificatienummer (tax): BE03328002929
Ondernemingsnummer: 8492401123
Hoofdstad (capital): 737,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 419,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in MARIE-THERESE DE BRUYNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIE-THERESE DE BRUYNE
(Get full report from official database of BE for MARIE-THERESE DE BRUYNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIE-THERESE DE BRUYNE
Addition kinds of activities for MARIE-THERESE DE BRUYNE

7375. Informatie retrieval diensten | Information retrieval services
382904. Apparatuur voor fysieke eigenschappen | Physical property testing equipment
873400. Testlaboratoria | Testing laboratories
07230104. Vlasbehandeling | Flax retting services
20910327. Makreel, gerookt | Mackerel, smoked
28420206. Leder dressings en afwerkingen | Leather dressings and finishes
35330102. Boorinstallaties | Drill rigs
50630600. batterijen | Batteries
51370203. Nachtkleding: dames-, kinder- en zuigelingen | Nightwear: women's, children's, and infants'
75490101. Emissietests zonder reparaties, automotive | Emissions testing without repairs, automotive

Werken bij MARIE-THERESE DE BRUYNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIE-THERESE DE BRUYNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIE-THERESE DE BRUYNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIE-THERESE DE BRUYNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De projectleider bezorgt je een volledig uitgewerkt 3D ontwerp (in Solidworks). Dan coördineer je alles tussen het ontwerp en montage van het ontwikkeld product. Concreet houdt dit in: - Bestellijsten opmaken; - Leveranciers contacteren om materiaal/materieel te bestellen; - Offertes opmaken; - Montagedossiers en detailtekeningen opmaken; - Monteurs aansturen in atelier; - Kwaliteitscontrole. Naargelang je eigen ambitie en mogelijkheden, kan dit takenpakket sterk uitgebreid worden.

  • Administratief medewerker planningen (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gevestigd te Oost-Vlaanderen (Verrebroek). Wegens de continue groei zijn wij op zoek naar een administratief medewerker planningsdienst. Jouw voornaamste taken: • Als Administratief Medewerker heb je een administratief uitvoerende functie. Je staat in voor de controle en de opvolging personeelsdossiers bij inzet van onderaannemers. Je volgt de dossiers van de onderaannemers op van A tot Z en vraagt de vereiste documenten (Identiteitsbewijzen en werkdocumenten van arbeiders: A1, Limosa, VCA,…) op. Je volgt de geldigheid van deze documenten op en voert tijdig de nodige verlengingen van deze documenten door. Hiervoor maak je gebruik van een intern ERP-systeem. • Je maakt deel uit van het planningsteam en rapporteert aan het hoofd van de Planning. Waar nodig ondersteun je uw collega’s op de planning in hun taken(telefoon opnemen, doorgeven en noteren van aan- en afwezigheden,…). Je treedt zowel via telefoon als via email in contact met de onderaannemers. Deze communicatie verloopt voornamelijk in het Nederlands, Frans en het Engels. Je werkt nauw samen met de verschillende interne afdelingen van onze klant. Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Verrebroek is gespecialiseerd in stellingbouw.

  • Industriële elektriciens (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor EngieFabricom zoeken wij meerdere industriële elektriciens. Als industriële elektricien sta je in voor het installeren en onderhouden van nieuwe of te renoveren elektrische industriële installaties en dit volgens plan of schema. Je monteert goot- en draagsystemen. Je legt buizen en kabels en sluit kabels, draden en toestellen aan. Vervolgens controleer je de goede werking. Je werkt in team steeds op verschillende werven bij de klanten in Gentse Zeehaven, Desteldonk of Zelzate.

  • Schrijnwerker Ramen En Deuren (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een producent van ramen en deuren, zijn wij op zoek naar een monteur ramen regio Westerlo. Je werkt voornamelijk in het atelier. Sporadisch ga je mee plaatsen op de werven. Je hebt al ervaring met de productie van ramen en deuren in aluminium.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor transport, maar je wil af van de vele stops per dag? Onze klant is op zoek naar een chauffeur die enkel de eigen productie naar de werven brengt. jouw takenpakket bestaat uit: transport van- en naar de werf; laden en lossen op de werf met de kraan.

  • Slijper/ draaier (2 ploegen) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een kunststof verwerkend bedrijf te Tielt is op zoek naar een slijper/ draaier die zijn/haar meerwaarde kan betekenen aan het bedrijf: -je stelt en bedient de draaibank -maken van matrijsonderdelen voor het spuitgieten -aanpassingen en herstellingen uitvoeren aan matrijzen -bedienen van de rondslijpmachine

  • HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk. (SINT-LAMBRECHTS-HERK)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-HERK

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Jobstudent bediende - webshopmedewerker (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Studentenjob

    Heb jij een echte taalknobbel, wil je jouw communicatieve vaardigheden wat bijschaven en tegelijk heel wat leren over verschillende producten en thema¿s? Voor een winkel zijn we op zoek naar een jobstudent webshopmedewerker, voor in de weekends en vakanties. Je vult de omschrijvingen op de webshop aan. Jouw teksten zorgen voor een betere ervaring van de klant, zowel op als buiten onze website.Je vult de omschrijvingen en meta-gegevens in van producten, categorieën en webpagina¿s op onze webshop. Dit kan gaan van eetstoelen voor baby¿s tot isolatiematerialen voor het huis. Ook andere categorieën zoals speelgoed en dieren komen aan bod.

  • Laseroperator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je stelt aan de hand van de voorgeschreven programma's de machine in. Je belaadt de machine met de juiste materialen. Indien nodig stuur je het programma en de technologie bij. Als het programma voltooid is, maak je de machine weer leeg terwijl op de andere snijtafel het volgende programma reeds loopt. Na de onderdelen voorzien te hebben van de juiste identificatie verzorg je de afvoer van het gesneden product naar de correcte zones. Als het een eindfabrikaat betreft sta je in voor de degelijke verpakking ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de machine en het werkgebied rond de machine. Je staat in voor de correcte en de tijdige afhandeling van de opdrachten.

  • Projectmanager Marketing Colruyt (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt heeft heel wat klanten en allemaal zijn ze anders. Ons marketingteam zorgt ervoor dat we elk van hen op de juiste manier bereiken met het juiste aanbod. Als projectmanager ondersteun je de marketingdirectie om al deze projecten om te zetten naar werkelijkheid. Een marketeer brieft je over de marketingprojecten en daarna neem jij de rol op van coördinator: je brengt structuur in het project, stelt een projectteam samen en houdt de doelstelling, het budget en de timings in de gaten. Zo breng je samen met het team alles tot een goed einde en implementeer je de strategie. Daarnaast werk je mee aan kleinere projecten binnen marketing. Je kruipt dan in de huid van een marketeer, denkt inhoudelijk mee en neemt beslissingen over de te volgen richting en de realisatie van het project. Daarna coördineer je het project en zorg je dat het van a tot z uitgevoerd wordt. Ten slotte zorg je voor een evaluatie en trek je conclusies voor de toekomst. Ook marketingprocessen analyseren en knelpunten signaleren is een deel van je job. Je zoekt mee naar oplossingen en verdedigt je ideeën bij de juiste stakeholders, zodat het proces zo snel mogelijk geoptimaliseerd kan worden. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle.

  • Pizzakoeriers (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PIZZA LOUNGE

    Type: Vaste Job

    Je levert pizza's af bij onze klanten.

  • Zelfstandige Thuisverpleegkundige (Deeltijds) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nieuwe enthousiaste collega verpleegkundige gezocht voor ronde in Alken - Wellen. Ongeveer 8 - 12 dagen per maand (meer of minder bespreekbaar) Op zelfstandige basis

Zoek naar antwoorden van MARIE-THERESE DE BRUYNE in sociale netwerken
Look for responds of MARIE-THERESE DE BRUYNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIE-THERESE DE BRUYNE. Laat een reactie achter voor MARIE-THERESE DE BRUYNE. MARIE-THERESE DE BRUYNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIE-THERESE DE BRUYNE. Leave a respond for MARIE-THERESE DE BRUYNE. MARIE-THERESE DE BRUYNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIE-THERESE DE BRUYNE op de google maps. Adres en contacten MARIE-THERESE DE BRUYNE
Location of MARIE-THERESE DE BRUYNE on the google maps. Address and contacts of MARIE-THERESE DE BRUYNE

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIE-THERESE DE BRUYNE MARIE-THERESE DE BRUYNE: Pirotte SPRL | HOF VAN EDEN | PANOS | KEVIN CARS | GAR CLAUS NV

Other related companies as MARIE-THERESE DE BRUYNE: Pirotte SPRL | HOF VAN EDEN | PANOS | KEVIN CARS | GAR CLAUS NV

MARIE-THERESE DE BRUYNE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIE-THERESE DE BRUYNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03328002929. Het bedrijf MARIE-THERESE DE BRUYNE bevindt zich op het adres: CHRYSANTENSTRAAT 5; 9940; EVERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 737,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 419,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in MARIE-THERESE DE BRUYNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARIE-THERESE DE BRUYNE is Onroerend goed, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIE-THERESE DE BRUYNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIE-THERESE DE BRUYNE, openstaande posities, locatie van MARIE-THERESE DE BRUYNE op de kaart.

MARIE-THERESE DE BRUYNE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIE-THERESE DE BRUYNE, company assigned to the tax number BE03328002929. The company MARIE-THERESE DE BRUYNE is located at the address: CHRYSANTENSTRAAT 5; 9940; EVERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 737,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 419,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons. Products created in MARIE-THERESE DE BRUYNE were not found.
The main activity of MARIE-THERESE DE BRUYNE is Real Estate, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIE-THERESE DE BRUYNE is not available. You also can look at reviews of MARIE-THERESE DE BRUYNE, open positions, location of MARIE-THERESE DE BRUYNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIE-THERESE DE BRUYNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIE-THERESE DE BRUYNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIE-THERESE DE BRUYNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIE-THERESE DE BRUYNE, employees, financial statistics.