MARIE-JEANNE VANHOUTTE

Particuliere bedrijvenBosbouw • MARIE-JEANNE VANHOUTTE
Private companiesForestry • MARIE-JEANNE VANHOUTTE

Contactgegevens MARIE-JEANNE VANHOUTTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIE-JEANNE VANHOUTTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIE-JEANNE VANHOUTTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KATTESTRAAT 123; 8520; KUURNE, België

Telefoon (phone): 56713770 (+32-56713770) 56713770 (+32-56713770)

Fax (fax): +32 (50) 322-44-55 +32 (50) 322-44-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIE-JEANNE VANHOUTTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIE-JEANNE VANHOUTTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIE-JEANNE VANHOUTTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIE-JEANNE VANHOUTTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIE-JEANNE VANHOUTTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIE-JEANNE VANHOUTTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIE-JEANNE VANHOUTTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIE-JEANNE VANHOUTTE
Products information MARIE-JEANNE VANHOUTTE

BTW identificatienummer (tax): BE06533813476
Ondernemingsnummer: 8841766357
Hoofdstad (capital): 942,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 313,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in MARIE-JEANNE VANHOUTTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIE-JEANNE VANHOUTTE
(Get full report from official database of BE for MARIE-JEANNE VANHOUTTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIE-JEANNE VANHOUTTE
Addition kinds of activities for MARIE-JEANNE VANHOUTTE

14999918. Tripoli mijnbouw | Tripoli mining
25910200. Raamgordijnen | Window blinds
33650103. Huishoudelijke keukengerei, gegoten aluminium | Household utensils, cast aluminum
54119900. Supermarkten, nec | Grocery stores, nec
95310401. Behuisingsprogramma's, federale overheid | Housing programs, federal government

Werken bij MARIE-JEANNE VANHOUTTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIE-JEANNE VANHOUTTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIE-JEANNE VANHOUTTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIE-JEANNE VANHOUTTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Animator Sint/Piet Flex job m/v (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Sinterklaas of Hulppiet ben je de hele dag entertainer in je lokale Fun. Je ontvangt bezoekertjes en luistert naar hun speelgoedwensen. Je bent vriendelijk en hartelijk tegen de mama's en de papa's. Als Hulppiet ben je de sfeermaker van dienst en kan er zeker al eens een knipoog vanaf.

  • Bijverdienste weekend horeca (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met de studio 100 figuren. Jij krijgt een gevarieerde functie waar je in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten: Zorgt voor een vriendelijk onthaal aan de kassa (bestelling opnemen) Zorgt voor een vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Klantencontact en kassawerk schrikt je dus niet af. Ervaring aan de kassa is een positief pluspunt maar is geen must. Daarnaast kan je af en toe ook eens in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurant team.

  • Expediteur Export (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een ervaren expediteur export. Je volgt het transport van goederen op en je informeert de klant over het verloop en stelt oplossingen voor bij eventuele problemen. Je waakt over de facturatie van het departement. Je contacteert agenten ter plaatse. Je verschaft de klant informatie over de stand van zaken doorheen alle fases van de overeenkomst (voor, tijdens en na het transport). Je communiceert met de financiële dienst en sales indien afspraken met dienstverleners of klanten niet werden nagekomen. Je staat in voor het up to date houden van systemen en data kwaliteit.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lennik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Student Barmedewerker M/V (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke bijverdienste? Tijdens de week of tijdens het weekend? Onze leuke klant regio Dilbeek zoekt op sporadische basis extra medewerkers m/v . Taken zijn: Bezoekers ontvangen en gidsen Na de rondleiding de gasten voorzien van dranken Bieren tappen/ uitschenken Afruimen Afwas Frigo's vullen Bij events en feest de opening en sluit verzorgen Kassawerk In de shop de producten verkopen

  • Studentenjob: hulp in de beenhouwerij / Ertvelde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Ertvelde zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die om de 2 weken op zaterdag kan werken. Je snijdt charcuterie en maakt salades klaar Je bestelt de klanten aan de verstoog Je vult de toog aan waar nodig Je helpt ook mee bij de bereiding van kant-en-klare gerechten

  • Bijlesgever wiskunde (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • HANDLANGER (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Bouwgroep Hendriks

    Type: Vaste Job

    Je verricht allerhande werkzaamheden bij renovatiewerkzaamheden. Op termijn ook volledige nieuwbouwwerkzaamheden. Taken: aanleveren materiaal, assisteren, bewapening plaatsen, mortel maken, werken aan gevels.

  • SALES REPRESENTATIVE BRUSSELS & VLAAMS-BRABANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ALPHA CREDIT

    Type: Vaste Job

    De opdracht van ons Retail departement is consumentenkrediet aan te bieden aan de sector van de Retailers en dit onder de naam CETELEM. Dankzij onze financiële oplossingen, kunnen onze partners hun klanten kredietkaarten of leningen op afbetaling aanbieden. Voor de komende jaren heeft onze afdeling Retail een ambitieus ontwikkelingsplan opgericht en is nu klaar voor een nieuwe challenge! Om haar te helpen in het behalen van deze uitdaging, zijn we op zoek naar een: JOUW FUNCTIE Je zal verantwoordelijk zijn voor de prospectie en de verkoop in Brussel en Vlaams- Brabant alsook voor de ontwikkeling van de portefeuille van bestaande klanten en de actieve prospectie bij grote “retail” partners gespecialiseerd in de elektronica, de verkoop van meubels, de reisbranche, de doe-het-zelf winkels, sport- en vrijetijdsartikelen ... Onder toezicht van een Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: De opvolging van de toegewezen relaties met als doel relaties op lange termijn uit te bouwen evenals de vooropgestelde doelstellingen te integreren in de activiteit Het actief prospecteren van je Zone Het bepalen of invoeren van commerciële acties Het opvolgen van de marktacties en het integreren van productontwikkelingen Het aanpassen van je acties in functie van de omgeving en de prioriteiten Rekening houden met de risico’s en mogelijke fraude in dossiers Het opstellen van een goedgekeurd dossier Een betrouwbare en uitgebreide rapportering verzekeren Het meedelen van relevante en belangrijke informatie aan de hiërarchie.

  • STIJLVOLLE KELNERS HORECA EVENTS (GENT) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar stijlvolle kelners (m/v) voor boeiende horeca-events in de regio van Gent. Studenten zijn ook welkom. In teamverband sta je in voor de zaalbediening op allerlei evenementen. Tijdens de week, tijdens het weekend, overdag, 's avonds, 's nachts... Flying Service heeft altijd werk voor jou!

  • Receptionist(e) flexijob - weekend (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Auberge du pecheur

    Type: Flexijob

    Auberge du Pêcheur te Sint-Martens-Latem is alom gekend omwille van zijn unieke locatie langs de oevers van de Leie. De zaak beschikt over 32 kamers, een moderne brasserie, diverse feest -en seminariezalen. Auberge du Pêcheur maakt deel uit van de Flanders Hotel Holding waartoe ook Hotel Serwir te Sint-Niklaas, de Charl’s te Knokke, Hotel Gosset te Groot-Bijgaarden en traiteur Dîner Privé toe behoort. Meer info terug te vinden via stars-of-flanders.be. Om verder te bouwen aan ons succes zijn wij op zoek naar (m/v): Receptionist(e) flexijob tijdens het weekend en soms ook tijdens de week. U voldoet aan de voorwaarden om te werken als flexijob. (minstens 3/4 tewerkgesteld bij een andere werkgever, en dit sinds 3 kwartalen voor aanvang) Functieomschrijving: U staat in voor het beantwoorden van telefoons, tal van administratieve taken en onthaal van klanten. U bent klantvriendelijk, stipt en betrouwbaar. Daarnaarst heeft u een verzorgd voorkomen en beschikt u over motivatie en inzet. U bent flexibel, stressbestendig en een echte multitasker. U heeft een goede talenkennis van het Frans / Engels. Kennis van Duits is een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van MARIE-JEANNE VANHOUTTE in sociale netwerken
Look for responds of MARIE-JEANNE VANHOUTTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIE-JEANNE VANHOUTTE. Laat een reactie achter voor MARIE-JEANNE VANHOUTTE. MARIE-JEANNE VANHOUTTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIE-JEANNE VANHOUTTE. Leave a respond for MARIE-JEANNE VANHOUTTE. MARIE-JEANNE VANHOUTTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIE-JEANNE VANHOUTTE op de google maps. Adres en contacten MARIE-JEANNE VANHOUTTE
Location of MARIE-JEANNE VANHOUTTE on the google maps. Address and contacts of MARIE-JEANNE VANHOUTTE

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIE-JEANNE VANHOUTTE MARIE-JEANNE VANHOUTTE: FLMEDISCH-SOCIALE INTERCOMMUNALE VERENIG OPENB INST CVBA | AQUA BRIGHT | INTRUM JUSTITIA NV | VERZEKERINGEN JEDI | OMNITHERM

Other related companies as MARIE-JEANNE VANHOUTTE: FLMEDISCH-SOCIALE INTERCOMMUNALE VERENIG OPENB INST CVBA | AQUA BRIGHT | INTRUM JUSTITIA NV | VERZEKERINGEN JEDI | OMNITHERM

MARIE-JEANNE VANHOUTTE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIE-JEANNE VANHOUTTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06533813476. Het bedrijf MARIE-JEANNE VANHOUTTE bevindt zich op het adres: KATTESTRAAT 123; 8520; KUURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 942,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 313,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in MARIE-JEANNE VANHOUTTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARIE-JEANNE VANHOUTTE is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIE-JEANNE VANHOUTTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIE-JEANNE VANHOUTTE, openstaande posities, locatie van MARIE-JEANNE VANHOUTTE op de kaart.

MARIE-JEANNE VANHOUTTE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIE-JEANNE VANHOUTTE, company assigned to the tax number BE06533813476. The company MARIE-JEANNE VANHOUTTE is located at the address: KATTESTRAAT 123; 8520; KUURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 942,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 313,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kapsalons. Products created in MARIE-JEANNE VANHOUTTE were not found.
The main activity of MARIE-JEANNE VANHOUTTE is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIE-JEANNE VANHOUTTE is not available. You also can look at reviews of MARIE-JEANNE VANHOUTTE, open positions, location of MARIE-JEANNE VANHOUTTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIE-JEANNE VANHOUTTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIE-JEANNE VANHOUTTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIE-JEANNE VANHOUTTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIE-JEANNE VANHOUTTE, employees, financial statistics.