MARGUARITA MUNOZ-MARTIN

Contactgegevens MARGUARITA MUNOZ-MARTIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARGUARITA MUNOZ-MARTIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARGUARITA MUNOZ-MARTIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALEXANDRE BERTRANDLAAN 6; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 23435143 (+32-23435143) 23435143 (+32-23435143)

Fax (fax): +32 (83) 745-41-15 +32 (83) 745-41-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARGUARITA MUNOZ-MARTIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARGUARITA MUNOZ-MARTIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARGUARITA MUNOZ-MARTIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARGUARITA MUNOZ-MARTIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARGUARITA MUNOZ-MARTIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARGUARITA MUNOZ-MARTIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARGUARITA MUNOZ-MARTIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARGUARITA MUNOZ-MARTIN
Products information MARGUARITA MUNOZ-MARTIN

BTW identificatienummer (tax): BE03738067626
Ondernemingsnummer: 5401123046
Hoofdstad (capital): 369,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 507,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in MARGUARITA MUNOZ-MARTIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARGUARITA MUNOZ-MARTIN
(Get full report from official database of BE for MARGUARITA MUNOZ-MARTIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARGUARITA MUNOZ-MARTIN
Addition kinds of activities for MARGUARITA MUNOZ-MARTIN

355505. Type en type machines en uitrusting maken | Type and type making machinery and equipment
371402. Motorvoertuig transmissies, aandrijfsamenstellingen en onderdelen | Motor vehicle transmissions, drive assemblies, and parts
507203. Gereedschapsmiddelen en accessoires | Power tools and accessories
02419901. Zweepvarkensvervangende boerderij | Dairy heifer replacement farm
20340208. Pruimedanten, gedroogd | Prunes, dried
20970000. Geproduceerd ijs | Manufactured ice
30890211. Keukengerei, kunststof | Kitchenware, plastics
39999900. Manufacturing industries, nec, nec | Manufacturing industries, nec, nec
79220601. Kostuumontwerp, theatraal | Costume design, theatrical

Werken bij MARGUARITA MUNOZ-MARTIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARGUARITA MUNOZ-MARTIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARGUARITA MUNOZ-MARTIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARGUARITA MUNOZ-MARTIN. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijn- en productiemedewerkers (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Gent werft productiemedewerkers en logistiek medewerkers aan. Als productiemedewerker sta je samen met jouw team in voor de assemblage van de vrachtwagens. Als lobistiek medewerker sta je in voor de lijnbevoorrading of leeggoedbehandeling.

  • Operator – Test Bench operations (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: - Als operator werk je binnen onze R&D afdeling Validatie – Test bench operations die instaat voor het valideren van projecten op de teststanden. - Je hebt een goed mechanisch inzicht en bezit een basis aan computervaardigheid. - Je assisteert de test bench engineers en staat in voor de bediening van de teststanden en de praktische realisaties van het monteren en demonteren van onze tandwielkasten op de teststanden. - Je bent nauw betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aanbrengen in de test projecten, een echte teamspeler die efficiënt en doelgericht met een oog voor veiligheid, kan samenwerken om tot de juiste oplossingen te komen.

  • Operator afwerkingslijn (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het optimaal sturen van een vol-automatisch productieproces met respect voor kwaliteit en veiligheid. - Het respecteren van kwaliteitsprocedures - Het respecteren van productieprocedures - Het respecteren van veiligheidsinstructies - Het personeel sturen in geval van stilstand - Goede communicatie onderhouden met de lijnverantwoordelijken - Continu kwaliteit controleren tijdens de productie - Bijstaan in het verbeteren van het productieproces

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent Quick Ruisbroek (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor Quick Ruisbroek zijn wij op zoek naar gedreven studenten ! Als student neem je actief deel aan de goede werking van het restaurant. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficiënt. Als student kan je verschillende functies uitvoeren. Zo kan je werken aan de kassa, waar je instaat voor een vlotte verkoop van de verschillende producten (kassa). Een andere functie speelt zich af in de keuken, waar je de producten bereidt. Hierbij garandeer je steeds de kwaliteit en de smaak van het voedsel (grill). Door de zaal in alle netheid te onderhouden, waak je over de tevredenheid van de klant. Je houdt steeds de hygiënenormen nauwlettend in de gaten en je leeft de kwaliteits- en veiligheidsprocedures na. Je zorgt samen met je collega's voor een goede werksfeer.

  • JOBSTUDENT / EXTRA catering (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Beste student, Ben jij 16 jaar of ouder en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige job? Dan ben je bij Sunparks De Haan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends, vakanties of tijdens de week voor zowel de brasserie, ons hamburgerrestaurant als voor de keuken

  • Medewerker fruitteelt rijbewijs G (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Landbouwven. Vandewijngaerden

    Type: Vaste Job

    Je stuurt ons team van fruitplukkers aan maar staat ook zelf in voor het plukken, sorteren, snoeien en aanplanten. Je bedient hierbij verschillende landbouwvoertuigen.

  • Zelfstandige eerstelijnspsycholoog (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Lokaal Multidisciplinair Netwerk Centraal West-Vlaanderen

    Type: Zelfstandige activiteit

    De eerstelijnspsycholoog (ELP) biedt ondersteuning aan de eerstelijn in het screenen en opvangen van patiënten met een lichte psychische problematiek. M.a.w. kan de ELP advies geven, een patiënt screenen en na overleg eventueel een kortdurende en oplossingsgerichte behandeling opstarten. Indien nodig, wordt samen met de huisarts en de patiënt gezocht naar een gepaste doorverwijzing in 1ste, 2de of 3de lijn. De zelfstandige eerstelijnspsycholoog houdt een 8-tal uur per week consultaties in het Eerstelijnshuis. Uurrooster in overleg te bepalen. • U heeft een overeenkomst van onbepaalde duur • U vertrekt in uw begeleiding steeds vanuit een generalistische visie en vanuit de stepped-care gedachte. • U staat in voor screening en detectie, diagnostiek, indicatiestelling en kortdurende behandeling i.f.v. preventie, activering of herstel van evenwicht. • U verwijst door naar gespecialiseerd aanbod indien nodig (dit steeds op doorverwijzing vanuit en in overleg met de huisarts) en onderhoudt hiertoe goede contacten met de GGZ-actoren uit het netwerk • U registreert uw patiëntcontacten in een standaarddocument.

  • Kinderverzorg(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderverzorg(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

  • FLEXIJOB: ZAALMEDEWERKER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Flexijob

    Wij zijn opzoek naar een flexi job medewerker voor de zaalbediening van ons nieuw, gezellig weekend restaurantin het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwde en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Ontvangen van gasten Het opnemen van bestellingen Bereiden van drankjes aan de bar Opdienen en afruimen Ontvangen van betalingen

Zoek naar antwoorden van MARGUARITA MUNOZ-MARTIN in sociale netwerken
Look for responds of MARGUARITA MUNOZ-MARTIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARGUARITA MUNOZ-MARTIN. Laat een reactie achter voor MARGUARITA MUNOZ-MARTIN. MARGUARITA MUNOZ-MARTIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARGUARITA MUNOZ-MARTIN. Leave a respond for MARGUARITA MUNOZ-MARTIN. MARGUARITA MUNOZ-MARTIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARGUARITA MUNOZ-MARTIN op de google maps. Adres en contacten MARGUARITA MUNOZ-MARTIN
Location of MARGUARITA MUNOZ-MARTIN on the google maps. Address and contacts of MARGUARITA MUNOZ-MARTIN

Andere gerelateerde bedrijven als come MARGUARITA MUNOZ-MARTIN MARGUARITA MUNOZ-MARTIN: A. Arnold Liftservice bvba | Meyer-HWK BVBA | DAVIS VIDEO PRODUCTION-GAMBY H | Markima SPRL | C. BRUSTEN

Other related companies as MARGUARITA MUNOZ-MARTIN: A. Arnold Liftservice bvba | Meyer-HWK BVBA | DAVIS VIDEO PRODUCTION-GAMBY H | Markima SPRL | C. BRUSTEN

MARGUARITA MUNOZ-MARTIN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARGUARITA MUNOZ-MARTIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03738067626. Het bedrijf MARGUARITA MUNOZ-MARTIN bevindt zich op het adres: ALEXANDRE BERTRANDLAAN 6; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 369,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 507,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in MARGUARITA MUNOZ-MARTIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARGUARITA MUNOZ-MARTIN is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARGUARITA MUNOZ-MARTIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARGUARITA MUNOZ-MARTIN, openstaande posities, locatie van MARGUARITA MUNOZ-MARTIN op de kaart.

MARGUARITA MUNOZ-MARTIN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARGUARITA MUNOZ-MARTIN, company assigned to the tax number BE03738067626. The company MARGUARITA MUNOZ-MARTIN is located at the address: ALEXANDRE BERTRANDLAAN 6; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 369,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 507,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kapsalons. Products created in MARGUARITA MUNOZ-MARTIN were not found.
The main activity of MARGUARITA MUNOZ-MARTIN is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MARGUARITA MUNOZ-MARTIN is not available. You also can look at reviews of MARGUARITA MUNOZ-MARTIN, open positions, location of MARGUARITA MUNOZ-MARTIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARGUARITA MUNOZ-MARTIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARGUARITA MUNOZ-MARTIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARGUARITA MUNOZ-MARTIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARGUARITA MUNOZ-MARTIN, employees, financial statistics.