MARC DECLERCK

Contactgegevens MARC DECLERCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC DECLERCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC DECLERCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GEORGES WITTOUCKSTRAAT 159; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW, België

Telefoon (phone): 23772404 (+32-23772404) 23772404 (+32-23772404)

Fax (fax): +32 (16) 524-33-53 +32 (16) 524-33-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC DECLERCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC DECLERCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC DECLERCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC DECLERCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC DECLERCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC DECLERCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC DECLERCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC DECLERCK
Products information MARC DECLERCK

BTW identificatienummer (tax): BE05523071289
Ondernemingsnummer: 3506805419
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 186,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in MARC DECLERCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC DECLERCK
(Get full report from official database of BE for MARC DECLERCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC DECLERCK
Addition kinds of activities for MARC DECLERCK

222104. Kunstmatige en synthetische breedgeweven stoffen | Manmade and synthetic broadwoven fabrics
289101. Sealants | Sealants
807299. Tandheelkundige laboratoria, nec | Dental laboratories, nec
33510201. Koperen buis | Copper pipe
35310607. Baggeren machines | Dredging machinery

Werken bij MARC DECLERCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC DECLERCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC DECLERCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC DECLERCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Machinebouw (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je kan volgens plan machines samenbouwen voor de automobielindustrie - Je hebt voldoende kennis van pneumatica -

  • Handlanger bij Bd Myshopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als handlanger bij BD myShopi in Merelbeke sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Wat zijn je taken als handlanger in de productie: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorgdragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen

  • SERVICE DESK OPERATOR 7249972 / 6 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gekende IT speler. Voor één van hun klanten aan de rand van Gent zijn we op zoek naar 2 SERVICE DESK OPERATOREN met goede kennis FRANS. Je biedt first line support aan onze klanten met betrekking tot onze ruime waaier van HR-tools, ebusiness applicaties, mobile apps, ... Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten en zorgt ervoor dat elke klant een kwaliteitsservice krijgt. Je concrete taken: - Beantwoorden van binnenkomende oproepen van klanten betreffende technische en inhoudelijke vragen - Logging van alle calls en interventies - Uitvoeren van een ver doorgedreven probleemanalyse - Begeleiden van nieuwe klanten bij het configureren en opstarten van de applicaties - Knowledge Sharing : je deelt je kennis met je collega's via documentatie

  • Enthousiaste Thuishulp regio Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in ZOMERGEM (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Operator – 2 ploegen – Drongen – Optie vast (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een gekend bedrijf in de regio van Drongen, zijn we op zoek naar een ervaren operator. Je start op de bovenste verdieping en dit is eveneens ook de start van het productieproces. Op deze afdeling zal je producten afvullen op basis van de recepten. Dit kan fysiek soms iets zwaarder werk zijn. Je werkt in twee ploegen en dit van maandag tem vrijdag. De vroege is van 6-14uur en de late van 14-22uur. De job is er een met kans op een vast contract, dus de klant zoekt een medewerker die zich op lange termijn wil engageren.

  • Hulp magazijnier (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: MEGAVOLT

    Type: Vaste Job

    Als hulpmagazijnier ben je de rechterhand van onze hoofdmagazijnier. Je ontvangt onze leveranciers, controleert de bestelbonnen en tekent deze af. Je zet de geleverde goederen op de juiste plaats. Je staat in voor de orde en netheid, in en rond het magazijn. Je hanteert de stock en overlegt met de verantwoordelijke wat moet worden besteld. Je controleert/ onderhoudt machines en materiaal en zet deze klaar voor onze mensen.

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

  • LOGOPEDIE (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: KRISTI BIJLOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde logopedist(e) voor de begeleiding van kinderen en jongeren met leer- taal of articulatiestoornissen. Ons team bestaat uit 2 ervaren logopedisten en 1 kinesiste/ergotherapeute. We zijn op zoek naar iemand die in bijberoep wil starten voor 10 uurtjes per week. Uitbreiding is zeker mogelijk. De werkuren zijn flexibel en samen overeen te komen.

  • Freelance tour guide (adults) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will animate guided Tours of the permanent and temporary exhibitions You will manage groups from different backgrounds ( for example: adults, VIP, tourists etc. ) You will have to adapt your story to the different audiences You will be in charge of a group of visitors (10 to 30 people). You will guide them in different types of tours. (the classic and the events) Your responsibility is to personalize the visit and to tell the story your own way You will collect some feedback from the visitors about your way of touring, all the information you collect at that moment will be discussed with the contact person

  • SERVICE TECHNIEKER WATERZUIVERING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je staat in voor het elektromechanisch onderhoud aan installaties, systemen en apparatuur bij onze industriële klanten - Je bent in staat elektrische schema's te tekenen - Je verzorgt de eerstelijnsinterventie bij storingen - Je plaatst nieuwe installaties - In deze baan werk je vaak heel autonoom, op verschillende locaties en maak je deel uit van de wachtdienst

  • Flexijob zaalmedewerker (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: ' T RIETLAER

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! 't Rietlaer is een feestzaal te Rillaar, waar 'ontmoeten en beleven' centraal staat. Niet zomaar een slagzin, maar een filosofie waar wij in geloven en onze drijfveer om ieder feest, groot of klein, weelderig of sober, tot een juweeltje uit te werken. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van MARC DECLERCK in sociale netwerken
Look for responds of MARC DECLERCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC DECLERCK. Laat een reactie achter voor MARC DECLERCK. MARC DECLERCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC DECLERCK. Leave a respond for MARC DECLERCK. MARC DECLERCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC DECLERCK op de google maps. Adres en contacten MARC DECLERCK
Location of MARC DECLERCK on the google maps. Address and contacts of MARC DECLERCK

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC DECLERCK MARC DECLERCK: FLAERTS NV | MARK JACOBS | Centre Culturel et Sportif | HD CONCEPT | BELGIUM MOVER

Other related companies as MARC DECLERCK: FLAERTS NV | MARK JACOBS | Centre Culturel et Sportif | HD CONCEPT | BELGIUM MOVER

MARC DECLERCK is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC DECLERCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05523071289. Het bedrijf MARC DECLERCK bevindt zich op het adres: GEORGES WITTOUCKSTRAAT 159; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 186,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in MARC DECLERCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARC DECLERCK is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC DECLERCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC DECLERCK, openstaande posities, locatie van MARC DECLERCK op de kaart.

MARC DECLERCK is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC DECLERCK, company assigned to the tax number BE05523071289. The company MARC DECLERCK is located at the address: GEORGES WITTOUCKSTRAAT 159; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 186,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kapsalons. Products created in MARC DECLERCK were not found.
The main activity of MARC DECLERCK is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC DECLERCK is not available. You also can look at reviews of MARC DECLERCK, open positions, location of MARC DECLERCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC DECLERCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC DECLERCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC DECLERCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC DECLERCK, employees, financial statistics.