MANUEL PEREIRA DA SILVA

Particuliere bedrijvenLegale diensten • MANUEL PEREIRA DA SILVA
Private companiesLegal Services • MANUEL PEREIRA DA SILVA

Contactgegevens MANUEL PEREIRA DA SILVA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MANUEL PEREIRA DA SILVA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MANUEL PEREIRA DA SILVA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FERONHEID 33; 4920; AYWAILLE, België

Telefoon (phone): 43847674 (+32-43847674) 43847674 (+32-43847674)

Fax (fax): +32 (60) 103-50-19 +32 (60) 103-50-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MANUEL PEREIRA DA SILVA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MANUEL PEREIRA DA SILVA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MANUEL PEREIRA DA SILVA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MANUEL PEREIRA DA SILVA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MANUEL PEREIRA DA SILVA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MANUEL PEREIRA DA SILVA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MANUEL PEREIRA DA SILVA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MANUEL PEREIRA DA SILVA
Products information MANUEL PEREIRA DA SILVA

BTW identificatienummer (tax): BE08218566894
Ondernemingsnummer: 4767486572
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 522,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in MANUEL PEREIRA DA SILVA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MANUEL PEREIRA DA SILVA
(Get full report from official database of BE for MANUEL PEREIRA DA SILVA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MANUEL PEREIRA DA SILVA
Addition kinds of activities for MANUEL PEREIRA DA SILVA

01759901. appelboomgaard | Apple orchard
20340303. Groenten, gedroogd of gedehydreerd (met uitzondering van vriesdroog) | Vegetables, dried or dehydrated (except freeze-dried)
27820202. Diaries | Diaries
59639900. Directe verkoopbedrijven, nv | Direct selling establishments, nec
73890800. Mapmaking diensten | Mapmaking services

Werken bij MANUEL PEREIRA DA SILVA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MANUEL PEREIRA DA SILVA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MANUEL PEREIRA DA SILVA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MANUEL PEREIRA DA SILVA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inbound klantendienst medewerkers (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt oproepen van klanten die vragen hebben in verband met bepaald producten en diensten. Je luistert aandachtig naar de klant en denkt mee met hem. Zo bied je een oplossing op maat. Je geeft informatie omtrent bepaalde producten, promoties, ... Je beantwoordt binnenkomende vragen over facturatie, technische problemen, ... Je belt actief klanten op om te peilen naar hun tevredenheid. Je zet bepaalde promoties in de kijker en zorgt dat de klant gebruik maakt van de meest optimale bundel. Je bedankt klanten voor hun loyaliteit. Je beantwoordt binnenkomende mails.

  • Legal Professional (Bank) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn de verwachte taken : Verzamelen en analyseren van de feitelijke en gerechtelijke elementen en openen van het dossier, in het kader van de "Particulieren"-dossiers en voor het autobeheer eveneens de “Corporate”-dossiers en voor het vlootbeheer met materiële en lichte lichamelijke schade, teneinde de dekking en de aansprakelijkheden te beoordelen, de tussenkomende partijen te identificeren en de schade te beoordelen volgens de vooropgestelde procedures en regels. In het kader van de strafrechtelijke verdediging, analyseren van de juridische documenten en behandelen en opvolgen van de aspecten van andere juridische procedures (burgerlijke partijstelling, burgerlijke procedures), teneinde de dekking te beoordelen en de financiële aspecten van de dossiers op te volgen. In het kader van dossiers waarvoor een meer geavanceerde kennis en een begrip van het recht van de extracontractuele en contractuele aansprakelijkheid auto nodig is, opstellen van een beheerstrategie volgens de vooropgestelde regels, uitwerken van een actieplan en zorgen voor de opvolging van het dossier door het actieplan, indien nodig, aan te passen, teneinde het dossier zo snel mogelijk af te sluiten en de belangen van de klant zo goed mogelijk te verdedigen. Zorgen voor een proactieve en aangepaste communicatie met de klant, de makelaar, de advocaten of andere tussenkomende partijen in complexe of gevoelige dossiers, in de minnelijke en/of gerechtelijke fase (lichte lichamelijke schade, …) teneinde de juiste claim van de klant op te stellen die in verhouding is tot zijn schade. ■ Zorgen voor de opvolging van zijn dossierportefeuille teneinde een kwalitatieve dienstverlening te garanderen. ■ Controleren van de financiële aspecten van het dossier teneinde ervoor te zorgen dat de grenzen van de dekking gerespecteerd worden en dat de kosten onder controle blijven voor de organisatie. Analyseren van de kostenstaten, de honoraria van de advocaten en de experten en nemen van de nodige initiatieven, teneinde deze te weerleggen. Analyseren en samenvatten van de ontvangen vonnissen teneinde een juridische database aan te leggen

  • Monteur (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -mechanische samenbouw van installaties -aansluitingen hydrauliek -aansluitingen pneumatiek -instrumentatie plaatsen en installatie bekabelen -testen van elk onderdeel voor verzending -corrigeren van punten voor verzending -demonteren en klaarzetten voor transport

  • huishoudhulp Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Huishoudhulp M/V regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.000 huishoudhulpen bijna 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Mogelijke taken: wassen en strijken naaiwerkjes bereiden van maaltijden schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Student verkoper m/v voor een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op dagen in de week, alsook vrijdag, zatardag en zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewkerstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningtool.

  • Jobstudent (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Bouwkundig tekenaar met doorgroeimogelijkheden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BAM Contractors

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uittekenen van bekistingsplannen van zowel vloerondersteuning als wandbekistingen. Daarnaast maak je ook productietekeningen van negatieven, traditionele en speciale bekistingen, loopvolders alsook de combinaties van systemen indien noodzakkelijk. Je maakt offertes op voor de klanten en doet besprekingen op de werven zelf. Je bent verantwoordelijk / wil in de toekomst de verantwoordelijkheid dragen om de huidge tekenaars te begeleiden en aan te sturen.

  • Projectmanager ontwikkeling - bouwcoördinatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectmanager actief in de projectontwikkeling en bouwcoördinatie, bent u betrokken in zowel het voortraject, ontwerp en uitvoering van het residentieel bouwproject. Uw takenpakket bestaat zowel uit verantwoordelijkheden binnen voorbereiding en uitvoering. U begeleidt zowel architect als studiebureau in het opmaken van het aanvraagdossier voor SV en MV. U bestudeert plannen en berekeningen, verzorgt het dossier en maak een verkooplastenboek op. Na het verkrijgen van de SV stelt u het uitvoeringsdossier samen. U contacteert, negotieert en contracteert onderaannemers. In de uitvoeringsfase bewaakt u de kwaliteit, planning en het budget. U staat in voor de werfvergaderingen, het opvolgen van de werken in uitvoering en zoekt oplossingen bij mogelijke problemen. U werkt nauw samen met de zaakvoerder en met de verantwoordelijke voor de verkoop/klantenbegeleiding.

  • Kinderverzorgster - kinderverzorger (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: PIMPAMPONNETJE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinderbegeleider gezocht voor ons kinderdagverblijf in Gent. Dit op zelfstandige basis.

  • Flexijob zaalmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een restobar in Roeselare zoeken we een flexijobber om het team te versterken. De bedoeling is dat je zowel in de bar als in de zaal mee kunt inspringen. Jouw takenpakket omvat onder andere: - bereiden en klaarzetten van warme en koude dranken - opdienen en afruimen van dranken en gerechten in de zaal - zorgen voor een propere en ordelijke bar/zaal

Zoek naar antwoorden van MANUEL PEREIRA DA SILVA in sociale netwerken
Look for responds of MANUEL PEREIRA DA SILVA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MANUEL PEREIRA DA SILVA. Laat een reactie achter voor MANUEL PEREIRA DA SILVA. MANUEL PEREIRA DA SILVA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MANUEL PEREIRA DA SILVA. Leave a respond for MANUEL PEREIRA DA SILVA. MANUEL PEREIRA DA SILVA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MANUEL PEREIRA DA SILVA op de google maps. Adres en contacten MANUEL PEREIRA DA SILVA
Location of MANUEL PEREIRA DA SILVA on the google maps. Address and contacts of MANUEL PEREIRA DA SILVA

Andere gerelateerde bedrijven als come MANUEL PEREIRA DA SILVA MANUEL PEREIRA DA SILVA: J-H GENTGES | LAGAE | SCHOTTE EN RAEPSAET | K. OLSENE SPORTIEF | Belmans P

Other related companies as MANUEL PEREIRA DA SILVA: J-H GENTGES | LAGAE | SCHOTTE EN RAEPSAET | K. OLSENE SPORTIEF | Belmans P

MANUEL PEREIRA DA SILVA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MANUEL PEREIRA DA SILVA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08218566894. Het bedrijf MANUEL PEREIRA DA SILVA bevindt zich op het adres: RUE FERONHEID 33; 4920; AYWAILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 522,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in MANUEL PEREIRA DA SILVA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MANUEL PEREIRA DA SILVA is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MANUEL PEREIRA DA SILVA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MANUEL PEREIRA DA SILVA, openstaande posities, locatie van MANUEL PEREIRA DA SILVA op de kaart.

MANUEL PEREIRA DA SILVA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is MANUEL PEREIRA DA SILVA, company assigned to the tax number BE08218566894. The company MANUEL PEREIRA DA SILVA is located at the address: RUE FERONHEID 33; 4920; AYWAILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 522,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kapsalons. Products created in MANUEL PEREIRA DA SILVA were not found.
The main activity of MANUEL PEREIRA DA SILVA is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MANUEL PEREIRA DA SILVA is not available. You also can look at reviews of MANUEL PEREIRA DA SILVA, open positions, location of MANUEL PEREIRA DA SILVA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MANUEL PEREIRA DA SILVA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MANUEL PEREIRA DA SILVA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MANUEL PEREIRA DA SILVA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MANUEL PEREIRA DA SILVA, employees, financial statistics.