LUCIEN LUCIANO

Contactgegevens LUCIEN LUCIANO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUCIEN LUCIANO: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUCIEN LUCIANO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE VANDERKINDERE 166; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23449471 (+32-23449471) 23449471 (+32-23449471)

Fax (fax): +32 (69) 264-82-60 +32 (69) 264-82-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUCIEN LUCIANO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUCIEN LUCIANO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUCIEN LUCIANO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUCIEN LUCIANO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUCIEN LUCIANO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUCIEN LUCIANO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUCIEN LUCIANO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUCIEN LUCIANO
Products information LUCIEN LUCIANO

BTW identificatienummer (tax): BE07369873046
Ondernemingsnummer: 8627532958
Hoofdstad (capital): 867,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 151,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in LUCIEN LUCIANO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUCIEN LUCIANO
(Get full report from official database of BE for LUCIEN LUCIANO)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUCIEN LUCIANO
Addition kinds of activities for LUCIEN LUCIANO

0762. Boerenbeheer diensten | Farm management services
507800. Koelapparatuur en benodigdheden | Refrigeration equipment and supplies
723101. Cosmetologie en persoonlijke hygiëne salons | Cosmetology and personal hygiene salons
29110302. Dieselbrandstoffen | Diesel fuels
36919902. Batterijen, oplaadbaar | Batteries, rechargeable
45229904. Helikopter dragers, onopgelost | Helicopter carriers, nonscheduled
50930106. Afvalkledij | Waste rags
73759900. Informatie retrieval diensten, nec | Information retrieval services, nec
79480402. Harness paardenrennen | Harness horse racing

Werken bij LUCIEN LUCIANO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUCIEN LUCIANO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUCIEN LUCIANO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUCIEN LUCIANO. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpelektricien (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een electriciteitsbedrijf in Elewijt, zijn we op zoek naar een hulpelectricien voor een opdracht tot eind juni, met mogelijkheid tot verlenging. - Algemene elektriciteitswerken - Cableren van kasten - Montage van klemmen op rails aan de hand van een plan - Mogelijkheid om mee naar werven te gaan (in samenspraak)

  • Dakwerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toffe klant van Let\\\'s Work met heel wat in petto zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker met pit! Dit voor de regio van Hasselt en Lummen . Het bedrijf is gespecialiseerd in renovatie van landhuizen en kastelen, rustieke dakbedekking met zowel leien als pannen, zink- en koperwerken, eiken bijgebouwen en rieten daken. De ervaren firma hecht veel belang aan kwaliteit en zin voor afwerking. Klant is koning en dat spelen ze ook samen met de werknemers uit naar de buitenwereld. Ze respecteren de behoeftes van de klanten en willen er dan ook in slagen om aan hun wensen te beantwoorden. Ben jij iemand met verantwoordelijkheidsgevoel en schrikt kwalitatief werken jou niet af? Dan is deze vacature iets voor jou!

  • carrossier (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een dynamisch en gemotiveerde medewerker die bij voorkeur een opleiding carrossier heeft genoten of ervaring heeft in de functie. goeie kennis van verschillende taken binnen een carrosseriebedrijf zelfstandig kunnen werken teamplayer handig oog voor details en werkt nauwkeurig flexibel

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER WEEKEND / VASTE NACHT (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en curatief onderhoud op elektrisch mechanisch pneumatisch en hydraulisch vlak en dit doorheen de gehele vestiging. Als onderhoudstechnieker sta je in voor volgende taken: Je lost diverse storingen op zodat de installaties juist werken processen veilig kunnen worden hervat en de stilstanden tot een minimum beperkt blijft : Je voert periodieke inspecties uit om vast te stellen of systemen juist functioneren en onveilige situaties tijdig onderkend en gecorrigeerd kunnen worden : Je verleent bijstand aan procesoperatoren inzake gebruik van installaties om bij te dragen tot een optimale productkwaliteit en een minimale productieverstoring Je registreert en rapporteert de verrichte werkzaamheden in het onderhoudssysteem om de informatieoverdracht te bevorderen en toe te laten onderhoudsprogramma¿s op te stellen en installaties te optimaliseren.

  • Installateur Sanitair en verwarming: DRINGEND (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant die actief is in de sanitaire sector zoeken wij een gemotiveerde helper sanitiar en verwarming. Als helper sanitair/cv is het de bedoeling dat je de leidingen klaarlegt voor de installatie en de meestergast ondersteunt.

  • TEAMLEIDER M/V (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: APPRO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistiek bedrijf in regio Waasland, zijn wij op zoek naar een teamleider. Als teamleider beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Heb je een soortgelijke ervaring binnen de logistieke sector en kan je een team motiveren? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: als teamleider ben je verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen van goederen en de bevoorrading van je afdeling. motiveren en evalueren van je teamleden. problemen analyseren en contacten onderhouden met andere afdelingen.

  • Huishoudhulp regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • Bijlesgever wiskunde (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Verpleegkundige te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: bloedafnames, inspuitingen, wondzorg,… Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum. Onze groep is voor woonzorgcentrum Quietas te Dilbeek op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg …

  • Meertalig Technisch Commercieel Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een Meertalig Technisch Commercieel Medewerker. -Assistent van de export manager / key account manager -Rechtstreeks contactpersoon voor de 2 Franstalige verkopers -Orderverwerking en facturatie van de bestellingen van de vestigingen (NL en IT) -Technische vertalingn -Volledige administratieve verwerking van order tot factuur -Telefonisch contact met de klanten -Voorbereiden van contracten, boeken van vluchten en hotels, documentair krediet,...

  • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

  • NRB - Analyste Fonctionnel Senior GIS (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dans le cadre du programme Smart Grid (track ADMS), nous sommes à la recherche d'un analyste fonctionnel Senior GIS afin de renforcer l'équipe en place. Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel Senior GIS IT : Il participera aux activités de cadrage visant à identifier et décrire les solutions informatiques répondant au mieux à l'ensemble des requirements business identifiés Il aura pour tâches la réalisation d'analyses fonctionnelles visant à mettre en place de nouveaux outils liés au domaine SmartGrid. Il alimentera et maintiendra (en support du Product Owner) les backlogs de développement de ces nouveaux outils (Agile - Scrum). Il formalisera les plans de tests et testera les développements réalisés afin d'en valider l'aspect fonctionnel. Il répondra directement à l'ITPL (chef de projet IT) du projet. Il participera au sein de l'équipe Scrum à la livraison de produits répondant aux attentes du business en respectant un planning et un budget établi. Description des compétences et connaissances spécifiques requises Expérience dans le domaine du GIS. Expérience en UML et BPMN. Familier avec la méthodologie Agile Scrum. Une expérience dans le domaine des Utilities est un "plus". Une affinité avec les aspects techniques (DB, coding, ...) est un "plus".

Zoek naar antwoorden van LUCIEN LUCIANO in sociale netwerken
Look for responds of LUCIEN LUCIANO in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUCIEN LUCIANO. Laat een reactie achter voor LUCIEN LUCIANO. LUCIEN LUCIANO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUCIEN LUCIANO. Leave a respond for LUCIEN LUCIANO. LUCIEN LUCIANO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUCIEN LUCIANO op de google maps. Adres en contacten LUCIEN LUCIANO
Location of LUCIEN LUCIANO on the google maps. Address and contacts of LUCIEN LUCIANO

Andere gerelateerde bedrijven als come LUCIEN LUCIANO LUCIEN LUCIANO: JEAN-LUC HABAY | Garmyn Ellen | Jumo Ets | GARAGE DUFOUR | Malpertuus

Other related companies as LUCIEN LUCIANO: JEAN-LUC HABAY | Garmyn Ellen | Jumo Ets | GARAGE DUFOUR | Malpertuus

LUCIEN LUCIANO is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUCIEN LUCIANO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07369873046. Het bedrijf LUCIEN LUCIANO bevindt zich op het adres: RUE VANDERKINDERE 166; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 867,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 151,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in LUCIEN LUCIANO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUCIEN LUCIANO is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUCIEN LUCIANO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUCIEN LUCIANO, openstaande posities, locatie van LUCIEN LUCIANO op de kaart.

LUCIEN LUCIANO is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUCIEN LUCIANO, company assigned to the tax number BE07369873046. The company LUCIEN LUCIANO is located at the address: RUE VANDERKINDERE 166; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 867,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 151,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kapsalons. Products created in LUCIEN LUCIANO were not found.
The main activity of LUCIEN LUCIANO is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LUCIEN LUCIANO is not available. You also can look at reviews of LUCIEN LUCIANO, open positions, location of LUCIEN LUCIANO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUCIEN LUCIANO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUCIEN LUCIANO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUCIEN LUCIANO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUCIEN LUCIANO, employees, financial statistics.