STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL
Private companiesAgricultural Services • STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL

Contactgegevens STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Bechuron 24 4051 Chaudfontaine - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-43-65-19-22 32-43-65-19-22

Fax (fax): +32 (60) 781-77-40 +32 (60) 781-77-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL
Products information STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06801879882
Ondernemingsnummer: 7791473388
Hoofdstad (capital): 777,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 218,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boilerwork

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL
(Get full report from official database of BE for STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL
Addition kinds of activities for STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL

225900. Breiwerkfabrieken, nec | Knitting mills, nec
01799913. Mango Grove | Mango grove
07519900. Veehulpdiensten, met uitzondering van dierenartsen, nec | Livestock services, except veterinary, nec
32290600. Wetenschappelijk glaswerk | Scientific glassware
33550200. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
35550100. Drukpersen | Printing presses
50130105. Automotive motoren en motoronderdelen | Automotive engines and engine parts
51999920. leb | Rennet
73899910. Divers, commercieel | Divers, commercial

Werken bij STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator VPK vaste nacht (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze grote klant VPK te Oudegem, zijn we op zoek naar een operator voor de vaste nachtploeg te versterken. Qua jobomschrijving: Het opstarten en bewaken van het volledige productieproces van de machine: een afwerkingmachine produceert meestal verschillende producten per ploeg. Ieder product vereist een wissel van stempels, stansen, inkt en karton. Het instellen van de machine en het treffen van alle nodige voorbereidingen. Het mee instaan voor een goede technische en veilige werking van de machine. Het geven van vaktechnische aanwijzingen en instructies aan ondersteunende medewerkers. Het overleggen met verantwoordelijken productie, stempels/stansen/inkt, technische dienst, planning en distributie.

  • Polyvalent helper (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    je bent  een onmisbare schakel in het vlot verloop van zowel de opbouw, als afbouw van stages (podium), de repetities als de show/event zelf. .Je helpt bij het laden en lossen, assisteert de techniekers tijdens op- en afbouw, zorgt voor aankleding van de backstage, cateringinfrastructuur, je assisteert de podiumbouwers. Je laadt en lost, sorteert en bouwt mee aan podia, catwalks, tribunes en PA-torens tot op max 3m hoogte. Als tenthand bouw je mee, onder supervisie van je crew chief en de klant, span- en kadertenten. Van laden/lossen, tot plaatsing van vloeren , tentkaders en -zeilen tot afwerking en uitlichting van de binnendecoratie. Dit zijn losse opdrachten, dus wanneer je een extra centje wil verdienen is dit een leuke uitdaging.

  • Teamcoach - Dienst Wegen, Bruggen en Waterlopen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U leidt een team van een achttal medewerkers (dossierbeheerders, minderhinder-controleurs en toezichter) en stuurt de werkzaamheden van dit team aan, in nauwe samenwerking met de andere teamcoaches en onder eindverantwoordelijkheid van uw afdelingshoofd. U hanteert een coachende leidingstijl en realiseert een goede samenwerking met en tussen uw medewerkers onderling, met ruimte voor overleg en met oog voor verbetering van de bestaande werking. U bewaakt de interne afspraken en werkprocessen, zorgt voor een integere en klantvriendelijke dossierbehandeling, bewerkstelligt zo nodig pragmatische oplossingen, neemt beslissingen wanneer dit vereist is en volgt zelf bepaalde complexe of gevoelige dossiers op. Als lid van de staf van IPR staat u mee in voor de dagelijkse operationele coördinatie van IPR, monitort u een overkoepelend kernproces (eerstelijnswerking, vergunningen of controle en handhaving) en bevordert u de samenwerking tussen IPR en diverse andere diensten en instanties. Bijkomend kan u belast worden met beleidsvoorbereidende taken.

  • Toonbankbediende/Kassier(ster) regio Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Het klaarzetten van de toonbank voor de service. · Je werkt met de kassa. · Het voorbereiden van de broodjes · Meehelpen afruimen en proper maken van de toonbanken, installaties & werkplekken. · Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Je springt in voor collega's.

  • Metser (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in renovaties, verbouwingen | Woning - sleutel op de deur | Appartementsbouw | Metselwerk - natuursteen | Bekisting en Ijzervlechtwerk | Kelders | Woning - Nieuwbouw zijn we op zoek naar ervaren metselaars. U vertrekt samen naar de werf, je dagelijkse taken houden in: metselen van binnenmuren, metselen van façades, mortel als lijm kunnen gebruiken, funderingswerken,...

  • Magazijnier 2 ploegen regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend voedingsbedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een magazijnier in 2 ploegen. Samen met jouw collega's sta je in voor een vlotte productflow van de binnekomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van een voicepicking systeem. Ook help je met het laden en lossen van vrachtwagens. Je controleert ok de kwaliteit, kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • Huishoudhulp regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • RELATIEBEHEERDER BANK EN VERZEKERINGEN (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Relatiebeheerder bank & verzekeringen Ervaring in beleggingen of kredieten of verzekeringen Commercieel en klantgericht Onze klant is het Argenta bankkantoor in Wachtebeke en is reeds meer dan 10 jaar een gevestigde waarde in de regio. Wegens de sterke groei van het kantoor zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een ervaren relatiebeheerder bank & verzekeringen. In de job van relatiebeheerder werk je actief mee aan de verdere uitbouw van het kantoor. Hiervoor voer je adviesgesprekken over alle domeinen heen (sparen, beleggen, kredieten, verzekeringen). Je detecteert proactief opportuniteiten en nodigt de klanten en prospecten uit voor een kennismakend gesprek op kantoor. Tijdens deze gesprekken breng je de persoonlijke situatie van de klanten in kaart en stel je passende producten voor die bij hun profiel passen. Verder zorg je voor een correcte administratieve afhandeling van de dossiers. Indien nodig vervang je de collega die aan het loket zit. Samen met de kantoorhouder zet je commerciële acties op. Op termijn kan je je verder specialiseren in een bepaald domein waarbij je back-up blijft voor de andere domeinen.

  • Allround schrijnwerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Construct Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf in regio Veurne zijn wij op zoek naar een allround schrijnwerker. Je staat in voor de uitbraak van de bestaande ramen/deuren. Vervolgens plaats je de nieuwe ramen en deuren en verzorg je de afwerking van het binnenschrijnwerk. Plaatsen van meubilair op maat en parket behoren ook tot jouw takenpakket. Indien je ervaring hebt met gyprocwerken is dit een extra troef. Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een goede kennis van het Nederlands. Je bent bereid om enige verantwoordelijkheid op te nemen t.o.v. de collega's. Je bent woonachtig in Veurne en kan reeds ervaring voorleggen als schrijnwerker. Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Verloning volgens ervaring in PC 124.

  • Projectleider Elektromechanica (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Ben jij in het bezit van een masterdiploma Elektromechanica? Spreek jij vlot je talen (NL - FR - ENG)? Beschik jij bovendien over leidinggevende capaciteiten? Dan is dit een mooie kans!  Voor een sterke speler op vlak van ontwerp, constructie en onderhoud van technische installaties kijkt VIO uit naar een Projectleider Elektromechanica. Als Projectleider krijg je volgende taken toevertrouwd: Coördinatie van projecten: van voorbereiding tot bestellingen plaatsen, de uitvoering en de nazorg Je ondersteunt bij de offerteopmaak  Toezicht op veiligheid en goede verloop volgens planning Bijdrage tot een fijne bedrijfscultuur waar veiligheid, kwaliteit, samenwerking en flexibiliteit centraal staan

  • Freelance Recruiter (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: MOoN Recruitment

    Type: Zelfstandige activiteit

    MOoN Recruitment is op zoek naar een freelance recruiter. Als taken heb je: Zoeken van CV's voor de openstaande opportuniteiten. Cv's screenen Gesprekken met potentiële kandidaten inplannen Selectiegesprekken voeren Terugkoppeling naar zaakvoerder J

  • Strahlenschutz allround (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    Als allround stralingsbeschermingsagent ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van radiologische controles op de nucleaire sites van België. Je bent flexibel inzetbaar bij alle klanten door je gedrevenheid, kennis en open communicatie. Je komt hierbij terecht in een jong en stabiel team. Je hebt hierbij een voorbeeldfunctie op het gebied van veiligheid en nucleaire veiligheid en tot je takenpakket behoren onder andere: Uitvoeren van stralingsmetingen en activiteitsmetingen; Dagelijkse rapportering van uitgevoerde taken, afwijkingen, verbeteringsvoorstellen, e.a.; Opvolgen van de werkzaamheden met radioactieve risico’s; Bepalen van persoonlijke beschermingsmiddelen van de operatoren; e.a.

Zoek naar antwoorden van STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL in sociale netwerken
Look for responds of STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL. Laat een reactie achter voor STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL. STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL. Leave a respond for STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL. STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL op de google maps. Adres en contacten STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL
Location of STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL on the google maps. Address and contacts of STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL: FRANCOIS VAN DE SYPE | WERKHUIZEN HOLEMANS | Huygens T | Distra | Weyens C

Other related companies as STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL: FRANCOIS VAN DE SYPE | WERKHUIZEN HOLEMANS | Huygens T | Distra | Weyens C

STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06801879882. Het bedrijf STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL bevindt zich op het adres: R. Bechuron 24 4051 Chaudfontaine - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 777,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 218,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boilerwork. Producten gemaakt in STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL, openstaande posities, locatie van STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL op de kaart.

STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL, company assigned to the tax number BE06801879882. The company STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL is located at the address: R. Bechuron 24 4051 Chaudfontaine - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 777,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 218,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boilerwork. Products created in STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL were not found.
The main activity of STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL is not available. You also can look at reviews of STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL, open positions, location of STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STENNE VOSSEN SCHAUS COMPOSITES SPRL, employees, financial statistics.