LE PEIGNE COIFFE

Contactgegevens LE PEIGNE COIFFE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE PEIGNE COIFFE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE PEIGNE COIFFE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE LUIKERBAAN 102; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11284181 (+32-11284181) 11284181 (+32-11284181)

Fax (fax): +32 (87) 106-59-78 +32 (87) 106-59-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE PEIGNE COIFFE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE PEIGNE COIFFE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE PEIGNE COIFFE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE PEIGNE COIFFE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE PEIGNE COIFFE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE PEIGNE COIFFE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE PEIGNE COIFFE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE PEIGNE COIFFE
Products information LE PEIGNE COIFFE

BTW identificatienummer (tax): BE05245117187
Ondernemingsnummer: 2714691162
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 491,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in LE PEIGNE COIFFE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE PEIGNE COIFFE
(Get full report from official database of BE for LE PEIGNE COIFFE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE PEIGNE COIFFE
Addition kinds of activities for LE PEIGNE COIFFE

0214. Schapen en geiten | Sheep and goats
7622. Radio en televisie reparatie | Radio and television repair
22111001. Crinoline | Crinoline
36410108. Inlaatdraden, elektrische lamp gemaakt van aangekochte draad | Lead-in wires, electric lamp made from purchased wire
62829900. Beleggingsadvies, nv | Investment advice, nec
78120109. Religieuze film productie | Religious motion picture production

Werken bij LE PEIGNE COIFFE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE PEIGNE COIFFE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE PEIGNE COIFFE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE PEIGNE COIFFE. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief medewerker aan het onthaal van de chauffers ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Correcte administratieve registratie: verschillende documenten en informatie op een juiste manier verwerken en klasseren Opvolging en controle van binnenkomende en buitengaande vrachten Plannen van orders en vrachten rekening houdend met algemene regels en routines

  • Elektromonteur betonsector (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio Mol zijn we op zoek naar een elektromonteur die vrij all round is en zowel bediendewerk wilt doen als aan de machines wil sleutelen. We zijn op zoek naar kandidaten met een technische opleiding ( bachelor) of gelijkwaardig door ervaring. - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Kennis frequentieregelaars (SEW-Schneider) - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

  • BEDIENDE INTERNAL SALES (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in de regio, dat instaat voor productie van dak- en wandprofielen zijn wij op zoek naar een bediende Internal Sales. Jouw takenpakket: - Je staat in voor het onthaal en de bediening van klanten. - Je verstrekt de nodige technische informatie over producten. - Je maakt offertes op basis van de vraag van de klant.

  • Mechanieker met ervaring!!! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mechanische montage en demontage Onderhoud en herstellingen (zeer veel motoren en pompen) Plan kunnen lezen Zeer flexibel kunnen werken in uren en werk Vaak op verplaatsing VCA (bijkomende attesten is een pluspunt) Rijbewijs B

  • Grondwerker (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker bij onze klant t ben je gedreven. Je takenpakket zal bestaan uit: ?Samen met jouw collega's sta je in voor grondwerken; ?Het opbreken van wegbestrating; ?Het graven en dichten van sleuven en putten (machinaal en manueel); ?Je staat in voor plaatsing renovatie onderhoud en uitbreiding van drukleidingnetwerken en riolenstelsels; ?Buizen die aangelegd worden zijn voor afvoer van rioolwater aanvoer van drinkwater en aardgas; ?Ook pijpleidingen voor transport van gassen en vloeistoffen; ?Tot allerhande industriële leidingen

  • Stukadoor (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Temse zijn wij op zoek naar een ervaren stukadoor. De werken bestaan voornamelijk uit m2 en halve wanden. Kennis van vochtbestrijding is in deze een zeer groot pluspunt.

  • Winkelmedewerker supermarkt Westmalle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job kan variëren van kassa tot aanvul tot bakkerij tot groenten en fruitafdeling. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: rekken aanvullen in de winkel kwaliteitscontrole van producten klanten bedienen kassawerk

  • Jobstudenten verkoop slagerij (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde jobstudenten. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting. Je werkt op zaterdag van 7u30-19u en/of zondag van 7-13u.

  • Studenten met een passie voor mode (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v) met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo.

  • STUDENTEN WEEKEND / SCHOOLVAKANTIES (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MOLENHEIDE WZC

    Type: Studentenjob

    In Molenheide staan huislijkheid en gezelligheid voorop. Werken in een woonzorgcentrum is allesbehalve saai. Je hebt immers veel sociale contacten met bewoners en krijgt voor je inspanningen veel vriendschap en waardering terug. Je leert er van het leven. Wij zoeken studenten voor schoolvakanties en/of weekends. Kandidaten in de verzorging dienen te beschikken over een visum als zorgkundige (in bezit of aangevraagd bij de FOD Volksgezondheid na het 1ste jaar verpleegkunde met succes te hebben afgerond)

  • AUTOMATION ENGINEER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als automatisatie ingenieur word je geïntegreerd in een team van ervaren professionals die samenwerken op het gebied van elektriciteit en automatisering Je neemt deel aan en / of bent verantwoordelijk voor alle fasen (van de E & A-aspecten) in deze projecten: projectspecificaties, engineering, voorbereiding, (follow-up van) inbedrijfstelling en aanloop, ondersteuning bij het oplossen van resterende technische problemen, enz. ) • Voor projecten die voornamelijk door externe leveranciers worden uitgevoerd, neem je deel aan de begeleiding en follow-up van deze externe bedrijven met betrekking tot E & A • Voor projecten die intern worden uitgevoerd, ontwerpt en voert u zelf onderdelen van de hardware / software uit, in samenwerking met collega's van de automatiseringsafdeling van Aperam Genk • Je bent verantwoordelijk voor de instructies, documentatie en ondersteuning bij de overdracht van de nieuwe of gewijzigde technische systemen aan de afdeling elektrisch onderhoud • Je bent verantwoordelijk voor zowel de functionele veiligheid van de technische systemen (en de aanpassing van bestaande systemen) als voor de veiligheid van het personeel tijdens de uitvoering van deze projecten Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een Automation engineer.

  • Klinisch Psycholoog kinderen en jongeren (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling van kinderen op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te vlinderen tussen verschillende vestigingen van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

Zoek naar antwoorden van LE PEIGNE COIFFE in sociale netwerken
Look for responds of LE PEIGNE COIFFE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE PEIGNE COIFFE. Laat een reactie achter voor LE PEIGNE COIFFE. LE PEIGNE COIFFE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE PEIGNE COIFFE. Leave a respond for LE PEIGNE COIFFE. LE PEIGNE COIFFE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE PEIGNE COIFFE op de google maps. Adres en contacten LE PEIGNE COIFFE
Location of LE PEIGNE COIFFE on the google maps. Address and contacts of LE PEIGNE COIFFE

Andere gerelateerde bedrijven als come LE PEIGNE COIFFE LE PEIGNE COIFFE: Miroir Loiseau Plomb SPRL | WILLY SABOT | Acsi | EVERDATA BELGIUM | Hoeveke ('t)

Other related companies as LE PEIGNE COIFFE: Miroir Loiseau Plomb SPRL | WILLY SABOT | Acsi | EVERDATA BELGIUM | Hoeveke ('t)

LE PEIGNE COIFFE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE PEIGNE COIFFE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05245117187. Het bedrijf LE PEIGNE COIFFE bevindt zich op het adres: OUDE LUIKERBAAN 102; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 491,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in LE PEIGNE COIFFE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE PEIGNE COIFFE is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE PEIGNE COIFFE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE PEIGNE COIFFE, openstaande posities, locatie van LE PEIGNE COIFFE op de kaart.

LE PEIGNE COIFFE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE PEIGNE COIFFE, company assigned to the tax number BE05245117187. The company LE PEIGNE COIFFE is located at the address: OUDE LUIKERBAAN 102; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 491,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kapsalons. Products created in LE PEIGNE COIFFE were not found.
The main activity of LE PEIGNE COIFFE is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LE PEIGNE COIFFE is not available. You also can look at reviews of LE PEIGNE COIFFE, open positions, location of LE PEIGNE COIFFE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE PEIGNE COIFFE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE PEIGNE COIFFE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE PEIGNE COIFFE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE PEIGNE COIFFE, employees, financial statistics.