KREATOS

Contactgegevens KREATOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KREATOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KREATOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GEMEENTESTRAAT 39; 2560; NIJLEN, België

Telefoon (phone): 34112884 (+32-34112884) 34112884 (+32-34112884)

Fax (fax): +32 (71) 320-34-68 +32 (71) 320-34-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KREATOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KREATOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KREATOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KREATOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KREATOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KREATOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KREATOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KREATOS
Products information KREATOS

BTW identificatienummer (tax): BE01012084960
Ondernemingsnummer: 2959686279
Hoofdstad (capital): 110,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 820,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in KREATOS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KREATOS
(Get full report from official database of BE for KREATOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KREATOS
Addition kinds of activities for KREATOS

6371. Pensioen-, gezondheids- en welzijnsfondsen | Pension, health, and welfare funds
22310201. Bleekgaren en stoffen: wol of soortgelijke vezels | Bleaching yarn and fabrics: wool or similar fibers
30899916. Monofilamenten, niet-textiel | Monofilaments, nontextile
38299917. Shadowgraphs | Shadowgraphs
39530106. Sealpersen, notaris en hand | Seal presses, notary and hand
50750000. Warme luchtverwarming en airconditioning | Warm air heating and air conditioning
59619918. Novelty merchandise, postorder | Novelty merchandise, mail order
73899926. Handschrift analyse | Handwriting analysis
76999901. Kasregister reparatie | Cash register repair

Werken bij KREATOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KREATOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KREATOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KREATOS. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bankbediende global trading (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bankbediende global trading ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van het openen, wijzigen en betalen van documentaire incassi, zowel import als exportdossiers Je staat in voor een correcte overdracht van instructies aan de back office Je onderhoudt contact met klanten in geval van ontbrekende of onjuiste documenten en opvolging van dossier Je volgt de binnenkomende fondsen op en gaat na of de boekingen hieromtrent correct uitgevoerd worden

  • Nabewerking operatoren (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de automatische machines. Hierbij zal je de transportband van de robot aanvullen met halffabrikaten en indien het product dit vereist, zal je de robot voorzien van een rubberen ring voor luchtdichte afdichting van het afgewerkte stuk. Je neemt de afgewerkte stukken uit de machine en je staat in voor de kwaliteitscontrole van de stukken alvorens de stukken te stapelen/ verpakken in een doos of krat . Met behulp van een transpalet breng je de afgewerkte dozen naar het afhaalpunt van de automatische transpaletten.

  • Tig lasser (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in maatwerk inox-, aluminium- en staalconstructies en gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een TIG-lasser. Dit om in het atelier zelf te werken.

  • Lasser/monteur gezocht regio Gent (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma die alles doet rond elektrische installaties op werven, elektrisch en mechanisch onderhoud, constuctiewerken,... zijn wij op zoek naar 2 TIG lassers. Je vertrekt dagelijks van je thuis met een firma bestelwagen met werkmateriaal naar de werven toe. Je taken bestaan zowel uit laswerk (HA/TIG) als uit montagewerk Je kan vlot plan lezen, dit betreft stukwerk Er is ook een mogelijkheid dat je kan ingeschakeld worden voor onderhoudswerken

  • Medewerker Commerciële Binnendienst (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk kijkt uit naar een ervaren commerciële binnendienst voor een bedrijf regio Dottenijs. Dit betreft echt een commerciële functie met bijkomende nodige administratie. Je maakt telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads van huidige klanten. Je luistert naar de klant en detecteert de noden bij potentiële klanten. Bijkomend maak je een afspraak voor de vertegenwoordiger. Vervolgens hou je een overzicht van de afspraken en volg je alles administratief nauwkeurig op. Daarnaast heb je enkele administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

  • Supervisor (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inspecteur schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal klanten. Medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden. De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers. In deze functie Rapporteer je aan de operationeel manager. Erkenningsnummer: 00603-406-20170629

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO BEERNEM (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Tessenderlo) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Student winkelbediende charcuterie Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kontich? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Een verpleegkundige (m/v) voor de dienst spoedgevallen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Kliniek Sint-Jan zoekt een verpleegkundige (m/v) voor de dienst spoedgevallen

  • Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een Dispatcher voor het inplannen van machines. Als planner ben je verantwoordelijk voor het toewijzen van de juiste machines aan de klant die hier op vraagt. tot jouw takenpakket behoort: het toewijzen van de machines aan de verhuurcontracten. Je houdt er dan ook rekening mee dat de machines op de juiste plaats beschikbaar zijn je speelt met de planningen en kan snel wijzigingen aan brengen je overlegt met de technische dienst over te herstellen machines je onderhoudt contact met externe leveranciers indien je voor een klant een bepaalde machine niet voorradig hebt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een technische bedrijf waar klant, ambitie en innovatie centraal staat.

Zoek naar antwoorden van KREATOS in sociale netwerken
Look for responds of KREATOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KREATOS. Laat een reactie achter voor KREATOS. KREATOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KREATOS. Leave a respond for KREATOS. KREATOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KREATOS op de google maps. Adres en contacten KREATOS
Location of KREATOS on the google maps. Address and contacts of KREATOS

Andere gerelateerde bedrijven als come KREATOS KREATOS: BUREAU BASIC LINE | BOCAGE CONCEPT | GARAGE HAERENS & FILS | ETS. LAMBERT | Belgacom Skynet NV

Other related companies as KREATOS: BUREAU BASIC LINE | BOCAGE CONCEPT | GARAGE HAERENS & FILS | ETS. LAMBERT | Belgacom Skynet NV

KREATOS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KREATOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01012084960. Het bedrijf KREATOS bevindt zich op het adres: GEMEENTESTRAAT 39; 2560; NIJLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 110,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 820,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in KREATOS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KREATOS is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KREATOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KREATOS, openstaande posities, locatie van KREATOS op de kaart.

KREATOS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is KREATOS, company assigned to the tax number BE01012084960. The company KREATOS is located at the address: GEMEENTESTRAAT 39; 2560; NIJLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 110,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 820,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kapsalons. Products created in KREATOS were not found.
The main activity of KREATOS is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KREATOS is not available. You also can look at reviews of KREATOS, open positions, location of KREATOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KREATOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KREATOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KREATOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KREATOS, employees, financial statistics.