GARAGE HAERENS & FILS

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • GARAGE HAERENS & FILS
Private companiesTransportation by Air • GARAGE HAERENS & FILS

Contactgegevens GARAGE HAERENS & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE HAERENS & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE HAERENS & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU VIEUX QUARTIER 26; 4682; OUPEYE, België

Telefoon (phone): 42862527 (+32-42862527) 42862527 (+32-42862527)

Fax (fax): +32 (4) 244-84-44 +32 (4) 244-84-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE HAERENS & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE HAERENS & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE HAERENS & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE HAERENS & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE HAERENS & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE HAERENS & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE HAERENS & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE HAERENS & FILS
Products information GARAGE HAERENS & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE05547515869
Ondernemingsnummer: 9561645507
Hoofdstad (capital): 382,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 467,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in GARAGE HAERENS & FILS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE HAERENS & FILS
(Get full report from official database of BE for GARAGE HAERENS & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE HAERENS & FILS
Addition kinds of activities for GARAGE HAERENS & FILS

673300. Trusts, nec | Trusts, nec
16290202. Spoorweg- en spoorwegbanenbouw | Railroad and railway roadbed construction
35590200. Laarzen, schoenen en leerwerkmachines | Boots, shoes, and leather working machinery
36489907. Zonneschijnuitrusting, incl. | Sun tanning equipment, incl. tanning beds
52310301. Behang | Wallpaper
80110201. Ambulant chirurgisch centrum | Ambulatory surgical center

Werken bij GARAGE HAERENS & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE HAERENS & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE HAERENS & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE HAERENS & FILS. Looking for open vacancies in other companies

  • AUTOMECANICIEN (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: PEETERS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je zal instaan voor volgende taken : Onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen tot 3.5 ton Rijklaar maken van nieuwe en occasiewagens Montage accessoires op wagens

  • Medewerker dierenspeciaalzaak vogels, parkieten en kippen (flexi-job) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar iets extra, gek van pluimvee en kan je aan de slag met een flexi-job contract? Dan is dit de perfecte job voor jou. Voor een dierenspeciaalzaak pluimvee in Kruishoutem zijn we op zoek naar iemand die 4uur per dag 3 dagen in de week aan de slag wil. Je zorgt mee voor de orde en netheid in de zaak. Hiernaast voeder je de dieren en op termijn zul je ook klanten helpen.

  • ERVAREN Productie en inpakoperatoren voeding - NL (2-ploegen of vaste nacht) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in ROESELARE zijn wij op zoek naar een productiemedewerker MET ERVARING in de voedingssector Je kan ingeschakeld worden op verschillende werkposten binnen de zowel de ovenafdeling als inpakafdeling. Machinaal / manueel aanmaken van premixen en het assisteren van de ovenoperatoren. Afvullen van bigbags met halffabrikaten een het aan- en afvoeren van materiaal / halffabrikaten met een transpallet. Maken van boxen voor bulkproducten. Het verpakken van consumentendoosjes in kartonnen overdozen en het assisteren van inpakoperatoren. Het manueel bijstorten van garnituren en het aan- en afvoeren van materiaal / halffabrikaten met een transpallet. Je voert permanent visuele controles uit, vult de nodige documenten in, bent alert, stelt vragen en rapporteert problemen. Je staat samen met je collega's in voor de orde en netheid binnen je afdeling en leeft steeds strikt de hygiëne-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften na.

  • Comm medewerker binnendienst (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten: grote IT-spelers zoals bijvoorbeeld Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie, en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties, en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. De bedrijven die wij voor onze klanten benaderen zitten aan de top van de markt en daarom moet je kunnen meedenken en meepraten. Je bent in staat om deze gesprekken in correct Nederlands of Frans samen te vatten en onze klanten hierover op de juiste wijze (evaluaties, briefings, etc.) te informeren. Ben jij een succesvolle professional? Voor onze business zijn nieuwsgierigheid, verbanden kunnen leggen, kennis van de Belgische markt en onderstaande competenties de juiste troeven!

  • Lasser (TIG en Halfautomaat) - Regio Waaslandhaven (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestiging in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar meerdere TIG-Lassers. U kan zelfstandig een herstelling aan een tankcontainer uitvoeren volgens de specificaties op het bestek, opgesteld in het Engels. Daarnaast kan u zich vlot uitdrukken in het Nederlands. Deze herstellingen kunnen o.a. de volgende zijn : Uitvoeren van druktesten. Herstellen van ventielen, vervangen van dichtingen. Reinigen, ontvetten, schilderen. Snijden, slijpen, boren, beitelen, richten, kloppen, beitelen. Vervangen van isolatie en bekleding van tanks. Lassen: Tig lassen, positie 3G is een vereiste, een laskwalificatie is een grote plus + Half automaat, tig, ijzer, inox en alu, branden, autogeen en plasma. Herstelling van grote schadegevallen, dus constructiewerk ; laswerk, branden. Uitpakken, opruimen, opkuis na werken. VCA- en lasattest is een pluspunt.

  • Operator - 3 ploegen - pralines (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en snelgroeiend bedrijf in het industriepark van Lokeren ben ik op zoek naar een operator die wil instaan voor het bereiden en vullen van pralines.  Je takenpakket bestaat uit:  Maken van voorbereidingen en het vullen van de pralines Correct afwegen en mengen van verschillende ingrediënten  Aanvoeren van deze vullingen aan de productielijn Opvolgen van een geautomatiseerde productielijn  Helpen reinigen van de productielijn  Wil jij graag in de voeding werken als operator? Solliciteer dan snel! 

  • Electronicus (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit Zeebrugge is op zoek naar een elektronicus. Deze persoon wordt ingeschakeld om op boten problemen omtrent zenders en ontvangers van radio en televisie op te lossen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OORDEGEM (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oordegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lichtaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oekene 20 u combinere met andere gezinnen mogelijk. (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Hulpkelner jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DE WITTEKOP

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

  • PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Na een grondige kennismaking met de processen en de waarden van onze klant, ga je aan de slag als PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Je wordt hierin ook opgeleid door onze opdrachtgever. Je vervult een adviserende en ondersteunende rol op het vlak van procesoptimalisatie m.b.t. Human Resources. Het is aan jou om verbeteringen voor te stellen over HR-processen Je inspireert collega's, moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken.    Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is in zijn sector een top 3 speler in de Benelux. Aangezien deze jaarlijks blijft groeien, breiden ook de ondersteunende diensten binnen het bedrijf zich verder uit. Daarom zijn we momenteel op zoek naar een PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Heb je graag een generalistische rol in HR met nadruk op analyse? Lees dan zeker verder!

Zoek naar antwoorden van GARAGE HAERENS & FILS in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE HAERENS & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE HAERENS & FILS. Laat een reactie achter voor GARAGE HAERENS & FILS. GARAGE HAERENS & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE HAERENS & FILS. Leave a respond for GARAGE HAERENS & FILS. GARAGE HAERENS & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE HAERENS & FILS op de google maps. Adres en contacten GARAGE HAERENS & FILS
Location of GARAGE HAERENS & FILS on the google maps. Address and contacts of GARAGE HAERENS & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE HAERENS & FILS GARAGE HAERENS & FILS: Fashion | SGS BIOPHARMA SA / SGS LABORATOIRES SIMON | ALFRED HANSSEN | WILLY MAES | BLS

Other related companies as GARAGE HAERENS & FILS: Fashion | SGS BIOPHARMA SA / SGS LABORATOIRES SIMON | ALFRED HANSSEN | WILLY MAES | BLS

GARAGE HAERENS & FILS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE HAERENS & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05547515869. Het bedrijf GARAGE HAERENS & FILS bevindt zich op het adres: RUE DU VIEUX QUARTIER 26; 4682; OUPEYE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 382,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 467,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in GARAGE HAERENS & FILS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE HAERENS & FILS is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE HAERENS & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE HAERENS & FILS, openstaande posities, locatie van GARAGE HAERENS & FILS op de kaart.

GARAGE HAERENS & FILS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE HAERENS & FILS, company assigned to the tax number BE05547515869. The company GARAGE HAERENS & FILS is located at the address: RUE DU VIEUX QUARTIER 26; 4682; OUPEYE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 382,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 467,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in GARAGE HAERENS & FILS were not found.
The main activity of GARAGE HAERENS & FILS is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE HAERENS & FILS is not available. You also can look at reviews of GARAGE HAERENS & FILS, open positions, location of GARAGE HAERENS & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE HAERENS & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE HAERENS & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE HAERENS & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE HAERENS & FILS, employees, financial statistics.