STANLEY WORKS BELGIUM BVBA

Contactgegevens STANLEY WORKS BELGIUM BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STANLEY WORKS BELGIUM BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

STANLEY WORKS BELGIUM BVBA

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Egide Walschaertsstr. 14-16 2800 Mechelen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-47-37-00 32-15-47-37-00

Fax (fax): 32-15-47-37-82 32-15-47-37-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STANLEY WORKS BELGIUM BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STANLEY WORKS BELGIUM BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STANLEY WORKS BELGIUM BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STANLEY WORKS BELGIUM BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STANLEY WORKS BELGIUM BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STANLEY WORKS BELGIUM BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STANLEY WORKS BELGIUM BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STANLEY WORKS BELGIUM BVBA
Products information STANLEY WORKS BELGIUM BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07920837402
Ondernemingsnummer: 9290557861
Hoofdstad (capital): 966,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 447,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in STANLEY WORKS BELGIUM BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hand tools, non-power

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STANLEY WORKS BELGIUM BVBA
(Get full report from official database of BE for STANLEY WORKS BELGIUM BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor STANLEY WORKS BELGIUM BVBA
Addition kinds of activities for STANLEY WORKS BELGIUM BVBA

238400. Robes en dressingjurken | Robes and dressing gowns
20759905. Sojaboonpoeder | Soybean powder
34290000. Hardware, nec | Hardware, nec
37280206. Gouverneurs, vliegtuig propeller veren | Governors, aircraft propeller feathering
50489900. Ophthalmic goods, nec | Ophthalmic goods, nec

Werken bij STANLEY WORKS BELGIUM BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STANLEY WORKS BELGIUM BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STANLEY WORKS BELGIUM BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STANLEY WORKS BELGIUM BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR 2 PLOEGEN/NACHT (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinebediener zal je de verantwoordelijkheid krijgen over het productieproces op een verwerkingslijn. Als kwaliteitsbewuste medewerker draag je collegialiteit en veiligheid hoog in het vaandel.

  • Senior GL Accountant - Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Senior GL Accountant (m/v) voor een bedrijf in Vilvoorde. Het bedrijf is gevestigd in Vilvoorde. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Senior GL Accountant zijn: Je bereidt de BTW- en Intrastataangiftes voor; Je bereidt de vennootschapsbelasting voor; Je verzorgt de maandafsluiting: Je voert diverse boekingen uit; Je verzorgt de maandelijkse balansreconciliaties; Je biedt ondersteuning voor jouw andere collega's indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Dakdekker (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Brussel zijn we op zoek naar een polyvalente dakdekker. Je taken : - Opvolging van planning - Lezen van uitvoeringsplannen - De werf inrichten en beveiligen - Het installeren en demonteren van steigers, ladders, valbescherming en veiligheidslijnen - Zinkbewerking (lassen, plooien, gevelbekleding, staande naad,..) - Reparatiewerken daken en dakbedekking in diverse materialen - Reparatie/onderhoud dakgoten en afvoerpijpen - Onderhoud valse plafonds - Inachtneming veiligheidsvoorschriften en respect voor het milieu - Plaatsen warmte- en geluidsisolatie - Plaatsen van flexibele schouwen of extractie elementen voor beursstanden

  • LASSER – MONTEUR (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Monteren van de stukken in een mal en het gemonteerde zelf aflassen. - We spreken hierbij van staal en inox lassen.

  • SCHRIJNWERKER OP VERPLAATSING (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Kortrijk is Forum Jobs op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker, die goed Nederlands kan en beschikt over een rijbewijs B. Als schrijnwerker op verplaatsing sta je in voor de plaatsing van ramen, deuren, zonwering en rolluiken op maat. De firma zelf doet enkel renovaties en geen nieuwbouwprojecten. De werkuren variëren van 7u-17u.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Beernem-Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Poetshulp regio Meerhout (M/V) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die hét verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is opzoek naar jou om te poetsen bij gezinnen in Meerhout en Geel. Deze betrekking is beschikbaar op deeltijdse of voltijdse basis vanaf 19 december 2018. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Overpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp regio Zwijndrecht - Melsele (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Zwijndrecht/Melsele is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Student administratie (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijke voor de input van gegevens in excel.

  • Team Assistant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Om ons team van 8 te versterken, zijn we op zoek naar een enthousiaste team assistant; een nieuwe collega met een uitgesproken hands-on mentaliteit die op zoek is naar een leuke uitdaging binnen een creatieve omgeving. Wat ga je zoal doen ull; Jij wordt onze office manager, en zorgt er zo voor dat ons kantoor een fijne en gezellige plek is om te werken. ull; Je ondersteunt het dagdagelijkse reilen en zeilen van ons design team. ull; Je helpt de strategisch – en business directeur over verschillende klanten en projecten heen; van onderzoek tot team planning en facturatie. ull; Ook neem je enkele HR-administratieve taken voor je rekening.

  • PRODUCTIE MANAGER REGIO WOMMELGEM (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Als Productie Manager ben je verantwoordelijk voor het productie gebeuren van A tot Z. Je rapporteert rechtstreeks aan de Bedrijfsleider. Je wordt verantwoordelijk voor zowel machines, mensen als processen. Je bent in staat om dagelijkse beslissingen te nemen die output, veiligheid, kwaliteit en efficiëntie waarborgen. Je geeft leiding aan een team van productiemedewerkers en teamleaders. Je bent hiertoe hoofdzakelijk fysiek aanwezig op de werkvloer om directe aansturingen te bewerkstelligen en de continuïteit van de productie processen te waarborgen. Je ontwikkelt je eigen visie in lijn met de groei- en uitbreidingsstrategie van het bedrijf en weet die ook plan- en projectmatig te realiseren met je team. In samenwerking met het huidige management breng je de productie naar een next level. Je slaagt erin om samen met de teams de hoge kwaliteitseisen van onze klanten te realiseren door je te richten op een continue verbetering van onze productieprocessen. Je werkt in team met zowel de verkoop, kwaliteit, logistiek en ondersteunende diensten.

Zoek naar antwoorden van STANLEY WORKS BELGIUM BVBA in sociale netwerken
Look for responds of STANLEY WORKS BELGIUM BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor STANLEY WORKS BELGIUM BVBA. Laat een reactie achter voor STANLEY WORKS BELGIUM BVBA. STANLEY WORKS BELGIUM BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STANLEY WORKS BELGIUM BVBA. Leave a respond for STANLEY WORKS BELGIUM BVBA. STANLEY WORKS BELGIUM BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STANLEY WORKS BELGIUM BVBA op de google maps. Adres en contacten STANLEY WORKS BELGIUM BVBA
Location of STANLEY WORKS BELGIUM BVBA on the google maps. Address and contacts of STANLEY WORKS BELGIUM BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come STANLEY WORKS BELGIUM BVBA STANLEY WORKS BELGIUM BVBA: AL MANDALOUN | WATHELET F BEMA SCRL | Computer-All BVBA | Peeters Optiek | M.I.S.S.

Other related companies as STANLEY WORKS BELGIUM BVBA: AL MANDALOUN | WATHELET F BEMA SCRL | Computer-All BVBA | Peeters Optiek | M.I.S.S.

STANLEY WORKS BELGIUM BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is STANLEY WORKS BELGIUM BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07920837402. Het bedrijf STANLEY WORKS BELGIUM BVBA bevindt zich op het adres: Egide Walschaertsstr. 14-16 2800 Mechelen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 966,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 447,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hand tools, non-power. Producten gemaakt in STANLEY WORKS BELGIUM BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STANLEY WORKS BELGIUM BVBA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STANLEY WORKS BELGIUM BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STANLEY WORKS BELGIUM BVBA, openstaande posities, locatie van STANLEY WORKS BELGIUM BVBA op de kaart.

STANLEY WORKS BELGIUM BVBA is a company, that was registered 1986 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is STANLEY WORKS BELGIUM BVBA, company assigned to the tax number BE07920837402. The company STANLEY WORKS BELGIUM BVBA is located at the address: Egide Walschaertsstr. 14-16 2800 Mechelen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 966,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 447,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hand tools, non-power. Products created in STANLEY WORKS BELGIUM BVBA were not found.
The main activity of STANLEY WORKS BELGIUM BVBA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STANLEY WORKS BELGIUM BVBA is not available. You also can look at reviews of STANLEY WORKS BELGIUM BVBA, open positions, location of STANLEY WORKS BELGIUM BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STANLEY WORKS BELGIUM BVBA, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STANLEY WORKS BELGIUM BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STANLEY WORKS BELGIUM BVBA, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STANLEY WORKS BELGIUM BVBA, employees, financial statistics.