Peeters Optiek

Contactgegevens Peeters Optiek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Peeters Optiek: address, phone, fax, email, website, opening hours

Peeters Optiek

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Deken Adamsstraat 9; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 41 36 71 (+32-014 41 36 71) 014 41 36 71 (+32-014 41 36 71)

Fax (fax): +32 (82) 725-10-82 +32 (82) 725-10-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Peeters Optiek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Peeters Optiek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Peeters Optiek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Peeters Optiek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Peeters Optiek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Peeters Optiek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Peeters Optiek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Peeters Optiek
Products information Peeters Optiek

BTW identificatienummer (tax): BE08747833251
Ondernemingsnummer: 2887451171
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 478,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Peeters Optiek zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticians - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Peeters Optiek
(Get full report from official database of BE for Peeters Optiek)

Aanvulling soorten activiteiten voor Peeters Optiek
Addition kinds of activities for Peeters Optiek

651500. Mobiele thuisbeheerders | Mobile home site operators
16290101. Caisson boren | Caisson drilling
35420101. Buigmachines | Bending machines
36510110. Muziek distributie apparaat | Music distribution apparatus
50789900. Koeltechniek en -benodigdheden, niet inbegrepen | Refrigeration equipment and supplies, nec

Werken bij Peeters Optiek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Peeters Optiek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Peeters Optiek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Peeters Optiek. Looking for open vacancies in other companies

  • operator houtbewerkingmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: LEFEVERE GROEP

    Type: Vervanging brugpensioen

    Na een opleidingsperiode het bedienen, instellen en optimaal in orde houden van ondermeer CNC-gestuurde freesmachines, opdeelzagen en andere houtbewerkingmachines

  • Insurance Officer (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan jou om de schadedossiers van A tot Z af te handelen voor de voertuigen die tot ons wagenpark behoren. Hieronder een greep uit je takenpakket: • contacten met bestuurders, makelaars, verzekeraars, herstellers en experts • beoordeling van de aangifte en verdere opvolging van je eigen schadedossiers • verwerking en recuperatie van de facturen • monitoring van de doorlooptijd • proactieve communicatie en service verlening naar de klant/bestuurder • ...

  • Schrijnwerker met bedrijfswagen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Je vertrekt thuis rechtstreeks naar de werkplaats. Je zal instaan voor 80% buitenschrijnwerk(dakschrijnwerk, ramen/deuren,terrassen,gevelbekleding,..) en 20% binnenschrijnwerk ( parket, gyproc, maatwerk, ingebouwde kasten, winkelinterieur, keukens,...)

  • Logistiek Administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een ' Logistiek administratief bediende' Voert courante administratieve taken uit .Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Ontwerper - Tekenaar (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw expertise op gebied van brandbeveiliging stelt u blijvend in staat uitstekende oplossingen uit te werken voor onze klanten: - Calculatie van brandblussystemen (sprinkler) - Uitwerken van ontwerp in AUTOCAD conform de normeringen - Hydraulische berekeningen in specifieke software - Werkvoorbereiding - Verzorgen van de voorraadaanvragen

  • Dossierbeheerder (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze administratieve en coördinerende functie treed je op als spilfiguur tussen de leveranciers van kantoormeubelen en de eindklanten. Je volgt de inkomende orders op van A tot Z en zorgt voor een vlekkeloos verloop van de orderverwerking. In deze functie onderhoud je een nauw contact met de planning zodat je een tijdige levering kan garanderen. Je koppelt terug naar eindklanten, monteurs en meubelleveranciers. Je bent de rechterhand van de Back-Office Manager. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • houtbewerker op de werf in Meulebeke (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meulebeke actief in de houtsector zijn wij op zoek naar : Een houtbewerker voor werf en koer Je taken zien er als volgt uit : latten en ontlatten van houten platen sorteren en verzagen van houten panelen op termijn kan je ingeschakeld worden als CNC operator (na interne opleiding)

  • Jobstudent Frituur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 't Brugsch Friethuys

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken verschillende jobstudenten, in overleg wordt er een vrijdagavond en zatermiddag gewerkt terwijl je collega die week de zaterdagavond en zondagmiddag werkt. Je werkt 2 weekends op 3. Er zijn 4 plaatsen beschikbaar zodanig er gemakkelijk aanpassingen mogelijk zijn wegens ziekte, vakantie, etc.. We zoeken een jobstudent in de strikte betekenis, dus een persoon die zijn studies belangrijk vindt maar ondertussen toch nog een cent wil bijverdienen volgens de wettelijke barema's. Studenten die zo veel mogelijk uren willen presteren: gelieve u te onthouden. Het betreft hier maximum 10 uurtjes per week zodanig dat uw studies, werk alsook sociale contacten in balans kunnen blijven.

  • Metser (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VECUBO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente metser. Je voert metselwerken uit voor nieuwbouw, verbouwingen en renovatiewerken. Zelfstandig kunnen werken. Werkinstructies volgen. Voldoende technisch inzicht.

  • Specialist marktanalyse & product management (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal voedingsbedrijf regio Roeselare zijn we op zoek naar een specialist marktanalyse & product management. Door je grondige kennis en sterke analyse van de markt, de klanten, producten, trends, etc. vorm je een belangrijke schakel tussen de sales afdeling, productie, aankoop en R&D en teken je mee het strategisch commercieel beleid uit voor alle productcategorieën. Je bent ook verantwoordelijk voor het communicatiebeleid, om zo een coherent beeld van de organisatie naar buiten te brengen. Na een grondige interne opleiding op groepsniveau, beng je omzet, winst, productengamma, klanten, commerciële historiek, markt, concurrentie, trends & ontwikkelingen etc. via onderzoek en store checks permanent in kaart. Je doet de nodige analyses, krijgt zicht op het globale salesgebeuren, verwerft een duidelijk beeld van de huidige en toekomstige positionering en treedt op als interne adviseur. Je neemt deel aan verschillende projectgroepen, volgt de introductie van nieuwe klanten en producten op, analyseert de effectiviteit van commerciële acties, rapporteert de resultaten en formuleert nieuwe en/of verbetervoorstellen. Dit moet bijdragen tot het nemen van juiste strategische, commerciële beslissingen en het verder uitbouwen van de marktpositie en operationele performantie binnen de groep. Als communicatiespecialist, waak je over het imago van de organisatie en een uniforme bedrijfscommunicatie en treedt intern op als specialist en adviseur.

  • Boekhouder: pas afgestudeerd of met eerste werkervaring gezocht (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Ben je pas afgestudeerd of Heb je een eerste ervaring in boekhouding? Op zoek naar iets nieuws? Solliciteer dan nu! Voor een toonaangevend bedrijf in regio kortrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde en leergierige boekhouder. Onze klant is een gevestigde waarde in hun niche en staat bekend voor hun innoverende werkwijze en vernieuwende aanpak wereldwijd. De hoofboekhouder staat klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen. Wil je jezelf verder ontplooien in een internationale omgeving? Reageer dan nu! Functieomschrijving: Boekhouding A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen Voorbereiden van maand- en jaarafsluitingen Meehelpen met voorbereiding van fiscale aangiftes Je werkt in ondersteuning van de hoofdboekhouder

  • Architect-stagiair/-medewerker COMODO architecten (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: COMODO ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een architectenkantoor gevestigd in het centrum van Leuven. Onze projecten variëren van studentenresidenties, groepswoningbouw en appartementen tot stadsontwikkelingsprojecten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste architect-stagiair/-medewerker die graag mee werkt aan boeiende projecten en aan de groei van ons kantoor.

Zoek naar antwoorden van Peeters Optiek in sociale netwerken
Look for responds of Peeters Optiek in social networks

Lees alle opmerkingen voor Peeters Optiek. Laat een reactie achter voor Peeters Optiek. Peeters Optiek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Peeters Optiek. Leave a respond for Peeters Optiek. Peeters Optiek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Peeters Optiek op de google maps. Adres en contacten Peeters Optiek
Location of Peeters Optiek on the google maps. Address and contacts of Peeters Optiek

Andere gerelateerde bedrijven als come Peeters Optiek Peeters Optiek: FINA | Vallourec Benelux SA | E-Ticket BVBA | JULES OLIVIER | FA. CHRISTIAENS

Other related companies as Peeters Optiek: FINA | Vallourec Benelux SA | E-Ticket BVBA | JULES OLIVIER | FA. CHRISTIAENS

Peeters Optiek is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Peeters Optiek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08747833251. Het bedrijf Peeters Optiek bevindt zich op het adres: Deken Adamsstraat 9; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 478,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Opticians - Retail. Producten gemaakt in Peeters Optiek zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Peeters Optiek is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Peeters Optiek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Peeters Optiek, openstaande posities, locatie van Peeters Optiek op de kaart.

Peeters Optiek is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Peeters Optiek, company assigned to the tax number BE08747833251. The company Peeters Optiek is located at the address: Deken Adamsstraat 9; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 478,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Opticians - Retail. Products created in Peeters Optiek were not found.
The main activity of Peeters Optiek is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Peeters Optiek is not available. You also can look at reviews of Peeters Optiek, open positions, location of Peeters Optiek on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Peeters Optiek, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Peeters Optiek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Peeters Optiek, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Peeters Optiek, employees, financial statistics.