KAPPER RONY

Contactgegevens KAPPER RONY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAPPER RONY: address, phone, fax, email, website, opening hours

KAPPER RONY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLAANDERENSTRAAT 20; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92251927 (+32-92251927) 92251927 (+32-92251927)

Fax (fax): +32 (53) 892-74-48 +32 (53) 892-74-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAPPER RONY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAPPER RONY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAPPER RONY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAPPER RONY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAPPER RONY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAPPER RONY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAPPER RONY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAPPER RONY
Products information KAPPER RONY

BTW identificatienummer (tax): BE06211914062
Ondernemingsnummer: 5861175537
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in KAPPER RONY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAPPER RONY
(Get full report from official database of BE for KAPPER RONY)

Aanvulling soorten activiteiten voor KAPPER RONY
Addition kinds of activities for KAPPER RONY

501599. Motorvoertuigonderdelen, gebruikt, nec | Motor vehicle parts, used, nec
20920201. Crabcakes, bevroren | Crabcakes, frozen
24110202. Mijnhout, gekapt | Mine timbers, hewn
34890100. Kanonnen, houwers, mortieren en aanverwante apparatuur | Guns, howitzers, mortars, and related equipment
36990400. Elektrische geluidsapparatuur | Electric sound equipment

Werken bij KAPPER RONY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAPPER RONY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAPPER RONY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAPPER RONY. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent - Storemanager Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • ERVAREN MAGAZIJNIER- 2 PLOEGEN- REGIO KORTRIJK (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf in Wevelgem gaat Forum Jobs op zoek naar een magazijnier. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van het correct laden van de vrachtwagens en een visuele controle.

  • Service-engineer (m/v) (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is in zijn jonge bestaan uitgegroeid tot één van de meest vernieuwende aanbieders van logistieke kwaliteitsproducten voor de glastuinbouw. Het productengamma omvat alle technische benodigdheden om tomaten of paprika’s te oogsten, verzorgen, spuiten, transporteren en te verwerken. Als service-engineer bent je de zeer belangrijke schakel tussen de klant, verkoop, productie en engineering. Je bepaalt in sterke mate de kwaliteit en het serviceniveau van onze producten en ons bedrijf. In eerste instantie ben je er om problemen met onze verwerkingslijnen op te lossen: je staat in voor de analyse van het probleem, de reparatie en het doorvoeren van verbeteringen aan deze lijnen. Dit doe je voornamelijk bij de klant ter plaatse. Anderzijds geef je instructies aan de klant over het juist gebruik en onderhoud van onze producten. In je contact met machines in the field ben je als eerste geplaatst om technische verbeteringen aan te brengen die de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product verhogen. Je communiceert de problemen en een mogelijke oplossing met de engineering-afdeling.

  • MONTEUR GLASVEZEL (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitvoeren van diverse montagewerken glasvezel oa gevelbekabeling Opleiding voor deze functie zal voorzien worden binnen het bedrijf

  • CHAUFFEURS CE nationaal (Genk)- M/V (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Let's Work Industry Lummen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work Industry van Lummen zoekt gemotiveerde Chauffeur CE Je staat in voor het leveren en ophalen van voeding. Je bent in het bezit van een rijbewijs CE Je bent een polyvalente chauffeur en bent inzetbaar op verschillende diensten Je bent bereid om fysiek werk te verrichten en om afwisselend op zaterdag te werken Je bent collegiaal en je hebt aandacht voor veiligheid Je gaat verantwoordelijk om met materiaal en procedures

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Niel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO URSEL (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boutersem, 8 uur per week (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudenten horeca (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Bedrijf Deze brasserie gelegen aan de dijk van Nieuwpoort is al 19 jaar stevig op koers en heeft al heel wat zeeën doorvaren! Deze zaak blaast eenvoud, klassiek en traditie uit dankzij haar levend verse producten en volledig gerenoveerd interieur. Daarnaast beschikt deze brasserie over een uitgebreide kaart vol Belgische klassiekers, verse salades, pasta's en gerechten uit de wereldkeuken. Om de mensen een bord kwaliteit voor te kunnen schotelen, vraagt het team nog naar jobstudenten voor de zaal. Je zorgt ervoor dat deze heerlijke gerechten op de juiste tafel belanden, en dat de afgelikte borden tijdig worden afgeruimd. De complimenten krijg je er gratis bij!

  • JOBSTUDENT OPERATOR (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Body2Win

    Type: Studentenjob

    JOBSTUDENT OPERATOR die bereid is ons VAST één dag per week te ondersteunen. Als student ondersteun je in de volgende taken: Productie: Het afwegen en mengen van de ingrediënten, en het zeven van deze mengsels Het afvullen van deze mengsels in cups De kwaliteitscontrole van de afgevulde cups Lichte onderhoudswerkzaamheden aan de machines Alles proper houden/maken Assemblage: Samenstellen van de geproduceerde cups in verschillende soorten eindproducten

  • Bewakingsagent(e) openingen en sluitingen | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, dé wereldleider in beveiligings- en veiligheidsoplossingen, en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) die de openingen en sluitingen verzorgt. Als bewakingsagent(e) verzorg je het onthaal waarbij je bezoekers professioneel begeleidt en gidst. Tegelijk ben je het visitekaartje van de opdrachtgever. Daarnaast sta je in voor controlerondes. Werkuren op weekdagen: - Openingen van 06u00 tot 09u00 - Sluitingen van 16u15 tot 19u15

  • MEDEWERKER PLANNING - HIGH POTENTIAL (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over beperkte ervaring maar wel zeer veel motivatie en enthousiasme? Ben jij een kei in plannen en organiseren? Ben je servicegericht en communicatief zeer sterk? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!   De functie:   De dienst Service Sales vormt het kloppend hart van deze onderneming als het gaat om interne en externe communicatie. Dagelijks vindt er communicatie plaats met tientallen klanten en collega’s op de buitendienst. De ene klant vraagt een interventie aan, de andere heeft een technische vraag, ... Het is jouw taak deze contacten professioneel te behandelen!   Als medewerker op de dienst Service Sales ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ben je daarbij verantwoordelijk voor het behandelen en registreren van de gestelde vragen. Je zorgt ervoor dat interventie-aanvragen juist zijn geregistreerd en de technieker wordt ingepland. Je contacteert bestaande klanten om een jaarlijks onderhoud in te plannen en maakt afspraken voor de techniekers in de field. Bijkomend sta je deels in voor de administratie zoals controle urenregistratie, nacalculatie en facturatie van de uitgevoerde werken.  Bedrijfsprofiel: Voor een onze klant, een bloeiend bedrijf met meerdere vestigingen in België zijn we op zoek naar een (junior) planner.

Zoek naar antwoorden van KAPPER RONY in sociale netwerken
Look for responds of KAPPER RONY in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAPPER RONY. Laat een reactie achter voor KAPPER RONY. KAPPER RONY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAPPER RONY. Leave a respond for KAPPER RONY. KAPPER RONY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAPPER RONY op de google maps. Adres en contacten KAPPER RONY
Location of KAPPER RONY on the google maps. Address and contacts of KAPPER RONY

Andere gerelateerde bedrijven als come KAPPER RONY KAPPER RONY: De Wit C | BADMINTON UNION WAREMME | PRO LINE | Manet Ph | Automatic Novelty BVBA

Other related companies as KAPPER RONY: De Wit C | BADMINTON UNION WAREMME | PRO LINE | Manet Ph | Automatic Novelty BVBA

KAPPER RONY is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KAPPER RONY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06211914062. Het bedrijf KAPPER RONY bevindt zich op het adres: VLAANDERENSTRAAT 20; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in KAPPER RONY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KAPPER RONY is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAPPER RONY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAPPER RONY, openstaande posities, locatie van KAPPER RONY op de kaart.

KAPPER RONY is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is KAPPER RONY, company assigned to the tax number BE06211914062. The company KAPPER RONY is located at the address: VLAANDERENSTRAAT 20; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons. Products created in KAPPER RONY were not found.
The main activity of KAPPER RONY is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KAPPER RONY is not available. You also can look at reviews of KAPPER RONY, open positions, location of KAPPER RONY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAPPER RONY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAPPER RONY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAPPER RONY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAPPER RONY, employees, financial statistics.