JOSE RAMALLO-FALCATO

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • JOSE RAMALLO-FALCATO
Private companiesTransportation Equipment • JOSE RAMALLO-FALCATO

Contactgegevens JOSE RAMALLO-FALCATO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOSE RAMALLO-FALCATO: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOSE RAMALLO-FALCATO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOKTER ZAMENHOFLAAN 20B149; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25235651 (+32-25235651) 25235651 (+32-25235651)

Fax (fax): +32 (82) 536-86-34 +32 (82) 536-86-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOSE RAMALLO-FALCATO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOSE RAMALLO-FALCATO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOSE RAMALLO-FALCATO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOSE RAMALLO-FALCATO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOSE RAMALLO-FALCATO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOSE RAMALLO-FALCATO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOSE RAMALLO-FALCATO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOSE RAMALLO-FALCATO
Products information JOSE RAMALLO-FALCATO

BTW identificatienummer (tax): BE01266967773
Ondernemingsnummer: 8452850341
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 204,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in JOSE RAMALLO-FALCATO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOSE RAMALLO-FALCATO
(Get full report from official database of BE for JOSE RAMALLO-FALCATO)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOSE RAMALLO-FALCATO
Addition kinds of activities for JOSE RAMALLO-FALCATO

14590201. Andalusische mijnbouw | Andalusite mining
29110507. Teer of residu | Tar or residuum
38269903. Chronoscopes | Chronoscopes
65539904. Mausoleum operatie | Mausoleum operation
80999901. Kinderopvangkliniek | Childbirth preparation clinic

Werken bij JOSE RAMALLO-FALCATO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOSE RAMALLO-FALCATO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOSE RAMALLO-FALCATO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOSE RAMALLO-FALCATO. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een kleine zelfstandige gespecialiseerd in dakwerken zijn we op zoek naar een gemotiveerde dakwerker. Onze klant doet zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Dit voor platte alsook hellende daken. Taken: - herstellingswerken - zinkwerken - alles van daktimmerwerk (komt minder voor)

  • Busmechanieker (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Takenpakket: Onderhoud en herstellen van voertuigen Registratie van uitgevoerd onderhoud en gebruikte wisselstukken Voertuigen klaarmaken om naar een technische controle te gaan Constateren en melden van potentiële problemen of gevaren In geval van afwezigheid van de verantwoordelijke, zelf de eindcontrole op de uitgevoerde werken uitvoeren

  • Service technieker (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het installeren, onderhouden en herstellen van baden, weegschalen & tilliften bij onze klant en zorgt ervoor dat deze steeds tot in de puntjes voorbereid zijn. U staat in nauw contact met de klant en volgt de openstaande taken actief op. Dit alles terwijl u de veiligheidsvoorschriften naleeft. U kan rekenen op een training bij fabrikant en on the field.

  • Project Engineeer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een QC/Project Engineer - Elektrische Installaties Offshore Constructies - tewerkstelling regio Hoboken Als QC/project engineer assisteer je de projectleider elektrische installaties offshore constructies (E-pakket) Je bent vooral gefocust op de technische gedetailleerde aspecten en op de correcte uitvoering tijdens de productie. Jou takenpakket bevat ondermeer : Intensieve samenwerking met de project engineer verantwoordelijk voor het secundair staal met het oog op een optimale integratie van de elektrische pakket te krijgen in de stichting Ontwerp review of feitelijke uitvoering van detaillering ontwerp van de elektrische installatie Vertaling van het ontwerp in duidelijke instructies voor de productie Voorbereiding van de testprocedures / programma Actieve begeleiding van / follow up tijdens de productie (intensief tijdens opstarten) Assisteren bij het vinden van oplossingen voor technische en / of kwaliteit uitdagingen Inspectie van de installatiewerkzaamheden incl. rapportage Organisatie en actieve participatie in de hand-over proces

  • LADER/LOSSER LUCHTHAVEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een afhandelaar op de luchthaven zoeken wij verschillende medewerkers voor het laden en lossen van vliegtuigen. Dit zal gebeuren door het volgen van strikte veiligheidsprocedures. Als lader/losser zal je ook instaan voor de orde en netheid rondom de vliegtuigen. Als lader/losser zal je werken in een volcontinu systeem.

  • Bijverdienste Medewerker inventaris- ook voor studenten op 06/11 (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gespecialiseerd in winkelinventarisatiediensten zijn wij op zoek naar een medewerker voor de Carrefour winkel te Diest. De opdracht gaat door op dinsdag 6 november om 19u45. De voorziene duur is minimum 3 uren maar de opdracht is pas gedaan als de inventaris is afgelopen.

  • chauffeur (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: JOFA VERPAKKINGEN

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons kleinschalig familiebedrijf zijn wij op zoek naar een chauffeur. Wij leveren voedingsverpakkingen aan slagers, frituren en kleinhandelaars. U levert grotendeels goederen uit rechtstreeks bij de klant. Klantvriendelijkheid, correctheid, vlotheid en stiptheid zijn dus zeer belangrijk. (leveren gebeurt met een bestelwagen) U wordt ook ingezet in het magazijn voor volgende taken: klaarzetten bestellingen, binnenkomende goederen correct stockeren. Op geregelde tijdstippen helpt u ook bij het uitladen van containers. (leveren gebeurt met een bestelwagen)

  • Betonarbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet bij de productie van betonnen prefab-elementen. Je werkt in onze productiehal in Brugge. Je staat in voor het voorbereiden en bevestigen van de stalen bekistingen. Je helpt tijdens het storten van beton. Je werkt de betonbalken af. Je staat ook mee in voor het opruimen van de productiehal.

  • Regio Sales Manager HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. Voor een producent van o.a. HVAC installaties zijn wij op zoek naar een regio sales manager. Naast HVAC produceren zij ook andere producten zoals verschillende soorten huishoudelijke apparaten. Als producent hebben zij een goede naam op de markt maar ook zeker als werkgever staan ze goed aangeschreven. Het is een organisatie die veel in zijn medewerkers investeert en bovendien zijn er mooie carrièrekansen. Wat ga je doen? Als regio sales manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een sales strategie in de aan jouw toegewezen regio. Je bepaald de KPI`s, doelen, en budgetten. Je zorgt er voor dat deze gehaald worden door middel van account management maar ook zeker door het aantrekken van nieuwe klanten, zoals groothandels, engineerings- en studiebureau`s. Je streeft er altijd naar een goede en lange-termijnrelatie met ze op te bouwen. Je geeft advies aan je klanten en voorziet in de nodige producttrainingen. Deze trainingen werk je uit in samenwerking met de marketingafdeling. Ook zit je regelmatig samen met het management om nieuwe plannen voor te leggen en rapport uit te brengen van de stand van zaken. Door jouw teamspirit en ambities voor de toekomst weet je samen met de andere mensen binnen jouw team de afdeling naar het volgende niveau te tillen.

  • Kok alleen werkend – Meulebeke – 38u (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als kok zal je voornamelijk het kookproces tot een 2000-tal maaltijden uitvoeren en zal je ondermeer instaan voor volgende taken: Je staat in voor de bereiding en afwerking van maaltijden; Je controleert de door de medewerkers uitgevoerde taken; Je volgt strikt de receptuur, hoeveelheden, bereidingswijze en garnering na die opgegeven worden door de Site Manager; Je ruimt de werkplaats op; Je zorgt voor de hygiënische opslag en bewaring van de voedingsmiddelen; Je controleert de voorraad van de warme en koude keuken en geeft bestellingen door aan de Site Manager; Je ondersteunt de Site Manager in zijn/haar administratieve taken; Je stuurt mee een keukenbrigade aan tot een 20-tal personen – personeel van de klant Je zorgt voor efficiënte werkvoortgang en lost problemen op; Je houdt toezicht op de algemene hygiëne, orde en netheid in de keuken en op de strikte naleving van de HACCP- en veiligheidsnormen; Je signaleert storingen, gebreken en defecten van de keukentoestellen en infrastructuur; Je geeft suggesties voor nieuwe bereidingen, trends welke de kwaliteit en de algemene werking ten goede komen.

  • Ontwikkelaar hardware en software voor de automotive sector (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: HORSE POWER IGNITION

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een bedrijf dat gespecialiseerd is in motor- en autotuning. Je staat in voor de ontwikkeling van de hard- en software, het opstarten en opvolgen van het productieproces, de aankoop van de elektronische componenten en benodigde materialen,... Je bent verantwoordelijk voor een website onderhouden en vormgeven met behulp van php, CSS, SQL en html.

  • Magazijnmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden zijn: Het uitladen van de vracht en deze op een gestructureerde manier een plaats geven in het magazijn Het klaarzetten en overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opbellen van klanten om te laten weten dat hun bestelling klaar staat Een goed georganiseerd magazijn dat ten allen tijde operationeel bruikbaar is Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Kortom: jij bent verantwoordelijk voor het kloppend hart van onze winkel, het magazijn

Zoek naar antwoorden van JOSE RAMALLO-FALCATO in sociale netwerken
Look for responds of JOSE RAMALLO-FALCATO in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOSE RAMALLO-FALCATO. Laat een reactie achter voor JOSE RAMALLO-FALCATO. JOSE RAMALLO-FALCATO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOSE RAMALLO-FALCATO. Leave a respond for JOSE RAMALLO-FALCATO. JOSE RAMALLO-FALCATO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOSE RAMALLO-FALCATO op de google maps. Adres en contacten JOSE RAMALLO-FALCATO
Location of JOSE RAMALLO-FALCATO on the google maps. Address and contacts of JOSE RAMALLO-FALCATO

Andere gerelateerde bedrijven als come JOSE RAMALLO-FALCATO JOSE RAMALLO-FALCATO: Verheyen H | Provinciaal Sport- & Recreatiecentrum De Nekker | PHILIPPE GUILLEMIN | PIERRE HENDRICK | VIDTS ET FILS

Other related companies as JOSE RAMALLO-FALCATO: Verheyen H | Provinciaal Sport- & Recreatiecentrum De Nekker | PHILIPPE GUILLEMIN | PIERRE HENDRICK | VIDTS ET FILS

JOSE RAMALLO-FALCATO is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOSE RAMALLO-FALCATO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01266967773. Het bedrijf JOSE RAMALLO-FALCATO bevindt zich op het adres: DOKTER ZAMENHOFLAAN 20B149; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 204,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in JOSE RAMALLO-FALCATO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOSE RAMALLO-FALCATO is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOSE RAMALLO-FALCATO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOSE RAMALLO-FALCATO, openstaande posities, locatie van JOSE RAMALLO-FALCATO op de kaart.

JOSE RAMALLO-FALCATO is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOSE RAMALLO-FALCATO, company assigned to the tax number BE01266967773. The company JOSE RAMALLO-FALCATO is located at the address: DOKTER ZAMENHOFLAAN 20B149; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 204,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kapsalons. Products created in JOSE RAMALLO-FALCATO were not found.
The main activity of JOSE RAMALLO-FALCATO is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JOSE RAMALLO-FALCATO is not available. You also can look at reviews of JOSE RAMALLO-FALCATO, open positions, location of JOSE RAMALLO-FALCATO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOSE RAMALLO-FALCATO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOSE RAMALLO-FALCATO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOSE RAMALLO-FALCATO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOSE RAMALLO-FALCATO, employees, financial statistics.