JEAN ADRIAENSSENS

Contactgegevens JEAN ADRIAENSSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN ADRIAENSSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN ADRIAENSSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIKSMUIDELAAN 139; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32397242 32397242

Fax (fax): +32 (86) 721-45-91 +32 (86) 721-45-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN ADRIAENSSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN ADRIAENSSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN ADRIAENSSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN ADRIAENSSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN ADRIAENSSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN ADRIAENSSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN ADRIAENSSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN ADRIAENSSENS
Products information JEAN ADRIAENSSENS

BTW identificatienummer (tax): BE09653656005
Ondernemingsnummer: 3672424316
Hoofdstad (capital): 567,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 434,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in JEAN ADRIAENSSENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN ADRIAENSSENS
(Get full report from official database of BE for JEAN ADRIAENSSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN ADRIAENSSENS
Addition kinds of activities for JEAN ADRIAENSSENS

5712. Meubelwinkels | Furniture stores
202403. Nondairy gebaseerde bevroren desserts | Nondairy based frozen desserts
267500. Gegoten papier en bord | Die-cut paper and board
17110103. Reparatie en onderhoud van verwarmingssystemen | Heating systems repair and maintenance
23370202. Jassen en jassen, met uitzondering van vacht en leer: vrouwen | Jackets and vests, except fur and leather: women's
28229905. Ethyleen-propyleenrubber, epdm-polymeren | Ethylene-propylene rubbers, epdm polymers
35420402. Spinning machines, metaal | Spinning machines, metal
51369902. Truien, mannen en jongens ' | Sweaters, men's and boys'
87330201. Archeologische expedities | Archeological expeditions
96610400. Ruimteonderzoek en technologie, niveau van overheid | Space research and technology, level of government

Werken bij JEAN ADRIAENSSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN ADRIAENSSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN ADRIAENSSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN ADRIAENSSENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger magazijn (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een handlanger die het magazijn kan ondertussen in een logistiek bedrijf in de haven. Jouw taken bestaan uit het kleven van labels volgens het juiste lot, mixed pallets samen stellen, overstapelwerk, relabelwerk en het wikkelen van palletten. De uren waarop je kan starten is 6u, 8u of 10u. De shiften eindigen op respectivelijk 14, 16 of 18u.

  • Technieker kranen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je checkt dagelijks de installaties en kranen op de site. Indien nodig voer je herstellingen uit.Zelfstandig werken is je ding, al overleg je ook met je team. Je gaat nauwkeurig te werk en werkt in een 3-ploegensysteem. Af en toe word je ingezet in het weekend. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de logistieke wereld. Elk jaar groeien ze en breiden ze uit. Naast transport focussen ze ook op opslagruimte en containers.

  • Expediteur Luchtvracht (late shift) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Export Expediteur ben jij de aangewezen persoon die het transport voor de klanten zal voorbereiden. Je bent bent een teamplayer en bent op de hoogte van de huidige markt. In deze dynamische functie ben je onder andere verantwoordelijk voor: • Behandelen van expeditiedossiers • Ontvangen van binnenkomende orders • Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket • Controleren van de door de klant verstrekte gegevens • Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant • Aanmaken van de nodige documenten • Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur • Klasseren van afgewerkte dossiers • Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier • Coordinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • Loket bediende expeditie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een Havenbedrijf in Genk zoeken wij een loketbediende in 2 posten. Taken van een loketbediende: Verwerking inkomende en uitgaande containers / chauffeurs met de bijhorende documentatie. Administratie inkomende en uitgaande treinen Communicatie via intercom met machinisten/arbeiders Communicatie met klanten Probleemoplossend werken Opvolging chauffeurs in opdracht van Haven Genk Klaarmaken van CMR vrachtbrieven en bijhorende documentatie Administratieve verwerking van de containerschepen in opdracht van Haven Genk Stressbestendigheid + flexibel in werkuren Goede omgang met chauffeurs

  • HR Consultant Londerzeel (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als consultant ben jij degene die kandidaten en bedrijven overtuigt met Actief Interim samen te werken. Samen met je collega's ben je het gezicht van je kantoor en wil je zoveel mogelijk uitzendkrachten aan het werk en zoveel mogelijk bedrijven in je klantenportefeuille. Door je kennis van de arbeidsmarkt, inzicht in andermans skills en tomeloos enthousiasme zorg je niet enkel voor de match kandidaat-bedrijf; jij bent zélf ook de match tussen je uitzendkrachten en jouw klanten/opdrachtgevers! Je zoekt jobsites af naar dé kandidaat, je prospecteert, je negotieert, je publiceert, je interviewt. Geen enkele opportuniteit laat je onbenut. Elke kans grijp je aan om jouw kandidaat naar voor te schuiven!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO HOME HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Huishoudhulp in Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • studenten inpak (ploegenwerk) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    We zoeken voor de komende zomervakantie enthousiaste jobstudenten die in twee ploegen tewerkgesteld kunnen op de afdeling inpak. Afwisselende functie, in een zeer nette en aangename werkomgeving.

  • Autotechnieker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Onze klant is de grootste mobiliteitsorganisatie van het land, die voor meer dan 400.000 leden (particulieren en bedrijven) zekerheid, bescherming en levenscomfort biedt. Welke taken mag je verwachten als autotechnieker ? Klein & groot onderhoud Vervangen van slijtage onderdelen ( remmen , schokdempers , draagarmen , distributieriemen , …..) Vervangen van airco onderdelen Werken aan recente wagens Werken met een diagnose apparaat (resetten van indicators en uitlezen van storingen)

  • Onderhoudstechnieker huis- en goederenliften (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd om onderhoud en herstellingen uit te voeren op diverse apparatuur waaronder liften?Ga je graag bij klanten langs om mensen verder te helpen of werk je graag in een bedrijf? Dan is dit de ideale job voor jou! Als onderhoudstechnieker sta je in voor de plaatsing, installatie, onderhoud en herstellingen om aan diverse apparatuur uit te voeren, dit kan bij mensen aan huis zijn, nationaal, of lokaal, bij een bedrijf.

  • Gentis - Functional Analyst (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors and for this position we are looking for a Functional Analyst that can join the company internally. Some of your responsibilities As a Functional Analyst you will interact with suppliers, internal stakeholders and business representatives. Thanks to strong analytical skills, you swiftly gain understanding of the business needs and clarify potential routes, anticipating on defined timelines and hurdles along the way You analyse and assess the impact of business and non-functional requirements you apply a structured business and functional analysis methodology You gather and centralize information and create the business, functional and process documentation where required You participate in the creation and/or execution of end-user trainings. Your experience 5 to 8 years professional experience in a similar role, analysing complex projects in parallel You are at least bilingual with a good understanding of the 3rd language (EN Fluent + NL/FR) and have the necessary business insight Thanks to your proven track record, you have a clear understanding of how to approach both business and functional analysis Proven track in implementation and integration projects Familiar with business modelling tools like, UML, BPM, .. Affinity with general technology concepts like API, SQL/Oracle, ... You combine your abstract reasoning skills & analytical capabilities with common sense. Details Location: Brussels area Duration: 6 months (extension possible)

Zoek naar antwoorden van JEAN ADRIAENSSENS in sociale netwerken
Look for responds of JEAN ADRIAENSSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN ADRIAENSSENS. Laat een reactie achter voor JEAN ADRIAENSSENS. JEAN ADRIAENSSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN ADRIAENSSENS. Leave a respond for JEAN ADRIAENSSENS. JEAN ADRIAENSSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN ADRIAENSSENS op de google maps. Adres en contacten JEAN ADRIAENSSENS
Location of JEAN ADRIAENSSENS on the google maps. Address and contacts of JEAN ADRIAENSSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN ADRIAENSSENS JEAN ADRIAENSSENS: Excelsior | VAN PRAET | MAURICE JACQMIN | ANDR? GAREL | ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND)

Other related companies as JEAN ADRIAENSSENS: Excelsior | VAN PRAET | MAURICE JACQMIN | ANDR? GAREL | ACTION SHOP FREESTYLE (ROLAND)

JEAN ADRIAENSSENS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN ADRIAENSSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09653656005. Het bedrijf JEAN ADRIAENSSENS bevindt zich op het adres: DIKSMUIDELAAN 139; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 567,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 434,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in JEAN ADRIAENSSENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN ADRIAENSSENS is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN ADRIAENSSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN ADRIAENSSENS, openstaande posities, locatie van JEAN ADRIAENSSENS op de kaart.

JEAN ADRIAENSSENS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN ADRIAENSSENS, company assigned to the tax number BE09653656005. The company JEAN ADRIAENSSENS is located at the address: DIKSMUIDELAAN 139; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 567,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 434,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons. Products created in JEAN ADRIAENSSENS were not found.
The main activity of JEAN ADRIAENSSENS is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN ADRIAENSSENS is not available. You also can look at reviews of JEAN ADRIAENSSENS, open positions, location of JEAN ADRIAENSSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN ADRIAENSSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN ADRIAENSSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN ADRIAENSSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN ADRIAENSSENS, employees, financial statistics.