JACQUELINE HAIRSTUDIO

Contactgegevens JACQUELINE HAIRSTUDIO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACQUELINE HAIRSTUDIO: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACQUELINE HAIRSTUDIO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-MARTINUSPLEIN 11; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89357048 (+32-89357048) 89357048 (+32-89357048)

Fax (fax): +32 (86) 288-46-32 +32 (86) 288-46-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACQUELINE HAIRSTUDIO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACQUELINE HAIRSTUDIO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACQUELINE HAIRSTUDIO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACQUELINE HAIRSTUDIO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACQUELINE HAIRSTUDIO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACQUELINE HAIRSTUDIO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACQUELINE HAIRSTUDIO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACQUELINE HAIRSTUDIO
Products information JACQUELINE HAIRSTUDIO

BTW identificatienummer (tax): BE08033996582
Ondernemingsnummer: 6375885009
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 443,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in JACQUELINE HAIRSTUDIO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACQUELINE HAIRSTUDIO
(Get full report from official database of BE for JACQUELINE HAIRSTUDIO)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACQUELINE HAIRSTUDIO
Addition kinds of activities for JACQUELINE HAIRSTUDIO

237199. Varkenswaren, Nood | Fur goods, nec
10210000. Koperertsen | Copper ores
32590102. Drain tegel, klei | Drain tile, clay
34430500. Plaatwerk voor de nucleaire industrie | Plate work for the nuclear industry
36740204. Herinneringen, vaste toestand | Memories, solid state
50210303. matrassen | Mattresses
86519903. Politieke club | Political club

Werken bij JACQUELINE HAIRSTUDIO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACQUELINE HAIRSTUDIO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACQUELINE HAIRSTUDIO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACQUELINE HAIRSTUDIO. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertegenwoordiger (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bezoekt klanten en prospecten - Je stelt hen de brede waaier aan diensten en producten voor - Je realiseert een directe verkoop en levering - Je zorgt voor een correcte communicatie en administratieve afhandeling - Je beheert zelf je productvoorraad

  • Chauffeur CE - dormir dans le camion toute la semaine (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Pour une entreprise à Poperinge nous cherchons un chauffeur CE qui veut dormir dans le camion toute la semaine. Vous conduisez principalement en France (avec des palletes) - promenades à Toulouse. Puis vous devez parler français.

  • Energieke ervaren accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij werken in een tof bedrijf met energieke vibes en wil hij het bedrijf mee doen groeien? Zoek jij meer balans, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en individuele vrijheid? Dan is dit wellicht de job voor jou, reageer dan snel. Taken: - Je beheert diverse groeibedrijven op het vlak van boekhouding, fiscaliteit en BTW aangifte, maand- en jaarafsluitingen. Je bespreekt niet alleen de voorbije resultaten met de klant, maar kijkt ook mee vooruit en draagt je expertise bij. -  Op kantoor begeleid je de meer junior collega's vanuit je vakkennis en oefen je een controlling functie uit. Je ondersteunt je team met gefundeerd en gemotiveerd advies en bent de expert op wie zij steeds een beroep kunnen doen. -  In functie van je eigen ambitie en talenten werk je meer intern gericht (ondersteuning team) of extern gericht (klantrelatie).

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Studentenjob Finance (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je analytisch ingesteld? Kan je vlot met Excel werken? En ben je tijdens het schooljaar 1 ? 2 dagen per week vrij? Dan is deze functie iets voor jou! Jouw takenpakket als student Finance: Je helpt mee met de opmaak van bestellingen Met je kennis van Excel help je data te implementeren en te analyseren Je staat in voor ad hoc administratieve taken Je geeft ondersteuning waar nodig

  • Vertegenwoordiger Persoonlijke Beschermingsmiddelen - regio Oost-en West-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische firma regio Gent gaan wij op zoek naar een vertegenwoordiger die de verdere uitbouw van de bestaande relaties zal garanderen; Je bouwt enthousiast je klantenportefeuille uit en je ontwikkelt verdere relaties door promoties van de producten. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Het zoeken en in kaart brengen van projecten bij bestaande en nieuwe klanten met als doel meer verkoop te realiseren binnen jouw segment Het opmaken en opvolgen van offertes met als doel zo veel mogelijk verkoop te realiseren Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties door middel van klantencontact Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten Je beheert autonoom je agenda en je bezoekt klanten op hun vraag, maar vooral werk je proactief naar mogelijkheden en realisaties voor de toekomst Je werkt nauw samen met de andere verkoopsadviseurs van de overige segmenten en je plant duobezoeken in Je zal op dagelijkse basis rapporteren via een CRM-pakket

  • Quality Officer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: H.Essers

    Type: Vaste Job

    Voor onze Pharma-afdeling te Genk op zoek naar een Quality Officer. Als Quality Officer ben je verantwoordelijk voor het continu bewaken van de kwaliteit van de opslag van Pharma goederen en het implementeren van de GDP (Good Distribution Practices) regelgeving door het beheren en uitbouwen van het kwaliteitsmanagementsysteem. Jouw takenpakket bestaat uit: Beheer en continu verbeteren van de kwaliteitssystemen binnen de afdelingen Pharma door de processen correct te vertalen in SOP's (Standard Operating Procedures) en deze up to date te houden. Toepassen van de GDP-richtlijnen door het voorbereiden en begeleiden van externe audits maar zelf ook interne audits uit te voeren en op te volgen. Behandelen van operationele kwaliteitsissues door als aanspreekpunt voor operaties te fungeren. Verwerken en onderzoeken van binnengekomen klachten. Opvolgen van het temperatuurbeheer en het onderhoud en kalibraties. Geven van GDP trainingen. Je rapporteert aan de Quality Responsible en werkt in een dagshift.

  • Teamleader 2 ploegen (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. De site van Coca-Cola European Partners in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

  • Verkoper beenhouwerij Colruyt Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Jij bent als verkoper (m/v) in alle opzichten de vertegenwoordiger van onze beenhouwerij. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert de vleesgerechten op zo’n manier dat de klant ertoe aangetrokken wordt. Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

  • VERTEGENWOORDIGER meubelhandel/decoratie OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de meubelbbranche - decoratiebranche ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van geschenkartikelen en gebruiksartikelen alsook verschillende decoratieve elementen voor binnen en buiten. Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen verschillende exclusieve gamma s en zijn op zoek naar personen die dit al dan niet als hoofd- of bijartikelen willen presenteren aan de vakhandel.

Zoek naar antwoorden van JACQUELINE HAIRSTUDIO in sociale netwerken
Look for responds of JACQUELINE HAIRSTUDIO in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACQUELINE HAIRSTUDIO. Laat een reactie achter voor JACQUELINE HAIRSTUDIO. JACQUELINE HAIRSTUDIO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACQUELINE HAIRSTUDIO. Leave a respond for JACQUELINE HAIRSTUDIO. JACQUELINE HAIRSTUDIO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACQUELINE HAIRSTUDIO op de google maps. Adres en contacten JACQUELINE HAIRSTUDIO
Location of JACQUELINE HAIRSTUDIO on the google maps. Address and contacts of JACQUELINE HAIRSTUDIO

Andere gerelateerde bedrijven als come JACQUELINE HAIRSTUDIO JACQUELINE HAIRSTUDIO: DUPONT NV | W.S.V. ZUTENDAAL | MARIA ABTS | Delanghe C | Waterskischool De Leeuwerik

Other related companies as JACQUELINE HAIRSTUDIO: DUPONT NV | W.S.V. ZUTENDAAL | MARIA ABTS | Delanghe C | Waterskischool De Leeuwerik

JACQUELINE HAIRSTUDIO is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACQUELINE HAIRSTUDIO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08033996582. Het bedrijf JACQUELINE HAIRSTUDIO bevindt zich op het adres: SINT-MARTINUSPLEIN 11; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 443,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in JACQUELINE HAIRSTUDIO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JACQUELINE HAIRSTUDIO is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACQUELINE HAIRSTUDIO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACQUELINE HAIRSTUDIO, openstaande posities, locatie van JACQUELINE HAIRSTUDIO op de kaart.

JACQUELINE HAIRSTUDIO is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACQUELINE HAIRSTUDIO, company assigned to the tax number BE08033996582. The company JACQUELINE HAIRSTUDIO is located at the address: SINT-MARTINUSPLEIN 11; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 443,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kapsalons. Products created in JACQUELINE HAIRSTUDIO were not found.
The main activity of JACQUELINE HAIRSTUDIO is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JACQUELINE HAIRSTUDIO is not available. You also can look at reviews of JACQUELINE HAIRSTUDIO, open positions, location of JACQUELINE HAIRSTUDIO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACQUELINE HAIRSTUDIO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACQUELINE HAIRSTUDIO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACQUELINE HAIRSTUDIO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACQUELINE HAIRSTUDIO, employees, financial statistics.