IMAGINE COIFFURE

Contactgegevens IMAGINE COIFFURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMAGINE COIFFURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMAGINE COIFFURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JOSEPH-RENQUIN 12; 6600; BASTOGNE, België

Telefoon (phone): 61214975 (+32-61214975) 61214975 (+32-61214975)

Fax (fax): +32 (69) 231-26-80 +32 (69) 231-26-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMAGINE COIFFURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMAGINE COIFFURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMAGINE COIFFURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMAGINE COIFFURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMAGINE COIFFURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMAGINE COIFFURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMAGINE COIFFURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMAGINE COIFFURE
Products information IMAGINE COIFFURE

BTW identificatienummer (tax): BE02290344238
Ondernemingsnummer: 1141998291
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 864,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in IMAGINE COIFFURE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMAGINE COIFFURE
(Get full report from official database of BE for IMAGINE COIFFURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMAGINE COIFFURE
Addition kinds of activities for IMAGINE COIFFURE

33120402. Spoorwegovergangen, staal of ijzer | Railroad crossings, steel or iron
39140110. Toiletartikelen, zilver | Toilet ware, silver
51699902. Carbon zwart | Carbon black
59619919. Religieuze goederen, postorder | Religious merchandise, mail order
79991113. Martial arts school, nec | Martial arts school, nec

Werken bij IMAGINE COIFFURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMAGINE COIFFURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMAGINE COIFFURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMAGINE COIFFURE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende After Sales Support (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief sedert 1997 in de internationale aan- en verkoop van ICT-componenten (groothandel) / Trading. ze zijn specialist in het lokaliseren en aanbieden van smartphones, high-tech IT-producten zoals HDD’s en CPU’s, multimedia, gameconsoles en andere gesofisticeerde elektrische toestellen uit iedere hoek van de wereld. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd als een waardevolle en betrouwbare handelaar in grote volumes. Voor de groei van het bedrijf  is men dringend op zoek naar een nieuwe collega om het support team te versterken. Jouw verantwoordelijkheden; Eenmaal een aankoop of verkoop is onderhandeld, ben jij verantwoordelijk voor de verdere afhandeling ervan.  In functie van de door jou opgestelde cashflowplanning wordt de finale leverdatum bepaald, de bevestigingen gegeven aan leveranciers en klanten en afspraken gemaakt met transporteurs en magazijnen. Je hebt contact met klanten en leveranciers in binnen- en buitenland. Finaal eindigt elke transactie met het adminstratief verwerken van deze order. Jouw concrete taken: - Opstellen van de cashflowplanning, uitvoeren en opvolgen van betalingen,  valuta aankopen,  orderplanning en communicatie met leverancier, klant. - Verkoopondersteunende after sales door verantwoordelijk te zijn voor de afhandeling van de aan-en verkoop wat betreft betalingen, transport en vrijgave van goederen. - Afspraken maken met  transporteurs en externe magazijnen en aansturen van ons intern magazijn. - Ons bedrijf een hoger rendement laten behalen door het helpen bewaken van de gemaakte afspraken en interne procedures.

  • LASSER TIG/MIG (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een lasser voor de vestiging en Kuurne en ook een lasser voor de vestiging in Dottenijs. Dit is je takenpakket: ? Je hebt kennis van TIG en MIG lasser zowel staal inox aluminium als zincor. ? Je kan planlezen. ? Je kent de gangbare lassymbolen

  • KAPPER/KAPSTER (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het wassen, brushen, knippen en kleuren naar wens van de klant. Dit zowel voor dames, heren en kinderen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Diepenbeek ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die in prive-woningen willen instaan voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen...bij verschillende gezinnen in regio Diepenbeek.

  • Student winkelverkoop - woensdagnamiddag (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Schaffen zijn we op zoek naar een student in winkelverkoop voor woensdagnamiddagen doorheen het schooljaar. Werken in de vakanties is ook mogelijk.  De werkuren liggen afhankelijk van je school tussen 12u30 en 18u45. Je taken bestaan uit: Kassawerk Rekken bijvullen .. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Boekhouder / Accountant met IAB - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    IAB-accountant met ervaring voor modern accountantskantoor - Full package! Heb jij al jaren ervaring in de financiële sector? Heb je reeds je titel behaald? Zit je nog vol ambitie en ben je klaar voor een grote uitdaging? Dan is deze job echt iets voor jou! Le Grand and Associates, rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een ervaren accountant met ambitie en een innovatieve toekomstvisie. Voor onze klant, een gerenommeerd middelgroot accountantskantoor, zijn we op zoek naar een accountant met de ambitie en potentieel om door te groeien tot vennoot. Je komt terecht in een uiterst professionele organisatie waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontplooien en door te groeien in verschillende richtingen. Als ervaren accountant ben je verantwoordelijk voor volgende taken: U bent mede het gezicht en stem van de organisatie. U beheerd zelfstandig je eigen dossiers en hebt toezicht over de junior accountants. U staat in nauw contact met je klanten en voorziet hen van accurtaat financieel en fiscaal advies. U zorgt mee voor een goed organisatie van de werkzaamheden in het kantoor. Op termijn geef u mee richting aan de verdere ontwikkeling van het kantoor.

  • Dossierbeheerder / Accountant gespecialiseerd kantoor - Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Met een gespecialiseerd klantenportfolio en een service die gericht is op expertise is het niet meer dan normaal dat dit kantoor een hele sterke groei kent. In dit succesvol kantoor zitten inmiddels bijna 10 medewerkers die jou met open armen zullen ontvangen! Wil jij deel uitmaken van dit succesverhaal? Check dan onderstaande checklist om te ontdekken of jij het bent die ze zoeken! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor de afsluitingen, maar ook de tussentijdse en de jaarlijkse rapporteringen. Kortom je zal de volledige opvolging van je dossiers in jouw takenpakket opnemen. Uiteraard sta je er hier niet alleen voor. Je kan rekenen op de steun van de vennoten die er alles aan zullen doen om jouw groei te stimuleren. Dit benadrukt trouwens nog eens extra het collegiale kader waar je zal in werken. Uiteraard voorzie je op termijn ook je klanten van het juiste advies. Je bent namelijk meer dan enkel en alleen hun dossierbeheerder, meer nog, je bent een vertrouwenspersoon geworden.

  • Dispatchplanner Chemie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een internationale chemische producent, zijn we op zoek naar een Dispatchplanner Chemie op Linkeroever. De Missie: Je maakt de planning op voor het transport van een vlotte en tijdige transport van gevaarlijke goederen Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden Je houdt de transportkosten nauwlettend in het oog Je zet je maximaal in om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je spreekt af met je collega’s wie wanneer permanentie houdt om mogelijke noodoproepen op te vangen

  • MAGAZIJNIER/CHAUFFEUR (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ALLIED VINTNERS INTERNATIONAL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een magazijnmedewerker. Je zet de bestellingen klaar, je behandelt de inkomende goederen. Ordenpicken behoort ook tot je takenpakket. Indien nodig zal je af en toe een levering naar de klant uitvoeren.

  • Franchisenemer Beauty Business | O-Vl (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent schoonheidsspecialiste van opleiding of je weet door ervaring zo goed als alles over verzorging? En je wenst een eigen zaak op te starten of uit te baten? Je kan werken met een (beperkt) aantal personeelsleden onder jouw vleugels? Bij dit succesvol concept word je uitgebreid ondersteund vanuit de hoofdzetel, op allerlei vlak. Je eigen kapitaalsinbreng is relatief beperkt!

  • Uitbater koffiefoodtruck (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: BRUGHMANS GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jij ben verantwoordelijk voor de uitbating van onze mobiele espressobar aan het station noorderkempen

  • LERAAR VOOR BIJLES WISKUNDE (regio ASSE/VLAAMS-BRABANT) (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: AS2018

Zoek naar antwoorden van IMAGINE COIFFURE in sociale netwerken
Look for responds of IMAGINE COIFFURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMAGINE COIFFURE. Laat een reactie achter voor IMAGINE COIFFURE. IMAGINE COIFFURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMAGINE COIFFURE. Leave a respond for IMAGINE COIFFURE. IMAGINE COIFFURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMAGINE COIFFURE op de google maps. Adres en contacten IMAGINE COIFFURE
Location of IMAGINE COIFFURE on the google maps. Address and contacts of IMAGINE COIFFURE

Andere gerelateerde bedrijven als come IMAGINE COIFFURE IMAGINE COIFFURE: T.C. DE CHALET | GERMAIN VERHOEYEN | REGOUT BRUNO ET XAVIER | DESHPANDE, SHRIRANG | ELL NV

Other related companies as IMAGINE COIFFURE: T.C. DE CHALET | GERMAIN VERHOEYEN | REGOUT BRUNO ET XAVIER | DESHPANDE, SHRIRANG | ELL NV

IMAGINE COIFFURE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMAGINE COIFFURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02290344238. Het bedrijf IMAGINE COIFFURE bevindt zich op het adres: RUE JOSEPH-RENQUIN 12; 6600; BASTOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 864,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in IMAGINE COIFFURE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMAGINE COIFFURE is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMAGINE COIFFURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMAGINE COIFFURE, openstaande posities, locatie van IMAGINE COIFFURE op de kaart.

IMAGINE COIFFURE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMAGINE COIFFURE, company assigned to the tax number BE02290344238. The company IMAGINE COIFFURE is located at the address: RUE JOSEPH-RENQUIN 12; 6600; BASTOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 864,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kapsalons. Products created in IMAGINE COIFFURE were not found.
The main activity of IMAGINE COIFFURE is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of IMAGINE COIFFURE is not available. You also can look at reviews of IMAGINE COIFFURE, open positions, location of IMAGINE COIFFURE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMAGINE COIFFURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMAGINE COIFFURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMAGINE COIFFURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMAGINE COIFFURE, employees, financial statistics.