DESHPANDE, SHRIRANG

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • DESHPANDE, SHRIRANG

Contactgegevens DESHPANDE, SHRIRANG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DESHPANDE, SHRIRANG: address, phone, fax, email, website, opening hours

DESHPANDE, SHRIRANG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Courses 16, BRUSSELS, BRUSSELS 1050, België

Telefoon (phone): 32 2 648 71 30 32 2 648 71 30

Fax (fax): +32 (2) 455-29-29 +32 (2) 455-29-29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DESHPANDE, SHRIRANG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DESHPANDE, SHRIRANG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DESHPANDE, SHRIRANG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DESHPANDE, SHRIRANG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DESHPANDE, SHRIRANG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DESHPANDE, SHRIRANG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DESHPANDE, SHRIRANG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DESHPANDE, SHRIRANG
Products information DESHPANDE, SHRIRANG

BTW identificatienummer (tax): BE06884552001
Ondernemingsnummer: 3696044921
Hoofdstad (capital): 663,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 862,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in DESHPANDE, SHRIRANG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DESHPANDE, SHRIRANG
(Get full report from official database of BE for DESHPANDE, SHRIRANG)

Aanvulling soorten activiteiten voor DESHPANDE, SHRIRANG
Addition kinds of activities for DESHPANDE, SHRIRANG

395200. Loodpotloden en kunstgoederen | Lead pencils and art goods
911100. Uitvoerende kantoren | Executive offices
07210410. Onkruidbeheer, na het planten | Weed control services, after planting
28920206. Emulsies (explosief) | Emulsions (explosive)
51590103. Katoen, rauw | Cotton, raw

Werken bij DESHPANDE, SHRIRANG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DESHPANDE, SHRIRANG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DESHPANDE, SHRIRANG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DESHPANDE, SHRIRANG. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG lasser (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die totaalprojecten aflevert van begin tot einde voor zowel bouw als industrie zijn wij op zoek naar ervaren TIGlassers. Je takenpakket bestaat uit het samenstellen van allerhande metaalconstructies voor zowel serieproducten als maatwerk. Hierbij zal je ook kwaliteitscontroles uitvoeren. Aan de hand van productieorders en tekeningen las je door middel van TIG-lassen producten aan elkaar van zowel aluminium, staal als roestvrij staal. Het wegwerken van de lasnaden behoort ook tot je takenpakket. Voornamelijk zal je tewerkgesteld worden als fotolasser voor buizen zowel carbonsteel als RVS.

  • Autopoetsers (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Tongeren zijn we regelmatig op zoek naar kandidaten voor het poetsen van auto's.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio LAAKDAL (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Laakdal en omgeving.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Zwemmer (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Help je graag hulpbehoevende mensen? Zwem je graag? Dan is dit iets voor jou! Wij zoeken een student die 1 namiddag per week met Patrick, een persoon die zich in een rolstoel verplaatst, wil gaan zwemmen. Jouw namiddag zal er als volgt uitzien: - Je wordt om 13u verwacht bij Patrick thuis in Wondelgem - Je wacht samen met hem op de taxi om naar het zwembad te gaan - Je rijdt mee met de taxi naar het zwembad - Je helpt Patrick met het aantrekken van zijn zwemkledij - Je zwemt samen met hem - Je helpt Patrick met het aankleden na het zwemmen - Je wacht samen met hem in het zwembad tot de taxi er is - Je bent rond 17u terug in Wondelgem Voor en na het zwemmen wordt er nog een drankje voorzien.

  • jobstudenten McDonald's Oostende Drive (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HAPPY FLIGHT

    Type: Studentenjob

    je komt ons team aan de kassa of in de keuken versterken tijdens de zomermaanden en/of weekends/vakantieperiodes.

  • Medewerker Klantendienst (student) (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten: -je noteert de bestellingen van de klanten (telefoon, fax, mail of website) en geeft deze in in het order management systeem. -je assisteert de klanten bij eventuele vragen. -je voert diverse administratieve taken uit. -je behandelt de klachten van klanten.

  • PATISSIER (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: 'T VERLOORE BROOD

    Type: Vaste Job

    In onze bakkerij zal jij mede instaan voor volgende taken: Je maakt onze patisserie Je helpt mee het assortiment te vernieuwen naar de nieuwste hypes en trends Je zorgt voor de voor bereidingen en de afwerking van ons gebak. ... Ook het ordelijk en netjes houden van je werkplek behoort tot je takenpakket.

  • Kok alleen werkend – Meulebeke – 38u (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als kok zal je voornamelijk het kookproces tot een 2000-tal maaltijden uitvoeren en zal je ondermeer instaan voor volgende taken: Je staat in voor de bereiding en afwerking van maaltijden; Je controleert de door de medewerkers uitgevoerde taken; Je volgt strikt de receptuur, hoeveelheden, bereidingswijze en garnering na die opgegeven worden door de Site Manager; Je ruimt de werkplaats op; Je zorgt voor de hygiënische opslag en bewaring van de voedingsmiddelen; Je controleert de voorraad van de warme en koude keuken en geeft bestellingen door aan de Site Manager; Je ondersteunt de Site Manager in zijn/haar administratieve taken; Je stuurt mee een keukenbrigade aan tot een 20-tal personen – personeel van de klant Je zorgt voor efficiënte werkvoortgang en lost problemen op; Je houdt toezicht op de algemene hygiëne, orde en netheid in de keuken en op de strikte naleving van de HACCP- en veiligheidsnormen; Je signaleert storingen, gebreken en defecten van de keukentoestellen en infrastructuur; Je geeft suggesties voor nieuwe bereidingen, trends welke de kwaliteit en de algemene werking ten goede komen.

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Door de toenemende groei van ons bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een enthousiaste werfleider die zich toespitst op elektrische installaties (industrieel, tertiair en particulier), zowel nieuwbouw als renovatie/uitbreiding van bestaande installaties. Uw takenpakket: U stuurt onze eigen mensen aan op de werf en motiveert hen op een positieve manier. U werkt actief mee aan de realisatie van de installatie en staat in voor het materiaalbeheer dat nodig is voor de opbouw van de installaties. U bewaakt de timing en bent het aanspreekpunt van de klant op de werf. Hoogspanning, laagspanning, automatisatie, airconditioning, speciale technieken zijn voor u bekend terrein.

  • SEO Copywriter (Freelance) (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Conversal zoekt een SEO Copywriter (Freelance) Zin in om aan de slag te gaan als freelance SEO Copywriter voor een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven freelance SEO Copywriter die teksten schrijft die scoren bij de lezer, de klant en in zoekmachines. WIE ZIJN WIJ? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. WAT DOE JIJ? Als freelance SEO Copywriter schrijf jij teksten voor de websites die wij bouwen en beheren voor onze klanten. Je schrijft blogartikels en teksten voor webpagina’s. Dat doe je in foutloos en vlot Nederlands. Tegelijk zorg je ervoor dat jouw teksten voldoen aan de SEO-normen. Bij elke tekst zoek je een passend beeld. Nadat je jouw teksten liet nalezen door onze marketeers, leg je ze voor aan de klant. Je kan zowel bestaande teksten herschrijven als op zoek gaan naar de nodige info voor nieuwe teksten.

  • NT2 Taaltrainer (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    http://www.callinter.com/wie-zijn-we/*******Taken: Call International, een organisatie voor taalopleidingen en communicatie, ontwikkelt zich steeds. We zijn op zoek naar gemotiveerde NT2 taaltrainer voor de Luikse regio. U houdt van het onderwijs en lesgeven. Zelfs indien u weinig ervaring heeft, wenst u nederlands te onderwijzen binnen een dynamisch team waar de menselijke relatie en de pedagogische ondersteuning van groot belang zijn? Wenst u gevarieerde, verrijkende opdrachten en gemotiveerde klanten? Stuur mij dan snel uw CV en overtuigende motivatiebrief naar [email protected]. Uw opdrachten zullen op maat van uw vaardigheden zijn en u zult de mogelijkheid krijgen te groeien in het bedrijf! Volgens onze taaltrainers, zijn wij een uniek geval in de sector van taalopleidingen. Doorheen een werkelijke pedagogische begeleiding van ons team, en aangepaste antwoorden aan de noden van de klant, getuigen wij van een grote vakkennis en een werkelijk entoesiasme, die al meer dan 30 jaar lang onze reputatie vormen. (Het zijn de klanten zelf die het zeggen, 94% tevredenheid) Wij vragen het statuut van zelfstandige (in bijberoep of volledige zelfstandige) . U moet beschikken over een gemotoriseerd voertuig, een laptop, een gsm , en u bent enthousiast! Wij verheugen ons u te ontmoeten bij Call International!

Zoek naar antwoorden van DESHPANDE, SHRIRANG in sociale netwerken
Look for responds of DESHPANDE, SHRIRANG in social networks

Lees alle opmerkingen voor DESHPANDE, SHRIRANG. Laat een reactie achter voor DESHPANDE, SHRIRANG. DESHPANDE, SHRIRANG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DESHPANDE, SHRIRANG. Leave a respond for DESHPANDE, SHRIRANG. DESHPANDE, SHRIRANG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DESHPANDE, SHRIRANG op de google maps. Adres en contacten DESHPANDE, SHRIRANG
Location of DESHPANDE, SHRIRANG on the google maps. Address and contacts of DESHPANDE, SHRIRANG

Andere gerelateerde bedrijven als come DESHPANDE, SHRIRANG DESHPANDE, SHRIRANG: TEXACO | BUREAU NEOO SELON NEO | Bauwens R | de Laat M | ANNICK GARMYN

Other related companies as DESHPANDE, SHRIRANG: TEXACO | BUREAU NEOO SELON NEO | Bauwens R | de Laat M | ANNICK GARMYN

DESHPANDE, SHRIRANG is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DESHPANDE, SHRIRANG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06884552001. Het bedrijf DESHPANDE, SHRIRANG bevindt zich op het adres: Avenue des Courses 16, BRUSSELS, BRUSSELS 1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 663,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 862,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in DESHPANDE, SHRIRANG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DESHPANDE, SHRIRANG is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DESHPANDE, SHRIRANG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DESHPANDE, SHRIRANG, openstaande posities, locatie van DESHPANDE, SHRIRANG op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DESHPANDE, SHRIRANG is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is DESHPANDE, SHRIRANG, company assigned to the tax number BE06884552001. The company DESHPANDE, SHRIRANG is located at the address: Avenue des Courses 16, BRUSSELS, BRUSSELS 1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 663,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 862,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in DESHPANDE, SHRIRANG were not found.
The main activity of DESHPANDE, SHRIRANG is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DESHPANDE, SHRIRANG is not available. You also can look at reviews of DESHPANDE, SHRIRANG, open positions, location of DESHPANDE, SHRIRANG on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DESHPANDE, SHRIRANG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DESHPANDE, SHRIRANG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DESHPANDE, SHRIRANG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DESHPANDE, SHRIRANG, employees, financial statistics.