HAIRSTUDIO M.T.

Contactgegevens HAIRSTUDIO M.T.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAIRSTUDIO M.T.: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAIRSTUDIO M.T.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWSTRAAT 53; 9990; MALDEGEM (GROOT), België

Telefoon (phone): 50718038 (+32-50718038) 50718038 (+32-50718038)

Fax (fax): +32 (64) 517-60-50 +32 (64) 517-60-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAIRSTUDIO M.T.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAIRSTUDIO M.T."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAIRSTUDIO M.T."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAIRSTUDIO M.T., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAIRSTUDIO M.T.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAIRSTUDIO M.T., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAIRSTUDIO M.T.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAIRSTUDIO M.T.
Products information HAIRSTUDIO M.T.

BTW identificatienummer (tax): BE04537597656
Ondernemingsnummer: 8880218505
Hoofdstad (capital): 240,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 322,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in HAIRSTUDIO M.T. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAIRSTUDIO M.T.
(Get full report from official database of BE for HAIRSTUDIO M.T.)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAIRSTUDIO M.T.
Addition kinds of activities for HAIRSTUDIO M.T.

279601. Gravure platemaking diensten | Gravure platemaking services
14819902. Overbelasting verwijdering, nonmetallic mineralen | Overburden removal, nonmetallic minerals
28990106. Eucalyptus olie | Eucalyptus oil
33660101. Bussen en lagers, messing (niet gereinigd) | Bushings and bearings, brass (nonmachined)
35410500. Schroef- en draadmachines | Screw and thread machines
36480104. Schijnwerpers | Floodlights
39310206. Hoofden, banjo | Heads, banjo
39520117. Water kleuren, artiesten ' | Water colors, artists'

Werken bij HAIRSTUDIO M.T.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAIRSTUDIO M.T.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAIRSTUDIO M.T.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAIRSTUDIO M.T.. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Medewerker, Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Taakomschrijving Onze personeelsdienst bestaat uit 12 medewerkers die dagelijks instaan voor het verwerken van de personeelsadministratie. Dit team zorgt voor een correcte opvolging van de personeelsdossiers en dit voor meer dan 2000 medewerkers. Hiernaast fungeren zij ook als aanspreekpunt voor alle vragen mbt personeelsadministratie. In kader van een zwangerschap zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste collega om dit team tijdelijk te versterken. Concreet bestaat het takenpakket uit: Invoeren, verwerken en opvolgen van de loon- en contractadministratie van alle werknemers Werken in het planningspakket SP-expert en het loonverwerkingspakket X-tend Fungeren als aanspreekpunt voor dossier specifieke info naar werknemers en leidinggevenden Adviseren van werknemers en leidinggevenden inzake de toepassing van cao’s, sociale wetgeving, arbeidsrechtelijke vraagstukken en overige arbeidsvoorwaarden Samen met de collega’s instaan voor de uitvoering en opvolging van procedures om de kwaliteit van de loon- en weddeberekening te kunnen waarborgen Profiel Je beschikt over een bachelor sociaal werk - optie personeelswerk Kennis van payrollverwerking is een must, schoolverlaters komen ook in aanmerking Kennis van SP-expert en X-tend vormt een pluspunt Je bent nauwgezet en integer, getuigt van discretie en pakt je taken op een professionele wijze aan. Je bent onmiddellijk of op korte termijn beschikbaar. Je werkt op een enthousiaste, motiverende, gedreven en een vooruitstrevende manier mee om de bereikbaarheid van hoog tot laag doorheen organisatie te optimaliseren Aanbod Het betreft een voltijds contract (38u) van bepaalde duur voor 8 maanden - onmiddellijke indiensttreding - 80% is bespreekbaar Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Godelieve Van Boxstael, Diensthoofd personeelsadministratie, 053/72.40.31.Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…).Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuis Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van

  • Bakker / Operator M/V - Dagwerk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Startpeople Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Start People Kortrijk is op zoek naar een bakker / operator voor een kleine koekjesfabriek in Kortrijk: Als bakker help je mee om op een artisanale manier koekjes te maken: zelf kneden, zelf in vormen steken. Echt vakmanschap dus! Daarnaast werk je ook als operator aan bakmachines: deeg maken, machine instellen, kwaliteitscontrole, ... Verder help je op kalmere momenten ook in de inpakafdeling: inpakken van de koekjes in zakjes.

  • Veelzijdige magazijnier - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in nauw contact met onze leveranciers teneinde een optimale ondersteuning te kunnen bieden aan onze technische dienst (atelier) en/of rechtstreeks aan onze klanten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de fysieke behandeling van zowel de inkomende als de uitgaande pakketten, het bijhouden van de goederenbewegingen en de interne organisatie in het magazijn. In deze rol: Sta je in voor de opmaak van offertes Zoek je onderdelen op Beheer je en volg je facturen op Volg je de status van offertes/orders op en bewaak je de leveringstermijnen Ga je bij het ontvangen van een order (door de technische dienst of rechtstreeks door de klant), de bestelling voorbereiden teneinde bij de dragen aan een correcte en tijdige levering van de benodigde materialen hetzij voor de herstelling van onze toestellen in de huurvloot of directe levering aan de klant Neem je de materialen/goederen in ontvangst, ga je hierop een controle uitvoeren en sla je deze op in het magazijn Hou je wijzigingen bij in het voorraadbeheersysteem Ga je de materialen/ goederen fysiek opslaan en verplaatsen Hou je het magazijn en de ontvangstbalie proper en opgeruimd Verzorg je baliewerk (ontvangst van teruggebrachte toestellen) Je rapporteert aan de Technisch aankoper/Hoofdmagazijnier.

  • plukker (BELLEM)

    Regio: BELLEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitplanten van diverse kleine planten in de serre Planten verkoopsklaar maken: wijder zetten uithalen van planten van slechte kwaliteit ... Laden van plantentrays op karren en verpakken van transport. Werken met een bedrijfseigen systeem Controle en verzorging van de gewassen. Meer bepaald ben je verantwoordelijk voor het herkennen van ziektes en plagen op de gewassen alsook de bijhorende behandeling. Je hebt een belangrijke verantwoordelijkheid in de kwaliteitscontrole van onze planten!

  • PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een preventieadviseur niveau 2. Taakinhoud: Implementeren en verbeteren van procedures en processen inzake preventie en bescherming op het werk en toezien op de uitvoering ervan teneinde de wettelijke normen zoals bepaald in de welzijnswet na te leven. Je werkt samen met het hoofd van de interne preventiedienst bij het uitvoeren van het welzijnsbeleid. Hierbij leg je de nadruk op de technische aspecten van de veiligheid (o.a. indienststellingen, CE-keuringen voorbereiden, keuringen samengestelde lijnen …). Je rapporteert aan het hoofd van de interne preventiedienst Je werkt mee aan het organiseren en geven van opleidingen aan arbeiders en operatoren ( o.a. rond het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheidsinstructies, ergonomie …) Je zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers vanaf dag 1 de volledige informatie hebben omtrent veiligheids- en preventie gebonden procedures Je adviseert operators en leidinggevenden zodat de geldende veiligheidsregels correct kunnen toegepast worden om het veiligheidsbewustzijn te verhogen Je helpt mee met het opstellen of verbeteren van procedures inzake veiligheid en gezondheid Je werkt actief mee aan het opstellen van risicoanalyses, indienststellingsverslagen en onderzoeken van (bijna)ongevallen Je staat mee in voor de controle op de veiligheidsregels Je geeft advies bij de voorbereiding en uitwerking van het jaarlijks actieplan en globaal preventieplan Je zorgt ervoor dat alle administratieve procedures en rapporteringen tijdig en correct afgewerkt worden

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (voltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Rutten - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Merchtem/Meise (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal vooral naar klanten gaan in de regio Merchtem, Meise en omstreken. De klanten zijn moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer, waardoor een auto noodzakelijk is.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Kortemark (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • HUISHOUDHULP in Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Jobstudent / Steward voor de Lijnwinkel in Brussel gezocht! (Elke maandag) / De Lijn (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor De Lijn in het station van Brussel-Noord zijn wij op zoek naar jobstudenten om te werken als steward . Periode : 3-tal maanden, op maandag werken van 11u-19u Taken: -Je biedt ondersteuning in de Lijnwinkel te Brussel-Noord waar de wachtrijen lang zijn -Je vangt de klanten op in de wachtrij en vraagt na waarvoor ze langskomen in de Lijnwinkel -Je doet een eerste controle-check op de documenten, geeft antwoord op vragen die klanten hebben Loonpakket: Jobstudent: leeftijdsbarema + €7MC/ gewerkte dag Kilometers met de wagen worden niet terugbetaald Er is wel 100 procent terugbetaling van openbaar vervoer + de mogelijkheid tot het bekomen van een fietsvergoeding.

  • kinderpsycholoog (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: LOGOPEDIE LIES COLMAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je onderzoekt en behandelt kinderen en jongeren met psychische problemen.

Zoek naar antwoorden van HAIRSTUDIO M.T. in sociale netwerken
Look for responds of HAIRSTUDIO M.T. in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAIRSTUDIO M.T.. Laat een reactie achter voor HAIRSTUDIO M.T.. HAIRSTUDIO M.T. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAIRSTUDIO M.T.. Leave a respond for HAIRSTUDIO M.T.. HAIRSTUDIO M.T. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAIRSTUDIO M.T. op de google maps. Adres en contacten HAIRSTUDIO M.T.
Location of HAIRSTUDIO M.T. on the google maps. Address and contacts of HAIRSTUDIO M.T.

Andere gerelateerde bedrijven als come HAIRSTUDIO M.T. HAIRSTUDIO M.T.: ALRACON | DEBOUTTE ADVIES & DOCUMENTATIE | Inter-Tuning | Haase Tank | Lu's Paragraph NV

Other related companies as HAIRSTUDIO M.T.: ALRACON | DEBOUTTE ADVIES & DOCUMENTATIE | Inter-Tuning | Haase Tank | Lu's Paragraph NV

HAIRSTUDIO M.T. is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAIRSTUDIO M.T., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04537597656. Het bedrijf HAIRSTUDIO M.T. bevindt zich op het adres: NIEUWSTRAAT 53; 9990; MALDEGEM (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 240,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 322,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in HAIRSTUDIO M.T. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAIRSTUDIO M.T. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAIRSTUDIO M.T. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAIRSTUDIO M.T., openstaande posities, locatie van HAIRSTUDIO M.T. op de kaart.

HAIRSTUDIO M.T. is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAIRSTUDIO M.T., company assigned to the tax number BE04537597656. The company HAIRSTUDIO M.T. is located at the address: NIEUWSTRAAT 53; 9990; MALDEGEM (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 240,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 322,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kapsalons. Products created in HAIRSTUDIO M.T. were not found.
The main activity of HAIRSTUDIO M.T. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HAIRSTUDIO M.T. is not available. You also can look at reviews of HAIRSTUDIO M.T., open positions, location of HAIRSTUDIO M.T. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAIRSTUDIO M.T., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAIRSTUDIO M.T., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAIRSTUDIO M.T., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAIRSTUDIO M.T., employees, financial statistics.