HAIR-STUDIO CHANTAL

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • HAIR-STUDIO CHANTAL
Private companiesHealth Services • HAIR-STUDIO CHANTAL

Contactgegevens HAIR-STUDIO CHANTAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAIR-STUDIO CHANTAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAIR-STUDIO CHANTAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE STEENWEG 29; 3350; LINTER, België

Telefoon (phone): 11783155 (+32-11783155) 11783155 (+32-11783155)

Fax (fax): +32 (83) 444-13-40 +32 (83) 444-13-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAIR-STUDIO CHANTAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAIR-STUDIO CHANTAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAIR-STUDIO CHANTAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAIR-STUDIO CHANTAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAIR-STUDIO CHANTAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAIR-STUDIO CHANTAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAIR-STUDIO CHANTAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAIR-STUDIO CHANTAL
Products information HAIR-STUDIO CHANTAL

BTW identificatienummer (tax): BE02821807861
Ondernemingsnummer: 5671386718
Hoofdstad (capital): 630,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 773,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in HAIR-STUDIO CHANTAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAIR-STUDIO CHANTAL
(Get full report from official database of BE for HAIR-STUDIO CHANTAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAIR-STUDIO CHANTAL
Addition kinds of activities for HAIR-STUDIO CHANTAL

448200. Ferries | Ferries
22970000. Niet-geweven stoffen | Nonwoven fabrics
31110300. Lederverwerking | Leather processing
62110102. Makelaars, veiligheid | Brokers, security
70329901. Bijbelkamp | Bible camp
73891703. Log en timmerman | Log and lumber broker
87119907. Brandbeschermingstechniek | Fire protection engineering

Werken bij HAIR-STUDIO CHANTAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAIR-STUDIO CHANTAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAIR-STUDIO CHANTAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAIR-STUDIO CHANTAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige thuiszorg (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar topverpleegkundigen, met een hart voor de thuiszorg, die ons projectstaffing team komen versterken. Je wordt tewerkgesteld regio Vlaams-Brabant en/of Brusse. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam en staat in voor de dagelijkse verzorging van je patiënten. De persoonlijke aanpak maakt dit alles een erg dankbare job. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Installateur van bewakingsinstallaties (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Geboeid door anti-inbraak en-camerabeveiliging? Altijd al eens willen weten hoe badgesystemen werken? Actief Interim Aarschot is op zoek naar security monteurs en techniekers! Onze klant is een topper in de beveiligingssector. Je komt terecht in een vlotte toffe ploeg met fijne collega's waar een goede werksfeer de bovenhand heeft. Als monteur zal jij instaan voor het installeren van de beveiligingsinstallatie op maat van jouw klant. Tijdens jouw interimperiode word je helemaal ondergedompeld in de wereld van bewakingssystemen en intern opgeleid tot een volwaardig installateur. Heb je reeds ervaring binnen de sector? Super, wij zijn ook op zoek naar een technieker die instaat voor de dienst naverkoop!

  • Heftruckchauffeur (tijdelijk) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de andere magazijnier sta je in voor de aan- & afvoer van de goederen van/naar magazijn & productie.

  • Lasgroepmedewerkers (Assen) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent vertrouwd met meerdere soorten laswerk (halfautomaten, menggas, robotlassen) en je hebt inzicht in lasdraadvariaties en draadgeleiders. Je stelt zelfstandig lastoestellen en werkposten met behulp van hecht-, las- of afstelmallen. Je controleert de eerste producten volgens tekening en brengt waar nodig correcties aan. Buiten het lassen sta je ook in voor een aantal nevenbewerkingen (opstarten/stoppen, procescontrolemetingen, ingrijpen bij storingen, snijbranden, afwerken, slijpen, schuren, monteren).

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bierbeek en omgeving

  • studentenjob Kassa/keuken-medewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je staat in voor het bereiden van de burgers Je staat in voor het aanvullen je staat in voor het proper houden van de werkplek en de zaal

  • Supervisor Elektriciteit & Instrumentatie/Automatisatie (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een sterke achtergrond in E&I - werkzaamheden? Ben je voldoende matuur en assertief om met voldoende impact te communiceren met alle partijen en niveaus? Ben je organisatorisch en communicatief sterk en ben je een gestructureerd iemand, ook op administratief gebied? Solliciteer dan nu voor de functie Supervisor E&I! Je volgt de werken E&I op in opdracht van de bouwheer, op gebied van veiligheid en kwaliteit en je houdt nauwkeurig een beschrijving bij van de vordering van de werken en eventuele tekortkomingen. Je controleert of de contractor de werken uitvoert conform de plannen “goed voor uitvoering”– laatste revisie. Je bent verantwoordelijk voor de (pre-)commissioning van de installatie wat jouw discipline betreft. Je rapporteert aan de projectleiding en assisteert hen bij de coördinatie, tijdens de werfvergaderingen, … Je volgt de technical queries van de EPC/Contractors/Vendors op. Je coördineert de opleidingen die door de Vendors gegeven worden aan het personeel van de LNG terminal. Je werkterrein ligt vooral buiten.

  • PC Technicus - Regio Mechelen-Willebroek-Dendermonde (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    Als PC Technicus ga je elke dag de baan op om klanten te bezoeken in de jou toegewezen regio. Je woont bij voorkeur ergens halfweg tussen Antwerpen en Brussel. Je installeert Desktops, Laptops, printers en andere ICT apparatuur. Je staat in voor herstellingen en upgrades op hardware niveau. Je lost eenvoudige software configuratie problemen op. Daarbij maak je backups en/of restores van of naar de server. Je hebt al enige kennis van laserprinters en andere periferie. Je beheert je voorraad wisselstukken en zorgt ervoor dat defecte onderdelen teruggestuurd worden. Je verzorgt ook de hierbij horende administratie. Je wordt begeleid door een ervaren Project Leider, en gestuurd door een centrale dispatch. Een firmawagen en de nodige informaticamiddelen worden ter beschikking gesteld.

  • JR / SR Dossierbeheerder die veel verantwoordelijkheid wilt (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Dit kan je hier verwachten: Je komt terecht in een grotere structuur dat het persoonlijke aspect naar klanten en medewerkers toe, niet uit het oog verloren is. Medewerkers kunnen rekenen op constante opleiding van het kantoor uit en dit in verschillende vormen: interne opleidingen, externe opleidingen, discussiegroepen, etc. Ze doen hun best om elk niveau dossierbeheerder verder op te leiden zodat je je professionele carrière kan optimaliseren. Er zijn verschillende opties om door te groeien: van Junior tot Senior, naar Manager, naar Vennoot, noem maar op. Indien je de juiste ingesteldheid en ambitie hebt, kan je het hier ver schoppen. Naast de opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn ook de meer persoonlijke aspecten van belang. Je wordt hier omringd door een dynamisch team van jonge mensen waarmee je al snel een band zal opbouwen. De aangename werksfeer en -omgeving zijn een extra stimulatie die ervoor zorgen dat je elke dag graag gaat werken. JR / SR Dossierbeheerder: functie Als dossierbeheerder, junior of senior, zal je je niet veel moeten bezig houden met het basis inputwerk. Dankzij de moderne aanpak van dit kantoor en de softwarepakketten die ze ter beschikking hebben, verlies je dus geen tijd aan inboekwerk, maar kan je je effectief bezighouden met de core business van dossiers (op boekhoudkundig & fiscaal vlak). Afhankelijk van je ervaring zal je vooral bezig zijn met de voorbereiding en / of afsluiting van dossiers. Ook adviezen en optimalisaties kunnen tot je takenpakket behoren. Het is dus uiteindelijk wel de bedoeling dat je doorgroeit tot A-Z dossierbeheerder. Ben je dit al? Dan staan er andere titels op jou te wachten wanneer je stijgt in je functie.

  • Schoonmaker(ster) gezocht voor bedrijf te Vlezenbeek(30u). (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: ISS JOBCENTER BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen, cleanrooms... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 6h30 - 12h30 (30u/week)

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

Zoek naar antwoorden van HAIR-STUDIO CHANTAL in sociale netwerken
Look for responds of HAIR-STUDIO CHANTAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAIR-STUDIO CHANTAL. Laat een reactie achter voor HAIR-STUDIO CHANTAL. HAIR-STUDIO CHANTAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAIR-STUDIO CHANTAL. Leave a respond for HAIR-STUDIO CHANTAL. HAIR-STUDIO CHANTAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAIR-STUDIO CHANTAL op de google maps. Adres en contacten HAIR-STUDIO CHANTAL
Location of HAIR-STUDIO CHANTAL on the google maps. Address and contacts of HAIR-STUDIO CHANTAL

Andere gerelateerde bedrijven als come HAIR-STUDIO CHANTAL HAIR-STUDIO CHANTAL: Cacharel | New Market SA | NAVARJO | ROGER VANDERSCHAELE | LES ROCHES (G?TE RURAL)

Other related companies as HAIR-STUDIO CHANTAL: Cacharel | New Market SA | NAVARJO | ROGER VANDERSCHAELE | LES ROCHES (G?TE RURAL)

HAIR-STUDIO CHANTAL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAIR-STUDIO CHANTAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02821807861. Het bedrijf HAIR-STUDIO CHANTAL bevindt zich op het adres: GROTE STEENWEG 29; 3350; LINTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 630,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 773,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in HAIR-STUDIO CHANTAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAIR-STUDIO CHANTAL is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAIR-STUDIO CHANTAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAIR-STUDIO CHANTAL, openstaande posities, locatie van HAIR-STUDIO CHANTAL op de kaart.

HAIR-STUDIO CHANTAL is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAIR-STUDIO CHANTAL, company assigned to the tax number BE02821807861. The company HAIR-STUDIO CHANTAL is located at the address: GROTE STEENWEG 29; 3350; LINTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 630,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 773,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kapsalons. Products created in HAIR-STUDIO CHANTAL were not found.
The main activity of HAIR-STUDIO CHANTAL is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HAIR-STUDIO CHANTAL is not available. You also can look at reviews of HAIR-STUDIO CHANTAL, open positions, location of HAIR-STUDIO CHANTAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAIR-STUDIO CHANTAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAIR-STUDIO CHANTAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAIR-STUDIO CHANTAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAIR-STUDIO CHANTAL, employees, financial statistics.