HAIR DESIGN LIES

Contactgegevens HAIR DESIGN LIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAIR DESIGN LIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAIR DESIGN LIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VEURNESTRAAT 8; 8600; DIKSMUIDE, België

Telefoon (phone): 51555601 (+32-51555601) 51555601 (+32-51555601)

Fax (fax): +32 (12) 497-42-87 +32 (12) 497-42-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAIR DESIGN LIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAIR DESIGN LIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAIR DESIGN LIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAIR DESIGN LIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAIR DESIGN LIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAIR DESIGN LIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAIR DESIGN LIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAIR DESIGN LIES
Products information HAIR DESIGN LIES

BTW identificatienummer (tax): BE05311859130
Ondernemingsnummer: 1650939941
Hoofdstad (capital): 182,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 673,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in HAIR DESIGN LIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAIR DESIGN LIES
(Get full report from official database of BE for HAIR DESIGN LIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAIR DESIGN LIES
Addition kinds of activities for HAIR DESIGN LIES

267902. Kookgerechten en gereedschap, uit geperste en gegoten pulp | Food dishes and utensils, from pressed and molded pulp
323100. Producten van gekocht glas | Products of purchased glass
823103. Algemene openbare bibliotheken | General public libraries
25110102. Beddengoed: hout | Bedside stands: wood
28730102. Ammoniumnitraat, ammoniumsulfaat | Ammonium nitrate, ammonium sulfate
32720603. Copings, beton | Copings, concrete
33150307. Draadproducten, ferro / ijzer: gemaakt in wiredrawing planten | Wire products, ferrous/iron: made in wiredrawing plants
50399901. Luchtkanalen, plaatmetaal | Air ducts, sheet metal
50850604. Gereedschappen, nec | Tools, nec

Werken bij HAIR DESIGN LIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAIR DESIGN LIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAIR DESIGN LIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAIR DESIGN LIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakkers - Productiemedewerkers (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant, actief in de voedingssector, zoeken wij ervaren en betrouwbare medewerkers! Je zal voornamelijk visuele kwaliteitscontrole doen en zorgt voor een correcte verpakking van de afgewerkte producten. Je ziet erop toe dat de kwaliteitsnormen nageleefd worden.

  • Productiemedewerker zaadproductie (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Zaaien - Verplanten - Bladstalen nemen - Afval opruimen - ...

  • Elektromechanieker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn we opzoek naar een Elektromechanieker: - Je voert algemene mechanische en elektrische herstellingen uit aan elektromotoren. Taken: - Herstellen reducties - Vernieuwen lagers - Reviseren van elektromotoren - Kleine werkzaamheden op draaibank uitvoeren - Plaatsen en testen van remmen

  • Frituurmedewerker - Deeltijds (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trouwe klant in Kaprijke zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een DEELTIJDSE FRITUURMEDEWERKER. Jij straalt als het uithangbord van de frituur en verwelkomt alle klanten met je eeuwige glimlach. Je neemt vervolgens correct de bestellingen op en bereidt deze zodat de klant tevreden kan eten. Als deeltijdse kracht werk je steeds elke woensdag, donderdag en vrijdag, steeds elke middag en avond. Uren zijn: 11u30 - 13u30 en 17u00 - 21u00/22u00. Andere dagen (zaterdag en zondag) zijn bespreekbaar, maar geen verplichting.

  • Dakwerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen-Stokkem zijn we op zoek naar een dakwerker

  • Student | Week | Dagdienst / ploegen | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je tijdens de week een centje bijverdienen als orderpicker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk. Bijvoorbeeld: picken van artikels, producten naar de correcte afdeling brengen, producten verpakken, orders controleren, orders herverpakken, ...

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Musicadans' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • GEMOTIVEERDE SCHOOLVERLATERS (BACHELORS/MASTERS) GEZOCHT! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Studeer jij binnenkort af of ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar een eerste leuke werkervaring? Onze klanten staan open voor pasafgestudeerden met een bachelor/master diploma voor vaste opdrachten bij nationale en internationale bedrijven regio Zaventem, Vilvoorde, Brussel, Grimbergen,...   Enkele voorbeelden van openstaande functies: Management Assistant Facturatiebediende Customer Care Coördinator Junior Logistiek Teamleader Traineeship in payroll Business developer ... Bedrijfsprofiel: Select is een human resources onderneming die u helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Wij hebben een team van uitzonderlijke medewerkers. Van generalist tot vakspecialist, elk lid van ons team is essentieel voor het vinden van de juiste matches. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde en dynamische starters met een hoger diploma.

  • Financial & Business Controller (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Financial & Business Controller maak je maandelijks de vertaalslag van de boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering, die je presenteert aan het management van TVH Equipment. Zelf maak je ook deel uit van het management team. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking, controle en diepgaande analyse van de financiële gegevens van TVH Equipment. Je stelt financiële rapporten op, bespreekt de resultaten met het management, vergelijkt de YTD cijfers met het budget, zoekt een verklaring voor afwijkingen en doet suggesties. Je hebt een actieve rol in de opmaak van het jaarlijks budget: je geeft het budget vorm op basis van input van het management. Je staat in voor de voorbereiding, coördinatie en opvolging van de jaarlijkse business review. Je bent verantwoordelijk voor de periodieke controle op het budget en stuurt bij waar nodig. Daarnaast werk je mee aan de ontwikkeling van controlesystemen. Je ontwikkelt een procedure waarbij het management inzicht krijgt in de rendabiliteit van de verkoopactiviteiten. Je implementeert wijzigingen in het systeem en promoot een optimaal gebruik van de processen en systemen. Je informeert en begeleidt collega’s in het correcte gebruik van de procedures en de boekhoudkundige en rapportagetools. Je blijft up-to-date over de ontwikkelingen binnen controlling en rapportering en doet verbetervoorstellen.

  • Elektromechanieker (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic, afdeling Zwijndrecht, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • MEUBELMAKER | SCHRIJNWERKER (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: KANEFAS

    Type: Leercontract

    Jouw functie Binnen Kanefas word je opgeleid als schrijnwerker, meubelmaker, plaatser en monteur: je helpt mee allerlei maatwerk te realiseren voor de klanten: Je leert correct opmeten. Je leert machines in-, omstellen en bedienen. Je helpt mee meubels, interieur- en exterieurelementen samen te stellen. Je zorgt voor een goede afwerking van de creaties (schuren enz.). Je leert materialen en afgewerkte producten efficiënt te laden voor transport. Je komt mee naar de klanten om afgewerkte stukken te leveren en/of monteren.

Zoek naar antwoorden van HAIR DESIGN LIES in sociale netwerken
Look for responds of HAIR DESIGN LIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAIR DESIGN LIES. Laat een reactie achter voor HAIR DESIGN LIES. HAIR DESIGN LIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAIR DESIGN LIES. Leave a respond for HAIR DESIGN LIES. HAIR DESIGN LIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAIR DESIGN LIES op de google maps. Adres en contacten HAIR DESIGN LIES
Location of HAIR DESIGN LIES on the google maps. Address and contacts of HAIR DESIGN LIES

Andere gerelateerde bedrijven als come HAIR DESIGN LIES HAIR DESIGN LIES: R. & B. MARKETING | PآTISSERIE BLASIO | COIFFURE ISABEL | Ste-Barbe | PR FORCE PUBL. PRESS REL. NV

Other related companies as HAIR DESIGN LIES: R. & B. MARKETING | PآTISSERIE BLASIO | COIFFURE ISABEL | Ste-Barbe | PR FORCE PUBL. PRESS REL. NV

HAIR DESIGN LIES is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAIR DESIGN LIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05311859130. Het bedrijf HAIR DESIGN LIES bevindt zich op het adres: VEURNESTRAAT 8; 8600; DIKSMUIDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 182,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 673,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in HAIR DESIGN LIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAIR DESIGN LIES is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAIR DESIGN LIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAIR DESIGN LIES, openstaande posities, locatie van HAIR DESIGN LIES op de kaart.

HAIR DESIGN LIES is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAIR DESIGN LIES, company assigned to the tax number BE05311859130. The company HAIR DESIGN LIES is located at the address: VEURNESTRAAT 8; 8600; DIKSMUIDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 182,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 673,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kapsalons. Products created in HAIR DESIGN LIES were not found.
The main activity of HAIR DESIGN LIES is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HAIR DESIGN LIES is not available. You also can look at reviews of HAIR DESIGN LIES, open positions, location of HAIR DESIGN LIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAIR DESIGN LIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAIR DESIGN LIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAIR DESIGN LIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAIR DESIGN LIES, employees, financial statistics.