HAARMODE

Contactgegevens HAARMODE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAARMODE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAARMODE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT MAARTENPLEIN 33; 3512; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11312484 (+32-11312484) 11312484 (+32-11312484)

Fax (fax): +32 (82) 881-98-43 +32 (82) 881-98-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAARMODE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAARMODE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAARMODE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAARMODE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAARMODE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAARMODE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAARMODE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAARMODE
Products information HAARMODE

BTW identificatienummer (tax): BE05955932617
Ondernemingsnummer: 6163299560
Hoofdstad (capital): 567,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 590,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in HAARMODE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAARMODE
(Get full report from official database of BE for HAARMODE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAARMODE
Addition kinds of activities for HAARMODE

209900. Voedingspreparaten, nec | Food preparations, nec
225700. Weft breien stoffenfabrieken | Weft knit fabric mills
01810100. Planten, bladeren en struikgewassen | Plants, foliage and shrubberies
39939907. Tekens, niet gemaakt in aangepaste teken schilderijen | Signs, not made in custom sign painting shops
76990906. Racquet restringing en reparatie van apparatuur | Racquet restringing and equipment repair

Werken bij HAARMODE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAARMODE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAARMODE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAARMODE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers voor merken zoals Kipling, Vans, Napapijri, Timberland ...! 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De goederen die binnenkomen worden op een correcte wijze gelost, gepicked, verpakt en geladen. Alsook zijn er klanten die een speciale behandeling vragen voor hun goederen o.a. labelen, etiketteren, ... Dit is steeds anders en maakt het werk zeer gevarieerd. Het bedrijf is zeer ergonomisch en werkt enkel met nieuwe technologie, zoals bvb voicepicking. Dat zijn orders die verzameld worden via spraakherkenning, door een headset en een terminal dat hen langs de stellingen begeleidt waar de artikelen liggen opgeslagen. We zoeken personen die onmiddellijk aan de slag kunnen! Wat kunnen we je aanbieden? Er wordt gewerkt in een tweeploegensysteem. Dat zijn uren van 6u00 tot 14u00 en van 14u00 tot 22u. Elke vrijdag mag je een uurtje vroeger stoppen. Er is een competitief uurloon aangevuld met extralegale voordelen. Het bedrijf is bereikbaar met het openbaar vervoer, je krijgt jouw woonwegverkeer terug betaald. In eerste instantie is het een tijdelijke job, maar heel wat medewerkers wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • Inpakker/ompakker vleesindustrie regio Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in de vleesindustrie is op zoek naar extra collega's! Voor hun team te versterken zijn ze op zoek naar een inpakker/ompakker. Jou takenpakket zal bestaan uit de volgende punten: het inpakken in kratten of dozen van vers vlees/ vleesproducten en bevroren vlees/vleesproducten, stapelen van kratten of dozen op pallets, controleren of de juiste etiketten gebruikt worden (-> na verloop van tijd pas, bij start ligt dit bij de lijnverantwoordelijke), bij ompakken worden bevroren producten uit kratten gehaald en ingepakt in dozen, of producten uit dozen gehaald en gestapeld op pallets, of herverpakt in dozen, opruimen van verpakkingsmaterialen/afval en restanten, het helpen bij verladingen, waarbij pallets in wagens worden gestapeld, opruimen werkplek bij pauzes en einde werkdag (-> het einde van de werkdag wordt bepaald door de afdelingsverantwoordelijke).

  • Winkelmedewerker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker sta je voornamelijk in voor: - het uitpakken van goederen - het helpen bij het inladen van de auto's van klanten - bestellingen klaarzetten - klanten helpen waar nodig

  • Werfelektricien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een werfelektricien. Taken: basis elektriciteit kabelgoten hangen kabels trekken Je vertrekt vanop het bedrijf in Wetteren en gaat telkens naar verschillende werven.

  • Betonwerker (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Hooglede zijn we dringend op zoek naar betonwerkers. Wat zijn je taken? Het plaatsen van bekistingen van betonvloeren of het plaatsen van galva L ijzers en voegen Dit voor een speler die een jarenlange ervaring en expertise heeft. Je krijgt een goede ondersteuning en komt in een tof team terecht.

  • Project Ingenieur Chinese markt (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor: - Organiseren en coördineren van verschillende projecten wereldwijd. Je volgt deze projecten nauw op en houdt rekening met het budget, timing, veiligheid, kwaliteit, hygiënevoorschriften en milieuwetgevingen. - Je ontwikkelt verschillende onafhankelijke projecten en bereidt verschillende projecten voor op basis van specificaties, projectstappen, timing, kost en voordelen. - Je voorziet alle technische en commerciële informatie naar diegenen die betrokken zijn bij de productie. Je geeft ook de nodige support. - Binnen het bedrijf heb je contact met sales, ontwerp, aankoop en de r&d-afdeling. - Je rapporteert aan de project manager.

  • IT Teamleader Application & Development (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TABAKNATIE

    Type: Vaste Job

    Als Teamleader Applications & Development ga je aan de slag in ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor een team dat de programmatie, integratie, en onderhoud van onze bedrijfseigen IT-pakketten verzorgt. Je ondersteunt en stimuleert jouw team om zowel individueel als in groepsverband te groeien waardoor de dienstverlening van een hoge kwaliteit blijft. Je werkt samen met en coordineert externe partners en consultants die de dienstverlening aanvullen. Je definieert en bouwt mee aan de volgende generatie bedrijfssoftware. Verantwoordelijkheden Aansturen, ondersteunen en het bieden van oplossingen voor jouw teamleden op basis van je kennis en expertise. Teamleden coachen en bijsturen waar nodig. Sturing geven binnen projecten (prioriteiten stellen). Over de voortgang en uitvoering van dagdagelijkse activiteiten en de technische invulling waken. Regelmatig rapporteren aan de IT manager en stakeholders. Planningen bepalen naar aanleiding van de doelstellingen. Kwalitatieve software (laten) ontwikkelen en integreren met moderne technieken, tooling en technologie. Projecten en taken van je collega’s binnen het Application & Development-team opvolgen. Aanspreekpunt voor afdelingsoverschrijdend overleg en projecten. Adviseren van management en andere afdelingen over software mogelijkheden en vernieuwingen

  • Verpakker Etikettering (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Deerlijk zijn we op zoek naar een verpakker Etikettering (m/v). Taken: - je etiketteert vleesproducten met een etiketteertoestel en je stelt dit toestel ook in (datum, lotnummer,...) -Je steekt vleesproducten in dozen -Je zet de verschillende dozen op de voorziene paletten -Je bent de laatste persoon in het bedrijf dat het product in handen heeft dus je staat in voor de finale kwaliteitscontrole Interesse? contacteer dan vliegensvlug Konvert Interim Kortrijk op het nummer 056/53.35.76 of per mail: [email protected]

  • Leerkrachten en coaches (m/v) (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: MYMETHOD

    Type: Zelfstandige activiteit

    MyMethod biedt studiebegeleiding voor leerlingen van het secundair onderwijs in en rond het Brusselse. De individuële lessen, stages of workshops worden aan huis of in onze kantoren te Ukkel aangeboden. Opdracht: Voor bijlessen (voornamelijk na de schooluren et/of in het weekend), workshops of stage begeleiding, werven wij leerkrachten en coaches aan voor alle vakken en meer specifiek voor: - Nederlands - Wiskunde - Wetenschappen (biologie, physica, chemie) - Methodologie - Geschiedenis en aardrijkskunde Uurloon: 16 tot 20 €/h voor bijlessen ; 25 tot 35 €/h voor stages en workshops ; + premies De opdrachten kunnen ad hoc of op regelmatige basis uitgevoerd worden. MyMethod kan de leerkrachten verlonen onder de vorm van een d eeleconomieplatform (info**). Dit platform bestaat voor het leveren van diesten van particulier tot particulier en geeft lagere lasten voor werknemer en werkgever. **: https://economie.fgov.be/nl/themas/ondernemingen/duurzame-economie/deeleconomie Gewenst profiel De kandidaat heeft voor één of meerdere van de gewenste vakken ; - een master of student voor een master ; - een doctoraat ; - een aggregatie of student aggregatie ; Ervaring gevraagd voor individuële ondersteuning (bijlessen) en/of begeleiding van kleine groepen. Wij bieden : Een contract onder het “deeleconomie” statut (niet nodig om een zelfstandig statut te hebben) of zelfstandig statut. Part-time job Een uitkering van 16€ tot 20€ volgens ervaring.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • SII Belgium - .NET Developer (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    How we see your role   In the role of .NET developer at Sii Belgium you will be responsible for the design, development and maintenance of various web applications. You will be responsbile for some specific client projects. You develop mainly in C# and you put your knowledge to work in order to deliver high quality business critical digital applications. You'll work in team alongside other passionate .NET developers dedicated to delivering high quality results. Based upon your preferences and ambition, the possibility exists to evolve more into portal technology.   Your main accountabilities will include Contribute in the design and outlining of .NET sites & web applications (with the analyst and / or architect) Deliver superb .NET web applications according to agreed planning and budget Develop qualitative .NET based sites that exceed all customers' expectations Add value to the sales cycle by giving input to your commercial colleagues (presales) Add constantly to the .NET competency within Sii Belgium Support the Project Manager during the estimation process Train customers and users   Assets we would like you to hold Higher education in IT (minimum Bachelor level) A broad interest in developing web sites and web applications General best practices and design practices Familiar with Agile methodology such as Scrum; TDD Good knowledge of .NET framework 3.5 or later Experienced in .NET, ASP.NET MVC, ASP.NET web API and C# development HTML5, CSS frameworks (Bootstrap, ...), JavaScript frameworks (JQuery, Angular JS, REACT JS...) Good knowledge of SQL Server and Azure XML, UML knowledge is a plus Knowledge of Xamarin/Cordova and cross-platform mobile frameworks is another ace up your sleeve.   Personal skills Communication skills in both national languages and in English You are a team player who is not afraid of working autonomously Motivated to learn and evolve professionally Accuracy and quality consciousness Customer oriented by nature

  • kelner (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: RESTO CLASH

    Type: Flexijob

    Voor trendy, welgekend restaurant zoeken wij een kelner. Ervaring vereist.

Zoek naar antwoorden van HAARMODE in sociale netwerken
Look for responds of HAARMODE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAARMODE. Laat een reactie achter voor HAARMODE. HAARMODE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAARMODE. Leave a respond for HAARMODE. HAARMODE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAARMODE op de google maps. Adres en contacten HAARMODE
Location of HAARMODE on the google maps. Address and contacts of HAARMODE

Andere gerelateerde bedrijven als come HAARMODE HAARMODE: PANDINI BRUNO | Sportique | KURT DE MUNTER | Vanbiervliet Dirk | K. MISSIAEN

Other related companies as HAARMODE: PANDINI BRUNO | Sportique | KURT DE MUNTER | Vanbiervliet Dirk | K. MISSIAEN

HAARMODE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAARMODE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05955932617. Het bedrijf HAARMODE bevindt zich op het adres: SINT MAARTENPLEIN 33; 3512; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 567,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 590,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in HAARMODE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAARMODE is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAARMODE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAARMODE, openstaande posities, locatie van HAARMODE op de kaart.

HAARMODE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAARMODE, company assigned to the tax number BE05955932617. The company HAARMODE is located at the address: SINT MAARTENPLEIN 33; 3512; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 567,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 590,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kapsalons. Products created in HAARMODE were not found.
The main activity of HAARMODE is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HAARMODE is not available. You also can look at reviews of HAARMODE, open positions, location of HAARMODE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAARMODE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAARMODE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAARMODE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAARMODE, employees, financial statistics.