HAARMODE

Contactgegevens HAARMODE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAARMODE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAARMODE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DRIES 24; 9170; SINT-GILLIS-WAAS, België

Telefoon (phone): 37665152 (+32-37665152) 37665152 (+32-37665152)

Fax (fax): +32 (82) 136-92-20 +32 (82) 136-92-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAARMODE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAARMODE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAARMODE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAARMODE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAARMODE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAARMODE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAARMODE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAARMODE
Products information HAARMODE

BTW identificatienummer (tax): BE04650756835
Ondernemingsnummer: 5965545654
Hoofdstad (capital): 706,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 318,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in HAARMODE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAARMODE
(Get full report from official database of BE for HAARMODE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAARMODE
Addition kinds of activities for HAARMODE

267500. Gegoten papier en bord | Die-cut paper and board
308699. Schuimproducten van kunststof, nec | Plastics foam products, nec
27540402. Zegels: gravure printing | Seals: gravure printing
28999937. Patching gips, huishouden | Patching plaster, household
30890217. Weefselautomaten, kunststoffen | Tissue dispensers, plastics
32720324. Wash fundamenten, pre-terrazzo | Wash foundations, precast terrazzo
35420501. Beaders, metaal (machines) | Beaders, metal (machines)
57220204. Elektrische bereik | Electric ranges
70410202. Huisvesting, organisatie | Lodging house, organization
72190202. Hosiery Repair Service | Hosiery repair service

Werken bij HAARMODE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAARMODE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAARMODE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAARMODE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Banden wisselen op velg van vrachtwagenbanden met behulp van een bandenmachine Voorraad bijhouden en nakijken Laden en lossen van banden uit vrachtwagen

  • Ploegbaas Wegenwerken M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegbaas wegenwerken verwachten we een kandidaat die van aanpakken weet. Dit is jouw takenpakket: Leiding geven aan een ploeg van 3 tot 6 arbeiders; U geeft het goede voorbeeld en streeft een correcte behandeling na van alle aan u toevertrouwde mensen het materieel en het werk; Je tracht een goede werksfeer na te streven en vormt en behoudt de ploeg; Je werkt dagelijks nauw samen met de werfleider; Opmaken van dag- en weekplanningen; Je neemt verantwoordelijkheid op voor het werk dat de ploeg uitvoert; Je werkt regelmatig mee waar nodig.

  • Commercieel Technisch Medewerker Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U adviseert klanten over het totale machineverhuurassortiment (inclusief klein mechanische gereedschappen) en het gebruik van de machines en gereedschappen; U bent verantwoordelijk voor de afgifte en/of retourname van gehuurde artikelen; tevens maakt u de bijbehorende verhuurcontracten reserveringen etc.; U signaleert knelpunten en problemen; Daarnaast zorgt u samen met uw collega's voor een representatieve uitstraling in en rondom het filiaal; Proper maken van machines zal ook zeker tot uw takenpakket behoren

  • Huishoudhulp regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Keerbergen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • BEDIENDE MET KENNIS VERZEKERINGEN (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Ieper zijn wij op zoek naar een bediende op de administratieve afdeling. Jouw taken: Openen en beheren van nieuwe schadedossiers (brand, familiale en auto) - van A tot Z. Het verwerken van schadeaangiftes. Schadevergoedingsprocedures opstarten en opvolgen. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij.

  • Commercieel buitendienstmedewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    U beheert op een autonome manier uw klantenportefeuille in de regio Vlaams-Brabant en bouwt lange termijnrelaties uit met uw klanten. Hierbij steunt u op de uitstekende service en het uitgebreide assortiment van de producten. Uw cliënteel bestaat uit handelaren in dakbedekkingsproducten en hun klanten dakwerkers. U geeft ook commercieel en technisch advies aan uw klanten, zowel in hun dagdagelijkse business als bij meer specifieke vragen. Bij aanvang krijgt u een professionele interne opleiding om de technische aspecten van de producten/dakbedekking te beheersen.

  • Administratief Bediende Aankoopdienst (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten, een bedrijf gelegen in de Gentse-Zeehaven, is men op zoek naar een Administratief Bediende Aankoopdienst. Jouw voornaamste taak is administratieve ondersteuning bieden aan de inkoper. Je zorgt als bediende inkoop voor alle administratie m.b.t. bestellingen, prijsaanvragen en contracten. Je zorgt voor de grondige voorbereiding van de dossiers volgens afspraak met de inkoper. Je zorgt voor de voorbereiding en het administratief verwerken van contracten. Je komt in contact met verschillende partijen (zoals leveranciers, interne klanten,...). Taken (niet limitatief): 1. Bijstand verlenen bij het verwerken van 'Aanvragen tot bestellen' tot bestelling 2. Verwerken van contracten 3. Opstellen en opvolgen van prijsaanvragen 4. Opvolgen van prijsrechtvaardigingen 5. Opvolgen van orderbevestigingen en aanverwante informatie 6. Opvolgen facturen die blokkeren omwille van prijsverschillen 7. Opvolgen van leveringen 8. Afsluiten van besteldossiers

  • Technisch Calculator/Werkvoorbeider (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een dynamische persoonlijkheid en ben je een echte teamplayer, maar kan je ook zelfstandig werken? Heb je een mechanische achtergrond en kan je bijgevolg goed planlezen? Solliciteer dan nu voor de functie 'Technisch calculator/werkvoorbereider'! Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt worden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maatstukken. Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maatstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculatie te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met je collega's van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie , procurement en sales.

  • Administratieve planner met goede kennis Engels (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Als Administratieve planner kom je terecht in een fijn team van 10 personen. Je gaat de orders die binnenkomen via je collega's van customer service  verwerken in SAP. Bedoeling is dat deze orders tijdig en correct toekomen in het warehouse om daar verder afgehandeld te worden. Je verzorgt alle bijkomende administratieve taken op een vlotte en efficiënte manier.   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een toonaangevend distributiecentrum van een internationaal bedrijf in volle groei. Er wordt sterk ingezet op innovatie en een positieve bedrijfscultuur.

  • Opticien (+ optometrist) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: BAECKENS OPTICS

    Type: Vaste Job

    BAECKENS OPTICS bvba, reeds 72 jaar gevestigd in hartje Merchtem (Vlaams-Brabant), zoekt een gemotiveerde opticien (+ optometrist) voor full-time onmiddellijke indiensttreding. Bij voorkeur ervaring in oogmeting en lensaanpassing, verkoop en atelierwerk.

  • supervisor Callcenter (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PASSION4BIZZ

    Type: Vaste Job

    Voor ons callcenter/adviesbureau te Kortrijk zijn wij op zoek naar een supervisor. We zoeken iemand die al een eerste ervaring heeft in het coachen, opleiden, begeleiden en opvolgen van mensen en afspraken. Ben jij de persoon die kan rapporteren, doelstellingen en plannen kan opmaken om op een zo adequaat mogelijke manier targets te behalen en afspraken in te plannen? Ben je iemand die op een duidelijke manie kan overbrengen wat er diend te gebeuren en die dit ook dagelijks/wekelijks kan raporteren? Heb jij de skills om een klein team te coachen, zowel individueel als op teamniveau? Beschik je over een goede dosis motiverende gespreksvoering? Kan je net zo makkelijk bijspringen als je merkt dat het een mindere dag is. Kan je vlot met de computer en programma's werken. Heb je geen nine to five mentaliteit maar ben je echt bereid om je schouders onder een project te zetten? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Stuur vandaag nog je CV en motivatiebrief door.

  • Freelance tour guide (adults) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will animate guided Tours of the permanent and temporary exhibitions You will manage groups from different backgrounds ( for example: adults, VIP, tourists etc. ) You will have to adapt your story to the different audiences You will be in charge of a group of visitors (10 to 30 people). You will guide them in different types of tours. (the classic and the events) Your responsibility is to personalize the visit and to tell the story your own way You will collect some feedback from the visitors about your way of touring, all the information you collect at that moment will be discussed with the contact person

Zoek naar antwoorden van HAARMODE in sociale netwerken
Look for responds of HAARMODE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAARMODE. Laat een reactie achter voor HAARMODE. HAARMODE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAARMODE. Leave a respond for HAARMODE. HAARMODE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAARMODE op de google maps. Adres en contacten HAARMODE
Location of HAARMODE on the google maps. Address and contacts of HAARMODE

Andere gerelateerde bedrijven als come HAARMODE HAARMODE: GUIDO D'HALLUIN | PLANVISIE BELGIE | Van de Voorde B.V.B.A. | HEEMK. MUSEUM TEMPELHOF | JACQUES BOSSICARD

Other related companies as HAARMODE: GUIDO D'HALLUIN | PLANVISIE BELGIE | Van de Voorde B.V.B.A. | HEEMK. MUSEUM TEMPELHOF | JACQUES BOSSICARD

HAARMODE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAARMODE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04650756835. Het bedrijf HAARMODE bevindt zich op het adres: DRIES 24; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 706,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 318,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in HAARMODE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAARMODE is Onroerend goed, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAARMODE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAARMODE, openstaande posities, locatie van HAARMODE op de kaart.

HAARMODE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAARMODE, company assigned to the tax number BE04650756835. The company HAARMODE is located at the address: DRIES 24; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 706,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 318,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kapsalons. Products created in HAARMODE were not found.
The main activity of HAARMODE is Real Estate, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HAARMODE is not available. You also can look at reviews of HAARMODE, open positions, location of HAARMODE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAARMODE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAARMODE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAARMODE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAARMODE, employees, financial statistics.