H & L -SHOPPING CITY 2

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • H & L -SHOPPING CITY 2
Private companiesTransportation Equipment • H & L -SHOPPING CITY 2

Contactgegevens H & L -SHOPPING CITY 2: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data H & L -SHOPPING CITY 2: address, phone, fax, email, website, opening hours

H & L -SHOPPING CITY 2

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWESTRAAT 21; 1000; BRUSSEL, België

Telefoon (phone): 22187336 (+32-22187336) 22187336 (+32-22187336)

Fax (fax): +32 (65) 562-89-97 +32 (65) 562-89-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) H & L -SHOPPING CITY 2: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "H & L -SHOPPING CITY 2"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "H & L -SHOPPING CITY 2"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van H & L -SHOPPING CITY 2, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen H & L -SHOPPING CITY 2. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of H & L -SHOPPING CITY 2, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees H & L -SHOPPING CITY 2. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti H & L -SHOPPING CITY 2
Products information H & L -SHOPPING CITY 2

BTW identificatienummer (tax): BE06495086669
Ondernemingsnummer: 6125671386
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 336,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

brushing,kérastase,heren,dames,korte kapsels,kleuring,kinderen,snit,permanent,l'oréal,zonder afspraak,verzorging .

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor H & L -SHOPPING CITY 2
(Get full report from official database of BE for H & L -SHOPPING CITY 2)

Aanvulling soorten activiteiten voor H & L -SHOPPING CITY 2
Addition kinds of activities for H & L -SHOPPING CITY 2

34710205. Depolerende metaal | Depolishing metal
35319905. Chip spreaders, zelfrijdend | Chip spreaders, self-propelled
35420104. Swaging machines | Swaging machines
36489910. Onderwater verlichtingsinrichtingen | Underwater lighting fixtures
51449902. Eieren: schoonmaken, oliebehandeling, verpakking en gradering | Eggs: cleaning, oil treating, packing, and grading

Werken bij H & L -SHOPPING CITY 2: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in H & L -SHOPPING CITY 2: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor H & L -SHOPPING CITY 2. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for H & L -SHOPPING CITY 2. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO HOME HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student bakkerij (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Boutersem zijn we op zoek naar studenten voor het weekend. Je staat in voor de bediening. Je helpt de mensen verder, snijdt brood en zorgt voor een mooi ogende toog. Je bent ook niet vies van bij rustige momenten mee te helpen met de opkuis.

  • Jobstudent | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe en boeiende vakantiejob voor de aankomende zomervakantie? Wil je graag leren hoe je technische tekeningen moet opmeten? Werk je graag in een labo? Ben je op zoek naar een afwisselde job? Dan ben JIJ de jobstudent die we zoeken! Onze klant waar je aan de slag zal gaan verkoopt een steeds verder uitbreidend gamma aan verpakkingen in kunststof, glas en metaal.  

  • Bijverdienste nachtverpleegkundige klinische studies data entry (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken nachtverpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Tijdens de nacht ben je verantwoordelijk voor de patiënten die verblijven. Je volgt eventueel de nodige parameters op, maar in tussentijd doe je de data input van de gegevens die overdag verzameld zijn. Dit doe je zeer nauwkeurig en volgens het afgesproken protocol van de studie. Dit is een bijverdienste die afhankelijk is van het aantal studies. We zoeken verpleegkundigen die zich een 4 à 5 nachten per maand beschikbaar willen/kunnen stellen. Je krijgt een doorgedreven opleiding on the job.

  • Senior Business Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Financial Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal fungeren als de rechterhand van de controlling manager Je bent verantwoordelijk voor diverse rapporteringen naar het management  Cost reporting: opvolging kosten van de unit + analyses uitvoeren, forecasting, mensen hierin opleiden en van bewust maken Uitvoeren van verschillende analyses voor jouw unit: variantie, costs, operationeel, ... Business cases initiëren en opvolgen van A tot Z + presentie aan management en directiecomité Fungeren als aanspreekpunt van verschillende entiteiten Ad hoc projecten begeleiden van A tot Z (uitrollen idee, marktstudie, budgetten, etc.) Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Zaventem zijn we actief op zoek naar een gedreven en gepassioneerde Business Controller. Als Business Controller bij onze klant word je verwacht een gezonde dosis ambitie te hebben en geen schrik te hebben van hoge verwachtingen. Je wordt de rechterhand van de Finance & Controlling Manager.

  • QC Laborant regio Evergem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de voedingssector regio Gent Noord zijn we op zoek naar een QC Laborant. Je staat in voor: – consequente en correcte uitvoering van de analyseplannen van de inkomende grondstoffen, intermediaire fracties en finale eindproducten – inspectie van bulk tankwagens en containers voor belading van eindproducten – inspectie van lichters, bulktankwagens en containers met inkomende grondstoffen – algemene, ondersteunende taken

  • Coördinator Boekhouding - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Coördinator Boekhouding voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Een greep uit je takenpakket: Je coördineert de activiteiten van jouw team en speelt een trekkersrol in de veranderingstrajecten; Als geboren coach werk je mee aan de groei van de experten binnen jouw team; Je toont jouw professionele expertise door het opmaken en opvolgen van rapporten; Je gaat die extra mile en formuleert actief verbetervoorstellen en adviezen voor de goede werking van de afdeling; Je analyseert processen waarna je deze continu optimaliseert. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • KOKS voor hoogstaande horeca evenementen (Brussel) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: KITCHENSTAFFLEUVEN

    Type: Werfreserve

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, met veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken.

  • STAGIAIR IN DE HR M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Werfreserve

    Heb je zin om je eerste stappen te zetten in de wereld van de HR? Dan kan Manpower jou een duwtje in de rug geven via het aanbieden van een interessante stageplaatst! Je belangrijkse taken zijn : je helpt mee in het vinden van de perfect match tussen kandidaat en klant, je neemt deel aan acties om de commerciële groei van het kantoor te garanderen. Verder ondersteun je ons team in het telefonisch onthaal van klanten en kandidaten. Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

  • Winkelbediende (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: BAKKERIJ TOM

    Type: Flexijob

    winkelbediende voor zaterdag en zondagmorgen om de veertien dagen werkend weekend valt in de oneven weken

  • Zaal- en keukenmedewerker (POEDERLEE)

    Regio: POEDERLEE

    Bedrijf: CASA LUNA

    Type: Flexijob

    Ter versterking van het team is brasserie Ferm op zoek naar flexi-job medewerkers voor het weekend en dit zowel voor in de keuken als in de bediening.

Zoek naar antwoorden van H & L -SHOPPING CITY 2 in sociale netwerken
Look for responds of H & L -SHOPPING CITY 2 in social networks

Lees alle opmerkingen voor H & L -SHOPPING CITY 2. Laat een reactie achter voor H & L -SHOPPING CITY 2. H & L -SHOPPING CITY 2 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for H & L -SHOPPING CITY 2. Leave a respond for H & L -SHOPPING CITY 2. H & L -SHOPPING CITY 2 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie H & L -SHOPPING CITY 2 op de google maps. Adres en contacten H & L -SHOPPING CITY 2
Location of H & L -SHOPPING CITY 2 on the google maps. Address and contacts of H & L -SHOPPING CITY 2

Andere gerelateerde bedrijven als come H & L -SHOPPING CITY 2 H & L -SHOPPING CITY 2: ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT | ANNE'S KENNEL | CERAMUNDO | FRANK DE NIL | P. FABRE

Other related companies as H & L -SHOPPING CITY 2: ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT | ANNE'S KENNEL | CERAMUNDO | FRANK DE NIL | P. FABRE

H & L -SHOPPING CITY 2 is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is H & L -SHOPPING CITY 2, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06495086669. Het bedrijf H & L -SHOPPING CITY 2 bevindt zich op het adres: NIEUWESTRAAT 21; 1000; BRUSSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 336,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons. Lijst met producten zijn brushing,kérastase,heren,dames,korte kapsels,kleuring,kinderen,snit,permanent,l'oréal,zonder afspraak,verzorging ..
De hoofdactiviteit van H & L -SHOPPING CITY 2 is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van H & L -SHOPPING CITY 2 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van H & L -SHOPPING CITY 2, openstaande posities, locatie van H & L -SHOPPING CITY 2 op de kaart.

H & L -SHOPPING CITY 2 is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is H & L -SHOPPING CITY 2, company assigned to the tax number BE06495086669. The company H & L -SHOPPING CITY 2 is located at the address: NIEUWESTRAAT 21; 1000; BRUSSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 336,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons. List of products are brushing,kérastase,heren,dames,korte kapsels,kleuring,kinderen,snit,permanent,l'oréal,zonder afspraak,verzorging ..
The main activity of H & L -SHOPPING CITY 2 is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of H & L -SHOPPING CITY 2 is not available. You also can look at reviews of H & L -SHOPPING CITY 2, open positions, location of H & L -SHOPPING CITY 2 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over H & L -SHOPPING CITY 2, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf H & L -SHOPPING CITY 2, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about H & L -SHOPPING CITY 2, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company H & L -SHOPPING CITY 2, employees, financial statistics.