GRETA SCHIETEKAT

Contactgegevens GRETA SCHIETEKAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GRETA SCHIETEKAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GRETA SCHIETEKAT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GUIDO GEZELLELAAN 78; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37768097 (+32-37768097) 37768097 (+32-37768097)

Fax (fax): +32 (2) 444-85-67 +32 (2) 444-85-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GRETA SCHIETEKAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GRETA SCHIETEKAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GRETA SCHIETEKAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GRETA SCHIETEKAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GRETA SCHIETEKAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GRETA SCHIETEKAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GRETA SCHIETEKAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GRETA SCHIETEKAT
Products information GRETA SCHIETEKAT

BTW identificatienummer (tax): BE09048858642
Ondernemingsnummer: 7978515625
Hoofdstad (capital): 815,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 483,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in GRETA SCHIETEKAT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GRETA SCHIETEKAT
(Get full report from official database of BE for GRETA SCHIETEKAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GRETA SCHIETEKAT
Addition kinds of activities for GRETA SCHIETEKAT

091900. Diverse mariene producten | Miscellaneous marine products
20479901. Kattenvoer | Cat food
59470106. Feestpartijen | Party favors
86610125. Presbyteriaanse kerk | Presbyterian church
87210200. Boekhoudkundige diensten, uitgezonderd audit | Accounting services, except auditing

Werken bij GRETA SCHIETEKAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GRETA SCHIETEKAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GRETA SCHIETEKAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GRETA SCHIETEKAT. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker Chocolade - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een chocolade bedrijf in Hoogstraten zoeken we inpakkers die zware lasten kunnen tillen. Je takenpakket bestaat uit: - grondstoffen toevoegen aan de productiemachines - kwaliteitscontrole uitvoeren - klaar gemaakt product uit de machine halen - Dit breng je dan naar de inpak afdeling. Interesse om als inpakker / handlanger te werken? Solliciteer dan snel!

  • All-Round Medewerker (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zonhoven zijn we op zoek naar een All-Round Medewerker. Je kan ingeschakeld worden als productiearbeider, magazijnier en hulpkoerier, afhankelijk van de nood binnen het bedrijf. Je kan onder meer instaan voor het correct afwegen van de grondstoffen en mengen, op basis van recepturen. Dit betekent dat je de recepturen goed moet lezen, interpreteren en soms ook hoeveelheden kan omrekenen. Tijdens het hele proces zorg je ervoor dat je eigen werkruimte proper blijft. Als magazijnier moet je de orders klaarmaken, op basis van orderpicklijsten. Daarnaast kan het ook zijn dat je mee gaat leveren met de chauffeur. Soms moet je de producten manueel tillen en binnendragen bij de klant. Dit betekent dat je telkens zakken van 25 kg moet tillen, wat fysiek zwaarder werk is. Bovendien moet je klantgericht en vriendelijk zijn.

  • Administratief bediende (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de klachtenbehandeling. Je neemt de telefoons aan en verwerkt de mails. Je lost de problemen op en verwerkt hiervoor ook de nodige administratie. Je hebt contact met de klant en met de leveranciers voor de opvolging van de service. In drukke perioden help je ook mee in de verkoop of aan de kassa.

  • Positieve teamcoach contactcenter (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze groeiende klant te Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een team coach. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten van je team (10 personen) voor wat betreft productiviteit, kwaliteit en efficiëntie. Je slaagt erin om je eigen targets door te vertalen naar concrete doelen voor je team en je stuurt hier ook op. Daarnaast voer je op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken met je team. Bedrijfsprofiel: Heb jij ervaring in het leiding geven of heb je reeds ervaring opgedaan in een contact center? Dan ben jij persoon die we zoeken!  Voor onze groeiende klant te Sint-Truiden zijn we op zoek naar een enthousiaste teamcoach.

  • Poetshulp (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Na een frisse douche geniet je van een stevig ontbijt, want zo’n hele dag poetsen vraagt wel wat energie. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen klanten volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene klant word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald, want zij kijken al uit naar hun wekelijks babbeltje met jou, al dan niet met een kop koffie, en vooral het feit dat hun huis er na jouw bezoek weer helemaal piekfijn uit zal zien. Andere klanten zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Uiteraard doe jij dit ook met veel plezier, want zowel poetsen als strijken zijn taken waar jij je goed bij voelt. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Jij hebt de ervaring en vooral de motivatie, wij hebben de klanten die jou met open armen zullen ontvangen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Beverlo (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.

  • Student with knowledge of the Finnish language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Finnish language. The job requires to do data quality checks in Finnish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Operator buigafdeling 2 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Operator buigafdeling 2 ploegen (m/v) Taken: - Goederen opleggen en afhalen. - Bedienen van de machine en in staat zijn om programma's te selecteren. - Ontbramen van buizen. - Visuele controle.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Muizen 38 uur (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Aangeboden: stageplek HR (professionele bachelor) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BRADY

    Type: Leercontract

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en gedreven stagiaire HR. Je krijgt de kans om mee te werken aan de volgende zaken: Rekruteringen en selecties: face to face interviews / telefonische screenings meevolgen vacature intakes met managers CV's screenen assessments meevolgen vacatures posten op jobsites de adminstratie verzorgen kandidaten feedback geven interne HR communicatie interne job transfers/promoties ... HR projecten: meedenken over zaken als employer branding, stageprogramma's soft HR projecten ...

Zoek naar antwoorden van GRETA SCHIETEKAT in sociale netwerken
Look for responds of GRETA SCHIETEKAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GRETA SCHIETEKAT. Laat een reactie achter voor GRETA SCHIETEKAT. GRETA SCHIETEKAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GRETA SCHIETEKAT. Leave a respond for GRETA SCHIETEKAT. GRETA SCHIETEKAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GRETA SCHIETEKAT op de google maps. Adres en contacten GRETA SCHIETEKAT
Location of GRETA SCHIETEKAT on the google maps. Address and contacts of GRETA SCHIETEKAT

Andere gerelateerde bedrijven als come GRETA SCHIETEKAT GRETA SCHIETEKAT: FLINTRIS NV | BERNARD DE VOS | GROEP ARGENTA | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND | Fonk K

Other related companies as GRETA SCHIETEKAT: FLINTRIS NV | BERNARD DE VOS | GROEP ARGENTA | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND | Fonk K

GRETA SCHIETEKAT is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GRETA SCHIETEKAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09048858642. Het bedrijf GRETA SCHIETEKAT bevindt zich op het adres: GUIDO GEZELLELAAN 78; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 815,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 483,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in GRETA SCHIETEKAT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GRETA SCHIETEKAT is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GRETA SCHIETEKAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GRETA SCHIETEKAT, openstaande posities, locatie van GRETA SCHIETEKAT op de kaart.

GRETA SCHIETEKAT is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is GRETA SCHIETEKAT, company assigned to the tax number BE09048858642. The company GRETA SCHIETEKAT is located at the address: GUIDO GEZELLELAAN 78; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 815,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 483,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons. Products created in GRETA SCHIETEKAT were not found.
The main activity of GRETA SCHIETEKAT is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GRETA SCHIETEKAT is not available. You also can look at reviews of GRETA SCHIETEKAT, open positions, location of GRETA SCHIETEKAT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GRETA SCHIETEKAT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GRETA SCHIETEKAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GRETA SCHIETEKAT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GRETA SCHIETEKAT, employees, financial statistics.