FARRELL

Contactgegevens FARRELL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FARRELL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FARRELL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHUTTERSHOFSTRAAT 40; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32341394 32341394

Fax (fax): +32 (61) 369-10-98 +32 (61) 369-10-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FARRELL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FARRELL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FARRELL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FARRELL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FARRELL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FARRELL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FARRELL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FARRELL
Products information FARRELL

BTW identificatienummer (tax): BE08038391113
Ondernemingsnummer: 1194732666
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 349,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FARRELL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FARRELL
(Get full report from official database of BE for FARRELL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FARRELL
Addition kinds of activities for FARRELL

382202. Hardware voor milieu toezichthouders | Hardware for environmental regulators
799909. Animal shows / circussen | Animal shows/circuses
20139912. Gehakt vlees, uit gekocht vlees | Potted meats, from purchased meat
35829903. Strijkijzers, commerciële was- en droogreiniging | Ironers, commercial laundry and drycleaning
83220700. Sociale voorzieningen voor gehandicapten | Social services for the handicapped

Werken bij FARRELL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FARRELL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FARRELL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FARRELL. Looking for open vacancies in other companies

  • Ergotherapeut geriatrisch support team en verpleegeenheid geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Het zorgprogramma geriatrie van az groeninge telt diverse afdelingen: 4 acute geriatrische afdelingen, de geriatrische daghospitalisatie en een liaisonfunctie onder de vorm van een geriatrisch supportteam (GST). De functie is tweeledig: - Het geriatrisch suportteam faciliteert, geeft ondersteunend advies in functie van de geriatrische zorg aan de +75 jarige gehospitaliseerde patiënt, die niet verblijft op een geriatrische afdeling van het ziekenhuis. - Als ergotherapeut op de geriatrische verpleegeenheid sta je samen met je collega’s in voor de opvolging en de behandeling van de geriatrische patiënt en zijn mantelzorg. Als ergotherapeut - Screen je de mogelijkheden en beperkingen van de patiënt aan de hand van zorgvuldig geselecteerde interventies en gevalideerde observatieschalen, - Evalueer je de draaglast en draagkracht van de omgeving van de patiënt, - Vertaal je deze resultaten in acties en adviezen voor de patiënt en zijn mantelzorger in een eenvoudige taal, - Formuleer je op basis van je testing en observaties een professioneel ergotherapeutisch advies en/of behandelvoorstel naar de huisarts, geriater, neuroloog, psychiater, afdelingsverpleegkundige en/of collega’s paramedici, - Rapporteer je correct, tijdig en nauwkeurig je resultaten via het elektronisch patiëntendossier, - Coördineer je de werking van de geheugenkliniek vanuit je functie als ergotherapeut , - Participeer je actief in het multidisciplinaire team.

  • Grondwerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit de regio van Deerlijk zijn we momenteel actief op zoek naar een GRONDWERKER regio Waregem (m/v). Je staat in de afdeling RAIL in voor de nodige grondwerken. Sleuven graven, ondersteken aanleggen op het spoor behoren tot je hoofdtaken. Weekend of nachtwerk komt ook aan bod. Interesse? Bel ons op 055 20 82 94 / Mail je cv door naar [email protected]

  • Plaatbewerker (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons bedrijf actief in ramen, deuren, schuiframen en verandas zijn we op zoek naar een plaatbewerker. Dit om ons team in het atelier te vervoegen. Je zal in staan voor volgende taken: aluminium platen snijden, plooien, ponsen, CNC vlakfrezen.

  • Verkoopmedewerker in een bakkerij (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als verkoopmedewerker: vul je de toonbank aan snij je de broden aan verkoop en verbak je de voedingswaren reken je correct af verwelkom je de klant met de glimlach

  • Kok (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de horeca? Wij zoeken een enthousiaste en gedreven kok die een keukenteam kan versterken in een hedendaags restaurant/feestzaal. Het restaurant en de feestzaal zijn al jaren een vaste waarde in Lokeren voor "smaakvolle" en unieke belevenissen.  Onder leiding van de chef sta je in voor allerhande keukenwerkzaamheden oa mise en place, bereiden en garneren van gerechten zowel in de koude als de warme keuken.

  • bakker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als gemotiveerde bakker heb je interesse in de ambachtelijke banketbakkerij. Zo zal je dagelijks instaan voor het vervaardigen van brood, grondstoffen afwegen, recepten aanpassen, bak controles uitvoeren, kwaliteitscontroles leveren en waken op de orde en netheid binnen de werkplaats. Je streeft mee naar tevredenheid, hygiëne en laat creativiteit de vrije loop.

  • BEKISTER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een minimum ervaring van 5 jaar als bekister. Je genoot een opleiding bouw. Veiligheid op de werf draag je hoog in het vaandel.

  • MECHANIEKER (HANDZAME)

    Regio: HANDZAME

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden in een team dat instaat voor het reviseren en herstellen van motoren. Je kan een motor demonteren en monteren. Je bent in staat om slijtage vast te stellen aan mechanische en elektrische onderdelen. Je kan courante versleten onderdelen vervangen. Je weet eenvoudige frequente storingen op te sporen. Na de test maak je de motor klaar voor aflevering bij de klant.

  • Enthousiaste huishoudhulpen Hamme/ Moerzeke/Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENT SUPERMARKT OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Gezocht: gemotiveerde jobstudent die wil werken in een supermarkt in Oostkamp. taken: kassawerk doen rekken aanvullen in kalmere periode meehelpen aan een specifieke afdeling

  • Parkwachter (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Parkwachter Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een parkwachter / magazijnier Ontvangen, plaatsen, klaarzetten van onderdelen Bedrijven / terreinen netjes houden Rijden met heftruck

  • Enthousiaste & Sportieve Verdelers van Voedingssuplementen (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

Zoek naar antwoorden van FARRELL in sociale netwerken
Look for responds of FARRELL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FARRELL. Laat een reactie achter voor FARRELL. FARRELL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FARRELL. Leave a respond for FARRELL. FARRELL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FARRELL op de google maps. Adres en contacten FARRELL
Location of FARRELL on the google maps. Address and contacts of FARRELL

Andere gerelateerde bedrijven als come FARRELL FARRELL: AD DELHAIZE | Van Bladel R | COIFFURE CHRISTINE | C.A.B. nv | Duo

Other related companies as FARRELL: AD DELHAIZE | Van Bladel R | COIFFURE CHRISTINE | C.A.B. nv | Duo

FARRELL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FARRELL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08038391113. Het bedrijf FARRELL bevindt zich op het adres: SCHUTTERSHOFSTRAAT 40; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 349,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in FARRELL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FARRELL is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FARRELL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FARRELL, openstaande posities, locatie van FARRELL op de kaart.

FARRELL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FARRELL, company assigned to the tax number BE08038391113. The company FARRELL is located at the address: SCHUTTERSHOFSTRAAT 40; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 349,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons. Products created in FARRELL were not found.
The main activity of FARRELL is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FARRELL is not available. You also can look at reviews of FARRELL, open positions, location of FARRELL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FARRELL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FARRELL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FARRELL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FARRELL, employees, financial statistics.