FALCONE ANTONIO+SAVINO

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • FALCONE ANTONIO+SAVINO
Private companiesInsurance Carriers • FALCONE ANTONIO+SAVINO

Contactgegevens FALCONE ANTONIO+SAVINO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FALCONE ANTONIO+SAVINO: address, phone, fax, email, website, opening hours

FALCONE ANTONIO+SAVINO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BEHOGNE 57; 5580; ROCHEFORT, België

Telefoon (phone): 84212900 (+32-84212900) 84212900 (+32-84212900)

Fax (fax): +32 (64) 505-22-13 +32 (64) 505-22-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FALCONE ANTONIO+SAVINO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FALCONE ANTONIO+SAVINO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FALCONE ANTONIO+SAVINO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FALCONE ANTONIO+SAVINO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FALCONE ANTONIO+SAVINO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FALCONE ANTONIO+SAVINO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FALCONE ANTONIO+SAVINO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FALCONE ANTONIO+SAVINO
Products information FALCONE ANTONIO+SAVINO

BTW identificatienummer (tax): BE08188629150
Ondernemingsnummer: 9689086914
Hoofdstad (capital): 293,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 357,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in FALCONE ANTONIO+SAVINO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FALCONE ANTONIO+SAVINO
(Get full report from official database of BE for FALCONE ANTONIO+SAVINO)

Aanvulling soorten activiteiten voor FALCONE ANTONIO+SAVINO
Addition kinds of activities for FALCONE ANTONIO+SAVINO

202403. Nondairy gebaseerde bevroren desserts | Nondairy based frozen desserts
382302. Instrumenten voor drukmeting, industrieel | Pressure measurement instruments, industrial
951202. Grondbeschermingsbureaus | Land conservation agencies
20320205. Enchiladas: verpakt in blikjes, potten, enz. | Enchiladas: packaged in cans, jars, etc.
25110304. Juvenile meubels: hout | Juvenile furniture: wood
31310401. Binnenzolen, leer | Inner soles, leather
79910301. Aërobe dans- en oefenklassen | Aerobic dance and exercise classes
96210300. Waterschepen en havenregulerende agentschappen | Water vessels and port regulating agencies

Werken bij FALCONE ANTONIO+SAVINO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FALCONE ANTONIO+SAVINO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FALCONE ANTONIO+SAVINO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FALCONE ANTONIO+SAVINO. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider ben je verantwoordelijk voor het opgooien van kaas op een band, vervolgens zal de machine de grote blok kaas in twee snijden. Aan de andere kant van de band zal je collega de gesneden blokken kaas op een pallet leggen. Na verloop van tijd krijg je meer verantwoordelijkheden.

  • Monteur HVAC regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar gemotiveerde monteurs van sanitair en centrale verwarming. Motivatie primeert over ervaring! Het belangrijkste is dat je wil werken en bereid bent om de handen uit de mouwen te steken! Technische kennis (van HVAC) is een pluspunt!

  • RESIDENTIEEL (HULP)ELEKTRICIEN (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je komt in contact met particuliere klanten je beschikt dus over een onberispelijk voorkomen verleden in een jeugdbeweging is zeker en vast een pluspunt! je bent zeer leergierig en staat open om bij te leren van jouw meer ervaren collega's je bent een echte teamplayer en sluit de werkdag graag af met een pilsje op de depot

  • Poetshulp (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Na een frisse douche geniet je van een stevig ontbijt, want zo’n hele dag poetsen vraagt wel wat energie. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen klanten volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene klant word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald, want zij kijken al uit naar hun wekelijks babbeltje met jou, al dan niet met een kop koffie, en vooral het feit dat hun huis er na jouw bezoek weer helemaal piekfijn uit zal zien. Andere klanten zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Uiteraard doe jij dit ook met veel plezier, want zowel poetsen als strijken zijn taken waar jij je goed bij voelt. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Jij hebt de ervaring en vooral de motivatie, wij hebben de klanten die jou met open armen zullen ontvangen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Aalst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! Graag eigen vervoer.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP regio Avelgem / Spiere-Helkijn (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING WEST-VLAAMSE SCHELDESTREEK

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid ? Spreekt het werken met dienstencheques bij gezinnen je aan ? Ben je woonachtig in de regio Avelgem / Spiere-Helkijn ? Dan zijn wij de ideale werkgever voor je ! Momenteel zijn wij immers op zoek naar een huishoudhulp voor particuliere klanten in onze regio.

  • Huishoudhulp regio Adegem- voltijds / deeltijds (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Adegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Student bakkerij Gentbrugge (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag. 

  • Service Technieker Solar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ENGIE Fabricom

    Type: Vaste Job

    Engie Fabricom Solar Technics, gevestigd te Roeselare, maakt deel uit van de groep ENGIE Fabricom en commercialiseert PV installaties voor het professionele marktsegment van bedrijven en overheidsinstellingen, en zijn op zoek naar een Service Technieker (m/v). Jouw Missie het onderhouden en herstellen van diverse elektrische installaties op het vlak van zonnepanelen in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen zelfstandig storingen analyseren en oplossen problemen kritisch beoordelen en constructief zoeken naar oplossingen informeren en naleven van gemaakte afspraken met klanten en collega’s je vertrekt meestal met je ENGIE bestelwagen direct vanuit thuis naar klanten verspreid over gans het land

  • COMMERCIEEL VASTGOEDMEDEWERKER (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: SURCONNEX

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar commerciële talenten voor ons vastgoedkantoor (www.surbuilt.be). Je hoofdtaak bestaat hoofdzakelijk uit telefonische prospectie, intakegesprekken te voeren bij de klanten thuis met het oog op het binnenhalen van een verkoopopdracht. Je tracht ook uw opgebouwde portefeuille van panden te verkopen. Hierbij wordt u administratief ondersteund door het kantoor.

  • Freelance Corporate Opdrachten | TriFinance (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670134-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je een expert in Finance? Heb je een analytische geest en denk je oplossingsgericht? Dan willen we je graag ontmoeten! Om onze verdere groei te waarborgen, zijn wij via deze vacature op zoek naar freelance professionals voor hands-on en operationele projecten. Ben je een expert in Finance? Heb je een analytische geest en denk je oplossingsgericht? Dan willen we je graag ontmoeten! Om onze verdere groei te waarborgen, zijn wij via deze vacature op zoek naar freelance professionals voor hands-on en operationele projecten. Je hebt een Economische opleiding Je hebt 5 tot 10 jaar Finance ervaring (in boekhouding, controlling, treasury) Je bent kritisch ingesteld en toont zin voor initiatief Je bent een team player die ook onafhankelijk kan werken Je bent communicatief en commercieel ingesteld Je beheerst het Nederlands, Frans en/of  Engels Je hebt een goede kennis van ERP en MS Excel Je kan je vinden in onze bedrijfsfilosofie en bent bereid deze waarden (open communicatie, transparantie, ...) als een TriFinance ambassadeur uit te stralen naar onze klanten  Je vindt feedback geven en feedback krijgen waardevol en bent bereid om ons mentoring proces te volgen

Zoek naar antwoorden van FALCONE ANTONIO+SAVINO in sociale netwerken
Look for responds of FALCONE ANTONIO+SAVINO in social networks

Lees alle opmerkingen voor FALCONE ANTONIO+SAVINO. Laat een reactie achter voor FALCONE ANTONIO+SAVINO. FALCONE ANTONIO+SAVINO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FALCONE ANTONIO+SAVINO. Leave a respond for FALCONE ANTONIO+SAVINO. FALCONE ANTONIO+SAVINO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FALCONE ANTONIO+SAVINO op de google maps. Adres en contacten FALCONE ANTONIO+SAVINO
Location of FALCONE ANTONIO+SAVINO on the google maps. Address and contacts of FALCONE ANTONIO+SAVINO

Andere gerelateerde bedrijven als come FALCONE ANTONIO+SAVINO FALCONE ANTONIO+SAVINO: HUIS IKKE-IKKE | ROADRUNNER | COIFFURE BACQ | Boedts Tom | DE GHENDT

Other related companies as FALCONE ANTONIO+SAVINO: HUIS IKKE-IKKE | ROADRUNNER | COIFFURE BACQ | Boedts Tom | DE GHENDT

FALCONE ANTONIO+SAVINO is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FALCONE ANTONIO+SAVINO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08188629150. Het bedrijf FALCONE ANTONIO+SAVINO bevindt zich op het adres: RUE DE BEHOGNE 57; 5580; ROCHEFORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 293,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 357,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in FALCONE ANTONIO+SAVINO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FALCONE ANTONIO+SAVINO is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FALCONE ANTONIO+SAVINO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FALCONE ANTONIO+SAVINO, openstaande posities, locatie van FALCONE ANTONIO+SAVINO op de kaart.

FALCONE ANTONIO+SAVINO is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is FALCONE ANTONIO+SAVINO, company assigned to the tax number BE08188629150. The company FALCONE ANTONIO+SAVINO is located at the address: RUE DE BEHOGNE 57; 5580; ROCHEFORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 293,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 357,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kapsalons. Products created in FALCONE ANTONIO+SAVINO were not found.
The main activity of FALCONE ANTONIO+SAVINO is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FALCONE ANTONIO+SAVINO is not available. You also can look at reviews of FALCONE ANTONIO+SAVINO, open positions, location of FALCONE ANTONIO+SAVINO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FALCONE ANTONIO+SAVINO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FALCONE ANTONIO+SAVINO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FALCONE ANTONIO+SAVINO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FALCONE ANTONIO+SAVINO, employees, financial statistics.