ESPACE COIFFURE DELFOSSE

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • ESPACE COIFFURE DELFOSSE
Private companiesMetal Mining • ESPACE COIFFURE DELFOSSE

Contactgegevens ESPACE COIFFURE DELFOSSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ESPACE COIFFURE DELFOSSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ESPACE COIFFURE DELFOSSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE PINTAMONT 12; 7800; ATH, België

Telefoon (phone): 68286806 (+32-68286806) 68286806 (+32-68286806)

Fax (fax): +32 (87) 555-12-23 +32 (87) 555-12-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ESPACE COIFFURE DELFOSSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ESPACE COIFFURE DELFOSSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ESPACE COIFFURE DELFOSSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ESPACE COIFFURE DELFOSSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ESPACE COIFFURE DELFOSSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ESPACE COIFFURE DELFOSSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ESPACE COIFFURE DELFOSSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ESPACE COIFFURE DELFOSSE
Products information ESPACE COIFFURE DELFOSSE

BTW identificatienummer (tax): BE05862274169
Ondernemingsnummer: 5211608886
Hoofdstad (capital): 165,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 179,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in ESPACE COIFFURE DELFOSSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ESPACE COIFFURE DELFOSSE
(Get full report from official database of BE for ESPACE COIFFURE DELFOSSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ESPACE COIFFURE DELFOSSE
Addition kinds of activities for ESPACE COIFFURE DELFOSSE

225902. Handdoeken, washandjes en vaatdoeken: breien | Towels, washcloths, and dishcloths: knit
353400. Liften en bewegende trappen | Elevators and moving stairways
10990104. Beryllium-ertswinning | Beryllium ore mining
14469910. Silica zand mijnbouw | Silica sand mining
28999941. Geweer boren schoonmaakmiddelen | Rifle bore cleaning compounds
33130206. ferrotitanium | Ferrotitanium
35230101. Balenpers, boerderij: hooi, stro, katoen, enz. | Balers, farm: hay, straw, cotton, etc.
59991603. Kaarswinkels | Candle shops
80110500. Gespecialiseerde artsen, behalve intern | Specialized medical practitioners, except internal

Werken bij ESPACE COIFFURE DELFOSSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ESPACE COIFFURE DELFOSSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ESPACE COIFFURE DELFOSSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ESPACE COIFFURE DELFOSSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinderbegeleider - Regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kinderdagverblijf regio Lokeren zijn we op zoek naar een kinderverzorg(st)er. Je zal ingeschakeld worden op volgende dagen: 22/11, 29/11, 6/12, 13/12 en 20/12. Werkuren zijn van 8:30 t.e.m. 17:00 (1 uur pauze). Als kinderverzorg(st)er sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Belangrijk is dat je vlot bent in het omgaan met kinderen en ouders. Je zal de kinderen begeleiden bij het leren van dagelijkse handelingen en activiteiten voor hen organiseren. Je wil creatief bezig zijn en kan zelfstandig werken.

  • Chauffeur CE - vervoer bloemen en planten (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het vervoer van bloemen en planten naar tuincentra en bloemisten in België, Nederland en Frankrijk (20% naar tuincentra, 80% naar bloemisten).. Je rijdt 's nachts van 20u tot ongeveer 14u en dit samen met een collega.

  • logistieke krachten gezocht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je interesse om in een magazijn aan de slag te gaan en ben je iemand die nauwkeurig te werk gaat? We zijn alvast op zoek naar een aantal orderpickers voor een gekende firma in regio Gent. Aan de hand van een bestelbon haal je de correcte stukken in de juiste hoeveelheden uit het magazijn. Je maakt alles klaar voor verzending. Je bent iemand die de handen uit de mouwen weet te steken en die overweg kan met de computer.

  • Biotechnicus (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een ziekenhuis te Zottegem zijn we op zoek naar een biotechnicus. Jouw functie: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van voornamelijk medische apparatuur en dit volgens de voorschriften en de wettelijke verplichtingen. Je verzekert de opvolging van de herstellingen uitgevoerd door externe firma's. Je geeft richtlijnen aan de gebruikers omtrent het correct en veilig gebruik van de apparatuur. Je stelt handleidingen op en houdt de inventaris in de databank bij van alle apparatuurgegevens. Je rapporteert aan het diensthoofd biomedische dienst en u krijgt specifieke opdrachten van het diensthoofd biomedische dienst.

  • TECHNIEKER/ Technician (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Koolskamp is Let\\\'s Work op zoek naar een gemotiveerde technieker. *Je staat in voor de vaststelling van problemen aan verschillende machines in productie en verpakkingsafdeling. *Je staat in voor groot onderhoud van machines samen met het team ‘preventief onderhoud’. *Je doet ook het preventief onderhoud in het distributiecenter. Dit is een vol automatisch magazijn van elf verdiepingen hoog, volledig computer gestuurd. *Je werkt in een team van een 5-tal techniekers om de diagnose van storingen op te sporen. *Je werkt ook samen met het team van ‘preventief onderhoud’. Zij voeren de onderhoudswerken uit en lossen de problemen ook op. *Je kent stap voor stap de technische machines en plannen door en door.

  • HVAC-technieker regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een ervaren HVAC-technieker. Waaruit bestaat je takenpakket? Helpen bij de implementatie van preventieve onderhoudsprogramma's volgens een tijdschema die door de lijnmanager opgesteld werd om defecten en storingen te voorkomen. Bestellen van vervangmateriaal voor dringende interventies. Diverse reparaties uitvoeren om de goede werking van de installatie te verzekeren. Gedetailleerde rapporten opmaken de klanten informeren van de vooruitgangen de hiërarchische lijn op de hoogte brengen van eventuele aanpassingen aan de installatie of aan de planning om de communicatie te verbeteren. Dagelijks rapporteren aan de leidinggevende en aan de service desk. Oog hebben voor commerciële opportuniteiten bij de klanten en deze doorgeven aan de leidinggevende zodat de objectieven van de organisatie kunnen bereikt worden. De veiligheidsregels respecteren en de hiërarchische lijn verwittigen in geval van gevaarlijke situaties.

  • Huishoudhulp regio Rollegem (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Gierle (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Export Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een rederij in de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een Export Medewerker. Je hebt hierbij dagelijks contact met klanten en zorgt voor de administratieve afhandeling van een boeking. - Je onderhoudt de interne en externe contacten betreffende een boeking. - Je volgt de boekingen op en beantwoordt vragen van klanten. - Je vraagt ontbrekende informatie op. - Je zorgt voor een goede administratieve afhandeling van het dossier. - Je verwittigt klanten tijdig bij problemen of vertragingen. - Je staat in nauw contact met de commerciële afdeling voor het registeren en opvolgen van boekingen. - Je volgt voortransporten op en geeft referenties door aan klanten aangaande de af te halen of aan te leveren containers. Dit in samenwerking met de transportafdeling. - Je controleert laadlijsten en volgt dossiers op betreffende manifesten, B/L's,.. Trefwoorden: customer service, maritiem bediende, logistiek bediende.

  • Ergotherapeut/ audioloog/ psycholoog/... (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FARINA TINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een multidisciplinaire praktijk zoekt gedreven paramedici om de praktijk verder uit te bouwen.

  • Elmos - Security Consultant / Project Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Assist in the design, implementation of ongoing security service enhancements and solutions. Establish and maintain change and project management to support security implementation projects such as implementation of Network access Control (802.1x), Intrusion Prevention Systems, Central logging solutions. Work across teams to accomplish security program goals.   Profile Bachelor's degree in related field or discipline. Act as a team player, as well as take initiatives and work independently Awareness of deadlines and being able to work under pressure Solid technical background, with understanding or hands-on experience in networking and security services Good presentation & reporting skills (organize and lead meetings ...) Good understanding of project methodologies and project management Very good knowledge of Dutch & English (spoken and written) Knowledge of French is an advantage

Zoek naar antwoorden van ESPACE COIFFURE DELFOSSE in sociale netwerken
Look for responds of ESPACE COIFFURE DELFOSSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ESPACE COIFFURE DELFOSSE. Laat een reactie achter voor ESPACE COIFFURE DELFOSSE. ESPACE COIFFURE DELFOSSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ESPACE COIFFURE DELFOSSE. Leave a respond for ESPACE COIFFURE DELFOSSE. ESPACE COIFFURE DELFOSSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ESPACE COIFFURE DELFOSSE op de google maps. Adres en contacten ESPACE COIFFURE DELFOSSE
Location of ESPACE COIFFURE DELFOSSE on the google maps. Address and contacts of ESPACE COIFFURE DELFOSSE

Andere gerelateerde bedrijven als come ESPACE COIFFURE DELFOSSE ESPACE COIFFURE DELFOSSE: Generali Construct SPRL | MARC DELSAUTE | HUIS MAXMARA | MEUS - NOUWEN | MUS. SLAG ZILVEREN HELMEN

Other related companies as ESPACE COIFFURE DELFOSSE: Generali Construct SPRL | MARC DELSAUTE | HUIS MAXMARA | MEUS - NOUWEN | MUS. SLAG ZILVEREN HELMEN

ESPACE COIFFURE DELFOSSE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ESPACE COIFFURE DELFOSSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05862274169. Het bedrijf ESPACE COIFFURE DELFOSSE bevindt zich op het adres: RUE DE PINTAMONT 12; 7800; ATH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 165,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 179,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in ESPACE COIFFURE DELFOSSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ESPACE COIFFURE DELFOSSE is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ESPACE COIFFURE DELFOSSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ESPACE COIFFURE DELFOSSE, openstaande posities, locatie van ESPACE COIFFURE DELFOSSE op de kaart.

ESPACE COIFFURE DELFOSSE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ESPACE COIFFURE DELFOSSE, company assigned to the tax number BE05862274169. The company ESPACE COIFFURE DELFOSSE is located at the address: RUE DE PINTAMONT 12; 7800; ATH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 165,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 179,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kapsalons. Products created in ESPACE COIFFURE DELFOSSE were not found.
The main activity of ESPACE COIFFURE DELFOSSE is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ESPACE COIFFURE DELFOSSE is not available. You also can look at reviews of ESPACE COIFFURE DELFOSSE, open positions, location of ESPACE COIFFURE DELFOSSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ESPACE COIFFURE DELFOSSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ESPACE COIFFURE DELFOSSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ESPACE COIFFURE DELFOSSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ESPACE COIFFURE DELFOSSE, employees, financial statistics.