ELVIRE

Contactgegevens ELVIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELVIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELVIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDESTRAAT 13; 2610; ANTWERPEN (GROOT), België

Telefoon (phone): 38276246 (+32-38276246) 38276246 (+32-38276246)

Fax (fax): +32 (9) 536-45-85 +32 (9) 536-45-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELVIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELVIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELVIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELVIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELVIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELVIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELVIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELVIRE
Products information ELVIRE

BTW identificatienummer (tax): BE06712615966
Ondernemingsnummer: 1658630371
Hoofdstad (capital): 402,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 515,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in ELVIRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELVIRE
(Get full report from official database of BE for ELVIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELVIRE
Addition kinds of activities for ELVIRE

3761. Geleide raketten en ruimtevaartuigen | Guided missiles and space vehicles
382205. Elektrische warmtecontroles | Electric heat controls
17419903. Betonblok metselwerk leggen | Concrete block masonry laying
17919908. Rookstapels, staal: installatie en onderhoud | Smoke stacks, steel: installation and maintenance
33669903. Gietstukken (behalve die), nec, messing | Castings (except die), nec, brass
38610502. Reproductie machines en apparatuur voor Brownprint | Brownprint reproduction machines and equipment

Werken bij ELVIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELVIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELVIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELVIRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Adjunct van de directie – Strategische cel IVA Mobiliteitsbedrijf Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen het Mobiliteitsbedrijf kom je terecht op de afdeling Beleid. Deze bestaat uit vier cellen: strategisch beleid, ruimtelijke projecten en vervoerplannen, operationeel beleid en fietscel. U zal werken in de cel strategisch beleid die de strategische lijnen que mobiliteitsbeleid in Gent uitzet in overleg met de betrokken partners. De kerntaak van de cel strategisch beleid is de strategische lijnen qua mobiliteitsbeleid in Gent uit te zetten in overleg met de betrokken partners. Deze uiten zich voornamelijk in de onderstaande 4 aspecten. U werkt strategische mobiliteitsplannen en -visies uit in functie van het stimuleren van meer duurzame mobiliteit/verplaatsingen en in samenwerking met alle betrokken actoren. Naast het uitwerken en opvolgen van eigen plannen, worden ook planprocessen opgevolgd in relatie tot mobiliteit die door andere actoren worden opgestart. U voert hierover onderhandelingen waar nodig. U zal in dit kader de nodige studies lanceren bij externe bureaus en opvolgen, gesteund door uw eigen expertise. U kunt ook ingezet worden in het trekken en opvolgen van overlegmomenten met strategische partners binnen het mobiliteitsbeleid, zowel extern als intern binnen de stad.

  • Productiemedewerker met heftruckervaring - GRATIS INTERNE HEFTRUCKOPLEIDING (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers die via hun tewerkstelling een heftruckattest wensen te behalen. Na een GRATIS heftruckopleiding die u aangeboden zal worden door Ago Jobs & HR kan u rekenen op een vaste interimopdracht in diezelfde firma. U zal werken in een 2-ploegenstelsel waarbij u de afgewerkte producten (potgrond) in het magazijn zal plaatsen.

  • Onderhoudstechnieker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Preventief onderhoud van de hotrunners - Preventief onderhoud van matrijzen, robots & het machinepark - Controle van de matrijzen m.b.t. problemen, onzuiverheden en slijtage - Versleten onderdelen vervangen - Ombouwen van de matrijzen & robots - Uitvoeren van kleine herstellingen - Wisselen van inzetstukken tijdens productie - Actief meewerken aan de verschillende verbeteringsprojecten - Verzendklaar maken van de matrijzen

  • Monteur metaalbedrijf MAATWERK 2-ploegen ! HOOG LOON ! m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert in de montageafdeling producten uit de verschillende gamma’s van de onderneming. Omdat meestal maatwerk afgeleverd wordt behoren volgende taken tot je pakket: Gebruikt verschillende types machines (afkortzaag, verstekzaag, freesrobot, ponsmachine, nagelpistolen met perslucht) Waakt actief mee over de kwaliteit van het product Werkt mee aan het veiligheidsbeleid van de onderneming Planlezen en technische tekeningen interpreteren

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Hever – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Gepassioneerde jobstudent voor voedingsbedrijf! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gezond en bloeiend bedrijf actief in de productie en verwerking van kaas, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gedreven jobstudent om tijdens de zomermaanden mee ondersteuning te geven in het magazijn! Je gaat oa. paletten in- en uitrijden met een transpalet, goederen uitpakken en juist plaatsen in het magazijn. Daarnaast zorg je dat het magazijn er elke dag piekfijn en verzorgd uitziet!

  • DRINGEND studenten gezocht Marketingactie! (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. uitdelen van een geschenkje aan de klanten ! Leuke job! je werkt van 10u-18u (met halfuurtje pauze) ben je vrij op 1 of meerdere van deze data? 30/9 6/10 14/10 20/10 28/10

  • Sales & Marketing Graduate Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675385-inline.html?cid=Partner_VDAB Have you recently (or almost) gained your Master’s degree? Are you already in the workplace but want a more challenging and rewarding role? Perhaps you’re looking for international opportunities? Exposure to senior management? Top-calibre colleagues? We want to hear from dynamic young potentials with the energy and ability to join our high-performing team. Who is Hilti?If you’re new to the industry, you might not have heard of us. We provide leading-edge tools, technologies, software and services for the global construction sector. We have a proud heritage, built over 75 years, and a worldwide reputation for pioneering products and exceptional service. With some 26,000 people in more than 120 countries, we’re a great place for you to show us your worth as you learn, grow and carve-out your career. It’s a 2-year program in which we invest deeply in your professional and personal development. You start with a work integration with comprehensive in-house courses, training days and work with colleagues over the first several weeks. What does the program look like? 0 – 12 months: You’ll get hands-on experience and a deep insight into the core of our business – our customers, products, services and software as an account manager 12 – 24 months: You continue to work as account manager and in addition, you take on a strategic project in a department other than sales. This earns you exposure to different departments and management. After 24 months: You take on a guaranteed landing position. We fill 80% of our management positions with our own internal candidates. It’s testament to how much we value and develop our people.

  • Onderhoudstechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Techniekers gezocht! Meld je nu aan voor de job van je leven! Een blik op je werkdag: Je stapt 's morgens met het juiste been uit bed, en in je verkregen werkkledij. Daarna rij je met je firmawagen naar het project waarmee je zelf aangegeven hebt of dit je ligt of niet. Je bent de hele dag het uithangbord van deze groeiende en dynamische firma, en daar ben je trots op. Herstellingen in het machinepark uitvoeren, snelle intervanties en depannages,... behoort tot jouw takenpakket en doe je met vingers in de neus. Omdat jij je steeds van de beste kant wil laten zien, durf je de handen vuil te maken. Een correcte administratie is een belangrijk punt binnen de job, op het einde van de daghou jij bij waar, wanneer je werkt. Vrijdag? top, je brengt je papieren en kilometers binnen, en ziet jouw collega's als een gezellige afsluiter van de week.

  • MECANICIEN - HERSTELLER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Vaste Job

    Je bent een handige harry ? Je bent gebeten door mechaniek ? Je houdt er van om oplossingen te zoeken voor problemen? Dan hebben we de job voor jou ! Voor een gekend bedrijf regio Torhout zijn we op zoek naar een mecanicien-hersteller. Je herstelt machines, zorgt voor de aanvoer van producten, helpt bij het laden en lossen, voert eenvoudig laswerk uit en taken all round. Het werk wordt volledig aangeleerd in het bedrijf !

  • MAGAZIJNIER/CHAUFFEUR (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ALLIED VINTNERS INTERNATIONAL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een magazijnmedewerker. Je zet de bestellingen klaar, je behandelt de inkomende goederen. Ordenpicken behoort ook tot je takenpakket. Indien nodig zal je af en toe een levering naar de klant uitvoeren.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BERCHEM (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van ELVIRE in sociale netwerken
Look for responds of ELVIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELVIRE. Laat een reactie achter voor ELVIRE. ELVIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELVIRE. Leave a respond for ELVIRE. ELVIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELVIRE op de google maps. Adres en contacten ELVIRE
Location of ELVIRE on the google maps. Address and contacts of ELVIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come ELVIRE ELVIRE: OLIVIER LUROT | WILFRIED ROSIERS | COIFFURE SARAH | ANDRE MALAISE | VANOEKEL

Other related companies as ELVIRE: OLIVIER LUROT | WILFRIED ROSIERS | COIFFURE SARAH | ANDRE MALAISE | VANOEKEL

ELVIRE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELVIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06712615966. Het bedrijf ELVIRE bevindt zich op het adres: OUDESTRAAT 13; 2610; ANTWERPEN (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 402,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 515,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in ELVIRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELVIRE is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELVIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELVIRE, openstaande posities, locatie van ELVIRE op de kaart.

ELVIRE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELVIRE, company assigned to the tax number BE06712615966. The company ELVIRE is located at the address: OUDESTRAAT 13; 2610; ANTWERPEN (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 402,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 515,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kapsalons. Products created in ELVIRE were not found.
The main activity of ELVIRE is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ELVIRE is not available. You also can look at reviews of ELVIRE, open positions, location of ELVIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELVIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELVIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELVIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELVIRE, employees, financial statistics.