DONATIENNE CLAVIE

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • DONATIENNE CLAVIE
Private companiesTobacco Products • DONATIENNE CLAVIE

Contactgegevens DONATIENNE CLAVIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DONATIENNE CLAVIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DONATIENNE CLAVIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BRUY?RE DU MASY 10; 1460; ITTRE, België

Telefoon (phone): 67648963 (+32-67648963) 67648963 (+32-67648963)

Fax (fax): +32 (14) 348-36-76 +32 (14) 348-36-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DONATIENNE CLAVIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DONATIENNE CLAVIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DONATIENNE CLAVIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DONATIENNE CLAVIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DONATIENNE CLAVIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DONATIENNE CLAVIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DONATIENNE CLAVIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DONATIENNE CLAVIE
Products information DONATIENNE CLAVIE

BTW identificatienummer (tax): BE06492614746
Ondernemingsnummer: 1165069580
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 388,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in DONATIENNE CLAVIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DONATIENNE CLAVIE
(Get full report from official database of BE for DONATIENNE CLAVIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DONATIENNE CLAVIE
Addition kinds of activities for DONATIENNE CLAVIE

263103. Container, verpakking en karton | Container, packaging, and boxboard
22410301. Elektrische isolatiebandjes en vlechten, behalve plastic | Electric insulating tapes and braids, except plastic
22990207. Voering, tapijt: vilt, behalve geweven | Lining, carpet: felt, except woven
36630204. Televisie antennes (zendende) en grondapparatuur | Television antennas (transmitting) and ground equipment
36740100. Halfgeleiderdioden en gelijkrichters | Semiconductor diodes and rectifiers
38279906. Gratings, diffractie | Gratings, diffraction
38420402. Armbanden, elastisch | Braces, elastic
75390203. Torque converter reparatie, automotive | Torque converter repair, automotive

Werken bij DONATIENNE CLAVIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DONATIENNE CLAVIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DONATIENNE CLAVIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DONATIENNE CLAVIE. Looking for open vacancies in other companies

  • ... Op zoek naar een TIJDELIJKE JOB of naar EEN BIJVERDIENSTE?? (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Eeklo zijn we op zoek naar personen die snel kunnen opstarten als inpakmedewerker. Je staat in voor het verpakken en het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de verpakte goederen. Ben je snel beschikbaar? Eerder op zoek naar een tijdelijke job? En kan je je toch voor een aanal weken engageren? Stuur dan meteen jouw gegevens door naar ons kantoor.

  • Koerman (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je laadt en lost bigbags gevuld met actieve kool in een huifwagen. - Je transporteert de huifwagen tussen de 3 verschillende vestigingen van Desotec. - Je kleeft de juiste etiketten op de bigbags

  • Productieoperator weger (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technisch Operator sta je in voor : Het volledig zelfstandig draaien van de lijn, uitvoeren van lotwissels, productwissels,... Het oplossen van technische problemen bij stilstand en uitvoeren van klein onderhoud. Het vontinu bewaken van de goede werking van de instalaties.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Izegem 15h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in AARTSELAAR/SCHELLE/NIEL - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent - Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • STUDENT - MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student die ons kan helpen door op piekmomenten mee te gaan naar werven. De student helpt mee de camionette inladen, de machines aansluiten en de darmen uitrollen. Vervolgens staat de student in voor het vullen van onze blaasmachine. Achteraf helpen bij het stofzuigen en opruimen behoren ook tot het takenpakket. Het is fysiek werk, meestal lange dagen en geen weekendwerk. Ben jij student en zie je het zitten om bij ons op piekmomenten mee in te springen? Contacteer ons dan snel.

  • Jobstudent - websitebeheer/IT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven jobstudent met kennis van IT en websitebeheer.  Kan jij jezelf één à twee dagen vrij maken om een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Expert Non-Automotive BOAR (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De afdeling DEKRA Expert Services is de innovatieve marktleider in het uitvoeren van schadebegrotingen in Brand, Aansprakelijkheid en andere risico’s voor verzekeraars. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar gemotiveerde experten. Na een interne opleidingsperiode (duur afhankelijk van diploma en voorkennis) breng je individueel bezoeken bij schadelijders voor nazicht van schadegevallen. De expertises betreffen voornamelijk gebouwschades veroorzaakt door brand, water/vocht, ongevallen en andere risico’s. Je zal daarbij zowel de oorzaak moeten onderzoeken als de omvang van de schade moeten ramen, de schade toetsen aan de polisvoorwaarden, de mogelijke tussenkomst van de verzekeraar evalueren en de nodige uitleg verschaffen aan de partijen ter plaatse. Je bent de draaischijf tussen alle betrokken partijen (opdrachtgevers, verzekerden, tegenpartijen). Indien noodzakelijk dien je tevens een overeenkomst op te stellen met de betrokken partijen om de schadebedragen vast te leggen. Je staat mee in voor de administratieve afhandeling van de dossiers in samenwerking met je dossierbeheerders.

  • Werfleider Elektriciteit (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als werfleider sta je in voor de montage, bekabeling en de indienststelling van zowel elektrische installaties als subtechnieken (data, sturing, beveiliging,...). Bovendien stuur je een team van elektriciens aan.   Jouw verantwoordelijkheden: Dagelijkse coördinatie op de werf Aanspreekpunt op de werf voor de projectleider, onderaannemer en klant Controle van de werken van eigen team en onderaannemers; waken over kwaliteit en veiligheid Bestellen van materialen Mogelijke timingsproblemen doorgeven aan de projectleider Zorgen voor een tijdige en correcte rapportering van de werken; zowel naar de klant toe als intern Bedrijfsprofiel: De oorspronkelijke basisactiviteiten van dit bedrijf zijn algemene elektriciteitswerken en deze vormen nog steeds een belangrijk aandeel in hun projecten. Door de jaren heen werd een ruime ervaring opgebouwd in het uitvoeren van elektro-installaties in ziekenhuizen, winkelcentra, kantoorruimten, sportcomplexen, opslagplaatsen en vele andere tertiaire en industriële sectoren. De klant is op zoek naar een werfleider elektriciteit (m/v).

  • Afvalbelader (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Opstarten vanuit Brasschaat om 6u15, niet bereikbaar met openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van DONATIENNE CLAVIE in sociale netwerken
Look for responds of DONATIENNE CLAVIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DONATIENNE CLAVIE. Laat een reactie achter voor DONATIENNE CLAVIE. DONATIENNE CLAVIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DONATIENNE CLAVIE. Leave a respond for DONATIENNE CLAVIE. DONATIENNE CLAVIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DONATIENNE CLAVIE op de google maps. Adres en contacten DONATIENNE CLAVIE
Location of DONATIENNE CLAVIE on the google maps. Address and contacts of DONATIENNE CLAVIE

Andere gerelateerde bedrijven als come DONATIENNE CLAVIE DONATIENNE CLAVIE: IMAGO | ALL SERVICE ROPA | Agrimex NV | CECILE SEINLET | BRAIN DOS COMPUTER

Other related companies as DONATIENNE CLAVIE: IMAGO | ALL SERVICE ROPA | Agrimex NV | CECILE SEINLET | BRAIN DOS COMPUTER

DONATIENNE CLAVIE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DONATIENNE CLAVIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06492614746. Het bedrijf DONATIENNE CLAVIE bevindt zich op het adres: RUE DE BRUY?RE DU MASY 10; 1460; ITTRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 388,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in DONATIENNE CLAVIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DONATIENNE CLAVIE is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DONATIENNE CLAVIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DONATIENNE CLAVIE, openstaande posities, locatie van DONATIENNE CLAVIE op de kaart.

DONATIENNE CLAVIE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is DONATIENNE CLAVIE, company assigned to the tax number BE06492614746. The company DONATIENNE CLAVIE is located at the address: RUE DE BRUY?RE DU MASY 10; 1460; ITTRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 388,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kapsalons. Products created in DONATIENNE CLAVIE were not found.
The main activity of DONATIENNE CLAVIE is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DONATIENNE CLAVIE is not available. You also can look at reviews of DONATIENNE CLAVIE, open positions, location of DONATIENNE CLAVIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DONATIENNE CLAVIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DONATIENNE CLAVIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DONATIENNE CLAVIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DONATIENNE CLAVIE, employees, financial statistics.