COLLETTE CH. & RUELLE N.

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • COLLETTE CH. & RUELLE N.
Private companiesMiscellaneous Retail • COLLETTE CH. & RUELLE N.

Contactgegevens COLLETTE CH. & RUELLE N.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COLLETTE CH. & RUELLE N.: address, phone, fax, email, website, opening hours

COLLETTE CH. & RUELLE N.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE G?N?RAL JACQUES 13; 4800; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87221604 (+32-87221604) 87221604 (+32-87221604)

Fax (fax): +32 (4) 391-16-36 +32 (4) 391-16-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COLLETTE CH. & RUELLE N.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COLLETTE CH. & RUELLE N."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COLLETTE CH. & RUELLE N."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COLLETTE CH. & RUELLE N., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COLLETTE CH. & RUELLE N.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COLLETTE CH. & RUELLE N., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COLLETTE CH. & RUELLE N.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COLLETTE CH. & RUELLE N.
Products information COLLETTE CH. & RUELLE N.

BTW identificatienummer (tax): BE02752044677
Ondernemingsnummer: 4672180175
Hoofdstad (capital): 317,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 655,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in COLLETTE CH. & RUELLE N. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COLLETTE CH. & RUELLE N.
(Get full report from official database of BE for COLLETTE CH. & RUELLE N.)

Aanvulling soorten activiteiten voor COLLETTE CH. & RUELLE N.
Addition kinds of activities for COLLETTE CH. & RUELLE N.

4119. Lokaal personenvervoer, anders | Local passenger transportation, nec
072300. Crop voorbereiding diensten voor de markt | Crop preparation services for market
142299. Gebroken en gebroken kalksteen, anders | Crushed and broken limestone, nec
289200. explosieven | Explosives
563299. Accessoires voor vrouwen en specialiteiten, nec | Women's accessory and specialty stores, nec
862199. Professionele organisaties, nec | Professional organizations, nec
13110300. Zand- en schalie-oliewinning | Sand and shale oil mining
17969901. Lift installatie en conversie | Elevator installation and conversion
49220000. Overdracht van aardgas | Natural gas transmission
62319903. Beveiliging uitwisseling | Security exchanges

Werken bij COLLETTE CH. & RUELLE N.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COLLETTE CH. & RUELLE N.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COLLETTE CH. & RUELLE N.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COLLETTE CH. & RUELLE N.. Looking for open vacancies in other companies

  • Theatertechnicus voor de Stad Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor CC De Mol in Lier zijn wij op zoek naar een theatertechnicus. Jouw taken:  Helpen met de op- en afbouw van theater- en muziekvoorstellingen en dit zowel op gebied van decor, licht als audio.  Lichtplannen zelfstandig realiseren en de armaturen richten en focussen.  Voorbereiden van de zaal (plaatsen van tafels en/of stoelen).  Toezien op de veiligheid op het podium en in de zaal.  Meehelpen bij de ontvangst van het publiek.  Kleine herstellingswerken uitvoeren. Inzet en leergierigheid zijn minstens even belangrijk als competenties. Ook technici met een specialisatie in enkel audio of belichting komen in aanmerking

  • Operator voor inpak lijn / nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij technische feeling? Spreekt een job in de voeding jou aan? Solliciteer dan snel bij onze klant waar jij als werknemer centraal staat! Als je bij deze firma start, dan kies je voor een job op lange termijn met doorgroeimogelijkheden. Daarnaast ben je in deze firma geen nummer. De kracht van dit bedrijf is hun sterk werknemersbeleid! Als inpakoperator heb je volgende taken: Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Het is de bedoeling dat jij een verpakkingslijn bedient. Via deze machine worden de geproduceerde producten verpakt in plastieken verpakkingen of dozen. Je zorgt ervoor dat de machine correct wordt opgestart. Je stelt de machine in: parameters, gewicht, welke verpakking, welk etiket, ... Je controleert ook verschillende zaken zoals de etiketten (zijn ze goed afgedrukt?), de folie (is deze goed dichtgemaakt), de naden, ... Kortom, je bent verantwoordelijk voor een verpakkingslijn. Jij zorgt er samen met jouw collega's voor dat de inpakafdeling goed draait.Bij welke firma kom je terecht? Van verschillende werknemers hebben wij positieve verhalen gehoord over deze firma. De medewerkers worden in de watten gelegd: mooie verloning, bedrijfsfeest, premies, kleine attenties, ... Redenen genoeg om te solliciteren bij dit bedrijf!

  • Mechanieker atelier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiend internationaal bedrijf in regio Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde mechanieker. Je staat in voor de uitvoering van verschillende werkopdrachten aan een divers assortiment van werktuigen (heftrucks, hoogwerker, verreikers, schaarliften, …). Je taken: - Herstellingen uitvoeren aan thermische en elektrische werktuigen (heftrucks, hoogwerkers, verreikers, …). - Diagnose stellen van mechanische defecten. - Onderhoudswerken uitvoeren. - Opzoeken van wisselstukken en uit magazijn halen. - Voorstellen van verbetervoorstellen voor vaak voorkomende problemen. - Sporadisch uitvoeren van een herstelling ter plaatse bij de klant.

  • Elektricien | 3 ploegen | Hemiksem (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van de onderhoudsafdeling bij onze klant, zijn wij dringend op zoek naar een elektricien. Je takenpakket zal bestaan uit: Instaan voor alle onderhouds-, herstellings- en installatiewerkzaamheden aan de elektrische onderdelen van het machinepark, het materiaal en de gebouwen. Zorgen voor de implementatie van verbeterprojecten en nieuwe installaties. Regelmatig de goede werking van de machines controleren via checklist. Rapporteren aan de afdelingsverantwoordelijke.

  • Operator nachtploeg m/v (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We bieden je een job aan als technisch operator in de nachtploeg voor een bedrijf in de kunststofsector te Erembodegem. Je staat in voor het instellen van de machines, bijsturen van de productieparameters, kwaliteitscontrole, opmetingen uitvoeren en administratieve verwerking van de resultaten.

  • HUISHOUDHULP VOOR ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zwijnaarde.

  • HUISHOUDHULP (M/V) NIEUWPOORT (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • JOBSTUDENTEN ALL-ROUND MAGAZIJNWERK (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te JOBSTUDENTEN die tijdens de week beschikbaar zijn. Dit voor algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten. Bovendien word je beloond na 20 dagen met een bonus en na 25 dagen met cinematickets of een bon van mediamarkt.

  • magazijnier (ook schoolverlater) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: WANNIJN

    Type: Vaste Job

    WANNIJN NV is een toonaangevend bedrijf in de wegenbouw en werft aan wegens uitbreiding van haar activiteiten

  • Winkelverantwoordelijke colora Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: BOSS paints

    Type: Vaste Job

    De zelfstandig zaakvoerder/eigenaar van colora Dendermonde is op zoek naar een winkelverantwoordelijke om haar winkel te leiden en haar team aan te sturen. Je neemt operationeel leiding over de winkel: Je coacht en begeleidt je medewerkers en evalueert hen zodat zij zich optimaal ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. 50% van de tijd ben je commercieel bezig met het bedienen van de klanten

  • Freelance tour guide (workshops) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will animate guided Tours of the permanent and temporary exhibitions You will manage school groups (6 to 12 years old and 12 to 18 years old) You will have to adapt your story to the different audiences You will be in charge of a group of visitors (10 to 30 people). You will guide them in different types of tours. (the classic and the workshops) Your responsibility is to personalize the visit and to tell the story your own way You will collect some feedback from the visitors about your way of touring, all the information you collect at that moment will be discussed with the contact person

  • KINDERBEGELEIDER (WERFRESERVE BERLAAR-KESSEL) (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: KLAVERTJE 4

    Type: Werfreserve

    Vzw Klavertje 4 is een organisatie die 2 kinderdagverblijven beheert : DE KLEINE LOTUS in BERLAAR en 'T VLINDERTJE in KESSEL. Beide kinderdagverblijven zijn vergund door Kind en Gezin. vzw Klavertje 4 ressorteert onder Scholengroep Fluxus. Voor beide kinderdagverblijven wordt een werfreserve opgesteld voor nieuwe voltijdse en deeltijdse kinderbegeleiders. Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van COLLETTE CH. & RUELLE N. in sociale netwerken
Look for responds of COLLETTE CH. & RUELLE N. in social networks

Lees alle opmerkingen voor COLLETTE CH. & RUELLE N.. Laat een reactie achter voor COLLETTE CH. & RUELLE N.. COLLETTE CH. & RUELLE N. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COLLETTE CH. & RUELLE N.. Leave a respond for COLLETTE CH. & RUELLE N.. COLLETTE CH. & RUELLE N. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COLLETTE CH. & RUELLE N. op de google maps. Adres en contacten COLLETTE CH. & RUELLE N.
Location of COLLETTE CH. & RUELLE N. on the google maps. Address and contacts of COLLETTE CH. & RUELLE N.

Andere gerelateerde bedrijven als come COLLETTE CH. & RUELLE N. COLLETTE CH. & RUELLE N.: Comivan BVBA | Ochz E.S.V. | MAURICE ADAMS | AGENCE MARITIME MINNE | Van Hoey G

Other related companies as COLLETTE CH. & RUELLE N.: Comivan BVBA | Ochz E.S.V. | MAURICE ADAMS | AGENCE MARITIME MINNE | Van Hoey G

COLLETTE CH. & RUELLE N. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COLLETTE CH. & RUELLE N., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02752044677. Het bedrijf COLLETTE CH. & RUELLE N. bevindt zich op het adres: PLACE G?N?RAL JACQUES 13; 4800; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 317,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 655,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COLLETTE CH. & RUELLE N. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COLLETTE CH. & RUELLE N. is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COLLETTE CH. & RUELLE N. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COLLETTE CH. & RUELLE N., openstaande posities, locatie van COLLETTE CH. & RUELLE N. op de kaart.

COLLETTE CH. & RUELLE N. is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is COLLETTE CH. & RUELLE N., company assigned to the tax number BE02752044677. The company COLLETTE CH. & RUELLE N. is located at the address: PLACE G?N?RAL JACQUES 13; 4800; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 317,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 655,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kapsalons. Products created in COLLETTE CH. & RUELLE N. were not found.
The main activity of COLLETTE CH. & RUELLE N. is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COLLETTE CH. & RUELLE N. is not available. You also can look at reviews of COLLETTE CH. & RUELLE N., open positions, location of COLLETTE CH. & RUELLE N. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COLLETTE CH. & RUELLE N., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COLLETTE CH. & RUELLE N., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COLLETTE CH. & RUELLE N., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COLLETTE CH. & RUELLE N., employees, financial statistics.